2021 Nisan Anneleri

Sivilcelerin artışı erkek çocuğa işaret edermiş aslı var mıdır bilmem

Hamileyken zararı yoksa ben de deneyeyim bir şey sürmeye de korkuyorum şimdi

Kızlar bişey soracağım ben en son hastaneye 4 haftalıkken gittim kalp atışı felan yoktu suan 8 haftalık ve 3 hafta sonra anca gidebilirim gerçi haftaya devlete randavum var ama bebeğimin kalp atışını duymadım bı sıkıntım da yok gayet iyiyim sorun olur mu acaba

Sen ilçede yaşıyorsun hilalim gönlünü ferah tut gidemiyorsan hamilelik hallerin devam ediyorsa sağlıklıdır

2 gündür sabahları öğürüyorum midemde bişeyde yok çıkmıyor leblebi yiyorum bastırmıyor tuzlu daha çok midemi bulandırıyor

Kızlar sivilcelerin üstüne dış macunu sürün kurutuyo ben öyle kurtuluyom mendeburlardan

Kızlar bu sabaha karşı kanamam oldu savah da kırmızı pıhtı gibi bişey geldi sonra kahverengiye döndü.Doktora gittik kese ve bebek duruyor 6+3 deyim.Çok endişeliyim nolur bana dua edin

Bende tatlı yiyince rahatlıyorum kızımda bir guzlelesmistim herkes hayran hayran bakiyrodu 9 ay bir insan muhteşem olurmu ya ama bi doğurdum hir cikinlestim ama kızım fındık burunlu guzel hisey
Bunda da esrar eroinci gibiyim göz altalrim mosmor saçların bugün yikanayim akşama yaglaniyor. Sivilcem ergenliktede çıkmadı şimdide çıkmıyor halbuki çok lekeli yüzüm benimki kiz

Gunaydin kizlar, burda nedense klavyemde sorun var bisey silemiyorum yazamıyorum. Benim midem bulandım var baya ve istah kapandi. Progestan mi yapiyor yoksa gebelikten mi ayirt edemiyorum bu ilaci kullananlar benim gibi zorluk çekiyor mu

Ay benimde sağ kasığında bir acı var açtım baktim sivilce sasirdim

2 gündür sabahları öğürüyorum midemde bişeyde yok çıkmıyor leblebi yiyorum bastırmıyor tuzlu daha çok midemi bulandırıyor
Canım ozaman bal şerbetini deneyebilirsin oda mide bulantısı ve agrısına iyi geliyor birde ben yeni birşey öğrendim aksam yaptık hakkaten ise yaradı. Bu bildigimiz nohut var ya onu aksamdan ıslatıyosun sonra kavuruyorsn nohut kavurması bir cok yerde bilinir. Ondan yaptık demin midem bulanıyordu yedim hakkaten kesti. Böyle böyle kendimizde işe yarayanı bulcaz burda biri bir kasık pekmez yiyince kesiyo demişti bide

Kızlar bu sabaha karşı kanamam oldu savah da kırmızı pıhtı gibi bişey geldi sonra kahverengiye döndü.Doktora gittik kese ve bebek duruyor 6+3 deyim.Çok endişeliyim nolur bana dua edin
Cok gecmis olsun. Ilac da aliyor musunuz? Istirahat vermistir zaten, degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…