2021 Nisan Anneleri

masallah ya Rabbim saglikla kavustursun insallah

Merhaba, bu belirtileri kaçıncı haftada yaşamıştınız?

Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin Bence çok fazla ağrın ya da kanaman falan olmadığı sürece bir sorun olmaz Allah’ın izniyle Sonuçta bebeğimizi daha bilmediğimiz zamanlarda hepimiz kimbilir neler ittirdik neler kaldırdık. Allah korusun yavrularımızı

Kızlar bi şey kafama takıldı bu progestan yumusak kapsül tek dimi baska formu var mı bunun? Yani bunu fitil olarak kullanıyorum ben ama simdi prospektüse baktım nedense agızdan alınır yazıyo ama doktorum vajinal kullan dedi acaba baskadamı var diye yanılgıya düştüm aslında baska formunu da bulamadım ama

Yok canım yanılgı değil bana çok önceden doktorum demişti ağızdan alma baş dönmesi yapıyo fitil olarak kullan demişti zaten hemen hemen her doktor fitil olarak kullandırıyo cok nadir gördüm ben ağızdan alanı

Ya benim elimde vardı diger düşükte vermişti doktor ozaman agızdan kullanmıstım ama iki üç gün zaten hemen düştü bıraktık duruyordu evde. Simdide doktor progestan kullanalım diyince ben dedim evde var kullanacaktm ama sormadan kullanmayayım dedim dedim doktora 200mg lık mı dedi evet dedim tamam dedi vajinal olarak al gene bitane daha yazayım o yetmeyebilir dedi bende önce elimdekini kullanayım diye almadım daha da ondan gene nolur nolmaz sorayım dedim hersey giriyo cıkıyo oraya zaten ah kadınların bu çilesi

Muayne ücreti verme boşa al evde dursun insallah lazim olmayacak sonra sağlık ocağına verirsin ben fazla ilaçları açılmamış oraya veriyorum ihtiyaç sahiplerine veriyor hemsire

Merhaba, bu belirtileri kaçıncı haftada yaşamıştınız?
Gebeliğin başından beri vardı canım.önce geç döllenme olabilir denildi ama ben erken yumurtluyorum yumurtlama testine göre ilişki yaşamıştım yani yumurtlama günümü biliyordum.Değerlerim bi artıyor bi azalıyordu hiç bir doktor anlamadı değerin yükselmesini beklediler ama benim doktorum değerim daha çok küçükken sağ tüpta bombelenmeyi farketti iki tane iğne ile tüpe zarar vermeden değeri düşürdü çok şükür.

Kizlar bana asla zman gecmiyor okadr erken ogrendimki hamilelegi 9 ay sanki 9 yil surecek gbi geliyor sizlerde durum nasil
aynen oyle. bir de benim iki numara guya sakinim..
9 ay gecmek bilmiyor diye ben sadece 5 6 kisiye soyledim. onlara da aslinda doktor sormak icin soyledim. aileden kimseye soylemedik. fiziksel olarak uzagimizda olan kimse bilmiyor. ben yilbasinda soylemeyi düşünüyorum :) son 3 ay kalıyor, onlara gore hemencecik doğurmuş olurum :)

Kizlar bana asla zman gecmiyor okadr erken ogrendimki hamilelegi 9 ay sanki 9 yil surecek gbi geliyor sizlerde durum nasil
Aynen banada geçmiyor enazından şu üç ay bitsin hayırlısıyla bulantı kusma ve riskler azalsın diye dört gözle bekliyorum adetime bi hafta önce öğrendim bende

bende oyle ogrendim ilac kullandigim icin beta hcg 10 du ilk ogrendigim gun Asla gecmiyor vakit ahh 30 lu haftalara ışinlansam
Ayyy kuzummmm 10 nedir vallahi Allah hepimize sabır versin sağ sağlık kucagimiza almayi nasip etsin keske 9 ay adet olsaydım hani tvlere çıkıyor karnı agriyor doktora gidiyor doğuma giriyor hamile olduğunu o an ogreniyor

Bide pıt diye doğuranlar var hani yasak as yok çocuklar vs doğuruyor ben akşam 5de girdim hastaneye gece 4 de dogurdum

Anladım, geçmiş olsun. Bende de dış gebelikten şüphelendi de doktor onun için soruyorum.

Sizin değerleriniz nasıl? Normalde şu an kaçsınız
5. Hafta içinde olmam gerek. İlk değerim 698 2 gün sonrasında 1087 çıktı. Artış %55 seviyesinde. Progesteronum da düşük. Kese zaten gözükmedi. Pazartesi tekrar gideceğim ama korkuyorum, pek umudum yok

Anladım, geçmiş olsun. Bende de dış gebelikten şüphelendi de doktor onun için soruyorum.
Dış gebelik için bayağı geç dgeilmo normalde benim 3 haftalikti kese gözükmüyordu kan müthiş artmıştı ve 4 haftaya kadar gözükmedi hiç bisey kürtaj olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…