Hayirlisiyla saglikla kucaginiza almak nasip olsun. Masallah haftanizda bayagi ilerlemis.Bende aranıza katıldım Nisan da inşallah ikinci dogum
Gecmis olsun. Simdi mi oldu? Ben artik be kanamanin hamilelerin %50 si degil en az 80 inde oldugunu dusunmeye basladimKoli ittirdim oda yarı melemen yarı boş sise dolu bi kutuydu hemen kanama olurmu oldu bu bebek ucunda mi duruyor ama doğuma giderken taa en tepede inmiyor
Evet cnaim şimdi oldu çok normal benim kızımda da oldu doğdu. Bunda progestannne hiç bisey kullanmayacağım herkesde oluyor bakalim neler yaşayacağız. Surda kanamam olmadı diyen kac kişi var hic.Gecmis olsun. Simdi mi oldu? Ben artik be kanamanin hamilelerin %50 si degil en az 80 inde oldugunu dusunmeye basladim
Benim olmadıBugüne kadar hiç bulantısı olmayan var mı?Yani öyle çok fazla rahatsız edecek derecede olmayan?
Adet günlerinde kanama olıyo mu
Yarın birgün adet günümüzde gelir onda da leke gelir. Kanımız fazlalaşır burun kanamasıyla onda da gelir çok normal artik yoks açık saçma uucnda durmuyor hep mi yatcaz . Millet tarla sürermiş hayvan bakarmis
benim bulantim var ama cok rahatsiz etmiyor. ilk hamileligimde de boyleydi. ama ozellikle et yiyecegimi dusundugum zaman artiyor bulantim. gecen eti hazirlayip ciktim.evden. esim firina koydu pişirdi. eve donerken hep o eti yeme fikri midemi bulandirdi.Bugüne kadar hiç bulantısı olmayan var mı?Yani öyle çok fazla rahatsız edecek derecede olmayan?
aynen doktor kesin igne yapar ina düzelir geçer bu günlwrdeYok canım iğne yapmadı haftaya kendi doktorumda muayenem var ona söylicem. Bugün kadın doğum acile gittim böyle kanama olunca. Sürekli yatıcam arkadaşlar da hep öyle yazmış wc dışında kalkmicam
Canım hangi doktor il ilçe yazar mısınKızlar 7+2 kontrole gittik çok şükür günü gününe herşey yolunda ve şok etti doktor bizi erkek bu bebek dedi direkbu adam zaten erken söylemesiyle meshurdu ama bu derece erken beklemiyoduk video çektik ama atamıyorum buraya
Bide pıt diye doğuranlar var hani yasak as yok çocuklar vs doğuruyor ben akşam 5de girdim hastaneye gece 4 de dogurdum
Merhaba normal o haftalarda nerd3yse hepimiz yaşadık hatta 8.haftada bile gitseniz daha iyi tam anlamıyla görür duyarsınız hayirlu olsunMerhaba henüz doktora gitmedim sadece test yaptım adetim de 16 gün gecikti hamileyim 6+3 olarak gözüküyor son adet tarihine göre. Bu akşam üstü çok hafif kahverengi akıntım oldu peçeteye silince geliyor sadece. O da çok az. İki kez gördüm peçete de bir daha gelmedi sizce normal mi? Başına gelen var mı? Kızımda hiç böyle şey yaşamadım beni biraz tedirgin etti. Ağrım falan yok. Gayet normal hissediyorum. Dr a da 7 haftalık olunca gitmek istiyoruz malum pandemi ortamı var ve eşimin işi ancak o zamana uygun düşüyor ilçe de yaşıyoruz 2 saatlik uzaklıktaki başka bir hastaneye gideceğiz o yüzden bekliyoruz ama bir yandan da sormak fikir almak istedim.
Evet bazı kadınlarda oluyor ilk 3 ay babannem her ay lekelenmiş düşük riski yoksa kanama da sorun 6ok galibaAdet günlerinde kanama olıyo mu
Vallahi sorma daha bende dün aksam dedim ya millet hoplayıp zıplayıp hamilelik geçiriyor göbekler atıyo onlara bişey olmuyor ben bi öğürmeye baslıyom iki gün pert
Yarın birgün adet günümüzde gelir onda da leke gelir. Kanımız fazlalaşır burun kanamasıyla onda da gelir çok normal artik yoks açık saçma uucnda durmuyor hep mi yatcaz . Millet tarla sürermiş hayvan bakarmis
Bence cok sanslısın maşaallahUzun süredir takip ediyorum sizi. Benim ne bulantım ne akıntım hiçbir şeyim yok. Koku hassasiyetim arttı aşırı derecede sadece. İstatistikleri bozuyorum sanırım
Valla Aynen ya bugyn kotu uyandim sadece şu cikti midemde agzimea tuzlu yesem bastırıyor sonra geri oda midemi yakıyor delircem gerçi sabah kalktım 2 balkon yıkadım salon hariç evi süpürsün akşamda mutfağı temizleyip yattım yok iş bitmiyorVallahi sorma daha bende dün aksam dedim ya millet hoplayıp zıplayıp hamilelik geçiriyor göbekler atıyo onlara bişey olmuyor ben bi öğürmeye baslıyom iki gün pert
Ben canım ilk gebeliğimde de bunda da gram kanamam olmadı Allaha şükürEvet cnaim şimdi oldu çok normal benim kızımda da oldu doğdu. Bunda progestannne hiç bisey kullanmayacağım herkesde oluyor bakalim neler yaşayacağız. Surda kanamam olmadı diyen kac kişi var hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?