- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Ben de aynı durumdayım,buna bir de 16 aylık sandalye koltuk tepelerinde gezen yaramaz bir kız ve yeni taşınmış her yer koli olan bir ev ekleBir belim agriyo4 kasiklarim agriyor adet olcakmisimda olamıyor musun gibi
Annemgil gelecekmiş 5 günlüğüne evi b... götürüyor eşim cumartesi calisiyo4 bennnapcam bilmiyorum
Ne gözen Canım annen yanında çok şanslısınGerçekten ben de öyle. Bir de baş dönmesi düşük tansiyon var ki inanılmaz. Evde çocuk da var en çok oğluşuma üzülüyorum. Ama şu da var oğlumda bulantılarım 12-13 haftalıkken kesilmişti bundan da aynı performansı bekliyorum. Ben oğluma yemek dahi yedirmiyorum sağ olsun annemler destek hep.
Ben de 40.haftaya kadar çatlamadım ama kızım gelmek bilmeyince 41. Haftaya kadar bekledik ve ben son hafta çatladımKızlar çatlaklar için yazıyorum aslında bu biraz kişiye göre değişir. Bir çok sey kullanıp ta kırmızı mor çatlayanları gördüm, hiç bir sey kullanmayıp ta hiç çatlağı olmayanları da. Kilo alımı ve ciltle de alakalı bir durum tabiki. Ben ilk bebeğimde bebek yağı fln kullanıyordum sadece bacaklarımda ve kol altı gögüs kısmında hafif çatlaklar vardı. Sonra doğuma bir girdim çıktım ki karnım mosmor ve çatlamış maalesef yapacak bir sey yok tabiki. O an ıkınma ve hemşireler bastırıyor ondan çatlamış. Şu an beyaz ve azlar. Cokta umrumda değil açıkçası size de tavsiyem önlem almaya çalışın ama. Olursa da canınızı sıkmayın
Ben de yatmadan önce içiyorum daha iyi oluyorBen akşam içiyorum daha iyi geçiyor günüm
Sağlık ocağındaki ebe bana hareketlerini hissetmeye başladığında gel dedi, 18.haftalarda hissediliyor geneldeHangi zamanlarda acaba aşı canım ankaradayım ortalık karışık gitmek istemiyorum pek
Ahh sorma sıcaktan bayılcam artık, iç Anadoludayız kavruluyor buralarAşırı derece sıcak basıyor vücudum yanıyor sizde oylemi kanım.galiba çok yükseldi bugün burnumda kanadı daha çok erken
Çok geçmiş olsun Canım bol bol dinlen, sağlıkla devam etsin inşallahSağolun canlar simdi geldik doktordan alttan baktı ufak bi kanama alanı var ama bebekler iyi dedi baya bi inceledi bakın hareket ediyorlar diye tek tek gösterdi bu zamanlarda olabilir yerleşme asamaları olduğundan olabilir dedi işte bildigimiz seyler ama ister istemez sancıda olunca bişey oluyor sandım aklımda kalacagına gideyim dedim progestan başladı bişey olursa üç dört güne kendini belli eder zaten dedi herhangi bişey olursa da gelin dedi. Böyle simdilik ağır bi iş yapmadım genelde oturuyorum yatıyorum dün aksam cok bunaldım biraz yuruyuse cıktık fazlamı abarttık acaba dedim insan herseyden nem kapıyor tuvalet dışında kalkma ayaga dedi desteğiniz için sağolun inşaallah iyi olacak hersey miniklerim bana tutunacak
Ben hergün 2 tane progestan iğne yapıyorum canım kanamam azaldı biraz ama lekelenme hala devam ediyor 10 gün oldu bitmediKızlar progestan kullanmasına rağmen hala lekenme ve kanaması devam eden var mi
Allah gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.Aynen gönlümüz kızdan yana senelerdir ama sağlıklı olması tek duamız
teşekkürler canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Sağlık ocağını aradım burda da pozitif vakalar olabiliyor gelmeyin biz bilgilerinizi girelim dedi. Aşı için arayacağız o zaman gelirsiniz dedi, ayrıca riskli bir gebelik ise aşı yapmıyorlarmış.Ben de aynı durumdayım,buna bir de 16 aylık sandalye koltuk tepelerinde gezen yaramaz bir kız ve yeni taşınmış her yer koli olan bir ev ekle
Ne gözen Canım annen yanında çok şanslısın
Benim de 16 aylık kızım var hiç ilgilenemez oldum çok üzülüyorum
Gurbette tek başına olmak gerçekten çok zor böyle zamanlarda
Ben de 40.haftaya kadar çatlamadım ama kızım gelmek bilmeyince 41. Haftaya kadar bekledik ve ben son hafta çatladım
Ben de yatmadan önce içiyorum daha iyi oluyor
Sağlık ocağındaki ebe bana hareketlerini hissetmeye başladığında gel dedi, 18.haftalarda hissediliyor genelde
Ahh sorma sıcaktan bayılcam artık, iç Anadoludayız kavruluyor buralar
Normalde yorganla yatardık yazın bile ama şimdi nerdeyse don atlet yatacaz
Çok geçmiş olsun Canım bol bol dinlen, sağlıkla devam etsin inşallah
Sağolun canlar simdi geldik doktordan alttan baktı ufak bi kanama alanı var ama bebekler iyi dedi baya bi inceledi bakın hareket ediyorlar diye tek tek gösterdi bu zamanlarda olabilir yerleşme asamaları olduğundan olabilir dedi işte bildigimiz seyler ama ister istemez sancıda olunca bişey oluyor sandım aklımda kalacagına gideyim dedim progestan başladı bişey olursa üç dört güne kendini belli eder zaten dedi herhangi bişey olursa da gelin dedi. Böyle simdilik ağır bi iş yapmadım genelde oturuyorum yatıyorum dün aksam cok bunaldım biraz yuruyuse cıktık fazlamı abarttık acaba dedim insan herseyden nem kapıyor tuvalet dışında kalkma ayaga dedi desteğiniz için sağolun inşaallah iyi olacak hersey miniklerim bana tutunacak
Ekran yansıtma yapınca leblebi yeAynen canım 8.30 da dersim var ben sabah mide bulantısından nasıl ders anlatacağım bilemiyorum.
Küçük bi kanama alanı dedi banada ama inşaallah cabucak biter gider canım benim ilk bugün oldu 8+3 teyim bebekleri ısrarla gösterdi hareket ediyorlardı büyümüşler hatta dedi cok şükür rahatladım. Rabbim nasip ederse alacagız kucagımıza baslarda olsaydı belki bugünkü gibi olmazdım çünkü ben baslarda olabilir normal gibi biliyodum megerse bunu yasayan cok kadın varmıs ikinci ayında üçüncü ayında hatta son aylarda heran olabiliyomus vardır bir hayır demekten baska çaremiz yok pozitif düşünmeye devamBende ayni durumdayim, kanama alaninindan dolayi evde istirahat. Benim cok cok cok azaldi, yok gibi hatta. Bircok hamilede olabiliyormus, cogu da saglikla dogum yapiyormus. Pazar gunu 2 hafta olacak artik benim ilk ortaya ciktigi. Elimizden gelen istirahat, o yuzden yatmaya devamGecmis olsun cok.
Evet canım cok acık kahve lekelenme oldu sabahtan beride hiç gelmedi çok şükür progestana başladık günde üç defa kullanıcam hayırlısı bakalım istirahatteyimCanım sadece lekelenmemi var
Canım senin kanaman nasıldı yoğunmuydu
Aynen canım bianda sancı da olunca korktum ama Allah ın izniyle bişey olmayacak miniklerim benimle inşaallahHep uzan canım hiç kalkmamaya çalış olumlu düşün her şey çok güzel olsun inşallah kızım da ben de yaşamıştım merak etme güzel güzel büyüsünler
Sağol canım hepimizinki inşaallahBen de aynı durumdayım,buna bir de 16 aylık sandalye koltuk tepelerinde gezen yaramaz bir kız ve yeni taşınmış her yer koli olan bir ev ekle
Ne gözen Canım annen yanında çok şanslısın
Benim de 16 aylık kızım var hiç ilgilenemez oldum çok üzülüyorum
Gurbette tek başına olmak gerçekten çok zor böyle zamanlarda
Ben de 40.haftaya kadar çatlamadım ama kızım gelmek bilmeyince 41. Haftaya kadar bekledik ve ben son hafta çatladım
Ben de yatmadan önce içiyorum daha iyi oluyor
Sağlık ocağındaki ebe bana hareketlerini hissetmeye başladığında gel dedi, 18.haftalarda hissediliyor genelde
Ahh sorma sıcaktan bayılcam artık, iç Anadoludayız kavruluyor buralar
Normalde yorganla yatardık yazın bile ama şimdi nerdeyse don atlet yatacaz
Çok geçmiş olsun Canım bol bol dinlen, sağlıkla devam etsin inşallah
Sağol canım öyle yatıyorum bol bol zaten genelde böyleydim simdi hiç kalkmıyomGeçmiş olsun canım inşallah tez zamanda geçer kanama alanın dinlen bol bol ilaçlarınida düzenli kullan. Sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum her doktor dikkat etmeyebiliyor ilerleyen zamanlarda rahim ağzı uzunluğuna da baktır ikiz gebelik olduğu için özellikle. Sakın yanlış anlama seni korkutmak için söylemiyorum aksine bilgin olsun takipte ol bu konuda diye söylüyorum
25 mm altına inince rahim ağzı uzunluğu serklaj gerekiyor her kadında farklı uzunlukta oluyor kimi 35mm kimi 38mm kimi 30mm gebelik haftası ilerledikçe kısalması normal ama bazen erken haftalarda kısalıyor mesela benim 21. Haftamda detaylı ultrason yapan doktorum farketmişti 24 mm di serklaj oldum farketmese belki erken doğum yapacaktım belki de bebeğimi kaybedecektim. Görümcem de ikiz gebelik geçirdi 2 çocuğu var ikiz öncesinde de onlarda böyle bir problem yasamadi ama ikiz gebeliginde onunda erken kısalma oldu 20. Haftada serklaj olmuştu herkeste olacak diye birşey yok uyarmak istedim baktır doktoruna 12. Haftadan itibaren kontrollere gittikçe.Sağol canım öyle yatıyorum bol bol zaten genelde böyleydim simdi hiç kalkmıyomtavsiyene dikkat edeceğim canım sağol bu uzunluk nasıl olması gerekiyormus nezaman bakılıyormus bilgin varsa öğrenmek isterim
Tamam canım çok sağol doktorumun cok atlayacağını zannetmiyorum ama yinede bende tetikte olurum zaten ikiz gebelik direk riskli gruba giriyormuş bunu falan söylemişti ilerleyen dönemlerde bi sorun olusursa fakülteye falan sevkedecek bunları basta konustuk yani ben sormuştum çünkü özelde son ana kadar söylemiyorlar son dk cok zor oluyor ye cok sey duydum25 mm altına inince rahim ağzı uzunluğu serklaj gerekiyor her kadında farklı uzunlukta oluyor kimi 35mm kimi 38mm kimi 30mm gebelik haftası ilerledikçe kısalması normal ama bazen erken haftalarda kısalıyor mesela benim 21. Haftamda detaylı ultrason yapan doktorum farketmişti 24 mm di serklaj oldum farketmese belki erken doğum yapacaktım belki de bebeğimi kaybedecektim. Görümcem de ikiz gebelik geçirdi 2 çocuğu var ikiz öncesinde de onlarda böyle bir problem yasamadi ama ikiz gebeliginde onunda erken kısalma oldu 20. Haftada serklaj olmuştu herkeste olacak diye birşey yok uyarmak istedim baktır doktoruna 12. Haftadan itibaren kontrollere gittikçe.
Bende çok korkmustum ama o kadar cok yasayan olmus ki, icine su serpmisti. Yasayanlarin cogunun da saglikli dogum yaptigini gorunce biraz rahatladim, ama tamamen gecmeden huzurum yerine gelmezKüçük bi kanama alanı dedi banada ama inşaallah cabucak biter gider canım benim ilk bugün oldu 8+3 teyim bebekleri ısrarla gösterdi hareket ediyorlardı büyümüşler hatta dedi cok şükür rahatladım. Rabbim nasip ederse alacagız kucagımıza baslarda olsaydı belki bugünkü gibi olmazdım çünkü ben baslarda olabilir normal gibi biliyodum megerse bunu yasayan cok kadın varmıs ikinci ayında üçüncü ayında hatta son aylarda heran olabiliyomus vardır bir hayır demekten baska çaremiz yok pozitif düşünmeye devam
Progestani vajinal mi kullaniyorsunuz?Evet canım cok acık kahve lekelenme oldu sabahtan beride hiç gelmedi çok şükür progestana başladık günde üç defa kullanıcam hayırlısı bakalım istirahatteyim
Maşallah kaç haftalık canımTeyzeler biz de bugün dr gittik. Şükür herşey yolundaymış. 2 hafta sonra ikili teste gelirsin cinsiyet söylerim dedi.. Kızım da ilk defa kontrole geldi benimle çok heyecanlıydık.Doktor amcamız kızımın da doktoru ilk defa gördü büyümüş halde çok mutlu oldu.. Size de selam verelim dedik.Eki Görüntüle 2685224 Eki Görüntüle 2685224
Maşallah kaç haftalık canımbaya büyümüş minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?