Darisi basima insallah.Günaydın canım ben doktordan geldim düşük tehdidim ve kanama alanlarım vardı çok şükür hepsi gitmiş kalbimizi de dinledik.bugün harika bir gün
İnşallah.o kadar allaha teslim ettim ki kendimi bu kez.O ne bilirse en güzelini bilir.inşallah bebeğimizi hepimize nasip ederCanım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucağıımiza aliriz
Insallah canim.İnşallah.o kadar allaha teslim ettim ki kendimi bu kez.O ne bilirse en güzelini bilir.inşallah bebeğimizi hepimize nasip eder
kizima hamileyken hic yanlardan genislemedim onden sivriydi karnim herkes gorursun erkek cikacak bu dedi dogum olana kadr kimse kiz olduguna ikna olmadiDiğer hamileliğinde farklı ama erkek belirtisi de yok anenm hep der kilo aliyo4san ben kasıkta çocuk ve kalcam genişliyor ozaman kiz erkek böyle olmuyor
işte yapıma göre kız eğer erkek olsun eli ayağı düzgün şeker dağıtcam unutturmayın zira eşiminde dediği 10 çocuğum olsun hep kızım olurkizima hamileyken hic yanlardan genislemedim onden sivriydi karnim herkes gorursun erkek cikacak bu dedi dogum olana kadr kimse kiz olduguna ikna olmadibiraz yapisal bi durum kilo isi bence
benim de kizim olcak benceişte yapıma göre kız eğer erkek olsun eli ayağı düzgün şeker dağıtcam unutturmayın zira eşiminde dediği 10 çocuğum olsun hep kızım olur
bende canım inan kız kardeş kız çocuğu gibisi yok ama insan olmayanıda istiyor düşününce kız çocukta tecribeliyiz ee daha sıcak geliyor erkek çok meşakatli gibi :)benim de kizim olcak benceesim icten ice erkek istesede bu duruma onu.alistiriyorum bi kiz daha gelecek die eger bi kizim daha olursa cok sevinirim sanirim cunku ilerde iki kiz kardes birbirilerini birakmazlar destek olurlar yoldas olurlar❤
İnşallah canım içini rahat tut karın ağrımı,lekeleri görmezden geldim,düşük tehdidine öyle birşey yok diye kendime telkin ettim. 7+4üz bugün. Senin de geçer inşaallah en kısa zamanda tüm gün yatDarisi basima insallah.
Haklisin ama bende nedense hic oyle bi istek uyanmadibende canım inan kız kardeş kız çocuğu gibisi yok ama insan olmayanıda istiyor düşününce kız çocukta tecribeliyiz ee daha sıcak geliyor erkek çok meşakatli gibi :)
Fazla demir olmasındanda kaynaklanabiliyor cnm düzelir ama merak etmeBenim kan tahlilimde karaciger enzimleri olan ALT ve AST degerim bayagi yuksek cikti. Ferritin de yuksek. Bu sekilde cikan var mi? Doktorum ilac kullanimina bagli olacagini aoyluyor. Cuma tekrar yaptiracagim ama ilaclarin hicbirini de kesmedik. Surekli yeni yeni seyler cikiyor, ben artik bugun neyle karsilasicam diye uyaniyorum.
Kontrolün ne zamandı canm? Dinlen uzan sıkma canini olmaz bisey allahın izniyle ağrı olursa kanama olursa artarsa git ama mutlakaBen artik kanamam lekelenmem yok demicem. Bugun progestanla hafif turuncumsu gibi geri akintim gelmis. Silince vs hicbir sey yok ama pede yine nokta nokta gelmis. Biraz da acik pembe gibi duruyor. Cok moralim bozuldu yine. Allah bilir tabi ama nerden cikti simdi yine bu. Of Allahim ya.
Bir ay dedi ben de zaten bi aksilik olmazsa öyle gidecektim ama beklemek zor tabi
Kontrolum haftaya cok varKontrolün ne zamandı canm? Dinlen uzan sıkma canini olmaz bisey allahın izniyle ağrı olursa kanama olursa artarsa git ama mutlaka
Kizlar ben bugun dra gittim. Gecen gittigimde yolk gozukmustu bebek olusmazsa kurtaj demislerdi. Bugun gittigimizde bebek olusmus kalp atisinida gorduk ancak bi haftada buyumesi gerektigi kadar buyumemis.. gecen hafta 5 bucyk haftalik gozukuyo demisti bu hafta gittigimde 5+6 uyumlu gozukuyo yani bilmiyorum suan yapacak bi sey yok dedi. Kalbi atan bi minigim var ama yeterince buyumemis ins haftaya gittigimde 1 haftalik buyumus olur. Dusuk ihtimalin yuksek dedi yeterince gelismedigi icin. Umudumu kaybetmek istemiyorum.. insallah buyur bebegim
Insallah ya allah razi olsun beni umutlandiriyosunuz moralim duzeliyo. Gecen hafta cok stres yapmistim zaten baska bi dr bebek olusmamis olusmasi lazimdi kurtaj olman gerekebilir demisti. Dr degistirdim. Bu seferde 1 haftada buyumesi gerektigi kadar buyumemis dedi yine stres oldum ama en azindan minigiminde kalp atisini gordum. Esimde diyoki belki bebek 3 gun once oluştu ne biliyo niye oyle kesin konusuyolarsa diyoBüyür Allahın izniyle guzelce dinlen folik asit aksatma biraz stresini kontrol etmeye calış bunlar cok etkiliyor su iç mutlaka beslenmene dikkat et rahat kıyafetler giymeyi de ihmal etme. Benimde 7. haftalarda 4 gün filan geriden geliyordu dün usg de 10+5 te 11+2 çıktı ileri geri değişir iyi düşünelim iyi olsun büyüyecek bebeğin Allahın izniyle.
Cok gecmis olsun saglikli degilmis kuzucuk demek ki.. peki kalp durunca sizde bi belirti oldu mu? Ve tekrar ne zaman hamile kalabilirmissiniz bir sey dedi mi drBenimde son adet tarihim 29 hazirandı, 5 Nisan görünüyordu ama geçen hafta 9. Haftamdayken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... Kürtaj oldum.... Sizi takip ediyordum tekrar bakmak istedim... Mide bulantılarınızın kıymetini bilin... Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın hayırlı evlat olsunlar inşallah... Bana da dua eder misiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?