Ya işte bizimde dünya duyacagı için söylemedik eşime kalsa söyleyecekBiz soyledik annelere onlarda saolsun herkese duyurmus sevinclerine engel olamayip kizim var 7 yasinda oda arkadaslarina soyleyince komsularimda ogrendi
Bizde görüntülü söyleyip kaydedicezİdrar testi yaptığım andan beri annem biliyor zaten
Keseyi görünce eşim babasına söylemiş ama kimseye söyleme demiş.
Perşembe kalp atışını duyunca oğluma söyledikVideoya çektik hatıra olması için
Dün o hem babannesini hemde annesini görüntülü arayıp söyledi babamda öyle öğrendi
Bizimkilerde bekliyo senelerdir ama 3 hafta daha beklicezBiz kalp atışını duyunca ailelere söyledik. Çoktandır bu anı bekliyorlardı, bu sebeple daha fazla beklemedik.
Aynen canım bunu bildiğim için bende söylemeyi 12 den sonraya bıraktımBiz bayramda söyledik kimseye demeyin sevinin diye söyledik dedik sonra kalp atıslarını duyunca bide ikiz oldugunu öğrendik ogün aradık ondan sonra bi yayıldıki saolsunlar ben istemiyordum hemen yayılmasını açıkçası ama anlamıyorlar işte büyükler heyecanla hevesle söylüyor hemen
Oh oh maşallahBizde de herkes biliyor anneme söyledim sülalem öğrendi zaten kaynanamlarada eşim söyledi
Becerebilmişsin ne güzel benim eşimde dayanamadıgı için benim elimden gelmedi malesef uzun zamandır bekleyince bende bişey diyemedim heyecanına artıkAynen canım bunu bildiğim için bende söylemeyi 12 den sonraya bıraktım☺
nasip cnm hersey ben ilk cocugumda daha tedti yaptikdan 15 dakka sonra herkes ogrenmistiYa işte bizimde dünya duyacagı için söylemedik eşime kalsa söyleyecekilkini söyledik herkese düştü bunda cok tedbirliyim
Tutuyorum ben onu ya söyleyemezBecerebilmişsin ne güzel benim eşimde dayanamadıgı için benim elimden gelmedi malesef uzun zamandır bekleyince bende bişey diyemedim heyecanına artık
Bizde söylemiyoruz ilk bebeğimiz nazara geldi eşimin akrabalarından kimse çekemedi herkes göbeğime bakıp durdu. Şuan sadece eşim ve annem biliyor. Bugün Düşük riskim oluştu ama en azından nazardan korunuyoruz.Ya işte bizimde dünya duyacagı için söylemedik eşime kalsa söyleyecekilkini söyledik herkese düştü bunda cok tedbirliyim
Kızlar nasılsınız ailelere söyleyen söylemyen varmı? Biz daha söylemedik 3 hafta sonra yani 12.haftada kontrol var o zaman düşünüyoruz Siz nasıl yaptınız he bu arada kardesler kaynım falan biliyo söyledik
Malesef kanama Alanlarım çokmuş. Allah korusun bir bebek daha kaybetmek istemiyorumBen de yatıyorum yata yata büyüsün gerekirse 30 hafta yatarım napiym
Kızlar 7+2 kontrole gittik çok şükür günü gününe herşey yolunda ve şok etti doktor bizi erkek bu bebek dedi direkbu adam zaten erken söylemesiyle meshurdu ama bu derece erken beklemiyoduk video çektik ama atamıyorum buraya
Korkutmussun adamı demekTutuyorum ben onu ya söyleyemez
O zaman evet sizin bol bol yatmaniz lazim, insallah en kisa zamanda vucut emer ve yok olurlar. Sizde rahat bir nefes alirsiniz.Malesef kanama Alanlarım çokmuş. Allah korusun bir bebek daha kaybetmek istemiyorumBen de yatıyorum yata yata büyüsün gerekirse 30 hafta yatarım napiym
Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparızO zaman evet sizin bol bol yatmaniz lazim, insallah en kisa zamanda vucut emer ve yok olurlar. Sizde rahat bir nefes alirsiniz.
erkek oldugunu nasil anlamis
ben şokkkkkk cidden beklemiyordum nerden anladı acabahayırlı olsun canım Allah hayırla kucağına almayı nasıp etsin
Benimkide ilan etti artık cinsiyete kadar söz almıştım soylenmiycek diye doktor planlarimi bozduKorkutmussun adamı demekben beceremedim valla ya kalp atısını duyduk valla ben herkese söylerim artık kusura bakma dedi
Demekki kalp atışı olayı doğruBaya inceledi kalbi 3 kere açtı dinledi sonra cat diye erkek bu bebek dedi valla bizde şok olduk adam profesyonel olmuş artıkçok şükür herşey yolundaymış günü gününe herşey dedi büyümüştü sipam kipirdiyodu bide sağ salim alalım kucağımiza hepimiz inşallah müthiş şeyler bunlar
Merhaba canım benİm haftaya randevum vardı ama bu sabah yoğun koyu kahve akıntı gelince doktora gittik kanamam varmış rahimde.birkaç gün daha sürer dedi bebek yaşıyor gelişimi de iyiymiş ama düşük tehlikesi var dedi. 7+3
150 civarı dedi kalp atışınaDemekki kalp atışı olayı doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?