2021 Nisan Anneleri

Doğru diyosun kuzum

Senle günlerimiz aynı kiz ağrılarımızda aynı ben dün kaşıklarım nasıl agriyor adet olcakti gecti ya.
2 camimi sildim bugün elhamdilillah
Haftaya kontrole gidicem galiba dayanamıyorum
Cnm bnde haftaya devlete gidicem tahlil için

Benim 2 haftayi gecti bir durdu bir geldi. Biraz degisik ilerliyor. Bende kanama alani vardi, en son gecen carsambaydi kontrolum suan ne durumda bilmiyorum.

Kizlar ben bugun dra gittim. Gecen gittigimde yolk gozukmustu bebek olusmazsa kurtaj demislerdi. Bugun gittigimizde bebek olusmus kalp atisinida gorduk ancak bi haftada buyumesi gerektigi kadar buyumemis.. gecen hafta 5 bucyk haftalik gozukuyo demisti bu hafta gittigimde 5+6 uyumlu gozukuyo yani bilmiyorum suan yapacak bi sey yok dedi. Kalbi atan bi minigim var ama yeterince buyumemis ins haftaya gittigimde 1 haftalik buyumus olur. Dusuk ihtimalin yuksek dedi yeterince gelismedigi icin. Umudumu kaybetmek istemiyorum.. insallah buyur bebegim

Amin insallah

Insallah tam gaz buyur de sizi de sevindirir. Saglikli bir gebelik olacaksa her turlu buyuyecektir. Ilk gebeliginiz miydi?

İnşallah bebeğiniz büyür.peki doktor bebeğin gelişimi için herhangi bir iğne ya da coraspih falan vermedi mi?ama bildiğim kadarıyla iki haftaya kadar normal ilerde ya da geride olması

İnşallah bebeğiniz büyür.peki doktor bebeğin gelişimi için herhangi bir iğne ya da coraspih falan vermedi mi?ama bildiğim kadarıyla iki haftaya kadar normal ilerde ya da geride olması
Ya o ilerleyen haftalarda gecerli sanirim.coraspirin verdi progestan kullaniyorum bide. Bilmiyorum ki kalp atisini gorduk ona seviniyorum en azindan bos gebelik degilmis ama insallah buyur gelisimi normale doner ya. Sevinemiyorumda uzulemiyorumda simdi tekrar 1 hafta geçmesini bekleyecegim

Bol su iç canım coraspin verdiği iyi olmuş o çocuğu geliştirir.Ayrıca hep sol tarafına yat.kan akışı daha rahat olur bebek beslenir

Büyür inşallah bak boş değilmiş.. Sonradan da gelişebiliyor.

Kızlar benm ilk çocuğun daha 20 aylık ve şimdiden çok zorlanıyorum doğum yaptigimdada zorlanır mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…