2021 Nisan Anneleri

Kizlar inanilmaz bir mide yanmasi yasiyorum. Bulanti da degil. Ama sanki midem kavruluyor. Hic bir sey içemiyorum su an. Crimone jel i kullanmam gerekiyor. Ayağa kalksam mafolcam. Mide yanmasına ne iyi gelir. Sizde de var mi bu sikayetler
Canım arada bende de oluyor yeşil elma yedim bir kaç defa birde içebiliyorsan bir iki yudum sütte iyi gelebilir herkese farklı seyler iyi geliyo deneyerek bulabilirsin bunlar bana iyi geldi şimdilik

Kizlar inanilmaz bir mide yanmasi yasiyorum. Bulanti da degil. Ama sanki midem kavruluyor. Hic bir sey içemiyorum su an. Crimone jel i kullanmam gerekiyor. Ayağa kalksam mafolcam. Mide yanmasına ne iyi gelir. Sizde de var mi bu sikayetler
gecen hafta canim istedi diye tursu yedim ve midemden agzima alev cikiyordu adeta.
cay bardaginin ceyregi kadar sekersiz sut ictim. gecmedi ama biraz olsun iyi geldi. insallah en kisa surede gecer.

İki gündür benimde akşamları midemde yanma oluyor soğuk süt yudum yudum içince iyi geliyor

Acilden geliyorum progestan igne yaptilar.Hala kahverengi pembe akintim devam ediyor ped e gelmiyor ama sildikce geliyor ebe sanirim dusuk yapma ihtimalimi daha yuksek buldu yakinmisin cok kanamam olursa gelebilormsn dedi.cok uzgunum ins ilerkemez

Acilden geliyorum progestan igne yaptilar.Hala kahverengi pembe akintim devam ediyor ped e gelmiyor ama sildikce geliyor ebe sanirim dusuk yapma ihtimalimi daha yuksek buldu yakinmisin cok kanamam olursa gelebilormsn dedi.cok uzgunum ins ilerkemez
Her ihtimale karsi sormak istemistir. Icinizi ferah tutun

9+3 olduk valla gidip bebeği görünce iyim daha 3 gün önce gördüm sonra beni basıyolar yok bulantı azaldı yok Kalbi ya durduysa ne zaman biticek bunlarrrrrr
Bitmicek ki doğduktan sonra biraz fazla uyuyunca yanına gidip nefes alıyor mu acaba diye kontrol edeceksin

İçini ferah tut canım benm de kan gibiydi ilkinde ilaç kullandım dikkat ettim derken çok şükür sağlıklıca aldık kucağımıza bunda da kahverengi lekelenme var progestan yazdı ama başka bir doktor süte geçer dedi o yüzden içemicem fazla iş yapmamaya ağır kaldırmamaya çalışıyorum sen de fırsat buldukça uzan ilacını iç geçicek inşallah sağlıcakla alırsınız inşallah bebişinizi kucağınıza

Rahat ol canım Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Benimki pede geliyordu adetin sondan 2. günü gibiydi. İğne falan yapmadılar progestan içiyorum günde 2 kere. 3üncü günde düzeldik çok şükür leke iyice bitti saylır.yarın da randevum var Bakalım ne olacak

Kızlar birşey diyeceğim sizde hamilelikte yediğiniz birşey size direk dokunuyor mu benm 3 tür kakaolu pasta veya çikolatalı pasta çikolata ne yesem yarım saat yada 20 dakika sonra direkmen çok kötü bir şekilde istifra ediyorum sizin de böyle başınıza gelen birşey varmı acaba bana alerjimı yapıyor dedim ama.hamilelik öncesi hiç böyle bir sorun yoktu asersem bile sonunda.çok pişman oluyorum .

Benim de dün öyleydi canım kesildi sildikce kahverengi leke Geliyordu ama çok çok azaldı.Kese bebek duruyorsa sıkıntı yok insanın çok canı sıkılıyor ama bol bol uzan dinlen

Hic bozma moralini dikkatli ol istirahat et yeter bnm 1 hafta sürmüştü hep yattım bide ne kese vardı ne bisey kucucuktu dha en tehlikeli zamandı çok şükür hiçbişey olmadi sende kese bebek hepsi var öyle kolayca biraz lekeyle düşmez sen dinlen yeter

Günaydın kızlar güne bulantiyla baslamak ve cubuk kraker ya dun gece bisey farkettim gecen hafta arada bir kasiklarima igne batmasi gibi olurdu bebek büyüüp heralde diyorum.ama bayadır hic bir şey hissetmiyorum ağrı şancı batma kramp vs sizce bu normal mi

Eklentiler

• 20200908_091136.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 16
En iyi dostumuz kraker valla bendede bazen oluyo bazen olmuyo normal demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…