2021 Nisan Anneleri

Belkide bebişim top olup yuvarlanması istemiyrodur ondan karnim bozuktur
Hayır lütfen koca bir karpuz diye teselli oldum lutfennn ben ilk hamileliğinde atıyorum melemen yiyorken midem bulanıyordu kusuyordum geliyordum devam ediyorsun yine küsüp geliyordum derken 27 kg almıştım heee haberin olsun

Bu konuda yalniz degilsiniz burada da 3-4 arkadasimizda ve bende de bu problem var. rahimde kanama alani pazar gunu 2 hafta olacak benim de. Cok cok azaldi diyebilirim hatta gelen bir sey yok ama silince nokta gibi bulasiyor nasil bir kivami ve rengi oldugunu cozemiyorum artik. Insallah gececek, ustumuze duseni yaptiktan sonra Allah’a emanet etmekten baska yapacak bir seyimiz yok. Tedaviyi nasil uyguluyorsunuz?

Haha aman bi yerin bozulmasın güzel geçsin de kilolar verilir bişekilde ben ikiz peşinde kosarken herhalde veririm diyorum en kötü
Ya menemen okuyunca bile midem bulandı domatesli seyler nedense böyle yapıyor beni ya kustugumda yiyemiyorum o gün haslanmıs patates ve leblebi geciyor bi süzülüyom direk zaten canım ama sonra meyveler karbonhidratlar şişiriyo demek su da içemeyince

Tam tersi şeyler yaşıyoruz senle bende domates yiyorum bok haşlanmış patates iğrenç. Suya limon sık çilek doğra bol bol iç ve ılık olmasın şu çok onemli

Merhaba ben kanama değildir diye düşünüyordum ufak lekelenmeleri. Bu sabah çok geldi hemen doktora gittik. sabah akşam 100lük progestan iç dedi düşük tehdidim varmış.keşke sebebini bilebilsek ve çaresini arasak hiçbir sebep söylemedi doktor.sadece beklenilen birşey değil dedi içimi kararttı. Yatmana da gerek yok dedi 7+3 bebeğim

Eşime atsam der delimisin

Eklentiler

• Screenshot_20200905-111255_Chrome.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20200905-111242_Chrome.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 38
Yok kanama degil. Kanama bende ilk gun oldu 5,6 damla kadardi o da, tekrar gormemek icin Allah’a dua ediyorum. Sizde kanama alani da yok o zaman herhalde degil mi? En kotusu olan bir seyin neden oldugunu bilmemek. Beklemekten baska bir caren kalmiyor. Benim doktorumda 7/24 yat demedi. Ama kendini yorma cok ayakta kalma demisti. Ben yine de yatiyorum, biraz pimpirikli biriyim. Biri bana bir sey derse ben onun 10 kati dikkat ederim

Iki dr a gittim ikiside istirahat dedi sen yat yine de

Sen yine de yat canım. Tuvalet dışında kalkma. Bol bol kitap oku, dizi izle Zaten progestanı ağızdan alacaksan o sersemletip uyutuyor insanı sürekli.

insallah canım dua ediorum sürekli... bende günde 3kez kullanıorum ftili. kanama kahverengge dönerse korkma demişti doktorum beniim kanamadan sora kahverengi oldu ve sonrasında da tamemn kesildi. simdilik gelen giden yok ama
o kanama alanı tedirgin ediyor işte beni umarım kayboolmuştur.

O kanama alanı oğluma hamileyken olmuştu canım. Lekelenmem bi kere oldu devam etmedi ama kanama alanı vardı. 12.haftada tamamen kayboldu. Şimdi oğlum 6 yaşında üzülme sakın, geçecek

benimde adet gibi gelmşti sonra kahverengine dönmüştü kahverengine dönmesi iyiye işaret demişti doktorum
diger türlü kanama fazlalasıp düşük olabilirdi Allah korusun.. banada haftasında ilerliyo dedi kalp atışıda iyiydi
insallah saglıkla ilerlerler canım
iğnne yaptılarmı sanada

O kanama alanı oğluma hamileyken olmuştu canım. Lekelenmem bi kere oldu devam etmedi ama kanama alanı vardı. 12.haftada tamamen kayboldu. Şimdi oğlum 6 yaşında üzülme sakın, geçecek
masallah Allah bagıslasın canım
büüyük bi alanmıydı seninde hep yattınmı o sürecte? ınsallah gececek hep yatıorum bazen unutup geriniyorum
tuvalete cıkmak eziyet oluyo korkuyorum alan büyür yada zorlarsam düşük olur diye

Alanın büyklüğü ne kadar hatırlayamıyorum canım. 8.haftada başladı 12.haftada kaybolmuştu.
Bir ay sadece yattım. Hatta benim evim 3.katta asansörsüz. Sırf merdiven çıkmamak için bi ay evden çıkmadım çok korkuyordum senin gibi. Oysa doktorum bu kadar dikkat etmemi söylememişti ama ben risk almadım.

bbenim sadece gecen hafta kanamam oldu bigün soraki günler kahverengiye dönüp tamamen kesildi persembe günleri prolutan depot ignesi oluyorum günde 3 kez de fitil alıyorum.. onun dısında sürekli yatıyorum... bazen mecbur kalkıyorum ilac iciyorum cünki yattıkca sırt agrısından duramıyorum. ins zarar vermiyodur böyle kalkıyor olmam..
tabiki artık allaha emanetiz.. sizlerde de adet agirisi gibi agrı oluyormu arada ?

anladımmm canım benimki dikkat et dedi tuvallet dışında kalkma dedi.. tüm işleri eşim yapıyor sağolsun.. ben sadece yatıyorum .. benim alan büyük ama keseye yakın degil insallahda dahada büyümemiştir. gece kasık agrım olunca büyüdümü acaba diye korktum ağrısına uyandım

Kesilmis olmasi iyiye isaret zaten. Bebekler de gelisimini surdurdugu surece yok olacak o alanlarda. Bende progestani agizdan aliyorum suan. Proluton u 3 gunde bir yarisini vurduruyorum. Bir de duphaston hap iciorun sabah aksam. Bende sabah uyandigimda genelde karin ve kasik agrisi gibi oluyor ama cok hafif. Ben de mide agrisi oluyor, midem surekli gurul gurul. Surekli agizdan gaz cikariyorum, o mide agrisi cok kotu bir sey ve en basindan beri yasiyorum.

Benim de bir ay boyunca temizliği eşim yaptı. Annem ve kayınvalidem dönüşümlü yemek gönderdiler eşim iş çıkışı uğrayıp alır gelirdi.
şimdi 8.haftaya yaklaştım ya benimde içimde de bi korku var yine olursa diye. Oysa her hamilelik farklı Bu seferde olursa evde bide oğlum var daha zor olur benim için hiç kalkmadan yatmak diye tedirginim
Senin inşallah geçecek canım İçin rahat etmediği yerde doktora git gör bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…