2021 Nisan Anneleri

Canım endişelenme dr mutlaka git hayırlı haberlerini bekliyoruz
Git bence canım, bekleme sakın. İnşallah güzel haberlerle dönersin
Kahve leke onemli degil diyorlar ama bence de doktora gitmekte fayda var. en azindan bir sebebi varsa onu ogrenir, ona gore onlem alirsiniz. Hafta sonu da girecek araya, icinizi rahatlatin.
Yaaa maasallah çen daha dün mercimek değilmiydin ya içerde yatıyorsun rahat rahat ohh bence kiz

Canım haber ver mutlaka rabbim korusun sağ saglim guzel haberlerle gel
Daha önce de olmuş muydu canım...ağır iş falan mı yaptın?
Sağolun canlar simdi geldik doktordan alttan baktı ufak bi kanama alanı var ama bebekler iyi dedi baya bi inceledi bakın hareket ediyorlar diye tek tek gösterdi bu zamanlarda olabilir yerleşme asamaları olduğundan olabilir dedi işte bildigimiz seyler ama ister istemez sancıda olunca bişey oluyor sandım aklımda kalacagına gideyim dedim progestan başladı bişey olursa üç dört güne kendini belli eder zaten dedi herhangi bişey olursa da gelin dedi. Böyle simdilik ağır bi iş yapmadım genelde oturuyorum yatıyorum dün aksam cok bunaldım biraz yuruyuse cıktık fazlamı abarttık acaba dedim insan herseyden nem kapıyor tuvalet dışında kalkma ayaga dedi desteğiniz için sağolun inşaallah iyi olacak hersey miniklerim bana tutunacak

Haha valla benim ağzım kuru şekilde uyanmam nedir doktora dedim acaba şekerlemi alakalı sallamadı
Doktora vursaydin bitane
Bakım kızımız ne kadar büyümüş resmini ayda iki sevek annesi
As canim bend3 d3dim nerde bizim öğretmen 8.30a dera koyuyor donunu gidiyoruz ebanin yetmiyo4 zoom yapacakmışız
ALLAH yardım etsin canim cidden zor

Çok geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine.

Evet eba ve zoom ikisini de yapıyoruz.sabah 9 da da ders var aynı gün öğlen de.yazın da takip ettim ben.kopmasınlar diye.Dışarda bile ödev çekip attırdım whatsupptan ama gebelik sonrası Allah kuvvet versin bize.normalde bile Ders sonrası konuşmak istemiyor insan.

Bende ayni durumdayim, kanama alaninindan dolayi evde istirahat. Benim cok cok cok azaldi, yok gibi hatta. Bircok hamilede olabiliyormus, cogu da saglikla dogum yapiyormus. Pazar gunu 2 hafta olacak artik benim ilk ortaya ciktigi. Elimizden gelen istirahat, o yuzden yatmaya devam Gecmis olsun cok.

Canım sadece lekelenmemi var
Canım senin kanaman nasıldı yoğunmuydu

Canım sadece lekelenmemi var

Canım senin kanaman nasıldı yoğunmuydu
Yok yogun kanamam olmadi. sabah yataktan kalktim wc ye gidene kadar akinti geldi sandim ben, baktim cok acik pembe gelmis. Ben onu gorunce yatak odasina donerken fenalas kapinin onunde dus bayil. Neyse esim kaldirdi hemen yattim akabinde 5,6 damla olacak kadar kirmizi kan geldi. Dusmeseydim belki o da gelmezdi, o siddetle disariya atmis olabilir. Sonrasinda bir daha hic kirmizi gelmedi allahim korusun gelmesin. 3 gun kahverengi lekelenme gibi oldu sabahlari yogunluklu. Gunde 2 gunluk ped degistirdim sadece ordan miktarini anlayabilirsiniz. Sonra ben biraz hareketlendim sanirim lekelenmede kesilince 2 gun sonra yine basladi. Suan yine yok denecek kadar az da olsa geliyor kahve de diyemem pembe de degil. Ne oldugunu bende anlamadim acikcasi ama insanin ici hep pirpir ya kirmizi gelirse diye. 2 gun once kontrol vardi allaha sukur kuculmus ama hala duruyordu. Biran once gecmesi icin dua ediyorum. Rahme iyi gelen dogal sebze meyve var mi onlari arastirdim bir sey cikmadi. Hani o da onarir diye. Rutin progestan duphaston ve proluton tedavim devam ediyor. Bu arada doktorum 7/24 yatmana gerek yok ama cok da ayakta kalma, kendini yorma dedi. Fazla uzun yazdim galiba

Buda fotosu teyzoşları şöyle bişey oldu benim doktoruma randevu aldım ama kovit nöbeti çıkmıs başka doktoe baktı yaşlı cihazı cok kullanmayı bilmediği için görüntüler kötü cıktı ama şükür iyi Muhittin

Eklentiler

• 62731C35-A1C8-41DD-987C-0FEDF07DF61A.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 72
Ayy seni yerim benn teyzosu içeri nasıl bayağı iyi yan yatıyor maasallahhh sübhanallah bak kiz olduğuna emin olamadim daha ne olsun ne güzel çekmiş

Aynen canım 8.30 da dersim var ben sabah mide bulantısından nasıl ders anlatacağım bilemiyorum.

Sizin de klavye de sorun var mı? Mesaj silerken klavye gidiyo sürekli. Tablo olusturcaktım yapamıyorum sinir oldum

Dikkat et canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına

Ayy seni yerim benn teyzosu içeri nasıl bayağı iyi yan yatıyor maasallahhh sübhanallah bak kiz olduğuna emin olamadim daha ne olsun ne güzel çekmiş
Diğer doktorum daha net gösteriyodu ultrasonda ay iyi olsunda görüntü önemli değil

Hep uzan canım hiç kalkmamaya çalış olumlu düşün her şey çok güzel olsun inşallah kızım da ben de yaşamıştım merak etme güzel güzel büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…