- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
İş bitmez canım şu zamanlarda cok yüklenme kendine bırak boşver ev işi nankördür şu tutunma evreleri gecince biraz daha rahatlarız vucudda alısır inşaallah mideyle ilgili bende farksızım aksam hortum gibiydim yine yandı bogazımdan mideme kadar simdide halsizim iyice tabi yatıyorum ancaValla Aynen ya bugyn kotu uyandim sadece şu cikti midemde agzimea tuzlu yesem bastırıyor sonra geri oda midemi yakıyor delircem gerçi sabah kalktım 2 balkon yıkadım salon hariç evi süpürsün akşamda mutfağı temizleyip yattım yok iş bitmiyor
Ne kadar sanslisiniz. Suan benimde kanamam ya da lekelenmem yok ama hep ya gelirse tedirginligiyle yasamak ne zor. Gecse de en azindan bunu dert etmesem. Hamilelik resmen levellardan olusan birnsurec. Birini geciyosun digeri geliyor. Kalp atisi sevincimi bile tam yasayamadimBen canım ilk gebeliğimde de bunda da gram kanamam olmadı Allaha şükür
Bende kullanıyorum prilam ama bukadar iyide olamadım hiç maşaallah böyle devam etsin hep inşaallah ama ben de de işe yaradı çok daha kötüydüm benim anında yedigim geri geliyodu yemesemde boş boş öğürüp safra çıkarıyordum şimdide çok yiyemesemde yine bulantı kusma olsada ilaçtan önceki kadar degil bunada şükür her dk olmasındansa iki günde bir falan şiddetli oluyorArkadaşlar bende mide bulantısından çok çeken biri olarak dün doktorumdan prilam yazdırmasını rica ettim iyi kide almışım, dün alşam iki tane içtim yemin ediyorum 1 saat sonra zerre birşey kalmadı ve bugünde dışarı kahvaltıya çıktık afedersiniz deli gibi yedim aç geziyomuşym resmen, midem o kadar rahat ki, hay bu ilacı bulandan Allah razı olsun,
Bacım sen 2 kuzu taşıyorsun Allah yardım etsin valla birini tasiyamiyoryz aha eşimle alışverişe gidicez ayımız gecti dolabı sildim dolapmi beni sildi bilemem camlar perdeler tozlar var toz zaten ayrı gün evi sil süpür sonra yada önce toz al hicde bitmiyor vallahi dediğin gibi nankör öyle eşyamda yok ofİş bitmez canım şu zamanlarda cok yüklenme kendine bırak boşver ev işi nankördür şu tutunma evreleri gecince biraz daha rahatlarız vucudda alısır inşaallah mideyle ilgili bende farksızım aksam hortum gibiydim yine yandı bogazımdan mideme kadar simdide halsizim iyice tabi yatıyorum anca
Amin hepimize inşaallah canım. Valla doktorda tuvalet dısında kalkma dedi simdi oyuzden kıpırdamıyorum napayım evdeki işlerde eşimin yaptıgı kadarıyla oluyo güzel olmuyo ama napayım biz iyi olalımda ev işi bi şekilde olur gider çok takılma boşverBacım sen 2 kuzu taşıyorsun Allah yardım etsin valla birini tasiyamiyoryz aha eşimle alışverişe gidicez ayımız gecti dolabı sildim dolapmi beni sildi bilemem camlar perdeler tozlar var toz zaten ayrı gün evi sil süpür sonra yada önce toz al hicde bitmiyor vallahi dediğin gibi nankör öyle eşyamda yok of
Kirklareli merkez canm gel misafir edemCanım hangi doktor il ilçe yazar mısın
Benim memleketim ❤Kirklareli merkez canm gel misafir edem
Progestan neden kullanıyorsunuz acaba özel bir nedeni var mıEvet cnaim şimdi oldu çok normal benim kızımda da oldu doğdu. Bunda progestannne hiç bisey kullanmayacağım herkesde oluyor bakalim neler yaşayacağız. Surda kanamam olmadı diyen kac kişi var hic.
Kullanmıyorsunuz olacaktıProgestan neden kullanıyorsunuz acaba özel bir nedeni var mı
Ahhh canım Allah yardımcın olsun, az kaldı neyseki bir aya bu bulantilarimiz son bulacak inşaallahGünaydın canım üç gün gerinden de ben geliyorum aleykum selamfolik asit d vit prilam bunları kullanıyorum hepsininde gece alıyorum ama inanılmaz zor içiyorum hem sudan midem bulanıyo hem ilaçlardan dilerim bian evvel biter ilaç faslı çatlak mevzusuna gelince nezaman başlamak dogru acaba benim catlamaya cok müsait vucudum kullanmak istiyorum aslında ama çatlak bende kaçınılmaz olacak diye düşünüyorum nedense. Birde benim daha ilk haftalardan basladı kasıntı illa gün içinde kasınıyor cok erken degılmı ya baska bişeyden mi acaba yada ikiz oldugundan dahamı cabuk buyuyo ondanmı ki
Olabilir valla ama 2,5 kiloda olsa bir en fazla iki haftaya normal bebekleri yakaliyorlar sağlıklı olsunlar yeter ki ☺ sende başla canım nemlendirmeye karnını, kaşıma... ne kadar az çatlarsa o kadar iyiBen de 2 adet buyuyecek ustelik. Nerden baksaniz insallah en az 5 kilo 2 bebek cikacak diye dusunuyorum. Insallah 6 kilo ciksinlar tsbi orasi ayri ☺
Amin hepimizin inşaallah canım sağolAhhh canım Allah yardımcın olsun, az kaldı neyseki bir aya bu bulantilarimiz son bulacak inşaallah
Ikiz bebek oldugundan rahim bizimkine gore daha hızlı bir büyüme yapiyordur bu sebeple sen şimdiden başla canım, dikkat edersen belki hiç catlamazsin ya da en az şekilde çatlayacak atlatırsın. Üst basen göğüs karın ve yan simitler en çok çatlayan bölgeler
Olabilir valla ama 2,5 kiloda olsa bir en fazla iki haftaya normal bebekleri yakaliyorlar sağlıklı olsunlar yeter ki ☺ sende başla canım nemlendirmeye karnını, kaşıma... ne kadar az çatlarsa o kadar iyi
Bende görünüyordu canım kanama alanı zaten tüp bebek ile hamile kaldığım için transferden beri progestan iğne yapıyordum ona rağmen oldu şükür kanama alanı küçülmüşBen sadece vajinadan koyuyorum ama benimde devam ediyor Allah büyük canim korusun saglikla gelsinler Insallahbazen gelmiyor keesiliyor heralde diyorum sonra yine oluyor.dr nr dedi .bende kanama alani gormedi.burda kızlar görüp sordum kanama görünüyor mu die hayi5 dedi
Canım bir de katı formda kakao yağı kullanmıştım kokusuda hoşuma gidiyordu. Bulanilirsen dönüşümlü hindistan cevizi yağı yerine onu da kullanabilirsinAmin hepimizin inşaallah canım sağolöyle yapayım olmazsa sürmeye baslıyım bende öyle düşünüyorum nekadar az olsa okadar iyi yinede
Katı olarak hiç görmemiştim ama bi baktırayım canım sağol eşim bulabilirmi bilmiyom da biraz toparlarsam kendimde bakarım inşaallahCanım bir de katı formda kakao yağı kullanmıştım kokusuda hoşuma gidiyordu. Bulanilirsen dönüşümlü hindistan cevizi yağı yerine onu da kullanabilirsin
Son 3 4 yıldır ilaçsız halletmeye çalışıyorum herşeyi zaten doktorluk çok bireyimizde olmuyor . Hatta bu çocuğuma asi bile vurdurmayi düşünmüyorumKullanmıyorsunuz olacaktı
SakııınSon 3 4 yıldır ilaçsız halletmeye çalışıyorum herşeyi zaten doktorluk çok bireyimizde olmuyor . Hatta bu çocuğuma asi bile vurdurmayi düşünmüyorum
Biliyorum artılarda eksilerde var ama dünya cok kötüye gidiyor şimdi burda yazmaya kalksam hatta tez yapacaktim konum bu olcakti yeni dünya düzeni neyseSakııın☹
Dünya düzenini düşünürsek bende bazen diyorum bu dünyaya cocuk getirmekle ona kötülük yapıyorum ama napalım allah iyilerler karsılastırsın hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize dünyada düzelsin inşallah dicemde zorBiliyorum artılarda eksilerde var ama dünya cok kötüye gidiyor şimdi burda yazmaya kalksam hatta tez yapacaktim konum bu olcakti yeni dünya düzeni neyse
Ahir zaman isteDünya düzenini düşünürsek bende bazen diyorum bu dünyaya cocuk getirmekle ona kötülük yapıyorum ama napalım allah iyilerler karsılastırsın hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize dünyada düzelsin inşallah dicemde zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?