2021 Nisan Anneleri

Benim oğlumda 6 yaşında. Öğrendiğinden beri peşimde pervane
Babasına diyorum bak da örnek al

İnşallah sağlıklı gebeliktir tabi öncelikli temennim o 1,5 kat artış oldu ben de düşüş olmadı bakalım Pazartesi kaç çıkacak.

Neden bir kaç gün daha sürermiş benzer sıkıntı bende de var akşama gidicem doktora leke ile başladı kanamaya döndü
Rahimde kanama alanlarım var ve Akıntı şeklinde başladığı için ordaki kanlar boşalana kadar devam edeceğini söyledi. İnşallah bebeklerimiz sıkıca tutunmuştur ve kanamaları atlatıp devam ederiz. Benim anlamadığım da durduk yerde niye kanama oluyor?? Bunu açıklamadı doktor

Bugün doktor bana da verdi progestan.sabah akşam ağızdan alıcam baş dönmesi ve bulantı yapabilir vajinal de alabilirsin dedi ama ben ağızdan kullanıyorum vajinal etkisiz geliyor bana göre

Benim doktorumda neden oldugunu maalesef bilmiyoruz dedi. Gebeliklerin %50 sinde oluyormus. Cogu da saglikli dogum yapiyormus.

Bugün doktor bana da verdi progestan.sabah akşam ağızdan alıcam baş dönmesi ve bulantı yapabilir vajinal de alabilirsin dedi ama ben ağızdan kullanıyorum vajinal etkisiz geliyor bana göre
Vajinal etkisi iki katıdır.Kendi doktorum öyle dedi.oradan ulaşması daha kolay diğerinde yan etkide çok demişti.

Kızlar bu sabah 10 dakika öğüre öğüre kustum hemde hiç bişey yememe rağmen... Bulantı ile nasıl başa çıkıyorsunuz yardım

Kızlar bu sabah 10 dakika öğüre öğüre kustum hemde hiç bişey yememe rağmen... Bulantı ile nasıl başa çıkıyorsunuz yardım
Canım bana prilam verdi doktor bugün gece yatmadan içicem.çubuk kraker yiyin fln diyolar ama ben ondan da tiksindim artık sabah öğle akşam yemekten.

Bana da verdi prilam aslında bulantım yoktu pek bıgün baya kötü oldum alıcam artık ben de bi de zencefil önerdi doktor. Patates haşlamasında iyi geliyor

Vajinal etkisi iki katıdır.Kendi doktorum öyle dedi.oradan ulaşması daha kolay diğerinde yan etkide çok demişti.
Ben daha kendi doktorumla görüşemedim bugün yerinde değildi sorarım bakalım ne diyecek,söylediğin için teşekkür ederim

Allah saglikla kavusmayi nasip etsin benim kizim ogrendiginden beri 9 ayin bitmesine kac gun kaldi diyorsaglikla guzellikle gecsin gunlerimiz insallah
Amin hepimize inşaallah ne güzel kardesi olacak diye heyecanlanıyordur birbirlerine yoldaş olurlar kardeş güzel sey

Aslında direk oraya gidiyo daha etkili olmazmı bilemiyorum ki etkisi olmasa vajinal bukadr tercih edilmezdi herhalde ya

Amin hepimize inşaallah ne güzel kardesi olacak diye heyecanlanıyordur birbirlerine yoldaş olurlar kardeş güzel sey
cevresinde tanistigi kisilerin kardesi oldugunu gorunce hayatinda eksiklik olarak gormeye baslamisti kardesi bu hakki ondan esirgemek istemedik Allah nasip ederse die niyetlendik simdilik yolun basindayiz Allah tamamlamayi nasip eder insallah hepimize

Amin inşaallah canım nasip olursa benimde direk kardeşli olarak doğacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…