Evet ilk gebeligimde de serklaj olmustum kızımı o şekilde dünyaya getirdim onda geç farkedilmisti 21. Haftada bunda daha erken atılacak dikişMerhaba hayırlısı olsun.Daha önce serklaj olmuş muydunuz?rahim ağzı boyutuna devamlı bakılıyor değil mi
Evet erken önlem çok önemli canım.sorunsuz ilerler inşallahEvet ilk gebeligimde de serklaj olmustum kızımı o şekilde dünyaya getirdim onda geç farkedilmisti 21. Haftada bunda daha erken atılacak dikiş
Amin inşallah. Benimde ilk gebeligim tüp bebekti ve yumurtalığımda çikolata kistim vardı 4.5cm lik onun için hamile kalamamıştm. Kist baskılanmış oldu hamilelelikle küçüldü ve doğumda alındı benimki öyle kaybolup gidebilecek cinsten değildi o zamanlar. İnşallah bir dahaki kontrolde anlaşılır miyom falan yoktur.Allah tamamina erdirsin insallah benimde kesenin yaninda 5.5 cm kist var ama iki doktor gordu ikiside gebelik ilerledikce kist kuculup yok olacak bu kistler normal dedi
Ben oğlumda 12.haftada giymeye başlamıştım valla hamile pantolonunuEsim dun lcw kot hamile pantolunu alip gelmis dedim ne bu hiz daha bunu giymeye aylar var
7+4 geçen gün gördüğümde kolları çıkmıştı kanama vardı.tedirginlikten izleyememiştik yarın ufak tefek hareketini görmeyi istiyorumKaç haftalık oldun canım inşaallah hayırlısıyla hersey güzel olsun
Canım serklaj büyük ihtimal bana da atılacak. Senin serklaj atılmadan önce gebelik kaybın var mıydı? Yani serklajın sebebi neydi? Benim 18 haftalık düşüğüm olmuştu mart ayındaEvet ilk gebeligimde de serklaj olmustum kızımı o şekilde dünyaya getirdim onda geç farkedilmisti 21. Haftada bunda daha erken atılacak dikiş
Maşallah canım fasulyelere. Bu da benimki kese etrafında da kanama alanlarıEki Görüntüle 2686533 tam bir fasulye
12 haftalık bir gebelik kaybım var ama bunun nedeni rahim ağzı kısalığı değildi kalbi durmuştu 10 günde öyle gezmişim kontrole gidince öğrenmiştik. Kızıma hamileyken detaylı ultrason yapan perinatolog farketti benim rahim ağzının kısaldığını 24mm ile serklaj oldum 21.haftamda 35+4 günlükken doğum yaptım bir sorun yaşamadık kızımda.Canım serklaj büyük ihtimal bana da atılacak. Senin serklaj atılmadan önce gebelik kaybın var mıydı? Yani serklajın sebebi neydi? Benim 18 haftalık düşüğüm olmuştu mart ayında
Ay iyi maşallah bana da 12. Haftada serklaj yapılacak nasıl bir uygulama bilmiyorum12 haftalık bir gebelik kaybım var ama bunun nedeni rahim ağzı kısalığı değildi kalbi durmuştu 10 günde öyle gezmişim kontrole gidince öğrenmiştik. Kızıma hamileyken detaylı ultrason yapan perinatolog farketti benim rahim ağzının kısaldığını 24mm ile serklaj oldum 21.haftamda 35+4 günlükken doğum yaptım bir sorun yaşamadık kızımda.
Amin canım cümlemizin yavrusunu bağışlasın inşallah. Korkma öyle acı hissedecegin bir işlem değil hafif bir anestezi veriyorlar uyuyorsun kısa bir işlem kendime gelmem falan 2-3 saatte çıkmıştık hastaneden. Bı kaç gun leke gelmişti antibiyotik vermişti enfeksiyona karşı o şekilde geçti. Serklaj sonrası yatarak devam edeceksin hamileligine iş yapmak gezme tozma yok malesef ama sonu güzel oluyorAy iyi maşallah bana da 12. Haftada serklaj yapılacak nasıl bir uygulama bilmiyorumağrılı birşeyse de dayanırım artık. Doktorun iyiymiş Allah sana bağışlasın kızını ve yeni bebişini
benim de 9 aylikkken 6 aylik falan saniyolardiBen oğlumda 12.haftada giymeye başlamıştım valla hamile pantolonunu
Karnım erken çıktı ve hep çok büyüktü. 6 aylıkken 9 aylık zannedip doğumu soran çok olurdu mağazalarda falan
Bende öyle duydum ama 12.haftadan daha erken çıkar mı çıkarsa nasıl olur merak içindeyimbenim de 9 aylikkken 6 aylik falan saniyolardiben zayif ve minyon bi yapiya sahibim gobek falan cikmio pek ama ikinci hamilelikde daha erken cikiyormus die duymustum
bende cikmaz o kesinBende öyle duydum ama 12.haftadan daha erken çıkar mı çıkarsa nasıl olur merak içindeyim
Bence şu iç karın geniş-dar muhabbetinden kaynaklı ya kiloyla ilgisi olduğunu sanmıyorumbende cikmaz o kesin46 kiloyla hamile kaldim ne fazla zayifim bence keske ciksa hemen
inşallah darısı bana bende aşırı kanama ile doktora gidince fark etti doktorum 21mm çok mu kısa sizce daha 15.haftamdayım 4.gün oldu olalı çok korkuyorum12 haftalık bir gebelik kaybım var ama bunun nedeni rahim ağzı kısalığı değildi kalbi durmuştu 10 günde öyle gezmişim kontrole gidince öğrenmiştik. Kızıma hamileyken detaylı ultrason yapan perinatolog farketti benim rahim ağzının kısaldığını 24mm ile serklaj oldum 21.haftamda 35+4 günlükken doğum yaptım bir sorun yaşamadık kızımda.
Amin inşallah sağlıcakla alırsın kucağınainşallah darısı bana bende aşırı kanama ile doktora gidince fark etti doktorum 21mm çok mu kısa sizce daha 15.haftamdayım 4.gün oldu olalı çok korkuyorum
Dogru ic karin genis oldugunda buyumezmis oldugu kadr idare etcez artikBence şu iç karın geniş-dar muhabbetinden kaynaklı ya kiloyla ilgisi olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?