Evet öyleymiş akşam almak gerekiyomuş inşsllah benim de keserprilam verdi bana bugun ilkkez ictim ama sabah ictm aninda bulantim kesildi ama asiri uyku yapti aksamlari uyuttugu icin tercih ettiler sanirim artik bende aksamlari alicam
Canım o kan sulandırıcıdan değildir.Böbrekle alakalı olabilirKızlar aranızda kan sulandırıcı kullanıp idrarının rengi kırmızıya dönük olan var mı ?
Yok canım idrarımın rengi o da her zaman değil de az içince sanırım suBen kullaniyorum ama idrar rengimde degisiklik yok. Lekelenme, akinti vs yok degil mi?
Canım o kan sulandırıcıdan değildir.Böbrekle alakalı olabilir
bas donmesi beni de mahvetti yatarken bile basim dönuyo doktora sordm tansiyonum hep dusuk basim donuyo dedm normal 13 haftalik olana kadr idare et hizli hareket etme bayilma olmasin yeterki dediMerhaba kızlar bende baş dönmesi çok fazla var napacagim ya sabahları bulantida oluyor istifra etmiyorum herşey yiyorum ama baş dönmesi beni maf etti ve evden pis pis kokular alıyorum insanlara soruyorum sana öyle geliyor diyolar ama evden midem bulanıyor özellikle mutfaktan çok pis kokuyor girmek istemiyorum mutfağa
Ben varım canım şükür hiç bulantım olmuyor yemekten tiksinmede yok ohh rahatım şimdilik inşallah hep böyle giderBugüne kadar hiç bulantısı olmayan var mı?Yani öyle çok fazla rahatsız edecek derecede olmayan?
2 yi kesin gecirmeye calısıyorum öylr hesap yaparak içiyorum 3 litre olmalı bence kese için önemliGunde ne kadar su iciyorsunuz?
Bende 2 yi geciyorumdur sizleri merak ettim.2 yi kesin gecirmeye calısıyorum öylr hesap yaparak içiyorum 3 litre olmalı bence kese için önemli
İyi canım bi ara bulantım oluyo diye ben içmiyodum sonradan aklım başıma geldi olsada içiyorumBende 2 yi geciyorumdur sizleri merak ettim.
Hepimiz hemen hemen aynı durumdayız az az sık sık yiyorum cok yağlı gaz yapan şeyleri yememeye calısıyorum kraker yiyorum bastırıyo cok kötüysem bide su içiyorum bol bolKızlar bende aşırı halsizlik var ve kokulara zaafım arttı her yer her şey kokuyor sanki yemek yiyemiyorum önceki akşam eşim yağsız tost yaptı Bi tek onu yiyebildim. Aslında hiç bulantım kusma yok ama sanki midem dolu gibi Bi his var içim almıyor siz neler yapıyorsunuz nasıl baş ediyorsunuz!?
en iyisi rahat doktor. gergin olmayi gerektiren hic bir sey yok..sizi gerecek, stres yaratacak bir doktordansa en iyisi rahat doktor.Arkadaşlar gebeliğimi ilk öğrendiğimde ve bir hafta öncesinden itibaren (3 haftalıkken öğrendim ben) beyaz süt kesini akıntım vardı. 10 gündür yumurtla dönemine benzer sümüksü hafif sulu akıntım var. Bebeğin suyu olabilir mi dedim doktora çok normal dedi. Ama doktorum çok aşırı rahat değiştirmeyi düşünüyorum. Eski doktorumu mumla arıyorum
ben varim. kendim gebelik oncesi demir ve d vitamini iceren multivitaminler almaya baslamistim. mayis ayi gibi sanirim. doktor hepsine devam etmemi soyledi. agustos ayinda demirime bakildi ve dusuk cikti. daha fazla demir almam soylendi..ama soyle bir sey var son 1 yildir kirmizi et yemeyi hic sevmiyorum ve ayda 2 3 kez falan yiyorumdur herhalde o nedenle dusuk cikmasina sasirmadim.Gebeliğin ilk haftalarından itibaren demir ve d vitamini alan ya da bu ilaçları doktoru yazan var mı acaba?Kafama takıldı sorayım dedim
Merhaba kızlar bende baş dönmesi çok fazla var napacagim ya sabahları bulantida oluyor istifra etmiyorum herşey yiyorum ama baş dönmesi beni maf etti ve evden pis pis kokular alıyorum insanlara soruyorum sana öyle geliyor diyolar ama evden midem bulanıyor özellikle mutfaktan çok pis kokuyor girmek istemiyorum mutfağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?