2021 Nisan Anneleri

Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum benim kasıklarım çok fazla ağrıyor ağrısı tarifsiz bişey bide karın agrimda çok var normal mi sizce

Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum benim kasıklarım çok fazla ağrıyor ağrısı tarifsiz bişey bide karın agrimda çok var normal mi sizce
gunaydin. benim doktorum 12 haftaya kadar adet benzeri agrilar cok normal..ama cok siddetli olursa mutlaka gel demisti.
insallah her sey yolundadir

Canım bende hiç bisey yok di3 endişelendim tam tersi . Rahim büyürken ağrı olurmuş ama şiddetin i bilemiyorum ne kadar i normal kişiye göre degisebilir

Kizlar inanilmaz bir mide yanmasi yasiyorum. Bulanti da degil. Ama sanki midem kavruluyor. Hic bir sey içemiyorum su an. Crimone jel i kullanmam gerekiyor. Ayağa kalksam mafolcam. Mide yanmasına ne iyi gelir. Sizde de var mi bu sikayetler

Ben kızıma hamileyken mide yanmamı sadece soğuk süt bastırıyordu.

Günaydın canım benim de kasıklarım arada adet ağrısı gibi ağrıyor. Çok fazla değil ama yine de hissettiriyor kendini. Özellikle hapşurduğumda çok fena sancı giriyor. Doktoruma bu ağrıları söylediğimde normaldir rahim genişliyor demişti

Kızlar bugünlerde doktor kontrolleri olan var mı Benimki yarın sabah öyle heyecanlanıyorum ki. Bir o kadar da korku var 3 haftadır gitmedim doktora inşallah iyidir diye düşünmekten dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor insanın elinden Allah’ın izniyle hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah

Amin insallah

Arkadaşlar hepinizinki normal.lütfen rahat olun kafaya takmayın.kiminde rahim genişlerken ağrı olur kiminin konumu iyidir ağrı hissetmezsiniz ilk tutunmalar yaşanırken batmalar olur bunlar normal.Mide bulantısı olabilir olmayadabilir kiminin başı döner kiminin dönmez o yüzden lütfen stres yapmayın bebekler hissediyor akışına bırakın

Eğer ağrı normal adet ağrısı gibiyse normal ama çok çok şiddetliyse baya kötü hissediyorsan kendini doktoruna danış.karın ağrının da olması ayaklarını mı üşüttün acaba?herhangi bi kanama vs yoksa panik yapma ayaklarını uzatıp dinlen biraz.

Dun gece asla uyuyamadm ne tuhaf bi geceydi agzim migdem tuhaf hic sabah olmicak sandm

Senle günlerimiz aynı kiz ağrılarımızda aynı ben dün kaşıklarım nasıl agriyor adet olcakti gecti ya.
2 camimi sildim bugün elhamdilillah
Haftaya kontrole gidicem galiba dayanamıyorum

Günaydın canım ben doktordan geldim düşük tehdidim ve kanama alanlarım vardı çok şükür hepsi gitmiş kalbimizi de dinledik.bugün harika bir gün

Sabah yine doktora gittim.Kanama alanı yok dedi.ama 1 hafta rapor verdi genede uzaniyorum suan.Kirmiziya donmedi ama hala devam ediyor aksam igneden sonra bir sure durdu simdi yine devam ediyor.kiloda fln gelmiyorda pecetede var.Prilamda o kdr derin uyuttuki iyi oldu stresten uyuyamazdim.Pembe kahve akintisi olup sonra duran oldumu.Sabh kese ve kalp atisnida bir daha dinnledik sorun yok dedi ama risk her zaman varmis.

Canım benim akıntım çok fazla gelmişti koyu kahverengi. Progestan verdi doktor durdurdu. Ben o gün moral bozukluğuyla tüm gün yattım.kanama alanlarım da vardı o da bitmiş çok şükür Şimdi sadece dinlenmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…