2021 Nisan Anneleri

Demin fark ettim belki güleceksiniz sol kasigim sis hatta yumurtalığın olduğu yer bile olabilir

Kamu kurumunda çalışıp genelgeye göre hamilelik nedeniyle (24 hafta altı) izne ayrılan var mı
Ben bu hafta raporluyum zor bir hamilelik geçiriyorum. Ankara Valiligi genelge yayimlayunca arayip sordum Bakanliktayim ve esnek çalışıyoruz. Haber gelmedi daha gelibce yazarim

Bugünün ilk fotosu bizden olsun şükür hiçbir Sıkıntımız yokmuş herkes güzel haberlerle gelir inşallah
Yaaa maasallah çen daha dün mercimek değilmiydin ya içerde yatıyorsun rahat rahat ohh bence kiz
Kızlar kahve leke gelmeye başladı sanırım doktora gideceğim
Canım haber ver mutlaka rabbim korusun sağ saglim guzel haberlerle gel

Adete 1 hafta kala öğrendim bende gecmiyooorr gecmiyor

Napion hoşgeldin ses soluk yoj
Selam kuzucum telefonla pek uğraşmamaya çalışıyorum ve hiç enerjim yoook.bir de haftaya uzaktan derslerim başlayacak o zaman nasıl nefes yettiririm bilmiyorum.ctesi ye bile ders koymuş idare sağolsun.Bu hafta hiç anlamıyorum gece uykularım yok.ertesi güne aşırı enerjisizim.Bakalım hem eve hem çocuklara nasıl nefes yetecek.

Kızlar merhaba benim de 6. haftam bitti kese görmeye yarın gidicem ama bu hafta inanılmaz mide bulantısı başladı özellikle geceleri ve sabahları her geçen gün artarak devam ediyor mide bulantısı yaşayan varmı neler yapıyorsunuz geçmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…