Benm başlarda 1 hafta sürmüştü sürekli gelmişti sildikçe vardı coraspin iciosan onu içme bi sureKızlar bu lekelenme çok canımı sıkmaya başladı. Baya baya kahveler geliyo sizin ne kadar devam etti ve gün içinde kaç kere rastliyorsunuz
Bana 3 hafta sonrasına randevu verdi canımKalp atışını duyduktan kaç hafta sonra kontrole gittiniz
Canım ben kalp atışını 19 ağustosta duydum. Doktorum tam 3 hafta sonrasına randevu verdi çarşamba günü gideceğim bakalım ☺
Benim doktorum 2 hafta sonra çağırdı.
Ben hep 10 gunde 1 bir gittim. Ilk defa 2 hafta olmus olacak randevu arasi. O yuzden hic gecmiyor. Bir de su ilk 12 hafta gecsin istiorm cok hizli. 2 kayiptan sonra buralara gelince, hep yurek hoplamasi
Sağlıklı haberlerle gelin insallahhhhhBana 3 hafta sonrasına randevu verdi canım
Bir aksilik olmadığı sürece ayda bir kontrol oluyormuş herhalde ama beklemek çok zorSağlıklı haberlerle gelin insallahhhhhsağ saglim kucagimiza alalim
Bende 1inde gittim ozaman diğer ayın 1i uygundur kredi kartı kesimi gibi haha
Bu arada ben yatarken ayaklarimin altina da yastik koyup yukseltiyorum. Siz de koyuyor musunuz?Kızlar bu lekelenme çok canımı sıkmaya başladı. Baya baya kahveler geliyo sizin ne kadar devam etti ve gün içinde kaç kere rastliyorsunuz
İki hafta sonra canımKalp atışını duyduktan kaç hafta sonra kontrole gittiniz
Beni kalp atışindan 3 hafta sonra çağırdı..Cuma ona gittim şimdi de iki hafta sonra çağırdı.19 eylüle aldım randevu..Kalp atışını duyduktan kaç hafta sonra kontrole gittiniz
Bıraktım canım bendeBenm başlarda 1 hafta sürmüştü sürekli gelmişti sildikçe vardı coraspin iciosan onu içme bi sure
Yok canım öle kan içerde kalor kalkınca arar die okumuştum bazen kaldiriyom sadeceBu arada ben yatarken ayaklarimin altina da yastik koyup yukseltiyorum. Siz de koyuyor musunuz?
Surekli yatmaktan kan akisi bozulabilitor ya, kan akisini hizlandirmak icin gunde 2 saat kadar ben yastik koyup yuksekte tutuyorum.Yok canım öle kan içerde kalor kalkınca arar die okumuştum bazen kaldiriyom sadece
Yaa bende bir taraftan yaptirmayayim bir taraftanda yaptirayim diyorum. Kızımda hepsini yaptırdım şu 3.5 yaşında her hangi olumsuz bir durumla karşılaşmadım ama bilemiyorum bu defa yaptirmazsam sanki tüm olumsuzlukları cekip kendime sonrasında pişman olur muyum onu da bilmiyorum. Eksi yönleri fazla ama şimdi bu koronanin aşısı olsa hepimiz vurdururduk... en iyisi annelik iç gudusune göre hareket etmek.Son 3 4 yıldır ilaçsız halletmeye çalışıyorum herşeyi zaten doktorluk çok bireyimizde olmuyor . Hatta bu çocuğuma asi bile vurdurmayi düşünmüyorum
Bu arada ben yatarken ayaklarimin altina da yastik koyup yukseltiyorum. Siz de koyuyor musunuz?
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah. Yarın yapabilirsen bol maydanoz ve soğanlı tavuklu bir çorba yap. Doktorum tavsiye etmişti baya toparlamisti beni hamileyken soğuk aldığımdaBir giribim gece ustum hep açık her tarafım aagriyorbal limon karabiber sıcak su yaptım biraz iyi geldi ayak ağrısına da artik krem.vae bitkisel onu sürerim akşam olunca fena hastalıklar
Valla corona aşısı vurulsa vurdurmam cunki bill gates açıklamalarından sonra...Yaa bende bir taraftan yaptirmayayim bir taraftanda yaptirayim diyorum. Kızımda hepsini yaptırdım şu 3.5 yaşında her hangi olumsuz bir durumla karşılaşmadım ama bilemiyorum bu defa yaptirmazsam sanki tüm olumsuzlukları cekip kendime sonrasında pişman olur muyum onu da bilmiyorum. Eksi yönleri fazla ama şimdi bu koronanin aşısı olsa hepimiz vurdururduk... en iyisi annelik iç gudusune göre hareket etmek.
Sağol canım kimseye uğramasın valla soğan ve tavuktan igrendimGeçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah. Yarın yapabilirsen bol maydanoz ve soğanlı tavuklu bir çorba yap. Doktorum tavsiye etmişti baya toparlamisti beni hamileyken soğuk aldığımda
maydonoz düşüge neden oluyor bunu nasil onerdi doktorunuzGeçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah. Yarın yapabilirsen bol maydanoz ve soğanlı tavuklu bir çorba yap. Doktorum tavsiye etmişti baya toparlamisti beni hamileyken soğuk aldığımda
Maydonoz hamilelikte cok onerilen bir sey degil hele ki bol. Dusuge sebep oluyor.Geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah. Yarın yapabilirsen bol maydanoz ve soğanlı tavuklu bir çorba yap. Doktorum tavsiye etmişti baya toparlamisti beni hamileyken soğuk aldığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?