2021 Nisan Anneleri

Kızlar nasılsınız ailelere söyleyen söylemyen varmı? Biz daha söylemedik 3 hafta sonra yani 12.haftada kontrol var o zaman düşünüyoruz Siz nasıl yaptınız he bu arada kardesler kaynım falan biliyo söyledik

Biz soyledik annelere onlarda saolsun herkese duyurmus sevinclerine engel olamayip kizim var 7 yasinda oda arkadaslarina soyleyince komsularimda ogrendi

Malesef kanama Alanlarım çokmuş. Allah korusun bir bebek daha kaybetmek istemiyorumBen de yatıyorum yata yata büyüsün gerekirse 30 hafta yatarım napiym

Yok canım iğne yapmadı haftaya kendi doktorumda muayenem var ona söylicem. Bugün kadın doğum acile gittim böyle kanama olunca. Sürekli yatıcam arkadaşlar da hep öyle yazmış wc dışında kalkmicam

İdrar testi yaptığım andan beri annem biliyor zaten
Keseyi görünce eşim babasına söylemiş ama kimseye söyleme demiş.
Perşembe kalp atışını duyunca oğluma söyledik Videoya çektik hatıra olması için
Dün o hem babannesini hemde annesini görüntülü arayıp söyledi babamda öyle öğrendi

Benim genel olarak cevrem biliyo :)

Bizde de herkes biliyor anneme söyledim sülalem öğrendi zaten kaynanamlarada eşim söyledi

Canım ben kullanıyorum, bulantılarım daha hafif kusmam yok şükür. Doktorunda önerirse kullanabilirsin.

Kızlar 7+2 kontrole gittik çok şükür günü gününe herşey yolunda ve şok etti doktor bizi erkek bu bebek dedi direk bu adam zaten erken söylemesiyle meshurdu ama bu derece erken beklemiyoduk video çektik ama atamıyorum buraya

Benim tahlil sonucuma göre değeriniz 6 haftalık

Biz bayramda söyledik kimseye demeyin sevinin diye söyledik dedik sonra kalp atıslarını duyunca bide ikiz oldugunu öğrendik ogün aradık ondan sonra bi yayıldıki saolsunlar ben istemiyordum hemen yayılmasını açıkçası ama anlamıyorlar işte büyükler heyecanla hevesle söylüyor hemen

Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşaallah sağlıkla gelsin

Biz kalp atışını duyunca ailelere söyledik. Çoktandır bu anı bekliyorlardı, bu sebeple daha fazla beklemedik.

erkek oldugunu nasil anlamis

Ekran yansıtma yapınca leblebi yebilmiyorum bilmiyorum arkadaşım.sabahları tansiyonum yerlerde.zaten yorgunum...
Neyseki senin gibi tansiyon sorunum yok canım Allah kolaylık versin bizlere.
ilk kameranı aç çocuklara selam ver sonra kameranı kapat. bir arkadaşın kucakta çocuğu vardı öyle yapıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…