- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Enginar sarımsak limon tüket canım aşırı a vitamin içerikli beslenme karaciğeri yoruyorBenim kan tahlilimde karaciger enzimleri olan ALT ve AST degerim bayagi yuksek cikti. Ferritin de yuksek. Bu sekilde cikan var mi? Doktorum ilac kullanimina bagli olacagini aoyluyor. Cuma tekrar yaptiracagim ama ilaclarin hicbirini de kesmedik. Surekli yeni yeni seyler cikiyor, ben artik bugun neyle karsilasicam diye uyaniyorum.
Enginar ariyoruz daha bulamadim. Dondurulmus enginar kalmamis resmen. Arastirdim bende bayagi ne yiyeyim diye ama gunde nerdeyse 15 tane ilac iciorm tup bebek olunca.Enginar sarımsak limon tüket canım aşırı a vitamin içerikli beslenme karaciğeri yoruyor
Yukseldiginde mide agriniz olmus muydu? Hatirliyor musunuz? Gobek deligimin ust tarafi da agriyor. Ben gaz saniyordum ama bu degerlerin yuksekligi de agri yapiyormus. Ve karacigerin oldugu yer tam olarak.Evet ilaç kaynaklı oluyor çok normal.benim daha önce yüksek çıkmıştı ama diğer testte normal aralıktaydı.O vücudun ilaca olan tepkisinden dolayı yükseliyor sonra dengeleniyor o yüzden sakin ol canım.
Folik asidin yaptığını birinde duymuştum. Progestan alıyorsan vajinadan al o zamn pek zararlı olmuyorEnginar ariyoruz daha bulamadim. Dondurulmus enginar kalmamis resmen. Arastirdim bende bayagi ne yiyeyim diye ama gunde nerdeyse 15 tane ilac iciorm tup bebek olunca.
Evet ama zamanla geçiyor canım ben yaşadım aynısını.hatta şu an da yaşıyorum ama daha önce yaşadığım için takmıyorum sen de takma.bol sebze bol su tüket.zaten bir sonraki testte normal aralıkta olduğunu göreceksin.Yukseldiginde mide agriniz olmus muydu? Hatirliyor musunuz? Gobek deligimin ust tarafi da agriyor. Ben gaz saniyordum ama bu degerlerin yuksekligi de agri yapiyormus. Ve karacigerin oldugu yer tam olarak.
boyle mi hissediyosunuz yoksa tecrubeyle sabit bi durum mu varBence kiZ
Folik asit benim multivitamin icmedim bugun. Doktor icme demedi ama ben icmedim. 1,2 gun icmesem bir sey olmaz vitamin zaten bu bende de ne arasan fazlaca cikti zaten. Progestani bi 12 gun agizdan aldim. 3 gundur vajinaya dondum. Cuma gunu insallah biraz duser.Folik asidin yaptığını birinde duymuştum. Progestan alıyorsan vajinadan al o zamn pek zararlı olmuyor
Benim bayagi yuksek hemen dusmez gibi sanki, ilaclar da devam ediyor. 295 ciktiEvet ama zamanla geçiyor canım ben yaşadım aynısını.hatta şu an da yaşıyorum ama daha önce yaşadığım için takmıyorum sen de takma.bol sebze bol su tüket.zaten bir sonraki testte normal aralıkta olduğunu göreceksin.
Zaten canım sakın ilaçları bırakma.benimki de çok çok yüksekti ama 1 er hafta arayla yapılan testte düşmüştü.o senin vücudunun ilaca verdiği tepki.yani herhangi bir sorun çıkmıyor bunun için endişe etme.enginarın migrosta şişe içinde olanları var fayda eder mi bilmem.bana doktorum bol su iç demişti 3 litre içiyorum günlük.Benim bayagi yuksek hemen dusmez gibi sanki, ilaclar da devam ediyor. 295 cikti
Onlarda koruyucu, katki vardir diye dusundugumden donmusa yoneldim direk. Icime su serptiniz suan. Ben zaten gunde en az 3 litre iciyorum. 4 e falan ciktim sanirim. Insanlar karnini kasiya kasiya doguma gidiyo, biz hergun baska bir sorun, problem. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, her seyle mucadele edilir.Zaten canım sakın ilaçları bırakma.benimki de çok çok yüksekti ama 1 er hafta arayla yapılan testte düşmüştü.o senin vücudunun ilaca verdiği tepki.yani herhangi bir sorun çıkmıyor bunun için endişe etme.enginarın migrosta şişe içinde olanları var fayda eder mi bilmem.bana doktorum bol su iç demişti 3 litre içiyorum günlük.
Canım seni çok iyi anlıyorum bırak bizim gibi 15 tane ilaç kullanmayı bebek için yararlı olan folik asiti bile içmeyenler var.Ama işte bizler o kadar rahat olamıyoruz.benim 5 tane kaybım var.6 ay önce 21.haftasında bebeğimi kaybettim engelinden dolayı.şu an yine sizler gibi hamileyim 7+2.ama hamilelik kartı bile yapamıyorum ekranıma.O kadar şey yaşadım ki kucağıma bu çocuğumu almadan benim bebeğim var diyemiyorum.O yüzden bunlara hiç ama hiç endişe etme bu değerler zamanla düşüyor vücut alışınca.Bana hiç bir zararı olmadı çok şükür.Zaten doktorumda öyle demişti ikinci test önemli bu zamanla düşüyor demişti ki öyle de oldu zaten.Eğer rabbim nasip edecekse olacak inşallah.Onlarda koruyucu, katki vardir diye dusundugumden donmusa yoneldim direk. Icime su serptiniz suan. Ben zaten gunde en az 3 litre iciyorum. 4 e falan ciktim sanirim. Insanlar karnini kasiya kasiya doguma gidiyo, biz hergun baska bir sorun, problem. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, her seyle mucadele edilir.
Benim de 2 kaybim var. biri kimyasal direk dustu, digeri 7. Haftada kalbini bekledik ama atmadi kurtajla alindi. Trizomi 16 cikti. Bu da 3. Ilk defa 9. Haftayi gorduk. Icim hep pirpir, ya bunlara da bir sey olursa diye cok korkuyorum. Takvimi bende eklememistim sonra biri haftani anlayamiyoruz takvim ekler misin dedi, oylelikle ekledim. Ilaclari 1,5 aydir kullaniyorum alissinlar artik bir zahmetCanım seni çok iyi anlıyorum bırak bizim gibi 15 tane ilaç kullanmayı bebek için yararlı olan folik asiti bile içmeyenler var.Ama işte bizler o kadar rahat olamıyoruz.benim 5 tane kaybım var.6 ay önce 21.haftasında bebeğimi kaybettim engelinden dolayı.şu an yine sizler gibi hamileyim 7+2.ama hamilelik kartı bile yapamıyorum ekranıma.O kadar şey yaşadım ki kucağıma bu çocuğumu almadan benim bebeğim var diyemiyorum.O yüzden bunlara hiç ama hiç endişe etme bu değerler zamanla düşüyor vücut alışınca.Bana hiç bir zararı olmadı çok şükür.Zaten doktorumda öyle demişti ikinci test önemli bu zamanla düşüyor demişti ki öyle de oldu zaten.Eğer rabbim nasip edecekse olacak inşallah.
Reflü oluştuysa mide asidi yemek borusunu yakıyor boğazda sanki bişey varmış hissi yaratıyor.Bana bulantı için prilam vermişti doktor hiçbir işe yaramadı daha kötü halsiz yaptı beni.Bugün eczacı imunexin emetium diye bir hapı var takviye edici bulantı için onu verdi zencefil tableti zencefil içeriyor sadece çok hafifletti bulantımıYa kızlar mide bulantim tüm gün var ama boğazımda heran çıkaracakmış gibi his var boğazım da bir yumru var sanki hep geğirmem gerekiyormus gibi çok rahatsız bi4 his iki gündür boğazım da gaz var gibi .mide bağlantısından mı farklı bi rahatsızlık mı anlamadim
Ya kızlar mide bulantim tüm gün var ama boğazımda heran çıkaracakmış gibi his var boğazım da bir yumru var sanki hep geğirmem gerekiyormus gibi çok rahatsız bi4 his iki gündür boğazım da gaz var gibi .mide bağlantısından mı farklı bi rahatsızlık mı anlamadim
Bende zofer aldım ama bi etki goremedimReflü oluştuysa mide asidi yemek borusunu yakıyor boğazda sanki bişey varmış hissi yaratıyor.Bana bulantı için prilam vermişti doktor hiçbir işe yaramadı daha kötü halsiz yaptı beni.Bugün eczacı imunexin emetium diye bir hapı var takviye edici bulantı için onu verdi zencefil tableti zencefil içeriyor sadece çok hafifletti bulantımı
Folik asit önemli canım biraktiğin günler besinle almaya çalışFolik asit benim multivitamin icmedim bugun. Doktor icme demedi ama ben icmedim. 1,2 gun icmesem bir sey olmaz vitamin zaten bu bende de ne arasan fazlaca cikti zaten. Progestani bi 12 gun agizdan aldim. 3 gundur vajinaya dondum. Cuma gunu insallah biraz duser.
Diğer hamileliğinde farklı ama erkek belirtisi de yok anenm hep der kilo aliyo4san ben kasıkta çocuk ve kalcam genişliyor ozaman kiz erkek böyle olmuyorboyle mi hissediyosunuz yoksa tecrubeyle sabit bi durum mu var
Canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucağıımiza alirizCanım seni çok iyi anlıyorum bırak bizim gibi 15 tane ilaç kullanmayı bebek için yararlı olan folik asiti bile içmeyenler var.Ama işte bizler o kadar rahat olamıyoruz.benim 5 tane kaybım var.6 ay önce 21.haftasında bebeğimi kaybettim engelinden dolayı.şu an yine sizler gibi hamileyim 7+2.ama hamilelik kartı bile yapamıyorum ekranıma.O kadar şey yaşadım ki kucağıma bu çocuğumu almadan benim bebeğim var diyemiyorum.O yüzden bunlara hiç ama hiç endişe etme bu değerler zamanla düşüyor vücut alışınca.Bana hiç bir zararı olmadı çok şükür.Zaten doktorumda öyle demişti ikinci test önemli bu zamanla düşüyor demişti ki öyle de oldu zaten.Eğer rabbim nasip edecekse olacak inşallah.
Benim de cuma gunu. Neredeyse 12 gundur doktora gitmemis olacağım. Insallah gittigimizde kalp atislarini da duyarım. Dua edelim birbirmizieKızlar bugünlerde doktor kontrolleri olan var mı ☺ Benimki yarın sabah öyle heyecanlanıyorum ki. Bir o kadar da korku var 3 haftadır gitmedim doktora inşallah iyidir diye düşünmekten dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor insanın elindenAllah’ın izniyle hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?