- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Doğru diyosun kuzumArkadaşlar hepinizinki normal.lütfen rahat olun kafaya takmayın.kiminde rahim genişlerken ağrı olur kiminin konumu iyidir ağrı hissetmezsiniz ilk tutunmalar yaşanırken batmalar olur bunlar normal.Mide bulantısı olabilir olmayadabilir kiminin başı döner kiminin dönmez o yüzden lütfen stres yapmayın bebekler hissediyor akışına bırakın
Cnm bnde haftaya devlete gidicem tahlil içinSenle günlerimiz aynı kiz ağrılarımızda aynı ben dün kaşıklarım nasıl agriyor adet olcakti gecti ya.
2 camimi sildim bugün elhamdilillah
Haftaya kontrole gidicem galiba dayanamıyorum
Ehh sonundaCnm bnde haftaya devlete gidicem tahlil için
Ay cok guzel haber darisi basimiza insallahGünaydın canım ben doktordan geldim düşük tehdidim ve kanama alanlarım vardı çok şükür hepsi gitmiş kalbimizi de dinledik.bugün harika bir gün
Benim 2 haftayi gecti bir durdu bir geldi. Biraz degisik ilerliyor. Bende kanama alani vardi, en son gecen carsambaydi kontrolum suan ne durumda bilmiyorum.Sabah yine doktora gittim.Kanama alanı yok dedi.ama 1 hafta rapor verdi genede uzaniyorum suan.Kirmiziya donmedi ama hala devam ediyor aksam igneden sonra bir sure durdu simdi yine devam ediyor.kiloda fln gelmiyorda pecetede var.Prilamda o kdr derin uyuttuki iyi oldu stresten uyuyamazdim.Pembe kahve akintisi olup sonra duran oldumu.Sabh kese ve kalp atisnida bir daha dinnledik sorun yok dedi ama risk her zaman varmis.
Amin insallahKizlar ben bugun dra gittim. Gecen gittigimde yolk gozukmustu bebek olusmazsa kurtaj demislerdi. Bugun gittigimizde bebek olusmus kalp atisinida gorduk ancak bi haftada buyumesi gerektigi kadar buyumemis.. gecen hafta 5 bucyk haftalik gozukuyo demisti bu hafta gittigimde 5+6 uyumlu gozukuyo yani bilmiyorum suan yapacak bi sey yok dedi. Kalbi atan bi minigim var ama yeterince buyumemis ins haftaya gittigimde 1 haftalik buyumus olur. Dusuk ihtimalin yuksek dedi yeterince gelismedigi icin. Umudumu kaybetmek istemiyorum.. insallah buyur bebegim
Ayy cinsiyeti cokk merak ediyorumEhh sonunda
Benim bi taraflarımda yumru gibi sertlik var sizde de varmi
Insallah tam gaz buyur de sizi de sevindirir. Saglikli bir gebelik olacaksa her turlu buyuyecektir. Ilk gebeliginiz miydi?Kizlar ben bugun dra gittim. Gecen gittigimde yolk gozukmustu bebek olusmazsa kurtaj demislerdi. Bugun gittigimizde bebek olusmus kalp atisinida gorduk ancak bi haftada buyumesi gerektigi kadar buyumemis.. gecen hafta 5 bucyk haftalik gozukuyo demisti bu hafta gittigimde 5+6 uyumlu gozukuyo yani bilmiyorum suan yapacak bi sey yok dedi. Kalbi atan bi minigim var ama yeterince buyumemis ins haftaya gittigimde 1 haftalik buyumus olur. Dusuk ihtimalin yuksek dedi yeterince gelismedigi icin. Umudumu kaybetmek istemiyorum.. insallah buyur bebegim
Valla doğru söyledin 3 gün sonra geciyoDoktorun etkisi 3 gun. 4. Gun tedirginlikler basliyor
Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah.Merhaba ben allahin iziyle insallah nisan annesi olucam 2.hamileligim bir kizim var 5 yasinda calisiyorum izmirde oturuyorum
İnşallah bebeğiniz büyür.peki doktor bebeğin gelişimi için herhangi bir iğne ya da coraspih falan vermedi mi?ama bildiğim kadarıyla iki haftaya kadar normal ilerde ya da geride olmasıKizlar ben bugun dra gittim. Gecen gittigimde yolk gozukmustu bebek olusmazsa kurtaj demislerdi. Bugun gittigimizde bebek olusmus kalp atisinida gorduk ancak bi haftada buyumesi gerektigi kadar buyumemis.. gecen hafta 5 bucyk haftalik gozukuyo demisti bu hafta gittigimde 5+6 uyumlu gozukuyo yani bilmiyorum suan yapacak bi sey yok dedi. Kalbi atan bi minigim var ama yeterince buyumemis ins haftaya gittigimde 1 haftalik buyumus olur. Dusuk ihtimalin yuksek dedi yeterince gelismedigi icin. Umudumu kaybetmek istemiyorum.. insallah buyur bebegim
Yok hayir 2. Bebegim olacakInsallah tam gaz buyur de sizi de sevindirir. Saglikli bir gebelik olacaksa her turlu buyuyecektir. Ilk gebeliginiz miydi?
Ya o ilerleyen haftalarda gecerli sanirim.coraspirin verdi progestan kullaniyorum bide. Bilmiyorum ki kalp atisini gorduk ona seviniyorum en azindan bos gebelik degilmis ama insallah buyur gelisimi normale doner ya. Sevinemiyorumda uzulemiyorumda simdi tekrar 1 hafta geçmesini bekleyecegimİnşallah bebeğiniz büyür.peki doktor bebeğin gelişimi için herhangi bir iğne ya da coraspih falan vermedi mi?ama bildiğim kadarıyla iki haftaya kadar normal ilerde ya da geride olması
Bol su iç canım coraspin verdiği iyi olmuş o çocuğu geliştirir.Ayrıca hep sol tarafına yat.kan akışı daha rahat olur bebek beslenirYa o ilerleyen haftalarda gecerli sanirim.coraspirin verdi progestan kullaniyorum bide. Bilmiyorum ki kalp atisini gorduk ona seviniyorum en azindan bos gebelik degilmis ama insallah buyur gelisimi normale doner ya. Sevinemiyorumda uzulemiyorumda simdi tekrar 1 hafta geçmesini bekleyecegim
16 si evlilik yıl dönümümüz eşim izinli özele götüyimde maaile görelim
Kizlar ben bugun dra gittim. Gecen gittigimde yolk gozukmustu bebek olusmazsa kurtaj demislerdi. Bugun gittigimizde bebek olusmus kalp atisinida gorduk ancak bi haftada buyumesi gerektigi kadar buyumemis.. gecen hafta 5 bucyk haftalik gozukuyo demisti bu hafta gittigimde 5+6 uyumlu gozukuyo yani bilmiyorum suan yapacak bi sey yok dedi. Kalbi atan bi minigim var ama yeterince buyumemis ins haftaya gittigimde 1 haftalik buyumus olur. Dusuk ihtimalin yuksek dedi yeterince gelismedigi icin. Umudumu kaybetmek istemiyorum.. insallah buyur bebegim
Yil 2011 sizinAa bizimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?