- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
Canım arada bende de oluyor yeşil elma yedim bir kaç defa birde içebiliyorsan bir iki yudum sütte iyi gelebilir herkese farklı seyler iyi geliyo deneyerek bulabilirsin bunlar bana iyi geldi şimdilikKizlar inanilmaz bir mide yanmasi yasiyorum. Bulanti da degil. Ama sanki midem kavruluyor. Hic bir sey içemiyorum su an. Crimone jel i kullanmam gerekiyor. Ayağa kalksam mafolcam. Mide yanmasına ne iyi gelir. Sizde de var mi bu sikayetler
gecen hafta canim istedi diye tursu yedim ve midemden agzima alev cikiyordu adeta.Kizlar inanilmaz bir mide yanmasi yasiyorum. Bulanti da degil. Ama sanki midem kavruluyor. Hic bir sey içemiyorum su an. Crimone jel i kullanmam gerekiyor. Ayağa kalksam mafolcam. Mide yanmasına ne iyi gelir. Sizde de var mi bu sikayetler
Her ihtimale karsi sormak istemistir. Icinizi ferah tutunAcilden geliyorum progestan igne yaptilar.Hala kahverengi pembe akintim devam ediyor ped e gelmiyor ama sildikce geliyor ebe sanirim dusuk yapma ihtimalimi daha yuksek buldu yakinmisin cok kanamam olursa gelebilormsn dedi.cok uzgunum ins ilerkemez
Bitmicek ki9+3 olduk valla gidip bebeği görünce iyim daha 3 gün önce gördüm sonra beni basıyolar yok bulantı azaldı yok Kalbi ya durduysa ne zaman biticek bunlarrrrrr
Acilden geliyorum progestan igne yaptilar.Hala kahverengi pembe akintim devam ediyor ped e gelmiyor ama sildikce geliyor ebe sanirim dusuk yapma ihtimalimi daha yuksek buldu yakinmisin cok kanamam olursa gelebilormsn dedi.cok uzgunum ins ilerkemez
Rahat ol canım Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Benimki pede geliyordu adetin sondan 2. günü gibiydi. İğne falan yapmadılar progestan içiyorum günde 2 kere. 3üncü günde düzeldik çok şükür leke iyice bitti saylır.yarın da randevum var Bakalım ne olacakAcilden geliyorum progestan igne yaptilar.Hala kahverengi pembe akintim devam ediyor ped e gelmiyor ama sildikce geliyor ebe sanirim dusuk yapma ihtimalimi daha yuksek buldu yakinmisin cok kanamam olursa gelebilormsn dedi.cok uzgunum ins ilerkemez
Benim de dün öyleydi canım kesildi sildikce kahverengi leke Geliyordu ama çok çok azaldı.Kese bebek duruyorsa sıkıntı yok insanın çok canı sıkılıyor ama bol bol uzan dinlenAcilden geliyorum progestan igne yaptilar.Hala kahverengi pembe akintim devam ediyor ped e gelmiyor ama sildikce geliyor ebe sanirim dusuk yapma ihtimalimi daha yuksek buldu yakinmisin cok kanamam olursa gelebilormsn dedi.cok uzgunum ins ilerkemez
Anlıyorum şuan seniAgiz da tuz tadiyla uyanmak beni en iyi siz anlarsiniz
Hic bozma moralini dikkatli ol istirahat et yeter bnm 1 hafta sürmüştü hep yattım bide ne kese vardı ne bisey kucucuktu dha en tehlikeli zamandı çok şükür hiçbişey olmadi sende kese bebek hepsi var öyle kolayca biraz lekeyle düşmez sen dinlen yeterAcilden geliyorum progestan igne yaptilar.Hala kahverengi pembe akintim devam ediyor ped e gelmiyor ama sildikce geliyor ebe sanirim dusuk yapma ihtimalimi daha yuksek buldu yakinmisin cok kanamam olursa gelebilormsn dedi.cok uzgunum ins ilerkemez
Demek sende baya yan etki yapiyo bend3 mide bulantisi progesteron bagliyorumFollik asit içmedim bugün okadar rahatım ki
En iyi dostumuz krakerGünaydın kızlar güne bulantiyla baslamak ve cubuk krakerya dun gece bisey farkettim gecen hafta arada bir kasiklarima igne batmasi gibi olurdu bebek büyüüp heralde diyorum.ama bayadır hic bir şey hissetmiyorum ağrı şancı batma kramp vs sizce bu normal mi
Aynen canim bildiğin coronavirus gibi geziyorumDemek sende baya yan etki yapiyo bend3 mide bulantisi progesteron bagliyorum
Ay kuzum bayadır o bolg3de bisey hissetmeyince insan endiseleniyo büyümesi acısındanEn iyi dostumuz krakervalla bendede bazen oluyo bazen olmuyo normal demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?