- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Uyumadan önce alsan elki uykuda hissetmezsinAynen canim bildiğin coronavirus gibi geziyorum
gunaydin. benim doktorum 12 haftaya kadar adet benzeri agrilar cok normal..ama cok siddetli olursa mutlaka gel demisti.Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum benim kasıklarım çok fazla ağrıyor ağrısı tarifsiz bişey bide karın agrimda çok var normal mi sizce
Canım bende hiç bisey yok di3 endişelendim tam tersi . Rahim büyürken ağrı olurmuş ama şiddetin i bilemiyorum ne kadar i normal kişiye göre degisebilirKızlar günaydın bişey sormak istiyorum benim kasıklarım çok fazla ağrıyor ağrısı tarifsiz bişey bide karın agrimda çok var normal mi sizce
Kizlar inanilmaz bir mide yanmasi yasiyorum. Bulanti da degil. Ama sanki midem kavruluyor. Hic bir sey içemiyorum su an. Crimone jel i kullanmam gerekiyor. Ayağa kalksam mafolcam. Mide yanmasına ne iyi gelir. Sizde de var mi bu sikayetler
Günaydın canım benim de kasıklarım arada adet ağrısı gibi ağrıyor. Çok fazla değil ama yine de hissettiriyor kendini. Özellikle hapşurduğumda çok fena sancı giriyor. Doktoruma bu ağrıları söylediğimde normaldir rahim genişliyor demiştiKızlar günaydın bişey sormak istiyorum benim kasıklarım çok fazla ağrıyor ağrısı tarifsiz bişey bide karın agrimda çok var normal mi sizce
Amin insallahKızlar bugünlerde doktor kontrolleri olan var mı ☺ Benimki yarın sabah öyle heyecanlanıyorum ki. Bir o kadar da korku var 3 haftadır gitmedim doktora inşallah iyidir diye düşünmekten dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor insanın elindenAllah’ın izniyle hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah
Eğer ağrı normal adet ağrısı gibiyse normal ama çok çok şiddetliyse baya kötü hissediyorsan kendini doktoruna danış.karın ağrının da olması ayaklarını mı üşüttün acaba?herhangi bi kanama vs yoksa panik yapma ayaklarını uzatıp dinlen biraz.Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum benim kasıklarım çok fazla ağrıyor ağrısı tarifsiz bişey bide karın agrimda çok var normal mi sizce
Aynen ama benimde 4 ünde kontrol vardı dedim güzel gecerse bidaha takmıcam bişeyi yine başladım öylemiydi böylemiydi diyeAy kuzum bayadır o bolg3de bisey hissetmeyince insan endiseleniyo büyümesi acısından
Senle günlerimiz aynı kiz ağrılarımızda aynı ben dün kaşıklarım nasıl agriyor adet olcakti gecti ya.Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum benim kasıklarım çok fazla ağrıyor ağrısı tarifsiz bişey bide karın agrimda çok var normal mi sizce
Dün bende de hicbir agri, sizi, sanci, batma yoktu. Bugun temizlige kadin gelcek diye biraz toparlanmaya kalktim hemen kasiklarla bel hissettirdi kendini yat diye. Ne onlarla, ne onsuzAy kuzum bayadır o bolg3de bisey hissetmeyince insan endiseleniyo büyümesi acısından
Doktorun etkisi 3 gun. 4. Gun tedirginlikler basliyorAynen ama benimde 4 ünde kontrol vardı dedim güzel gecerse bidaha takmıcam bişeyi yine başladım öylemiydi böylemiydi diye
Günaydın canım ben doktordan geldim düşük tehdidim ve kanama alanlarım vardı çok şükür hepsi gitmiş kalbimizi de dinledik.bugün harika bir günKızlar bugünlerde doktor kontrolleri olan var mı ☺ Benimki yarın sabah öyle heyecanlanıyorum ki. Bir o kadar da korku var 3 haftadır gitmedim doktora inşallah iyidir diye düşünmekten dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor insanın elindenAllah’ın izniyle hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah
Harika bir haberGünaydın canım ben doktordan geldim düşük tehdidim ve kanama alanlarım vardı çok şükür hepsi gitmiş kalbimizi de dinledik.bugün harika bir gün
Canım benim akıntım çok fazla gelmişti koyu kahverengi. Progestan verdi doktor durdurdu. Ben o gün moral bozukluğuyla tüm gün yattım.kanama alanlarım da vardı o da bitmiş çok şükür Şimdi sadece dinlenmek gerekiyorSabah yine doktora gittim.Kanama alanı yok dedi.ama 1 hafta rapor verdi genede uzaniyorum suan.Kirmiziya donmedi ama hala devam ediyor aksam igneden sonra bir sure durdu simdi yine devam ediyor.kiloda fln gelmiyorda pecetede var.Prilamda o kdr derin uyuttuki iyi oldu stresten uyuyamazdim.Pembe kahve akintisi olup sonra duran oldumu.Sabh kese ve kalp atisnida bir daha dinnledik sorun yok dedi ama risk her zaman varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?