- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 103
- 37
Degerleri bende cok bilmiyorum en son 4. Haftada yaptirmisim yeni ogrendigimde 600 lerde bir degerdi. Ilk bebeginiz neden dusuk olmustu ogrenebildiniz mi?Kızlar selam, ben size değerimi yanlış yazmışım o heyecanla, düşük yaptığım bebegin sonucunu yazmışım. Tahlil tarihini seçince 20111 cıktı BHcg değerim. Bebek.kaç haftalık oluyor ki? Bir aralık var ama birkaç tanesine uyuyor. Sizlerin kaç çıkmıştı?
Çarşamba günü doktora gideceğim.
Afiyet olsun canim benimde mide bulantimi tuzlu kesiyor, ama bol bol tatlı yemek hayalimTuzlu kraker yiyorum tuzdan midem kalmıyor tatlı yiyesim geliyor şimdi simit peynir yedim iyi hoş hala canim tatlı istiyor tuzdan midem bulandi
Benim doktorum Gebelik olduğu gibi d vit basladı folik asiti de ilk gittiğimden beri kullanıyorum zaten baya olduGebeliğin ilk haftalarından itibaren demir ve d vitamini alan ya da bu ilaçları doktoru yazan var mı acaba?Kafama takıldı sorayım dedim
Kraker ilk zamanlar yedim ben ama beni pek bastırmadı çıkardım cok oyuzden hiç yemiyorum ama beyaz leblebi iyi geldi baya. Ben hiç tatlı yiyemiyorum ya nedense bazen canım istiyo gibi oluyo ama yok yani geçiyo hemen meyve olarak yedigimdendir belkiTuzlu kraker yiyorum tuzdan midem kalmıyor tatlı yiyesim geliyor şimdi simit peynir yedim iyi hoş hala canim tatlı istiyor tuzdan midem bulandi
Günaydın canım üç gün gerinden de ben geliyorum aleykum selamGünaydın hamiş arkadaşlarım. 9. haftanın son gününden selamlar ☺
Folik asiti aksamları kullanmak ve ocean mummy multivitamini iyi geldi bana. Mide eksimem azaldı.
Bu arada çatlaklar için nacizane tavsiyem, (kızımda catlamadim bu sayede) catlamaya musait olan tüm bolgelerimizi nemli tutmak. Her duştan sonra komple vücuda hindistan cevizi yağı surerdim. Sabah ve akşam lierac kremi surerdim. Bio oili de gün içinde çantamda taşırdım kuruma hissettiğimde ya da kaşıntı olduğunda hafif elime alıp karnımı ovardim. Kaşımak = çatlak ... kasindiginda elinizde okşar gibi ovun, tirnaklarinizla kasirsaniz gerilmiş kurumuş olan cilt çatlıyor. Ailemde çatlak hikayesi çok olduğundan dikkat ettim. Kızım 3 kilo doğdu, karnım çok sismemisti bununda bir artısı olmuş olabilir
Merhaba canım benİm haftaya randevum vardı ama bu sabah yoğun koyu kahve akıntı gelince doktora gittik kanamam varmış rahimde.birkaç gün daha sürer dedi bebek yaşıyor gelişimi de iyiymiş ama düşük tehlikesi var dedi. 7+3gunaydııın kızlar bende 8haftalık hamileyim çok şükür bulntı kusma yok ama benim derdim daha büyük belkidegeçen hafta cok kanama oldu adet gibi hemen hastaneye gittik.. iğne yaptılar kesem yerindeymiş bu haftada kalp atışını duyduk cok sükür ama içimde keseye yakn olmasafa kanama yeri varmis suan hep yatıyorum gece kasık ağrısından uyandım cok korktum soğuk soğuk terledim şuan daha iyiym
Bana o mummy bulantı yaptı halsizlik yaptı içmiyorum 2 günde birGünaydın hamiş arkadaşlarım. 9. haftanın son gününden selamlar ☺
Folik asiti aksamları kullanmak ve ocean mummy multivitamini iyi geldi bana. Mide eksimem azaldı.
Bu arada çatlaklar için nacizane tavsiyem, (kızımda catlamadim bu sayede) catlamaya musait olan tüm bolgelerimizi nemli tutmak. Her duştan sonra komple vücuda hindistan cevizi yağı surerdim. Sabah ve akşam lierac kremi surerdim. Bio oili de gün içinde çantamda taşırdım kuruma hissettiğimde ya da kaşıntı olduğunda hafif elime alıp karnımı ovardim. Kaşımak = çatlak ... kasindiginda elinizde okşar gibi ovun, tirnaklarinizla kasirsaniz gerilmiş kurumuş olan cilt çatlıyor. Ailemde çatlak hikayesi çok olduğundan dikkat ettim. Kızım 3 kilo doğdu, karnım çok sismemisti bununda bir artısı olmuş olabilir
Kraker ilk zamanlar yedim ben ama beni pek bastırmadı çıkardım cok oyuzden hiç yemiyorum ama beyaz leblebi iyi geldi baya. Ben hiç tatlı yiyemiyorum ya nedense bazen canım istiyo gibi oluyo ama yok yani geçiyo hemen meyve olarak yedigimdendir belki
İnşaallah bebeğine bişey olmayacak canım kötü düşünme kanama bu haftalarda bircoğumuz yasadık. Bende dün hafif lekelenme ile gittim küçük bi kanama alanı olmus dedi progestan kullanıyorum fitil olarak hafif kahve leke geliyor silerken falan geçecek inşaallah ben inanıyorumgunaydııın kızlar bende 8haftalık hamileyim çok şükür bulntı kusma yok ama benim derdim daha büyük belkidegeçen hafta cok kanama oldu adet gibi hemen hastaneye gittik.. iğne yaptılar kesem yerindeymiş bu haftada kalp atışını duyduk cok sükür ama içimde keseye yakn olmasafa kanama yeri varmis suan hep yatıyorum gece kasık ağrısından uyandım cok korktum soğuk soğuk terledim şuan daha iyiym
Bende baya azalttm meyveyi doktorum öyle deyince bi oturusta bi karpuz yiyodum koca tabak serin serin sulu sulu iyi geliyoduBana o mummy bulantı yaptı halsizlik yaptı içmiyorum 2 günde bir
Beyaz leblebi deneyim canim çok sagol meyve çok yeme dediniz bende fazla yemiyorum yarim javun yedim dün zaten kucukler
Hay maasallah sen ne ara kusmalarin bittide 3 kilo aldin afiyet şifa olsun insallahhhBende baya azalttm meyveyi doktorum öyle deyince bi oturusta bi karpuz yiyodum koca tabak serin serin sulu sulu iyi geliyoduama yanlışmış işte kusarken kilo vermiştim sonra ilaca baslayınca biraz daha yiyebildim şimdiden üç kilo alınca bıraktım yedigimde hep meyveydi yani
Ben de 2 adet buyuyecek ustelik. Nerden baksaniz insallah en az 5 kilo 2 bebek cikacak diye dusunuyorum. Insallah 6 kilo ciksinlar tsbi orasi ayriGünaydın hamiş arkadaşlarım. 9. haftanın son gününden selamlar ☺
Yok kız bitmedi tam olarak gene arada kusuyom bulantılar tam gecmiş değil ama o ilaçtan önce kelimenin tam anlamıyla hiç bişey yiyemiyordum elden ayaktan düşmüştüm simdi de çok yedigim söylenemez annem kızıp duruyor ama kalorili seyler yiyomusum demekkiHay maasallah sen ne ara kusmalarin bittide 3 kilo aldin afiyet şifa olsun insallahhh
Yarim kavuna vicdan yapıyordumtum karpuzu duyana dek
Normalde gebeliğin 3 ayı kabız olunur çok afedersiniz ben hep ishalin benim gibi olan varmi galiba çıkaramadıkça ishal oldum
Evet benim kaynananda üst katimda ilk gebeliğim de onun evine giremezdim çok kötü kokardı yemek yapıyordu ya bana pis koku geliyorduBenim kaynanam da yukarıda oturuyor eşime diyordum nolur aşağı inmeyelğm burda kalalım ev nasıl kötü kokuyormuş gibi geliuordu çok şükür o kokular falan hepsi geçiyor
Hosgeldin canım inşaallah hayırlısıyla saglıkla gelsin bebişin genel olarak hepimiz öyleyiz. Benim yedigim seyler hep aynı onlardan da bıkcam yakında diyorumMerhabaaa ben de varım kısmetse 2021 Nisan ayında ben de anne olacağımtüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Şu anda 8+2 oldum çok şükür iyi gidiyor . İştahsızlık ve mide ekşimesi dışında bir sorunum yok . Canım hiç ama hiç bişey yemek istemiyor herşeyden soğudum tatlı düşkünü birisiydim tatlı gördükçe içim kalkiyor. Şimdiden üç kilo vermişim . İnşallah geçici bir durumdur eski iştahlı günlerimi özledim herkese sağlıklı huzurlu bir hamilelik dönemi diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?