2021 Nisan Anneleri

Son 3 4 yıldır ilaçsız halletmeye çalışıyorum herşeyi zaten doktorluk çok bireyimizde olmuyor . Hatta bu çocuğuma asi bile vurdurmayi düşünmüyorum
Bu aşı konusunda bende cok kararsızım ya iki ucu bişeyli deynek yani. Aynı sekilde düşünen cocuk doktoru bulsam hiç düşünmicem belki. Ama yaptırma yarın cocuk hastalansın aşı bile yaptırmamıssn bakmam etmem derlerse yada ona göre muamele de bulunursa diye korkuyorum.bide biyerde ilaçlara mecburlaştık istedigin kadar karsı ol mecbur kalıyosun bi yerde bende kullanmıyordum ilaç uzun zamandır ama baktık olmuyor napsak cocuk olmadı doktora gidiyon mecbur e doktora gidince de ne derse yapıyosun gitmicen yoksa işine geliyosa oluyo işte Rabbim kötülere fırsat vermesin hayırlı insanlarla karsılastırsn bizi de evlatlarımızı da inşaallah

Kızlar bu lekelenme çok canımı sıkmaya başladı. Baya baya kahveler geliyo sizin ne kadar devam etti ve gün içinde kaç kere rastliyorsunuz

Benim de müsaitti zaten cildim arada çıkardı ama aşırı coştu yüzümde yanaklarda burnumda yapmış minik minik tövbee ya
Aynen benimde 1 yıldır vardı. Ama hazirandan beri baya toparlamıştım yoktu nerdeyse hiç.
Şuan çenemde 5-6 tane canlı canlı varNapsak ki? Çay ayağı sürüyorum her gün ama geçmiyor. Toparlandı dediğim sürede bepantol ve madecassol karıştırıp sürüyordum tekrar düzenli kullanmaya başlayacağım

Geçen çarşamba ilk defa kırmızı geldi biraz hemen gittik iğne oldum şimdi lekelenme ile devam ediyo ama biraz önce baya çamaşıra geldi aktığını hissettim. Kahveli
Benim de 2 haftadir devam ediyor. Tamamen gecti diyemem. Ama ilk oldugunda 2 gun lekelenmeli oldu. Sonra bariz gelen bir sey oldu diyemem. Bugun de sanki yok gibi. Randevuya daha 9-10 gun var. insallah biran once gecsin gitsin. Daha huzurlu bir hamilelik gecirebilelim. Gergin, suratsiz ve sinirli birine donusuyorum devam ettikce. Yok uzun kimbilir daha nelerle karsilacagiz

Bazı doktorlarla karşılaşıyorum ilaç isticek sanıyor hemen karşı çıkmaya felan çalışıyor hoş oluyor ama hep denk gelmiyor Aminnn canimmmmm aminnnnnnnn
evet canım düzenlemeye ugrasıyorum tam ayarlim bilgileri alcam sizden
Tamam sen yaz kuzum kilo harici yazarız
Kızlar bu lekelenme çok canımı sıkmaya başladı. Baya baya kahveler geliyo sizin ne kadar devam etti ve gün içinde kaç kere rastliyorsunuz
Canım benim bi kere silince geldi 3 kez

Allah im korusun bebeklerimizi

Ben hep 10 gunde 1 bir gittim. Ilk defa 2 hafta olmus olacak randevu arasi. O yuzden hic gecmiyor. Bir de su ilk 12 hafta gecsin istiorm cok hizli. 2 kayiptan sonra buralara gelince, hep yurek hoplamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…