2021 Nisan Anneleri

prilam verdi bana bugun ilkkez ictim ama sabah ictm aninda bulantim kesildi ama asiri uyku yapti aksamlari uyuttugu icin tercih ettiler sanirim artik bende aksamlari alicam
Evet öyleymiş akşam almak gerekiyomuş inşsllah benim de keser

Merhaba kızlar bende baş dönmesi çok fazla var napacagim ya sabahları bulantida oluyor istifra etmiyorum herşey yiyorum ama baş dönmesi beni maf etti ve evden pis pis kokular alıyorum insanlara soruyorum sana öyle geliyor diyolar ama evden midem bulanıyor özellikle mutfaktan çok pis kokuyor girmek istemiyorum mutfağa

bas donmesi beni de mahvetti yatarken bile basim dönuyo doktora sordm tansiyonum hep dusuk basim donuyo dedm normal 13 haftalik olana kadr idare et hizli hareket etme bayilma olmasin yeterki dedi

Bulantım benim folik asitten kaynaklı bence
İlacı içtikten 2 saat sonra bulantı başlıyor. Akşamları alıyorum. Zor dalıyorum uykuya bulantı yüzünden. Ama öyle kusma falan yok
Gündüzleri halsizliğim dışında çoğu zaman bişeyim yok. Çok nadir gündüz bulantısı

Arkadaşlar gebeliğimi ilk öğrendiğimde ve bir hafta öncesinden itibaren (3 haftalıkken öğrendim ben) beyaz süt kesini akıntım vardı. 10 gündür yumurtla dönemine benzer sümüksü hafif sulu akıntım var. Bebeğin suyu olabilir mi dedim doktora çok normal dedi. Ama doktorum çok aşırı rahat değiştirmeyi düşünüyorum. Eski doktorumu mumla arıyorum

Bir de ben kan pıhtılaşmasından çok korkuyorum. İlk gebeliğim sorunsuzdu ama çevremde o kadar çok kan pıhtılaşma sorunu olan insan oldu ki gözüm korktu. Doktoruma sordum, genetik o olsa ilkinde de olurdu dedi ama bilemedim

Kızlar bende aşırı halsizlik var ve kokulara zaafım arttı her yer her şey kokuyor sanki yemek yiyemiyorum önceki akşam eşim yağsız tost yaptı Bi tek onu yiyebildim. Aslında hiç bulantım kusma yok ama sanki midem dolu gibi Bi his var içim almıyor siz neler yapıyorsunuz nasıl baş ediyorsunuz!?

Hepimiz hemen hemen aynı durumdayız az az sık sık yiyorum cok yağlı gaz yapan şeyleri yememeye calısıyorum kraker yiyorum bastırıyo cok kötüysem bide su içiyorum bol bol

en iyisi rahat doktor. gergin olmayi gerektiren hic bir sey yok..sizi gerecek, stres yaratacak bir doktordansa en iyisi rahat doktor.

Gebeliğin ilk haftalarından itibaren demir ve d vitamini alan ya da bu ilaçları doktoru yazan var mı acaba?Kafama takıldı sorayım dedim

Gebeliğin ilk haftalarından itibaren demir ve d vitamini alan ya da bu ilaçları doktoru yazan var mı acaba?Kafama takıldı sorayım dedim
ben varim. kendim gebelik oncesi demir ve d vitamini iceren multivitaminler almaya baslamistim. mayis ayi gibi sanirim. doktor hepsine devam etmemi soyledi. agustos ayinda demirime bakildi ve dusuk cikti. daha fazla demir almam soylendi..ama soyle bir sey var son 1 yildir kirmizi et yemeyi hic sevmiyorum ve ayda 2 3 kez falan yiyorumdur herhalde o nedenle dusuk cikmasina sasirmadim.

ayrica grubun en erken seker teshisi koyulanda benimdir herhalde. seker cikmasindan endiseleniyorum dedim. yukleme yaptilar..seker cikti. simdi takip altindayim. belirli zamanlarda şekerimi ölçüyor, söylendiği sekilde besleniyorum.

Kızlar selam, ben size değerimi yanlış yazmışım o heyecanla, düşük yaptığım bebegin sonucunu yazmışım. Tahlil tarihini seçince 20111 cıktı BHcg değerim. Bebek.kaç haftalık oluyor ki? Bir aralık var ama birkaç tanesine uyuyor. Sizlerin kaç çıkmıştı?
Çarşamba günü doktora gideceğim.

Benim kaynanam da yukarıda oturuyor eşime diyordum nolur aşağı inmeyelğm burda kalalım ev nasıl kötü kokuyormuş gibi geliuordu çok şükür o kokular falan hepsi geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…