2021 Nisan Anneleri

Bende çok korkmustum ama o kadar cok yasayan olmus ki, icine su serpmisti. Yasayanlarin cogunun da saglikli dogum yaptigini gorunce biraz rahatladim, ama tamamen gecmeden huzurum yerine gelmez
Evet korktum halada var tedirginlik ama olcakla ölceğe çare yok teslim ettim kendimi ben hep hayırlı sağlıklı evlatlar istedim duamda ısrarcıyım Rabbim inşaallah hayırlısıyla saglıkla versin ben kul olarak elimden geleni yapcam inşaallah

Gözün aydın canım hayırlısıyla saglıkla gelsin inşaallah ne güzel

Ben hergün 2 tane progestan iğne yapıyorum canım kanamam azaldı biraz ama lekelenme hala devam ediyor 10 gün oldu bitmedi
Ben sadece vajinadan koyuyorum ama benimde devam ediyor Allah büyük canim korusun saglikla gelsinler Insallah bazen gelmiyor keesiliyor heralde diyorum sonra yine oluyor.dr nr dedi .bende kanama alani gormedi.burda kızlar görüp sordum kanama görünüyor mu die hayi5 dedi

Benim tup bebek oldugu icin ben 27 temmuzdan beri kullaniyorum.
Hmm anladım canım vajinal basladık bakalım inşaallah etkili olur basit bişeydirde geçer gider. Bakacak insanım yok pek o konuda sıkıntılıyım yoksa sikayetim yokta işte düzgün bişey yiyemiyorum yemek yapamıyorum simdide kalkma dedi eşim işemi gitcek banamı bakcak annem uzakta kaynanam uzakta annem bakıyordu izin almıstı oda işe baslayacak artık kaynanam gelirmi gelmezmi biraz nazlanıyor işte sıkıntılı bakalım hayırlısı artık

En kotusu mutfakla ve evle ilgilenemiyor olmak. Esin yaptigiyla ne kadar olursa oluyo. Bizimkilerde sehir disindalar. Kayinvalidemler yazligi kapatip gelse en azindan yemegimi yapar gonderir ama henuz gelmediler, bizde yettigince yapiyoriz bir seyler. Sana da kolay gelsin.

Son düzenleme:
Sağol canım olacak bişekilde sanada Allah kolaylık versin

Benimde sabah disinda pek yoktu bugun isyerinde maalesef istifra ettim.Bulantim kademeli artiyor eskisi gibi olacak diye cok korkuyourm.ins bulantilarimiz gecer.Iayerinede bildirdim 24.haftaya kadar gebeker calisiyormus suanki genelgede pandemi bitsede calisska sorun degil.

Benim de ilk başta sabahlarıydı şimdi gün içinde de oluyor.Ben anlaştım sadece 3 gün gidiyorum işe özel sektörde çalışıyorum ama bulantım varken hiçbirşey yapasım gelmiyo elim ayağım kesiliyo resmen.Ne diyim işimiz çok zor Allah kolaylık versin.Prilam diye bir ilaç varmış gece içiliyormuş sabaha kalmıyormuş bulantı doktoruma onu sorcam

prilam verdi bana bugun ilkkez ictim ama sabah ictm aninda bulantim kesildi ama asiri uyku yapti aksamlari uyuttugu icin tercih ettiler sanirim artik bende aksamlari alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…