2021 Nisan Anneleri

Umarım bunun gibi güzel haberler alırsınız bir dahaki kontrolde.

Kızlar multivitamin olayını anlamaya çalışıyorum.
Pharmaton gibi herhangi bir multivitamin kullanabilir miyiz? Bazılarının üzerinde özellikle hamileler için yazıyor. Ve fiyatı çok daha pahalı. Bir pazarlama stratejisi mi yoksa gerçekten farklılar ve onları mı kullanmalıyız? Doktorum elevit önerdi.
eczacı bir arkadaşım piyasada azalmadan c vit çinko al dedi malum son baharda hastalıklar artıyor ya. Biraz beta glukan, çinko falan aldım bugün. Çok korkuyorum covid’den

Elevitt3 domuz jelatini var diye bırakmıştım. Resimlerini atar misin

Pharmaton normal bireyler icin, hamilelerin ihtiyac duyacsgi her seyi karsilamaz bence. Ben ocean mummy kullaniyorum. Bakabilirsiniz icerigine internetten.

Elevitt3 domuz jelatini var diye bırakmıştım. Resimlerini atar misin
Ne diyorsun yahu.. Bana dr elevit verdi ben içiyorum.. Önceden hamilelerdende duymuştum içenleri. Hiç bakmadımda içeriğine
Önceden domuz jelatini içerikliymiş ama sonradan onu değiştirdiler diye biliyorum ben bende elenatal 1 var bide elevitpronatal var ikisinin içeriği de aynı gibi biraz mg ları farklı aynı marka elenatal 1 65 lira elevit pronatal 20 lira neden böyle bir fark var anlamadım

ELEVİT PRONATAL, A vitamini (sığır), D3 vitamini (koyun), laktoz monohidrat (inek) ve jelatin (sığır) içerir.
Prospektüste böyle yazıyor ama akşam inceleyeceğim evde çünkü.

2018
Kızlar benm ilk çocuğun daha 20 aylık ve şimdiden çok zorlanıyorum doğum yaptigimdada zorlanır mıyım
Sen büyütmüşsün benim ki Bi ay sonra yaşına girecek inşallah elbette zorlukları olacaktır ama ben ce çok daha güzel olacak artısı daha çok bence kardeşlerin yaşlarının yakın olması kız kardeşimle aramda bir yaş var arkadaşa ihtiyacım hiç olmadı arkadaşımla büyüdüm her zorlandığımda yanımdaydı küçükken annemde zorluk yaşamış ama şuan iyi ki diyor

Bu primal denen ilac gce uyutuyor yetmiyor sabahta sersemlikle uytuyor bunu kullanamayacgim sanirim.Akintimda devak ediyor bir durup bir basliyor iyice moralim bozuldu.

Benim kan tahlilimde karaciger enzimleri olan ALT ve AST degerim bayagi yuksek cikti. Ferritin de yuksek. Bu sekilde cikan var mi? Doktorum ilac kullanimina bagli olacagini aoyluyor. Cuma tekrar yaptiracagim ama ilaclarin hicbirini de kesmedik. Surekli yeni yeni seyler cikiyor, ben artik bugun neyle karsilasicam diye uyaniyorum.

Evet ilaç kaynaklı oluyor çok normal.benim daha önce yüksek çıkmıştı ama diğer testte normal aralıktaydı.O vücudun ilaca olan tepkisinden dolayı yükseliyor sonra dengeleniyor o yüzden sakin ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…