2021 Nisan Anneleri

Dış gebelik için bayağı geç dgeilmo normalde benim 3 haftalikti kese gözükmüyordu kan müthiş artmıştı ve 4 haftaya kadar gözükmedi hiç bisey kürtaj olmuştum
Beta değeriniz kaçtı kese gözükmediğinde?

5. Hafta içinde olmam gerek. İlk değerim 698 2 gün sonrasında 1087 çıktı. Artış %55 seviyesinde. Progesteronum da düşük. Kese zaten gözükmedi. Pazartesi tekrar gideceğim ama korkuyorum, pek umudum yok
Canım moralini bozma bir iki tane değerle anlaşılmaz ben 6 7 kere kan vermiştim.pazartesi herşey netleşir kesen görülür inşallah.eğer bir iki doktorda keseyi göremezse sana tavsiyem hemen iğne ol.

Canım moralini bozma bir iki tane değerle anlaşılmaz ben 6 7 kere kan vermiştim.pazartesi herşey netleşir kesen görülür inşallah.eğer bir iki doktorda keseyi göremezse sana tavsiyem hemen iğne ol.
Evet canım bakalım hayırlısı olsun artık.

Aynen banada geçmiyor enazından şu üç ay bitsin hayırlısıyla bulantı kusma ve riskler azalsın diye dört gözle bekliyorum adetime bi hafta önce öğrendim bende
kizima hamileyken inanilmaz bulantim vardi okadr zor gecti ki ilk 3 ay hic birsey yemedim.Bu hamileligimde gelip gecici bulantilar oldu genel anlamda bas donmesi disinda rahatim sanki 13 haftaya gelince zman daha cabuk gecer gbi gelio

dimi ya bende bazen hayallere daliyorum keske 3.ayinda falan ogrenseydik en azindan

Benim betam aşırı derece de yüksekti 3 4 katılıyordu en son 5600 felandi 4.haftada
Doğrudur, ben de hiç bilmiyorum netten araştırdım biraz dış gebelikte 2 kat artış olmaz yazmışlar hep demek ki fazla artış da olabiliyor.

Doğrudur, ben de hiç bilmiyorum netten araştırdım biraz dış gebelikte 2 kat artış olmaz yazmışlar hep demek ki fazla artış da olabiliyor.
Inanirmisin dogum evi kürtaj günü verdi cunki kesinlikle ama keisnlikle hiç bisey görememişlerdi dogum evi 2 doktor rapor yazan kadin ultrasonu bayağı bayağı baktı yok gün aşırıda takip ettik en son istanbulda özele gittim dedi birazdaha bekle hamilelik var ama başka hi c bisey yoktu. Neyse aldirdigim kişi dedi hatta gösterdi kürtaja bak dedi kan pihtisi hiç bisey yok

kizima hamileyken inanilmaz bulantim vardi okadr zor gecti ki ilk 3 ay hic birsey yemedim.Bu hamileligimde gelip gecici bulantilar oldu genel anlamda bas donmesi disinda rahatim sanki 13 haftaya gelince zman daha cabuk gecer gbi gelio
Benim ilk ve ikiz herseyi yeni deneyimliyorum biraz zor geciyo ama şikayetim yok sağlıkla gelsinlerde hepsi geçer gider inşaallah

Daha bir hafta önce falan boş kese deniliyordu bugün cinsiyeti bile öğrenmişsin canım inşallah hep böyle güzel haberler alırsın

Allah korusun tüplere zarar vermesinden korkuyorum ben de.

Allah korusun tüplere zarar vermesinden korkuyorum ben de.
ALLAH korusun rabbim can verdiyse eğer herşeye rağmen yaşar sadece evet stresli bir bekleyiş ama Allahım ne olu4 nasip etmiş olsu
Allah saglikla kavusmayi nasip etsin benim kizim ogrendiginden beri 9 ayin bitmesine kac gun kaldi diyorsaglikla guzellikle gecsin gunlerimiz insallah
Senin kiz 7 yaşındaymış benim 8 çok yaş oldu demi aralarında keske diyorum 3 4 yaş olsaymis

Valla bu kadar ara verdigim icin asla pisman degilimBen aileme 1400 km uzaktayim virus var haliyle yanima gelemiyor virus olmasada gelemiyor memleketten bulundugum sehire direkt ucak yok anne gel bana yardimci ol diyemiyorm hasta da olsam bana kizim elim ayagim oldu bas donmesinden kalkamiorm Allah razi olsn o yardim ediyor.Ve daha bilincli abla olamnin heyecanini okadr guzel yansitiyor ki bizlere rabbime sukur Benim ablamla aramda 4 yas var ama biz evlenene kadr kedi kopek gbiydik hic anlasamadik o evlendi ben evlendim simdi gece konusmadan uyumayiz ilerde o yas farki aradan kalkacak merak etme ikiside buyuyup hayat kurduklarinda kardesler yoldas olacak birbirilerine

İnşallah sağlıklı olur tek dileğim

Bende aynen 1000 1100 km lik yerdeydim batıya döndük dedim hayat normale dönsün ama bilmiyorum insallah dediğin gibi olur he bebek olsa yemek hazırlama yok alt değişme derdi olur 5 yasa kadar sorun şimdi çok şükür kendi hayatını idame ettiriyor kızım kötüyüm diyince anlıyor ama keşke hayat şartları elverseydi çok yalnızlık çekti çalışıyordum hep tekti

Canım benim başımdanda şöyle bişey gecti 600 dü somra 900 somra 1100 cıktı progesteron düşüktü be 1100 den sonra 900 lere düştü sonra adet oldum bi süre sonra inşallah dış gebelik değildirde bu şekildedir

Ben calismiyorm fakat tayin sebebiyle kizimin duzeni olmadi hic arkadas ortami vs.Bunlarin hepsi gececek insallah simdi geriye donup bakmiyorum geri dönme sansimjz yok gelecegi daha iyi nasil palnlayabiliriz onunla ilgileniyorum daha cok bence aradaki yas farki az olsun fie onlara da kendimizede eziyet etmemek en dogru karardi benim icin

Hem vajinal hem ağızdan olabiliyor tek form ben de iki türlü de kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…