- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Benim oğlumda 6 yaşında. Öğrendiğinden beri peşimde pervaneValla bu kadar ara verdigim icin asla pisman degilimBen aileme 1400 km uzaktayim virus var haliyle yanima gelemiyor virus olmasada gelemiyor memleketten bulundugum sehire direkt ucak yok anne gel bana yardimci ol diyemiyorm hasta da olsam bana kizim elim ayagim oldu bas donmesinden kalkamiorm Allah razi olsn o yardim ediyor.Ve daha bilincli abla olamnin heyecanini okadr guzel yansitiyor ki bizlere rabbime sukur Benim ablamla aramda 4 yas var ama biz evlenene kadr kedi kopek gbiydik hic anlasamadik o evlendi ben evlendim simdi gece konusmadan uyumayiz ilerde o yas farki aradan kalkacak merak etme ikiside buyuyup hayat kurduklarinda kardesler yoldas olacak birbirilerine
İnşallah sağlıklı gebeliktir tabi öncelikli temennim oCanım benim başımdanda şöyle bişey gecti 600 dü somra 900 somra 1100 cıktı progesteron düşüktü be 1100 den sonra 900 lere düştü sonra adet oldum bi süre sonra inşallah dış gebelik değildirde bu şekildedir
Benim oğlumda 6 yaşında. Öğrendiğinden beri peşimde pervane
Babasına diyorum bak da örnek al
Tabikiii sağlıklı olması öncelikİnşallah sağlıklı gebeliktir tabi öncelikli temennim o1,5 kat artış oldu ben de düşüş olmadı bakalım Pazartesi kaç çıkacak.
Rahimde kanama alanlarım var ve Akıntı şeklinde başladığı için ordaki kanlar boşalana kadar devam edeceğini söyledi. İnşallah bebeklerimiz sıkıca tutunmuştur ve kanamaları atlatıp devam ederiz. Benim anlamadığım da durduk yerde niye kanama oluyor?? Bunu açıklamadı doktorNeden bir kaç gün daha sürermiş benzer sıkıntı bende de var akşama gidicem doktora leke ile başladı kanamaya döndü
Bugün doktor bana da verdi progestan.sabah akşam ağızdan alıcam baş dönmesi ve bulantı yapabilir vajinal de alabilirsin dedi ama ben ağızdan kullanıyorum vajinal etkisiz geliyor bana göreKızlar bi şey kafama takıldı bu progestan yumusak kapsül tek dimi baska formu var mı bunun? Yani bunu fitil olarak kullanıyorum ben ama simdi prospektüse baktım nedenseagızdan alınır yazıyo ama doktorum vajinal kullan dedi acaba baskadamı var diye yanılgıya düştüm aslında baska formunu da bulamadım ama
Benim doktorumda neden oldugunu maalesef bilmiyoruz dedi. Gebeliklerin %50 sinde oluyormus. Cogu da saglikli dogum yapiyormus.Rahimde kanama alanlarım var ve Akıntı şeklinde başladığı için ordaki kanlar boşalana kadar devam edeceğini söyledi. İnşallah bebeklerimiz sıkıca tutunmuştur ve kanamaları atlatıp devam ederiz. Benim anlamadığım da durduk yerde niye kanama oluyor?? Bunu açıklamadı doktor
Vajinal etkisi iki katıdır.Kendi doktorum öyle dedi.oradan ulaşması daha kolay diğerinde yan etkide çok demişti.Bugün doktor bana da verdi progestan.sabah akşam ağızdan alıcam baş dönmesi ve bulantı yapabilir vajinal de alabilirsin dedi ama ben ağızdan kullanıyorum vajinal etkisiz geliyor bana göre
Canım bana prilam verdi doktor bugün gece yatmadan içicem.çubuk kraker yiyin fln diyolar ama ben ondan da tiksindim artık sabah öğle akşam yemekten.Kızlar bu sabah 10 dakika öğüre öğüre kustum hemde hiç bişey yememe rağmen... Bulantı ile nasıl başa çıkıyorsunuz yardım
Bana da verdi prilam aslında bulantım yoktu pek bıgün baya kötü oldum alıcam artık ben de bi de zencefil önerdi doktor. Patates haşlamasında iyi geliyorKızlar bu sabah 10 dakika öğüre öğüre kustum hemde hiç bişey yememe rağmen... Bulantı ile nasıl başa çıkıyorsunuz yardım
Bana da zencefili eczacı söylemişti suya karıştır iç diyeBana da verdi prilam aslında bulantım yoktu pek bıgün baya kötü oldum alıcam artık ben de bi de zencefil önerdi doktor. Patates haşlamasında iyi geliyor
Ben daha kendi doktorumla görüşemedim bugün yerinde değildi sorarım bakalım ne diyecek,söylediğin için teşekkür ederimVajinal etkisi iki katıdır.Kendi doktorum öyle dedi.oradan ulaşması daha kolay diğerinde yan etkide çok demişti.
Bende bugün biraz zorlandim leblebi biraz bastırdı .Kızlar bu sabah 10 dakika öğüre öğüre kustum hemde hiç bişey yememe rağmen... Bulantı ile nasıl başa çıkıyorsunuz yardım
Amin hepimize inşaallahAllah saglikla kavusmayi nasip etsinbenim kizim ogrendiginden beri 9 ayin bitmesine kac gun kaldi diyor saglikla guzellikle gecsin gunlerimiz insallah
Aslında direk oraya gidiyo daha etkili olmazmı bilemiyorum ki etkisi olmasa vajinal bukadr tercih edilmezdi herhalde yaBugün doktor bana da verdi progestan.sabah akşam ağızdan alıcam baş dönmesi ve bulantı yapabilir vajinal de alabilirsin dedi ama ben ağızdan kullanıyorum vajinal etkisiz geliyor bana göre
cevresinde tanistigi kisilerin kardesi oldugunu gorunce hayatinda eksiklik olarak gormeye baslamisti kardesi bu hakki ondan esirgemek istemedik Allah nasip ederse die niyetlendik simdilik yolun basindayiz Allah tamamlamayi nasip eder insallah hepimizeAmin hepimize inşaallahne güzel kardesi olacak diye heyecanlanıyordur birbirlerine yoldaş olurlar kardeş güzel sey
Amin inşaallah canım nasip olursa benimde direk kardeşli olarak doğacaklarcevresinde tanistigi kisilerin kardesi oldugunu gorunce hayatinda eksiklik olarak gormeye baslamisti kardesi bu hakki ondan esirgemek istemedik Allah nasip ederse die niyetlendik simdilik yolun basindayiz Allah tamamlamayi nasip eder insallah hepimize
En guzeliAmin inşaallah canım nasip olursa benimde direk kardeşli olarak doğacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?