2021 Nisan Anneleri

Koli ittirdim oda yarı melemen yarı boş sise dolu bi kutuydu hemen kanama olurmu oldu bu bebek ucunda mi duruyor ama doğuma giderken taa en tepede inmiyor

Gecmis olsun. Simdi mi oldu? Ben artik be kanamanin hamilelerin %50 si degil en az 80 inde oldugunu dusunmeye basladim
Evet cnaim şimdi oldu çok normal benim kızımda da oldu doğdu. Bunda progestannne hiç bisey kullanmayacağım herkesde oluyor bakalim neler yaşayacağız. Surda kanamam olmadı diyen kac kişi var hic.

Yarın birgün adet günümüzde gelir onda da leke gelir. Kanımız fazlalaşır burun kanamasıyla onda da gelir çok normal artik yoks açık saçma uucnda durmuyor hep mi yatcaz . Millet tarla sürermiş hayvan bakarmis

Merhaba henüz doktora gitmedim sadece test yaptım adetim de 16 gün gecikti hamileyim 6+3 olarak gözüküyor son adet tarihine göre. Bu akşam üstü çok hafif kahverengi akıntım oldu peçeteye silince geliyor sadece. O da çok az. İki kez gördüm peçete de bir daha gelmedi sizce normal mi? Başına gelen var mı? Kızımda hiç böyle şey yaşamadım beni biraz tedirgin etti. Ağrım falan yok. Gayet normal hissediyorum. Dr a da 7 haftalık olunca gitmek istiyoruz malum pandemi ortamı var ve eşimin işi ancak o zamana uygun düşüyor ilçe de yaşıyoruz 2 saatlik uzaklıktaki başka bir hastaneye gideceğiz o yüzden bekliyoruz ama bir yandan da sormak fikir almak istedim.

Adet günlerinde kanama olıyo mu

[/QUOTE]
Bugüne kadar hiç bulantısı olmayan var mı?Yani öyle çok fazla rahatsız edecek derecede olmayan?
benim bulantim var ama cok rahatsiz etmiyor. ilk hamileligimde de boyleydi. ama ozellikle et yiyecegimi dusundugum zaman artiyor bulantim. gecen eti hazirlayip ciktim.evden. esim firina koydu pişirdi. eve donerken hep o eti yeme fikri midemi bulandirdi.

Yok canım iğne yapmadı haftaya kendi doktorumda muayenem var ona söylicem. Bugün kadın doğum acile gittim böyle kanama olunca. Sürekli yatıcam arkadaşlar da hep öyle yazmış wc dışında kalkmicam
aynen doktor kesin igne yapar ina düzelir geçer bu günlwrde

Canım hangi doktor il ilçe yazar mısın

Merhaba normal o haftalarda nerd3yse hepimiz yaşadık hatta 8.haftada bile gitseniz daha iyi tam anlamıyla görür duyarsınız hayirlu olsun
Adet günlerinde kanama olıyo mu
Evet bazı kadınlarda oluyor ilk 3 ay babannem her ay lekelenmiş düşük riski yoksa kanama da sorun 6ok galiba

Uzun süredir takip ediyorum sizi. Benim ne bulantım ne akıntım hiçbir şeyim yok. Koku hassasiyetim arttı aşırı derecede sadece. İstatistikleri bozuyorum sanırım

Vallahi sorma daha bende dün aksam dedim ya millet hoplayıp zıplayıp hamilelik geçiriyor göbekler atıyo onlara bişey olmuyor ben bi öğürmeye baslıyom iki gün pert

Vallahi sorma daha bende dün aksam dedim ya millet hoplayıp zıplayıp hamilelik geçiriyor göbekler atıyo onlara bişey olmuyor ben bi öğürmeye baslıyom iki gün pert
Valla Aynen ya bugyn kotu uyandim sadece şu cikti midemde agzimea tuzlu yesem bastırıyor sonra geri oda midemi yakıyor delircem gerçi sabah kalktım 2 balkon yıkadım salon hariç evi süpürsün akşamda mutfağı temizleyip yattım yok iş bitmiyor

Arkadaşlar bende mide bulantısından çok çeken biri olarak dün doktorumdan prilam yazdırmasını rica ettim iyi kide almışım, dün alşam iki tane içtim yemin ediyorum 1 saat sonra zerre birşey kalmadı ve bugünde dışarı kahvaltıya çıktık afedersiniz deli gibi yedim aç geziyomuşym resmen, midem o kadar rahat ki, hay bu ilacı bulandan Allah razı olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…