Beta değeriniz kaçtı kese gözükmediğinde?Dış gebelik için bayağı geç dgeilmo normalde benim 3 haftalikti kese gözükmüyordu kan müthiş artmıştı ve 4 haftaya kadar gözükmedi hiç bisey kürtaj olmuştum
Benim betam aşırı derece de yüksekti 3 4 katılıyordu en son 5600 felandi 4.haftadaBeta değeriniz kaçtı kese gözükmediğinde?
Canım moralini bozma bir iki tane değerle anlaşılmaz ben 6 7 kere kan vermiştim.pazartesi herşey netleşir kesen görülür inşallah.eğer bir iki doktorda keseyi göremezse sana tavsiyem hemen iğne ol.5. Hafta içinde olmam gerek. İlk değerim 698 2 gün sonrasında 1087 çıktı. Artış %55 seviyesinde. Progesteronum da düşük. Kese zaten gözükmedi. Pazartesi tekrar gideceğim ama korkuyorum, pek umudum yok
Evet canım bakalım hayırlısı olsun artık.Canım moralini bozma bir iki tane değerle anlaşılmaz ben 6 7 kere kan vermiştim.pazartesi herşey netleşir kesen görülür inşallah.eğer bir iki doktorda keseyi göremezse sana tavsiyem hemen iğne ol.
kizima hamileyken inanilmaz bulantim vardi okadr zor gecti ki ilk 3 ay hic birsey yemedim.Bu hamileligimde gelip gecici bulantilar oldu genel anlamda bas donmesi disinda rahatim sanki 13 haftaya gelince zman daha cabuk gecer gbi gelioAynen banada geçmiyor enazından şu üç ay bitsin hayırlısıyla bulantı kusma ve riskler azalsın diye dört gözle bekliyorum adetime bi hafta önce öğrendim bende
Ayyy kuzummmm 10 nedir vallahi Allah hepimize sabır versin sağ sağlık kucagimiza almayi nasip etsin keske 9 ay adet olsaydım hani tvlere çıkıyor karnı agriyor doktora gidiyor doğuma giriyor hamile olduğunu o an ogreniyor
Doğrudur, ben de hiç bilmiyorum netten araştırdım biraz dış gebelikte 2 kat artış olmaz yazmışlar hep demek ki fazla artış da olabiliyor.Benim betam aşırı derece de yüksekti 3 4 katılıyordu en son 5600 felandi 4.haftada
Inanirmisin dogum evi kürtaj günü verdi cunki kesinlikle ama keisnlikle hiç bisey görememişlerdi dogum evi 2 doktor rapor yazan kadin ultrasonu bayağı bayağı baktı yok gün aşırıda takip ettik en son istanbulda özele gittim dedi birazdaha bekle hamilelik var ama başka hi c bisey yoktu. Neyse aldirdigim kişi dedi hatta gösterdi kürtaja bak dedi kan pihtisi hiç bisey yokDoğrudur, ben de hiç bilmiyorum netten araştırdım biraz dış gebelikte 2 kat artış olmaz yazmışlar hep demek ki fazla artış da olabiliyor.
Benim ilk ve ikiz herseyi yeni deneyimliyorum biraz zor geciyo ama şikayetim yok sağlıkla gelsinlerde hepsi geçer gider inşaallahkizima hamileyken inanilmaz bulantim vardi okadr zor gecti ki ilk 3 ay hic birsey yemedim.Bu hamileligimde gelip gecici bulantilar oldu genel anlamda bas donmesi disinda rahatim sanki 13 haftaya gelince zman daha cabuk gecer gbi gelio
Daha bir hafta önce falan boş kese deniliyordu bugün cinsiyeti bile öğrenmişsinBaya inceledi kalbi 3 kere açtı dinledi sonra cat diye erkek bu bebek dedi valla bizde şok olduk adam profesyonel olmuş artıkçok şükür herşey yolundaymış günü gününe herşey dedi büyümüştü sipam kipirdiyodu bide sağ salim alalım kucağımiza hepimiz inşallah müthiş şeyler bunlar
Allah korusun tüplere zarar vermesinden korkuyorum ben de.Inanirmisin dogum evi kürtaj günü verdi cunki kesinlikle ama keisnlikle hiç bisey görememişlerdi dogum evi 2 doktor rapor yazan kadin ultrasonu bayağı bayağı baktı yok gün aşırıda takip ettik en son istanbulda özele gittim dedi birazdaha bekle hamilelik var ama başka hi c bisey yoktu. Neyse aldirdigim kişi dedi hatta gösterdi kürtaja bak dedi kan pihtisi hiç bisey yok
Allah saglikla kavusmayi nasip etsinBenim ilk ve ikiz herseyi yeni deneyimliyorum biraz zor geciyo ama şikayetim yok sağlıkla gelsinlerde hepsi geçer gider inşaallah
ALLAH korusun rabbim can verdiyse eğer herşeye rağmen yaşar sadece evet stresli bir bekleyiş ama Allahım ne olu4 nasip etmiş olsuAllah korusun tüplere zarar vermesinden korkuyorum ben de.
Senin kiz 7 yaşındaymış benim 8 çok yaş oldu demi aralarında keske diyorum 3 4 yaş olsaymisAllah saglikla kavusmayi nasip etsinbenim kizim ogrendiginden beri 9 ayin bitmesine kac gun kaldi diyor saglikla guzellikle gecsin gunlerimiz insallah
Valla bu kadar ara verdigim icin asla pisman degilimALLAH korusun rabbim can verdiyse eğer herşeye rağmen yaşar sadece evet stresli bir bekleyiş ama Allahım ne olu4 nasip etmiş olsu
Senin kiz 7 yaşındaymış benim 8 çok yaş oldu demi aralarında keske diyorum 3 4 yaş olsaymis
İnşallah sağlıklı olur tek dileğimALLAH korusun rabbim can verdiyse eğer herşeye rağmen yaşar sadece evet stresli bir bekleyiş ama Allahım ne olu4 nasip etmiş olsu
Senin kiz 7 yaşındaymış benim 8 çok yaş oldu demi aralarında keske diyorum 3 4 yaş olsaymis
Bende aynen 1000 1100 km lik yerdeydim batıya döndük dedim hayat normale dönsün ama bilmiyorum insallah dediğin gibi olur he bebek olsa yemek hazırlama yok alt değişme derdi olur 5 yasa kadar sorun şimdi çok şükür kendi hayatını idame ettiriyor kızım kötüyüm diyince anlıyor ama keşke hayat şartları elverseydi çok yalnızlık çekti çalışıyordum hep tektiValla bu kadar ara verdigim icin asla pisman degilimBen aileme 1400 km uzaktayim virus var haliyle yanima gelemiyor virus olmasada gelemiyor memleketten bulundugum sehire direkt ucak yok anne gel bana yardimci ol diyemiyorm hasta da olsam bana kizim elim ayagim oldu bas donmesinden kalkamiorm Allah razi olsn o yardim ediyor.Ve daha bilincli abla olamnin heyecanini okadr guzel yansitiyor ki bizlere rabbime sukur Benim ablamla aramda 4 yas var ama biz evlenene kadr kedi kopek gbiydik hic anlasamadik o evlendi ben evlendim simdi gece konusmadan uyumayiz ilerde o yas farki aradan kalkacak merak etme ikiside buyuyup hayat kurduklarinda kardesler yoldas olacak birbirilerine
Canım benim başımdanda şöyle bişey gecti 600 dü somra 900 somra 1100 cıktı progesteron düşüktü be 1100 den sonra 900 lere düştü sonra adet oldum bi süre sonra inşallah dış gebelik değildirde bu şekildedirDoğrudur, ben de hiç bilmiyorum netten araştırdım biraz dış gebelikte 2 kat artış olmaz yazmışlar hep demek ki fazla artış da olabiliyor.
Ben calismiyorm fakat tayin sebebiyle kizimin duzeni olmadi hic arkadas ortami vs.Bunlarin hepsi gececek insallah simdi geriye donup bakmiyorum geri dönme sansimjz yok gelecegi daha iyi nasil palnlayabiliriz onunla ilgileniyorum daha cok bence aradaki yas farki az olsun fie onlara da kendimizede eziyet etmemek en dogru karardi benim icinBende aynen 1000 1100 km lik yerdeydim batıya döndük dedim hayat normale dönsün ama bilmiyorum insallah dediğin gibi olur he bebek olsa yemek hazırlama yok alt değişme derdi olur 5 yasa kadar sorun şimdi çok şükür kendi hayatını idame ettiriyor kızım kötüyüm diyince anlıyor ama keşke hayat şartları elverseydi çok yalnızlık çekti çalışıyordum hep tekti
Hem vajinal hem ağızdan olabiliyor tek form ben de iki türlü de kullanmıştımKızlar bi şey kafama takıldı bu progestan yumusak kapsül tek dimi baska formu var mı bunun? Yani bunu fitil olarak kullanıyorum ben ama simdi prospektüse baktım nedenseagızdan alınır yazıyo ama doktorum vajinal kullan dedi acaba baskadamı var diye yanılgıya düştüm aslında baska formunu da bulamadım ama
Saol nm bnm inşallah yaa Çok hızlı oldu herşey valla çok şükürDaha bir hafta önce falan boş kese deniliyordu bugün cinsiyeti bile öğrenmişsincanım inşallah hep böyle güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?