2021 Nisan Anneleri

Cok gecmis olsun. Ilac da aliyor musunuz? Istirahat vermistir zaten, degil mi?
Evet ben tüp bebek hastasıydım ztn oksapar progestan iğne ve progestan fitil kullanıyordum oksaparı kes dedi.Uzanıyorum şimdi kahverengiye dönüp azaldı ama o kırmızı parçayı görünce çok korktum adetimde de öyle parça parça gelirdi

Bende tup bebek ile hamile kaldim bende de var rahimde kanama alani olusmus. 2 hafta oldu benim ilk ciktigi, istirahatteyim. Bende oksapar 4 gun, ecopirin 10 gun kesmistim. 6 gundur iciyorum yine. Kahverengiye donmesi de iyi bir sey. Burda birlac arkadasin daha kanamasi oldu. Bebeginiz saglikli oldugu surece sizinle kalmaya devam edecektir. Iyi dusunun, stresten uzak durun. Gecmis olsun.

Haklisin canim benim midem çok hassas herşeye usutuyor bu ara ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum ondan sadece ictigim meyve suyu oda nereye kadar gidecek bilmiyorum tek bildiğim çok ara verdim hamilelik bana zor geliyor . Hiç bisey canim istemiyor ama aksan bal limon sıcak su karabiber yaptım iyi geldi

prilam bulanti ilacini denedinizmi aksamlari alinca cok rahat oluyor gunduz de alabiliyosn ama cok uyku yapiyor baya kesti bende bulantiyi

2 gündür sabahları öğürüyorum midemde bişeyde yok çıkmıyor leblebi yiyorum bastırmıyor tuzlu daha çok midemi bulandırıyor
Canım benimde 2 gün önce 2 kere öyle oldu uyanır uyanmaz direk camları açıyorum balkona gidiyorum limonlu su içiyorum kahvaltımı yaptım mi geçiyor ama yapmazsam çok kötü oluyorum

prilam bulanti ilacini denedinizmi aksamlari alinca cok rahat oluyor gunduz de alabiliyosn ama cok uyku yapiyor baya kesti bende bulantiyi
Bakım canim sagol hamileliğin verdiği genel bir halsizlik ve iştahsızlık var havalarda bunalttı işin açığı beni hamilelik bunalttı galiba

İnşallah teşekkür ederim.Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın

Ayy amin inşallah canım inşallah lekelenmem olduğu için modum düşük
Hiç moralini bozma eğer bebeğinin yiyecek ekmeği varsa allah nasip ediyor.Sen kendini Allaha teslim et ona güven.9 ay kanaması olup da sapasağlam doğuranlar var.Fazla stres iyi değil inşallah güzel olacak sonu

Çok iyi anlıyorum benim midemde öyle gastrit falan var bide doktor bana cok zor hamilelik geçirirsin bu mide rahatsızlıklarıyla demişti kac yıl önce hakkatende öyleym suan. Ama ucundaki mutluluga değer diye düşünüyorum inşaallah evlatlarımız saglıklı olsun hayırlı evlat olsun

Valla corona aşısı vurulsa vurdurmam cunki bill gates açıklamalarından sonra...

Sağol canım kimseye uğramasın valla soğan ve tavuktan igrendim
Allah şifa versin canım tabi ilk aylar sıkıntılı
maydonoz düşüge neden oluyor onerdi doktorunuz
Evet sanırım sürekli ve abartmadan kullanmadigimiz sürece bir şey olmuyor. Sadece hastalandigim zamanlarda bir tabak icmisimdir. Zencefilde düşüge sebep olur ama mide bulantisi icin bazi doktorlar tavsiye ediyor.

Rabbim yardımcımız olsun

Bugun agrisiz, sizisiz uyandim. Ama buna sevinemiyorum. Agrim olsa moralim bozuluyo, gecse moralim bozuluyo. Bebegi hissetigimiz haftalara isinlanabilir miyiz?
Birde bugun biraz mide bulantim oldu, ilk defa ogurdum. Bende duz yatinca bulantinin arttigini dusunuyorum. Basi biraz dik tutmak gerekiyor.

Ay beni anlatmışsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…