Umarım bunun gibi güzel haberler alırsınız bir dahaki kontrolde.Kizlar ben bugun dra gittim. Gecen gittigimde yolk gozukmustu bebek olusmazsa kurtaj demislerdi. Bugun gittigimizde bebek olusmus kalp atisinida gorduk ancak bi haftada buyumesi gerektigi kadar buyumemis.. gecen hafta 5 bucyk haftalik gozukuyo demisti bu hafta gittigimde 5+6 uyumlu gozukuyo yani bilmiyorum suan yapacak bi sey yok dedi. Kalbi atan bi minigim var ama yeterince buyumemis ins haftaya gittigimde 1 haftalik buyumus olur. Dusuk ihtimalin yuksek dedi yeterince gelismedigi icin. Umudumu kaybetmek istemiyorum.. insallah buyur bebegim
Ya bu kasık mı yoksa. kaşık neresiKaşıklarım ağrısından ölüyorum..
Yemek kaşığı tatlıda olsbilur ama şuan çay kaşığıYa bu kasık mı yoksa. kaşık neresi
Elevitt3 domuz jelatini var diye bırakmıştım. Resimlerini atar misinKızlar multivitamin olayını anlamaya çalışıyorum.
Pharmaton gibi herhangi bir multivitamin kullanabilir miyiz? Bazılarının üzerinde özellikle hamileler için yazıyor. Ve fiyatı çok daha pahalı. Bir pazarlama stratejisi mi yoksa gerçekten farklılar ve onları mı kullanmalıyız? Doktorum elevit önerdi.
eczacı bir arkadaşım piyasada azalmadan c vit çinko al dedi malum son baharda hastalıklar artıyor ya. Biraz beta glukan, çinko falan aldım bugün. Çok korkuyorum covid’den
Pharmaton normal bireyler icin, hamilelerin ihtiyac duyacsgi her seyi karsilamaz bence. Ben ocean mummy kullaniyorum. Bakabilirsiniz icerigine internetten.Kızlar multivitamin olayını anlamaya çalışıyorum.
Pharmaton gibi herhangi bir multivitamin kullanabilir miyiz? Bazılarının üzerinde özellikle hamileler için yazıyor. Ve fiyatı çok daha pahalı. Bir pazarlama stratejisi mi yoksa gerçekten farklılar ve onları mı kullanmalıyız? Doktorum elevit önerdi.
eczacı bir arkadaşım piyasada azalmadan c vit çinko al dedi malum son baharda hastalıklar artıyor ya. Biraz beta glukan, çinko falan aldım bugün. Çok korkuyorum covid’den
Ne diyorsun yahu.. Bana dr elevit verdi ben içiyorum.. Önceden hamilelerdende duymuştum içenleri. Hiç bakmadımda içeriğineElevitt3 domuz jelatini var diye bırakmıştım. Resimlerini atar misin
Amin insallah butun forumdaki hamile arkasHayirlisiyla kucaginiza alin insallah.
Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah.
[/QUO
Amin insallah cok tesekkur ederimHayirlisiyla kucaginiza alin insallah.
Üstelik yalanlamadıNe diyorsun yahu.. Bana dr elevit verdi ben içiyorum.. Önceden hamilelerdende duymuştum içenleri. Hiç bakmadımda içeriğine
Kızlar multivitamin olayını anlamaya çalışıyorum.
Elevitt3 domuz jelatini var diye bırakmıştım. Resimlerini atar misin
Önceden domuz jelatini içerikliymiş ama sonradan onu değiştirdiler diye biliyorum ben bende elenatal 1 var bide elevitpronatal var ikisinin içeriği de aynı gibi biraz mg ları farklı aynı marka elenatal 1 65 lira elevit pronatal 20 lira neden böyle bir fark var anlamadımNe diyorsun yahu.. Bana dr elevit verdi ben içiyorum.. Önceden hamilelerdende duymuştum içenleri. Hiç bakmadımda içeriğine
Önceden domuz jelatini içerikliymiş ama sonradan onu değiştirdiler diye biliyorum ben bende elenatal 1 var bide elevitpronatal var ikisinin içeriği de aynı gibi biraz mg ları farklı aynı marka elenatal 1 65 lira elevit pronatal 20 lira neden böyle bir fark var anlamadım
2018Yil 2011 sizin
Sen büyütmüşsün benim ki Bi ay sonra yaşına girecek inşallahKızlar benm ilk çocuğun daha 20 aylık ve şimdiden çok zorlanıyorum doğum yaptigimdada zorlanır mıyım
Bayer bir-çok ilacında olduğunu kabul etmisELEVİT PRONATAL, A vitamini (sığır), D3 vitamini (koyun), laktoz monohidrat (inek) ve jelatin (sığır) içerir.
Prospektüste böyle yazıyor ama akşam inceleyeceğim evde çünkü.
Bariz adet agrisi gibi mi.doktora mi gitseniz acaba.Benim sag kasikta agri olunca hafif lekelenmem basliyor denk ki geliyot bilemiyorum.dikkatli olun lutfen.Kaşıklarım ağrısından ölüyorum..
Evet ilaç kaynaklı oluyor çok normal.benim daha önce yüksek çıkmıştı ama diğer testte normal aralıktaydı.O vücudun ilaca olan tepkisinden dolayı yükseliyor sonra dengeleniyor o yüzden sakin ol canım.Benim kan tahlilimde karaciger enzimleri olan ALT ve AST degerim bayagi yuksek cikti. Ferritin de yuksek. Bu sekilde cikan var mi? Doktorum ilac kullanimina bagli olacagini aoyluyor. Cuma tekrar yaptiracagim ama ilaclarin hicbirini de kesmedik. Surekli yeni yeni seyler cikiyor, ben artik bugun neyle karsilasicam diye uyaniyorum.
Canım bugün cam sildim ondan oldu sadece kasigim kiz oldugu için kasıkta hepBariz adet agrisi gibi mi.doktora mi gitseniz acaba.Benim sag kasikta agri olunca hafif lekelenmem basliyor denk ki geliyot bilemiyorum.dikkatli olun lutfen.
kiz mi nasil yaniCanım bugün cam sildim ondan oldu sadece kasigim kiz oldugu için kasıkta hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?