Bende hep kabizim Normalde kabızlık sorunum var hamile olduğumu da burdan anlamıştım açıkçası kızımda da böyleydi doğuma kadarHay maasallah sen ne ara kusmalarin bittide 3 kilo aldin afiyet şifa olsun insallahhh
Yarim kavuna vicdan yapıyordumtum karpuzu duyana dek
Normalde gebeliğin 3 ayı kabız olunur çok afedersiniz ben hep ishalin benim gibi olan varmi galiba çıkaramadıkça ishal oldum
Limonlu suyu denedim onu icemedimde cilekliyi bilmiyomEvet dene valla bak çok guzel
Bok yazmışım com özür dilerim bol olcak
hafif kasık agrıları bende de var onemsemiyordum doktorda normal demişti ama gece uykumdan uyandırcak kadar olunca baya korktum.. cok sükür simdi gecti bilmiyorum belkide tuvalte cıkmam gerekiyordu gece 1-2 idrar icn kalkıyorum cok bekledimmde öyle oldu blmiyorum .. ama sabahda sag tarafıma yatamadım kasıgım agırııoduKesilmis olmasi iyiye isaret zaten. Bebekler de gelisimini surdurdugu surece yok olacak o alanlarda. Bende progestani agizdan aliyorum suan. Proluton u 3 gunde bir yarisini vurduruyorum. Bir de duphaston hap iciorun sabah aksam. Bende sabah uyandigimda genelde karin ve kasik agrisi gibi oluyor ama cok hafif. Ben de mide agrisi oluyor, midem surekli gurul gurul. Surekli agizdan gaz cikariyorum, o mide agrisi cok kotu bir sey ve en basindan beri yasiyorum.
İnsanın içinde illa bi tedirginlik oluyo ama güzel düşünücez güzel olacak inşaallah canım kontrolün nezaman ozaman görür rahatlarsın inşaallahinsallah canım dua ediorum sürekli... bende günde 3kez kullanıorum ftili. kanama kahverengge dönerse korkma demişti doktorum beniim kanamadan sora kahverengi oldu ve sonrasında da tamemn kesildi. simdilik gelen giden yok ama
o kanama alanı tedirgin ediyor işte beni umarım kayboolmuştur.
cok zor ya Allah bizlere sabır versin... Her hamillelk farkldırı tabi sende üzülme takma kafana ama tedbir amaclı cok hareket etme bence .. haftya cmt kadar sorun olmazsa ins ozaman gidicem herseyin iyi oldugunu düşünmek istiyorumBenim de bir ay boyunca temizliği eşim yaptı. Annem ve kayınvalidem dönüşümlü yemek gönderdiler eşim iş çıkışı uğrayıp alır gelirdi.
şimdi 8.haftaya yaklaştım ya benimde içimde de bi korku var yine olursa diye. Oysa her hamilelik farklıBu seferde olursa evde bide oğlum var daha zor olur benim için hiç kalkmadan yatmak diye tedirginim
Senin inşallah geçecek canımİçin rahat etmediği yerde doktora git gör bebeğini
Olan agrilar uzun sureli gecmediginde dusundurucu oluyor diye biliyorum. Icinizi ferah tutun. Stres yapmadan bu sureci gecirmeye calisin. Ben surekli iyi telkinde bulunuyorum. Benim mide bulantim pek yok ilaclar sanirim bulanti yapiyor ama et canavari ben etten sogudum. Istahim kesildi diyebilirim. Bende 63 ile transfer olmustum suan 61.9’um. Kilo verdigime uzulmuyorim nasil olsa birkac ay sonra sismeye baslayacagizhafif kasık agrıları bende de var onemsemiyordum doktorda normal demişti ama gece uykumdan uyandırcak kadar olunca baya korktum.. cok sükür simdi gecti bilmiyorum belkide tuvalte cıkmam gerekiyordu gece 1-2 idrar icn kalkıyorum cok bekledimmde öyle oldu blmiyorum .. ama sabahda sag tarafıma yatamadım kasıgım agırııodu
neyse gecti ins tekrarlamaz. benimde midem cok gurulduyor ama ben cokda acıkıyorum buna ragmen 3 kg vermişim..
Umarım daha fazlasını yaşamayız kolay bi hamilelik olur ins herkes iicin
haftaya cumartesi sabahtan. Insallah güzel olsun yatarız böyle yapcak birsey yok.. bide kalbini duyduktan sonra kötüyü düşünmek istemiyorum.. ne kadar sesli attıgını duyunca insan cok tuhaf hissedioyr.. o gün hem cok sevindik hem cok buruk oldu sevincimizİnsanın içinde illa bi tedirginlik oluyo ama güzel düşünücez güzel olacak inşaallah canım kontrolün nezaman ozaman görür rahatlarsın inşaallah
bende yemekden sogumadım.. acaaba sonra degisirmi? 8 haftalık oldum ama smdiye kadar birsey olmadı.. sadece tadımın fıstıklı barı var ona görmeye bile tahamlüm yok ama bulantı kusma olmıuyo.. bende 50 kg olmusum vallaOlan agrilar uzun sureli gecmediginde dusundurucu oluyor diye biliyorum. Icinizi ferah tutun. Stres yapmadan bu sureci gecirmeye calisin. Ben surekli iyi telkinde bulunuyorum. Benim mide bulantim pek yok ilaclar sanirim bulanti yapiyor ama et canavari ben etten sogudum. Istahim kesildi diyebilirim. Bende 63 ile transfer olmustum suan 61.9’um. Kilo verdigime uzulmuyorim nasil olsa birkac ay sonra sismeye baslayacagiz
gaviskon kullanmiyormusunuz migde yanmasina en iyi cozumMidemmm yanıyor midem yaniyorrr pepe bana.hic inanmadiiiidelircemm
Biz gecen hafta yazliga gittik, esimle sabah deniz kenarinda cafe de oturdum, yemekleri mutfakta yiyorum. Doktor kontrolu donusu gorumcemlere ugradik orda biraz oturdum. Mide agrisi icin doktorum arada kalk yuru dedi. Hicbir is yapmiyorum ama cok da kisitlamiyorum. Sadece yemek surecinde oturmak zarar vermeyecektir. kontrolunuz sonrasi yapilmis bir planmis, randevunuza gore de sekillendirirsiniz. Icinizi ferah tutun. Rahim agzi kapaliliginiz, uzunlugunda sorun yoksa sadece kanama alani sebebiyle bir sey olmaz kanamali olmadiginiz surece.cok zor ya Allah bizlere sabır versin... Her hamillelk farkldırı tabi sende üzülme takma kafana ama tedbir amaclı cok hareket etme bence .. haftya cmt kadar sorun olmazsa ins ozaman gidicem herseyin iyi oldugunu düşünmek istiyorum
cok dua ediorum elden baska sey gelmiyor. Bizim sansımız coronadan dolayı eşimde bende evden calısıyoruz..
yemegide esim yapıo temziligde o yapıyo.. aslında kalp atışını duyduktan sonra ailelere söylicektik ama araya kanama girdi.. kanamaa kontrolu icin gittigimde kalp atışını duyduk.. haftaya cmt sabahtan kontrolum var.. o günün akşamınada kayınvalideleri cagırdık.. ins sorunsuz olur .. hizmet etmicem onlara tabiki .. ama eve girer grmezde hamileyim demicegim icin belim tutulmuş numarası yapıcazo aradada servisleri eşim yapmıs olcak aksama da süprizi patlatıcaz insallah :) yinede tedirginim oturcam ama oturmak da zararlımıdır acaba hepmi uzanmam gerekir bilmiyorum
Afiyet bal şifa olsunAyyy kızlar canım balık cekiyordu 1 haftadır dün yedim cokk güzeldiNormalde balık sevmem
Malesef yeni basladi susamlı simitden galiba.. mide yanması için ben 14 15 haftadan sonra ilaç icildigini hatirliyorumgaviskon kullanmiyormusunuz migde yanmasina en iyi cozum
Benimde canım çok fazla simit çekiyor ben gidemiyorum eşim izin vermediği icin haftaiçi eşim izinliyken aldiricam artık sıcacık tazecik simit nede guzel olurAfiyet bal şifa olsun
Malesef yeni basladi susamlı simitden galiba.. mide yanması için ben 14 15 haftadan sonra ilaç icildigini hatirliyorum
Senden üç gün sonrada benim inşaallah hayırlı haberler alırızhaftaya cumartesi sabahtan. Insallah güzel olsun yatarız böyle yapcak birsey yok.. bide kalbini duyduktan sonra kötüyü düşünmek istemiyorum.. ne kadar sesli attıgını duyunca insan cok tuhaf hissedioyr.. o gün hem cok sevindik hem cok buruk oldu sevincimiz
hayırlı haberler alırız ınsallahSenden üç gün sonrada benim inşaallah hayırlı haberler alırız
umarım.. evet cmt günüde doktoruma danısacagım bu sürec cünkü uzayadabilir... o zamana kadarda ailelere söylememezlik yapmakda istemiyorum.. uzun zamandır zaten böle bi haber beklediklerinide bilitorumBiz gecen hafta yazliga gittik, esimle sabah deniz kenarinda cafe de oturdum, yemekleri mutfakta yiyorum. Doktor kontrolu donusu gorumcemlere ugradik orda biraz oturdum. Mide agrisi icin doktorum arada kalk yuru dedi. Hicbir is yapmiyorum ama cok da kisitlamiyorum. Sadece yemek surecinde oturmak zarar vermeyecektir. kontrolunuz sonrasi yapilmis bir planmis, randevunuza gore de sekillendirirsiniz. Icinizi ferah tutun. Rahim agzi kapaliliginiz, uzunlugunda sorun yoksa sadece kanama alani sebebiyle bir sey olmaz kanamali olmadiginiz surece.
5 haftada aldim ben gaviskonu hemsire arkadasim var hamile ust katimda oturuyo sabah aksam gaviskon sisesiyle geziyor resmen icini rahat etmesi icin doktorunuza sorun ama eczaneye bile sorsaniz hemen gaviskon uzatacaklardir simit cok migde yanmasi yapar sut icin isterse sut hemen keserAfiyet bal şifa olsun
Malesef yeni basladi susamlı simitden galiba.. mide yanması için ben 14 15 haftadan sonra ilaç icildigini hatirliyorum
Kız sakınBu cocuk asker polis olcak galiba sabahın 7sinde uyanıyoruz
Çalıştığım gunlerden kalan alışkanlık desem hamilelikte oraya cikti
Çok çok teşekkür ederim5 haftada aldim ben gaviskonu hemsire arkadasim var hamile ust katimda oturuyo sabah aksam gaviskon sisesiyle geziyor resmen icini rahat etmesi icin doktorunuza sorun ama eczaneye bile sorsaniz hemen gaviskon uzatacaklardir simit cok migde yanmasi yapar sut icin isterse sut hemen keser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?