2021 Nisan Anneleri

Diğer hamileliğinde farklı ama erkek belirtisi de yok anenm hep der kilo aliyo4san ben kasıkta çocuk ve kalcam genişliyor ozaman kiz erkek böyle olmuyor
kizima hamileyken hic yanlardan genislemedim onden sivriydi karnim herkes gorursun erkek cikacak bu dedi dogum olana kadr kimse kiz olduguna ikna olmadibiraz yapisal bi durum kilo isi bence

kizima hamileyken hic yanlardan genislemedim onden sivriydi karnim herkes gorursun erkek cikacak bu dedi dogum olana kadr kimse kiz olduguna ikna olmadibiraz yapisal bi durum kilo isi bence
işte yapıma göre kız eğer erkek olsun eli ayağı düzgün şeker dağıtcam unutturmayın zira eşiminde dediği 10 çocuğum olsun hep kızım olur

işte yapıma göre kız eğer erkek olsun eli ayağı düzgün şeker dağıtcam unutturmayın zira eşiminde dediği 10 çocuğum olsun hep kızım olur
benim de kizim olcak bence esim icten ice erkek istesede bu duruma onu.alistiriyorum bi kiz daha gelecek die eger bi kizim daha olursa cok sevinirim sanirim cunku ilerde iki kiz kardes birbirilerini birakmazlar destek olurlar yoldas olurlar❤

benim de kizim olcak bence esim icten ice erkek istesede bu duruma onu.alistiriyorum bi kiz daha gelecek die eger bi kizim daha olursa cok sevinirim sanirim cunku ilerde iki kiz kardes birbirilerini birakmazlar destek olurlar yoldas olurlar❤
bende canım inan kız kardeş kız çocuğu gibisi yok ama insan olmayanıda istiyor düşününce kız çocukta tecribeliyiz ee daha sıcak geliyor erkek çok meşakatli gibi :)

Darisi basima insallah.
İnşallah canım içini rahat tut karın ağrımı,lekeleri görmezden geldim,düşük tehdidine öyle birşey yok diye kendime telkin ettim. 7+4üz bugün. Senin de geçer inşaallah en kısa zamanda tüm gün yat

bende canım inan kız kardeş kız çocuğu gibisi yok ama insan olmayanıda istiyor düşününce kız çocukta tecribeliyiz ee daha sıcak geliyor erkek çok meşakatli gibi :)
Haklisin ama bende nedense hic oyle bi istek uyanmadi ben biraz fazla.ileriye dönuk dusunuorm ablam ve abim var benim ablamla her aksam saatlerce dertlwsiyoruz ama abimle bayramdan bayrama konusuyrz ilerde kiziminda dertlesecegi bir kiz kardesi olsun istiorm kocasini cekistirsn kayinvalidesini dert yansin ne bileyim dogumuna gitsn neyse ya hayirli evlat olsunlar da Rabbim saglikli guzel omurler yazsin evlatlarimiza

Ben artik kanamam lekelenmem yok demicem. Bugun progestanla hafif turuncumsu gibi geri akintim gelmis. Silince vs hicbir sey yok ama pede yine nokta nokta gelmis. Biraz da acik pembe gibi duruyor. Cok moralim bozuldu yine. Allah bilir tabi ama nerden cikti simdi yine bu. Of Allahim ya.

Fazla demir olmasındanda kaynaklanabiliyor cnm düzelir ama merak etme

Kızlar kilo aldinizmi hiç ya ben diyetteydim 11 kilo vermiştim en son 2 kilo fazla çıkıyorum dedm ne cabuk aldım yaa bgun mezura geçti elime bi ölçeyim dedim eski ölçülerimden daha inceyim ne iş bilemedim göğüs ve göbek büyümüş kalan heryer 2ser 3er cm azalmis

Kontrolün ne zamandı canm? Dinlen uzan sıkma canini olmaz bisey allahın izniyle ağrı olursa kanama olursa artarsa git ama mutlaka

Bir ay dedi ben de zaten bi aksilik olmazsa öyle gidecektim ama beklemek zor tabi

Banada oyle dediler ama hem devlette hem özelde takip ediliyorum sağlıkçı oldugum icin en son 7. haftada görmüştüm dün 10+5 te gördüm resmen bebek olmus gozlerime inanamadım kollar bacaklar kıpır kıpır nasıl hareketli Allah boyle sevincler yaşatsın sizde göreceksiniz en son embriyo olarak bırakıp fetüs olarak görebilmek harika bir duygu

Kontrolün ne zamandı canm? Dinlen uzan sıkma canini olmaz bisey allahın izniyle ağrı olursa kanama olursa artarsa git ama mutlaka
Kontrolum haftaya cok var Birkac gundur yok ya bugun biraz fazla dolandim. Bir de dikkatimi bir sey cekti. Intralipid serum tedavisi aliyorum ben vucut embriyoyu atmasin diye. Gecen o takildiktan 1 gun sonra kanamam olmustu. Dun aksam tekrar takildi bugun hafif renkli akintim oldu. Aralarinda bir bag kuruyorjm artik.

Büyür Allahın izniyle guzelce dinlen folik asit aksatma biraz stresini kontrol etmeye calış bunlar cok etkiliyor su iç mutlaka beslenmene dikkat et rahat kıyafetler giymeyi de ihmal etme. Benimde 7. haftalarda 4 gün filan geriden geliyordu dün usg de 10+5 te 11+2 çıktı ileri geri değişir iyi düşünelim iyi olsun büyüyecek bebeğin Allahın izniyle.

Benimde son adet tarihim 29 hazirandı, 5 Nisan görünüyordu ama geçen hafta 9. Haftamdayken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... Kürtaj oldum.... Sizi takip ediyordum tekrar bakmak istedim... Mide bulantılarınızın kıymetini bilin... Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın hayırlı evlat olsunlar inşallah... Bana da dua eder misiniz...

Insallah ya allah razi olsun beni umutlandiriyosunuz moralim duzeliyo. Gecen hafta cok stres yapmistim zaten baska bi dr bebek olusmamis olusmasi lazimdi kurtaj olman gerekebilir demisti. Dr degistirdim. Bu seferde 1 haftada buyumesi gerektigi kadar buyumemis dedi yine stres oldum ama en azindan minigiminde kalp atisini gordum. Esimde diyoki belki bebek 3 gun once oluştu ne biliyo niye oyle kesin konusuyolarsa diyo sinir oldu oda. Inaniyorum ben buyuyecek diyo esimde. Insallah buyur ya kiz olursa adini nazli koyacagim

Cok gecmis olsun saglikli degilmis kuzucuk demek ki.. peki kalp durunca sizde bi belirti oldu mu? Ve tekrar ne zaman hamile kalabilirmissiniz bir sey dedi mi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…