Şuan bende pek yok sivilce cnm başta bi tane çıktı geçti ensemde saç dibimde bi tane çıktı gerçi yakın zamanda başka yokSana erkek demişti doktor
daha öncede sivilceler var mıydı sende yoksa hamile kalınca mı oldu
Bnm çok yüksek artmıştı kuzum tek varBide gece şey okudum değer çok yüksek artıyorsa ya ikiz yada erkek
benimde beta hep 4 5 kati artarak drvam etti ikiz galiba dediler duyanalrBnm çok yüksek artmıştı kuzum tek var
Bnde kız gördüm rüyamda kız bebeğe hamileydim doğum yakındı flan çok güzeldi sabah doktora gittik erkek bu bebek dedibenimde beta hep 4 5 kati artarak drvam etti ikiz galiba dediler duyanalrama tek kese birde burda konustuklairmizdan sonra gece ruyama girdi doktora gitmisiz kalp atisini soruyoruz erkek die guluyor doktor benim kesin kizim olacak ruyalarim hep tersine cikar
Kaç haftalık oldun canım inşaallah hayırlısıyla hersey güzel olsunYarın randevum var çok heyecanlıyım kalbini geçen cumartesi duyduk.Artık bebeğimin minik kollarını oynattığını görmek istiyorumLekelenmeleri,kanamaları,ağrıları bilmezden geliyorum Herşey güzel ilerleyecek inşallah
benin 14 45 200 1500 olarak devam etti sanirim sonra bidaha bakilmadi 4+6 da kese gorunmustu hamile oldugumu ogrenmeden once de ruyamda test yaptim negatif di o sabah dedim ben hamileyimBnde kız gördüm rüyamda kız bebeğe hamileydim doğum yakındı flan çok güzeldi sabah doktora gittik erkek bu bebek dedibenm sıraya 11 98 250 848 cıktı sonuçlar
kiz bu senin miEki Görüntüle 2686533 tam bir fasulye
Ben pek anlamiyom yaa hep yanıltır beni rüyalarbenin 14 45 200 1500 olarak devam etti sanirim sonra bidaha bakilmadi 4+6 da kese gorunmustu hamile oldugumu ogrenmeden once de ruyamda test yaptim negatif di o sabah dedim ben hamileyimcunku bugune kadr ne gorduysem hep tersi cikti
Evet bnm tospakiz bu senin mimasallah su cinsiyet tahmin eden bi baslik var onlar kese seklinden flan bakio senin kesede aslimda kiz kesesi gbi
kiz da olsa erkek de olsa evlat sevgisi baska benim bir kizim var bir kizim daha olursa hic fena olmaz esim icden ice erkek ister belki bna belli etmiyor amaEvet bnm tospavalla doktorun yalancısıyım öyle net söyledi ki bide video yükleyebilsem keşke çok komikti
Tamamen aynı fikirdeyim kiz da dese çok sevinirim aşırı sevimli oluyo kibar kibarkiz da olsa erkek de olsa evlat sevgisi baska benim bir kizim var bir kizim daha olursa hic fena olmaz esim icden ice erkek ister belki bna belli etmiyor amayeterki saglikla kucagimiza alalim biran once gecse zman❤
Esim dun lcw kot hamile pantolunu alip gelmis dedim ne bu hiz daha bunu giymeye aylar varHamilelik pantolonu bakıyorumzorla baktiriliyorum
sizin ilk cocukmuyduTamamen aynı fikirdeyim kiz da dese çok sevinirim aşırı sevimli oluyo kibar kibar
Merhaba hayırlısı olsun.Daha önce serklaj olmuş muydunuz?rahim ağzı boyutuna devamlı bakılıyor değil miMerhaba kızlar bugün doktora gittik bebeğimiz kalp atışı falan gayet güzel haftasıyla uyumlu çıktı idrara çok sıkışıktim hastane ortamında da girmek istemedim covidden dolayı doktor zor gördükesenin altı mıydı üstümüydü anlayamadım ama birşey var bu alanda ya kasılma yada miyom gibi dedi ama gebelik öncesi 7-8 ay önce vajinal muayene olmuştum o zaman miyom gibi bişey yoktu kafama takıldı belkide idrara sıkışık olduğum için net göremedi 20 gün sonra tekrar çağırdı Benim serklaj olmam gerekecek onun için kontrol süreleri kısa aralıklarla devam edecek
Evet ilk cnm inşallahsizin ilk cocukmuydubenim kizim elim ayagim cok sukur yardim edecek duruma geldi ama babaya cok duskun kendimi yanliz hissediyrm bazen
Allah tamamina erdirsin insallah benimde kesenin yaninda 5.5 cm kist var ama iki doktor gordu ikiside gebelik ilerledikce kist kuculup yok olacak bu kistler normal dediMerhaba kızlar bugün doktora gittik bebeğimiz kalp atışı falan gayet güzel haftasıyla uyumlu çıktı idrara çok sıkışıktim hastane ortamında da girmek istemedim covidden dolayı doktor zor gördükesenin altı mıydı üstümüydü anlayamadım ama birşey var bu alanda ya kasılma yada miyom gibi dedi ama gebelik öncesi 7-8 ay önce vajinal muayene olmuştum o zaman miyom gibi bişey yoktu kafama takıldı belkide idrara sıkışık olduğum için net göremedi 20 gün sonra tekrar çağırdı Benim serklaj olmam gerekecek onun için kontrol süreleri kısa aralıklarla devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?