rica ederimÇok çok teşekkür ederim
Biz soyledik annelere onlarda saolsun herkese duyurmus sevinclerine engel olamayip kizim var 7 yasinda oda arkadaslarina soyleyince komsularimda ogrendiKızlar nasılsınız ailelere söyleyen söylemyen varmı? Biz daha söylemedik 3 hafta sonra yani 12.haftada kontrol var o zaman düşünüyoruz Siz nasıl yaptınız he bu arada kardesler kaynım falan biliyo söyledik
aminnnn simitin s sinden midem yanıyorrica ederimHamilelikde tek derdimiz migde yanmasi olsn insallah sag salim tamamina erdirmeyi nasip etsin rabbim hepimize❤
Malesef kanama Alanlarım çokmuş. Allah korusun bir bebek daha kaybetmek istemiyorumYok kanama degil. Kanama bende ilk gun oldu 5,6 damla kadardi o da, tekrar gormemek icin Allah’a dua ediyorum. Sizde kanama alani da yok o zaman herhalde degil mi? En kotusu olan bir seyin neden oldugunu bilmemek. Beklemekten baska bir caren kalmiyor. Benim doktorumda 7/24 yat demedi. Ama kendini yorma cok ayakta kalma demisti. Ben yine de yatiyorum, biraz pimpirikli biriyim. Biri bana bir sey derse ben onun 10 kati dikkat ederim
Yok canım iğne yapmadı haftaya kendi doktorumda muayenem var ona söylicem. Bugün kadın doğum acile gittim böyle kanama olunca. Sürekli yatıcam arkadaşlar da hep öyle yazmış wc dışında kalkmicambenimde adet gibi gelmşti sonra kahverengine dönmüştü kahverengine dönmesi iyiye işaret demişti doktorum
diger türlü kanama fazlalasıp düşük olabilirdi Allah korusun.. banada haftasında ilerliyo dedi kalp atışıda iyiydi
insallah saglıkla ilerlerler canım
iğnne yaptılarmı sanada
İdrar testi yaptığım andan beri annem biliyor zatenKızlar nasılsınız ailelere söyleyen söylemyen varmı? Biz daha söylemedik 3 hafta sonra yani 12.haftada kontrol var o zaman düşünüyoruz Siz nasıl yaptınız he bu arada kardesler kaynım falan biliyo söyledik
Benim genel olarak cevrem biliyo :)Kızlar nasılsınız ailelere söyleyen söylemyen varmı? Biz daha söylemedik 3 hafta sonra yani 12.haftada kontrol var o zaman düşünüyoruz Siz nasıl yaptınız he bu arada kardesler kaynım falan biliyo söyledik
Zorla 1.5 ltGunde ne kadar su iciyorsunuz?
Bizde de herkes biliyor anneme söyledim sülalem öğrendi zaten kaynanamlarada eşim söylediKızlar nasılsınız ailelere söyleyen söylemyen varmı? Biz daha söylemedik 3 hafta sonra yani 12.haftada kontrol var o zaman düşünüyoruz Siz nasıl yaptınız he bu arada kardesler kaynım falan biliyo söyledik
Canım ben kullanıyorum, bulantılarım daha hafif kusmam yok şükür. Doktorunda önerirse kullanabilirsin.Benim de ilk başta sabahlarıydı şimdi gün içinde de oluyor.Ben anlaştım sadece 3 gün gidiyorum işe özel sektörde çalışıyorum ama bulantım varken hiçbirşey yapasım gelmiyo elim ayağım kesiliyo resmen.Ne diyim işimiz çok zor Allah kolaylık versin.Prilam diye bir ilaç varmış gece içiliyormuş sabaha kalmıyormuş bulantı doktoruma onu sorcam
Benim tahlil sonucuma göre değeriniz 6 haftalıkKızlar selam, ben size değerimi yanlış yazmışım o heyecanla, düşük yaptığım bebegin sonucunu yazmışım. Tahlil tarihini seçince 20111 cıktı BHcg değerim. Bebek.kaç haftalık oluyor ki? Bir aralık var ama birkaç tanesine uyuyor. Sizlerin kaç çıkmıştı?
Çarşamba günü doktora gideceğim.
Biz bayramda söyledik kimseye demeyin sevinin diye söyledik dedik sonra kalp atıslarını duyunca bide ikiz oldugunu öğrendik ogün aradık ondan sonra bi yayıldıki saolsunlar ben istemiyordum hemen yayılmasını açıkçası ama anlamıyorlar işte büyükler heyecanla hevesle söylüyor hemenKızlar nasılsınız ailelere söyleyen söylemyen varmı? Biz daha söylemedik 3 hafta sonra yani 12.haftada kontrol var o zaman düşünüyoruz Siz nasıl yaptınız he bu arada kardesler kaynım falan biliyo söyledik
Teşekkür ederim bugün söyledim onu yazdı akşam yatarken içicem bakalım inşallah etkili olurCanım ben kullanıyorum, bulantılarım daha hafif kusmam yok şükür. Doktorunda önerirse kullanabilirsin.
Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşaallah sağlıkla gelsinKızlar 7+2 kontrole gittik çok şükür günü gününe herşey yolunda ve şok etti doktor bizi erkek bu bebek dedi direkbu adam zaten erken söylemesiyle meshurdu ama bu derece erken beklemiyoduk video çektik ama atamıyorum buraya
Biz kalp atışını duyunca ailelere söyledik. Çoktandır bu anı bekliyorlardı, bu sebeple daha fazla beklemedik.Kızlar nasılsınız ailelere söyleyen söylemyen varmı? Biz daha söylemedik 3 hafta sonra yani 12.haftada kontrol var o zaman düşünüyoruz Siz nasıl yaptınız he bu arada kardesler kaynım falan biliyo söyledik
erkek oldugunu nasil anlamisKızlar 7+2 kontrole gittik çok şükür günü gününe herşey yolunda ve şok etti doktor bizi erkek bu bebek dedi direkbu adam zaten erken söylemesiyle meshurdu ama bu derece erken beklemiyoduk video çektik ama atamıyorum buraya
Ekran yansıtma yapınca leblebi yebilmiyorum bilmiyorum arkadaşım.sabahları tansiyonum yerlerde.zaten yorgunum...
Aynen öyle ama bazen tahtada anlatıyorum ben.benim kız da aralıktan bakıyorNeyseki senin gibi tansiyon sorunum yok canım Allah kolaylık versin bizlere.
ilk kameranı aç çocuklara selam ver sonra kameranı kapat. bir arkadaşın kucakta çocuğu vardı öyle yapıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?