2021 Nisan Anneleri

Biz soyledik annelere onlarda saolsun herkese duyurmus sevinclerine engel olamayip kizim var 7 yasinda oda arkadaslarina soyleyince komsularimda ogrendi
Ya işte bizimde dünya duyacagı için söylemedik eşime kalsa söyleyecek ilkini söyledik herkese düştü bunda cok tedbirliyim

Bizde görüntülü söyleyip kaydedicez

Aynen canım bunu bildiğim için bende söylemeyi 12 den sonraya bıraktım

Aynen canım bunu bildiğim için bende söylemeyi 12 den sonraya bıraktım☺
Becerebilmişsin ne güzel benim eşimde dayanamadıgı için benim elimden gelmedi malesef uzun zamandır bekleyince bende bişey diyemedim heyecanına artık

Ya işte bizimde dünya duyacagı için söylemedik eşime kalsa söyleyecek ilkini söyledik herkese düştü bunda cok tedbirliyim
nasip cnm hersey ben ilk cocugumda daha tedti yaptikdan 15 dakka sonra herkes ogrenmisti Allah nasip etti aldim kucagima bundada soyledik hemen ailelere onlarda gerekli yerlere yaydi saolsunlarTedirginlik yokmu tabiki var ama ven dua almakdan yanayim ogrenen herkesden dua istiorm aile buyuklerinede duanizi eksik etmeyin diyerek soyledik ❤

Bizde söylemiyoruz ilk bebeğimiz nazara geldi eşimin akrabalarından kimse çekemedi herkes göbeğime bakıp durdu. Şuan sadece eşim ve annem biliyor. Bugün Düşük riskim oluştu ama en azından nazardan korunuyoruz.

ben ilişkiden 1 hafta yada 10 gün sonraydı test yatım anneme gösterdim inanmamıştı hatta herkes kuuruma çizgisi felan demişti sonrada kaynanamdaydık orda yaptım sülalecek öğrendik
Malesef kanama Alanlarım çokmuş. Allah korusun bir bebek daha kaybetmek istemiyorumBen de yatıyorum yata yata büyüsün gerekirse 30 hafta yatarım napiym

Allahım sağ sağlim inşallah kucağına almayı nasip etsin bol dinlen

ben şokkkkkk cidden beklemiyordum nerden anladı acaba hayırlı olsun canım Allah hayırla kucağına almayı nasıp etsin

Malesef kanama Alanlarım çokmuş. Allah korusun bir bebek daha kaybetmek istemiyorumBen de yatıyorum yata yata büyüsün gerekirse 30 hafta yatarım napiym
O zaman evet sizin bol bol yatmaniz lazim, insallah en kisa zamanda vucut emer ve yok olurlar. Sizde rahat bir nefes alirsiniz.

Benim tedavi surecini benim ailem ve esimin ailesi biliyordu zaten. Sonucu merakla hepimiz bekliyorduk. Neyse ki birilerine soylememe konusunda 2 kez olumsuz tecrube yasadik. Annem zaten soylemez ama kayinvalidem daha hemen herkese soyler ona da 2 kotu tecrube deneyim olmus oldu. Bizim suan anneler ve kardesler biliyor cok samimi birkac arkadas biliyor.

erkek oldugunu nasil anlamis
ben şokkkkkk cidden beklemiyordum nerden anladı acaba hayırlı olsun canım Allah hayırla kucağına almayı nasıp etsin

Baya inceledi kalbi 3 kere açtı dinledi sonra cat diye erkek bu bebek dedi valla bizde şok olduk adam profesyonel olmuş artık çok şükür herşey yolundaymış günü gününe herşey dedi büyümüştü sipam kipirdiyodu bide sağ salim alalım kucağımiza hepimiz inşallah müthiş şeyler bunlar

Demekki kalp atışı olayı doğru

Kızlar merhaba, 7+5 iz çok şükür dün Dr gittik hiçbir sıkıntı yok. Ama ben bugün dalginlikla çok ağır olamayan bir şey ittirdim sonra farkettim. Bir sıkıntım yok ama aklım hep orda. Bir fikri olan var mı?

Neden bir kaç gün daha sürermiş benzer sıkıntı bende de var akşama gidicem doktora leke ile başladı kanamaya döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…