Bence 2.çocukta hemencecik çıkıyor ilk çocukta benim 6.ayda cikti oda göbekli kadin gibi olmustumDogru ic karin genis oldugunda buyumezmis oldugu kadr idare etcez artik
Çok sağolun valla içime su serpildi zor oldu bebeğim düşüğüm oldu önceden sağlıcakla kucağıma bir alsam Başka bişi istemem bende yatıyorum sürekli çok sağolunAmin inşallah sağlıcakla alırsın kucağına ❤ 25 mm altına düşünce serklaj yapıyorlar seninde 21 mm Cok kötü değil bence ama dikkat etmen gerekiyor yatıp dinlen yemeğini oturduğun yerden ye ben duş alırken bile otururdum taburede eşim yıkardı hemen çıkardım çok zor bir süreç korkma daha kısa olanları gördüm 38. Haftaları görmüşlerdi. Bir de bol su iç dikişten dolayı enfeksiyon riski olabiliyor iç çamaşırını ütülü kullan.
Kurur onlar allahın izniyle hiçbişey olmaz maşallah minnosaMaşallah canım fasulyelere. Bu da benimki kese etrafında da kanama alanları
Size bu kez nasıl bi tedavi uygulanıyor canımKurur onlar allahın izniyle hiçbişey olmaz maşallah minnosa
Bi doktorunu arayabiliosan ara sor bakalm cnm belkide basit biseydir kahveye eski kan olur kırmızıya dönmedigi sürece korkmaBugun doktora gittim karindan bakti ve hem bebegi hem kalp atisini duyduk 6+4 ama suan isteydim ve kahve pembe akintim.var ve baya peceteye geliyor ilk gebeligimde hic boyle bisi olmadi bu neden oldu simdi.az bi mutlu oldum hemen boyle oldu.Ciddi bir sorun mudur acaba?sag kasigimda batma ne zaman olsa bu denk mi geliyor bilemedim ama hafif lekelenme oldu simdi baya akiskan ve cok.
Progestan kullanıyor musun canım.Devamlı yatar vaziyette ol.Doktora ulaşabilirsen bi ara danış.Bugun doktora gittim karindan bakti ve hem bebegi hem kalp atisini duyduk 6+4 ama suan isteydim ve kahve pembe akintim.var ve baya peceteye geliyor ilk gebeligimde hic boyle bisi olmadi bu neden oldu simdi.az bi mutlu oldum hemen boyle oldu.Ciddi bir sorun mudur acaba?sag kasigimda batma ne zaman olsa bu denk mi geliyor bilemedim ama hafif lekelenme oldu simdi baya akiskan ve cok.
Doktoru aradim bol su ic artarsa ara dedi progestan baslariz dedi ama benim suana kdr ihtiyacim olmadigi icin baslamamistik bugunde hersey gayet iyiydi sonra bir anda oldu.Bi doktorunu arayabiliosan ara sor bakalm cnm belkide basit biseydir kahveye eski kan olur kırmızıya dönmedigi sürece korkma
Yok kullanmiyorum,hic gerekememisti.doktorda dinlen gerekirse rapoe yazarim dinlenirsin dedi progestan veririm dedi.Progestan kullanıyor musun canım.Devamlı yatar vaziyette ol.Doktora ulaşabilirsen bi ara danış.
Ben baktım tam tersiBepantolün zararı olduğunu Sanmıyorum ama madecassolü araştırmak lazım
AA deneyimKızlar sivilcelerin üstüne dış macunu sürün kurutuyo ben öyle kurtuluyom mendeburlardan
Duamdasınız güzelce dinlenin olumlu düşünün kahveye dönmesi de iyiKızlar bu sabaha karşı kanamam oldu savah da kırmızı pıhtı gibi bişey geldi sonra kahverengiye döndü.Doktora gittik kese ve bebek duruyor 6+3 deyim.Çok endişeliyim nolur bana dua edin
Çok teşekkür ederimDuamdasınız güzelce dinlenin olumlu düşünün kahveye dönmesi de iyi
Bulantı varken bebek yaşam belirtisi veriyorken neyden korkuyorsun bacım bak hiç görmeyen arkadaşlar var9+3 olduk valla gidip bebeği görünce iyim daha 3 gün önce gördüm sonra beni basıyolar yok bulantı azaldı yok Kalbi ya durduysa ne zaman biticek bunlarrrrrr
Ay valla ne biliyim ya hep böyle oluyoBulantı varken bebek yaşam belirtisi veriyorken neyden korkuyorsun bacım bak hiç görmeyen arkadaşlar var
Aynı ben9+3 olduk valla gidip bebeği görünce iyim daha 3 gün önce gördüm sonra beni basıyolar yok bulantı azaldı yok Kalbi ya durduysa ne zaman biticek bunlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?