2021 Nisan Anneleri

Yarın randevum var çok heyecanlıyım kalbini geçen cumartesi duyduk.Artık bebeğimin minik kollarını oynattığını görmek istiyorumLekelenmeleri,kanamaları,ağrıları bilmezden geliyorum Herşey güzel ilerleyecek inşallah

Bnm çok yüksek artmıştı kuzum tek var
benimde beta hep 4 5 kati artarak drvam etti ikiz galiba dediler duyanalr ama tek kese birde burda konustuklairmizdan sonra gece ruyama girdi doktora gitmisiz kalp atisini soruyoruz erkek die guluyor doktorbenim kesin kizim olacak ruyalarim hep tersine cikar

Bnde kız gördüm rüyamda kız bebeğe hamileydim doğum yakındı flan çok güzeldi sabah doktora gittik erkek bu bebek dedi benm sıraya 11 98 250 848 cıktı sonuçlar

Kaç haftalık oldun canım inşaallah hayırlısıyla hersey güzel olsun

Bnde kız gördüm rüyamda kız bebeğe hamileydim doğum yakındı flan çok güzeldi sabah doktora gittik erkek bu bebek dedi benm sıraya 11 98 250 848 cıktı sonuçlar
benin 14 45 200 1500 olarak devam etti sanirim sonra bidaha bakilmadi 4+6 da kese gorunmustu hamile oldugumu ogrenmeden once de ruyamda test yaptim negatif di o sabah dedim ben hamileyimcunku bugune kadr ne gorduysem hep tersi cikti

benin 14 45 200 1500 olarak devam etti sanirim sonra bidaha bakilmadi 4+6 da kese gorunmustu hamile oldugumu ogrenmeden once de ruyamda test yaptim negatif di o sabah dedim ben hamileyimcunku bugune kadr ne gorduysem hep tersi cikti
Ben pek anlamiyom yaa hep yanıltır beni rüyalar

kiz bu senin mi masallah su cinsiyet tahmin eden bi baslik var onlar kese seklinden flan bakio senin kesede aslimda kiz kesesi gbi
Evet bnm tospa valla doktorun yalancısıyım öyle net söyledi ki bide video yükleyebilsem keşke çok komikti

Evet bnm tospa valla doktorun yalancısıyım öyle net söyledi ki bide video yükleyebilsem keşke çok komikti
kiz da olsa erkek de olsa evlat sevgisi baska benim bir kizim var bir kizim daha olursa hic fena olmaz esim icden ice erkek ister belki bna belli etmiyor amayeterki saglikla kucagimiza alalim biran once gecse zman❤

kiz da olsa erkek de olsa evlat sevgisi baska benim bir kizim var bir kizim daha olursa hic fena olmaz esim icden ice erkek ister belki bna belli etmiyor amayeterki saglikla kucagimiza alalim biran once gecse zman❤
Tamamen aynı fikirdeyim kiz da dese çok sevinirim aşırı sevimli oluyo kibar kibar

Merhaba kızlar bugün doktora gittik bebeğimiz kalp atışı falan gayet güzel haftasıyla uyumlu çıktı idrara çok sıkışıktim hastane ortamında da girmek istemedim covidden dolayı doktor zor gördü kesenin altı mıydı üstümüydü anlayamadım ama birşey var bu alanda ya kasılma yada miyom gibi dedi ama gebelik öncesi 7-8 ay önce vajinal muayene olmuştum o zaman miyom gibi bişey yoktu kafama takıldı belkide idrara sıkışık olduğum için net göremedi 20 gün sonra tekrar çağırdı Benim serklaj olmam gerekecek onun için kontrol süreleri kısa aralıklarla devam edecek

Merhaba hayırlısı olsun.Daha önce serklaj olmuş muydunuz?rahim ağzı boyutuna devamlı bakılıyor değil mi

Allah tamamina erdirsin insallah benimde kesenin yaninda 5.5 cm kist var ama iki doktor gordu ikiside gebelik ilerledikce kist kuculup yok olacak bu kistler normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…