2021 Nisan Anneleri

Kızlar bu lekelenme çok canımı sıkmaya başladı. Baya baya kahveler geliyo sizin ne kadar devam etti ve gün içinde kaç kere rastliyorsunuz
Benm başlarda 1 hafta sürmüştü sürekli gelmişti sildikçe vardı coraspin iciosan onu içme bi sure

Bnm ne güzel bulantim pek olmuyordu yaa arada yoklayıp gidiyodu bgun bütün gün sürdü galiba artık sürünmeye bende basliycam

Canım ben kalp atışını 19 ağustosta duydum. Doktorum tam 3 hafta sonrasına randevu verdi çarşamba günü gideceğim bakalım ☺
Benim doktorum 2 hafta sonra çağırdı.
Ben hep 10 gunde 1 bir gittim. Ilk defa 2 hafta olmus olacak randevu arasi. O yuzden hic gecmiyor. Bir de su ilk 12 hafta gecsin istiorm cok hizli. 2 kayiptan sonra buralara gelince, hep yurek hoplamasi
Bana 3 hafta sonrasına randevu verdi canım
Sağlıklı haberlerle gelin insallahhhhh sağ saglim kucagimiza alalim
Bende 1inde gittim ozaman diğer ayın 1i uygundur kredi kartı kesimi gibi haha

Ben 14 gundur progestani agizdan aliodum bugun vajinadan yaptim. Kasiklarimda hafif hafif agri yapti gibi hissediyorum. Ya da denk geldi

Sağlıklı haberlerle gelin insallahhhhh sağ saglim kucagimiza alalim
Bende 1inde gittim ozaman diğer ayın 1i uygundur kredi kartı kesimi gibi haha
Bir aksilik olmadığı sürece ayda bir kontrol oluyormuş herhalde ama beklemek çok zor hele öbür randevuda cinsiyetini öğrenme ihtimali beni şimdiden heyecanlandırıyor

Bir giribim gece ustum hep açık her tarafım aagriyorbal limon karabiber sıcak su yaptım biraz iyi geldi ayak ağrısına da artik krem.vae bitkisel onu sürerim akşam olunca fena hastalıklar

Son 3 4 yıldır ilaçsız halletmeye çalışıyorum herşeyi zaten doktorluk çok bireyimizde olmuyor . Hatta bu çocuğuma asi bile vurdurmayi düşünmüyorum
Yaa bende bir taraftan yaptirmayayim bir taraftanda yaptirayim diyorum. Kızımda hepsini yaptırdım şu 3.5 yaşında her hangi olumsuz bir durumla karşılaşmadım ama bilemiyorum bu defa yaptirmazsam sanki tüm olumsuzlukları cekip kendime sonrasında pişman olur muyum onu da bilmiyorum. Eksi yönleri fazla ama şimdi bu koronanin aşısı olsa hepimiz vurdururduk... en iyisi annelik iç gudusune göre hareket etmek.
Bu arada ben yatarken ayaklarimin altina da yastik koyup yukseltiyorum. Siz de koyuyor musunuz?

Onu bende yapıyorum bazen canım çünkü çekilme gibi mi baskı gibi mi tarif edemiyorum değişik bir bacak ağrısı yaşıyorum bazı akşamları

Bir giribim gece ustum hep açık her tarafım aagriyorbal limon karabiber sıcak su yaptım biraz iyi geldi ayak ağrısına da artik krem.vae bitkisel onu sürerim akşam olunca fena hastalıklar
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah. Yarın yapabilirsen bol maydanoz ve soğanlı tavuklu bir çorba yap. Doktorum tavsiye etmişti baya toparlamisti beni hamileyken soğuk aldığımda

Valla corona aşısı vurulsa vurdurmam cunki bill gates açıklamalarından sonra...
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah. Yarın yapabilirsen bol maydanoz ve soğanlı tavuklu bir çorba yap. Doktorum tavsiye etmişti baya toparlamisti beni hamileyken soğuk aldığımda
Sağol canım kimseye uğramasın valla soğan ve tavuktan igrendim

Kızlar dün gece ilk defa bi adet prilam aldım sabah kalkınca iyiydim kahvaltı hazırlamaya giriştim bai dönmesinden ayakta duramadım tansiyonum mu düştü ilaç mı yaptı ki yan etkilerinde var bebekten mi anlamadım bu ilacın ertesi günü benim gibi olan var mı? Bu arada bulantıyı azaltıo ama sersem gibi yapıo sanki ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…