masallah ya Rabbim saglikla kavustursun insallahBaya inceledi kalbi 3 kere açtı dinledi sonra cat diye erkek bu bebek dedi valla bizde şok olduk adam profesyonel olmuş artıkçok şükür herşey yolundaymış günü gününe herşey dedi büyümüştü sipam kipirdiyodu bide sağ salim alalım kucağımiza hepimiz inşallah müthiş şeyler bunlar
Merhaba, bu belirtileri kaçıncı haftada yaşamıştınız?Beta düzenli artada bilir artmayadabilir mesela benimkinde bi yükseliyordu bi düşüyordu değerler.dengesizdi.ayrıca kanama vardı peçeteye sildikçe gelen.kahverengiydi rengi de.ve tek taraflı ağrı vardı.boyun ve sırt ağrısı yapıyordu.inşallah sizinki öyle değildir.keseyi görürler inş
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğinKızlar merhaba, 7+5 iz çok şükür dün Dr gittik hiçbir sıkıntı yok. Ama ben bugün dalginlikla çok ağır olamayan bir şey ittirdim sonra farkettim. Bir sıkıntım yok ama aklım hep orda. Bir fikri olan var mı?
Yok canım yanılgı değil bana çok önceden doktorum demişti ağızdan alma baş dönmesi yapıyo fitil olarak kullan demişti zaten hemen hemen her doktor fitil olarak kullandırıyo cok nadir gördüm ben ağızdan alanıKızlar bi şey kafama takıldı bu progestan yumusak kapsül tek dimi baska formu var mı bunun? Yani bunu fitil olarak kullanıyorum ben ama simdi prospektüse baktım nedenseagızdan alınır yazıyo ama doktorum vajinal kullan dedi acaba baskadamı var diye yanılgıya düştüm aslında baska formunu da bulamadım ama
Ya benim elimde vardı diger düşükte vermişti doktor ozaman agızdan kullanmıstım ama iki üç gün zaten hemen düştü bıraktık duruyordu evde. Simdide doktor progestan kullanalım diyince ben dedim evde var kullanacaktm ama sormadan kullanmayayım dedim dedim doktora 200mg lık mı dedi evet dedim tamam dedi vajinal olarak al gene bitane daha yazayım o yetmeyebilir dedi bende önce elimdekini kullanayım diye almadım daha da ondan gene nolur nolmaz sorayım dedim hersey giriyo cıkıyo oraya zaten ah kadınların bu çilesiYok canım yanılgı değil bana çok önceden doktorum demişti ağızdan alma baş dönmesi yapıyo fitil olarak kullan demişti zaten hemen hemen her doktor fitil olarak kullandırıyo cok nadir gördüm ben ağızdan alanı
Muayne ücreti verme boşa al evde dursun insallah lazim olmayacak sonra sağlık ocağına verirsin ben fazla ilaçları açılmamış oraya veriyorum ihtiyaç sahiplerine veriyor hemsireYa benim elimde vardı diger düşükte vermişti doktor ozaman agızdan kullanmıstım ama iki üç gün zaten hemen düştü bıraktık duruyordu evde. Simdide doktor progestan kullanalım diyince ben dedim evde var kullanacaktm ama sormadan kullanmayayım dedim dedim doktora 200mg lık mı dedi evet dedim tamam dedi vajinal olarak al gene bitane daha yazayım o yetmeyebilir dedi bende önce elimdekini kullanayım diye almadım daha da ondan gene nolur nolmaz sorayım dedim hersey giriyo cıkıyo oraya zaten ah kadınların bu çilesi
Gebeliğin başından beri vardı canım.önce geç döllenme olabilir denildi ama ben erken yumurtluyorum yumurtlama testine göre ilişki yaşamıştım yani yumurtlama günümü biliyordum.Değerlerim bi artıyor bi azalıyordu hiç bir doktor anlamadı değerin yükselmesini beklediler ama benim doktorum değerim daha çok küçükken sağ tüpta bombelenmeyi farketti iki tane iğne ile tüpe zarar vermeden değeri düşürdü çok şükür.Merhaba, bu belirtileri kaçıncı haftada yaşamıştınız?
Ben 3.5 4 haftalıkken öğrendim hatta tüp bebekler koyulduğu tarihte biz napakKizlar bana asla zman gecmiyor okadr erken ogrendimki hamilelegi 9 ay sanki 9 yil surecek gbi geliyorsizlerde durum nasil
bende oyle ogrendim ilac kullandigim icin beta hcg 10 du ilk ogrendigim gunBen 3.5 4 haftalıkken öğrendim hatta tüp bebekler koyulduğu tarihte biz napak
aynen oyle. bir de benim iki numara guya sakinim..Kizlar bana asla zman gecmiyor okadr erken ogrendimki hamilelegi 9 ay sanki 9 yil surecek gbi geliyorsizlerde durum nasil
Aynen canım alıcam zaten lazımda olabilir ki inşaallah olmaz dedigin gibiMuayne ücreti verme boşa al evde dursun insallah lazim olmayacak sonra sağlık ocağına verirsin ben fazla ilaçları açılmamış oraya veriyorum ihtiyaç sahiplerine veriyor hemsire
Aynen banada geçmiyor enazından şu üç ay bitsin hayırlısıyla bulantı kusma ve riskler azalsın diye dört gözle bekliyorum adetime bi hafta önce öğrendim bendeKizlar bana asla zman gecmiyor okadr erken ogrendimki hamilelegi 9 ay sanki 9 yil surecek gbi geliyorsizlerde durum nasil
Ayyy kuzummmm 10 nedir vallahi Allah hepimize sabır versin sağ sağlık kucagimiza almayi nasip etsin keske 9 ay adet olsaydım hani tvlere çıkıyor karnı agriyor doktora gidiyor doğuma giriyor hamile olduğunu o an ogreniyorbende oyle ogrendim ilac kullandigim icin beta hcg 10 du ilk ogrendigim gunAsla gecmiyor vakit ahh 30 lu haftalara ışinlansam
Anladım, geçmiş olsun. Bende de dış gebelikten şüphelendi de doktor onun için soruyorum.Gebeliğin başından beri vardı canım.önce geç döllenme olabilir denildi ama ben erken yumurtluyorum yumurtlama testine göre ilişki yaşamıştım yani yumurtlama günümü biliyordum.Değerlerim bi artıyor bi azalıyordu hiç bir doktor anlamadı değerin yükselmesini beklediler ama benim doktorum değerim daha çok küçükken sağ tüpta bombelenmeyi farketti iki tane iğne ile tüpe zarar vermeden değeri düşürdü çok şükür.
Sizin değerleriniz nasıl? Normalde şu an kaçsınızAnladım, geçmiş olsun. Bende de dış gebelikten şüphelendi de doktor onun için soruyorum.
5. Hafta içinde olmam gerek. İlk değerim 698 2 gün sonrasında 1087 çıktı. Artış %55 seviyesinde. Progesteronum da düşük. Kese zaten gözükmedi. Pazartesi tekrar gideceğim ama korkuyorum, pek umudum yokSizin değerleriniz nasıl? Normalde şu an kaçsınız
Dış gebelik için bayağı geç dgeilmo normalde benim 3 haftalikti kese gözükmüyordu kan müthiş artmıştı ve 4 haftaya kadar gözükmedi hiç bisey kürtaj olmuştumAnladım, geçmiş olsun. Bende de dış gebelikten şüphelendi de doktor onun için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?