Günaydın annne adayları :) Nasipse ben de nisan annesi olacağım. Bugün ilk dr kontrolüm var. Öğrendikten sonra biraz bekledim.Elimden geldiğince gruba aktif olarak katılmaya çalışacağım.Herkese mutlu günler :)
Ben bu hafta raporluyum zor bir hamilelik geçiriyorum. Ankara Valiligi genelge yayimlayunca arayip sordum Bakanliktayim ve esnek çalışıyoruz. Haber gelmedi daha gelibce yazarim
Kahve leke onemli degil diyorlar ama bence de doktora gitmekte fayda var. en azindan bir sebebi varsa onu ogrenir, ona gore onlem alirsiniz. Hafta sonu da girecek araya, icinizi rahatlatin.
Bebeği daha gorememis ve kalp atisi i duyamamak beni biraz uzuyor,bu kdar erken ogrenmesem iyiydiPlanli oldugu icin testleri falan once yaptirmistim.Ilk gebeligimi ogrendigimde adetimi gecmisti ve 1 er hafta arayla hemen kalbide duyduk.Simdi bekle bekle gecmiyor zaman
Selam kuzucum telefonla pek uğraşmamaya çalışıyorum ve hiç enerjim yoook.bir de haftaya uzaktan derslerim başlayacak o zaman nasıl nefes yettiririm bilmiyorum.ctesi ye bile ders koymuş idare sağolsun.Bu hafta hiç anlamıyorum gece uykularım yok.ertesi güne aşırı enerjisizim.Bakalım hem eve hem çocuklara nasıl nefes yetecek.
Kızlar merhaba benim de 6. haftam bitti kese görmeye yarın gidicem ama bu hafta inanılmaz mide bulantısı başladı özellikle geceleri ve sabahları her geçen gün artarak devam ediyor mide bulantısı yaşayan varmı neler yapıyorsunuz geçmesi için