- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
7sene once agustos ayinda ayni sebepten kurtaj oldum. doktorum ilk hamileliklerde cok fazla oluyor bu durum dedi. tekrar hamile kalman icin bi engel yok dedi. ekimde hamile oldugumu ogrendim. hep ayni sey olur korkusu oluyor insanda ama saglikla dunyaya geldi oglum.Ben son 1 güne kadar istifra ediyordum... Hiç bir belirtim kanamam olmadı, Dr çok yeni durmuş dedi... Açıkçası o üzüntüyle tekrar ne zaman hamile kalırım diye sormadım... Ama bu cuma randevum var mutlaka soracağım... Sizlerden dua istiyorum, sizlerin duası kabul olur
Insallah ya allah razi olsun beni umutlandiriyosunuz moralim duzeliyo. Gecen hafta cok stres yapmistim zaten baska bi dr bebek olusmamis olusmasi lazimdi kurtaj olman gerekebilir demisti. Dr degistirdim. Bu seferde 1 haftada buyumesi gerektigi kadar buyumemis dedi yine stres oldum ama en azindan minigiminde kalp atisini gordum. Esimde diyoki belki bebek 3 gun once oluştu ne biliyo niye oyle kesin konusuyolarsa diyosinir oldu oda. Inaniyorum ben buyuyecek diyo esimde. Insallah buyur ya kiz olursa adini nazli koyacagim
Evet olabilir cnm belkide bağlantısı vardır ama embriyoya zarar vermiyodur bnce rahim ağzından flan belki tahriş falan oluyordur ondan lekelenme olmuşturKontrolum haftaya cok varBirkac gundur yok ya bugun biraz fazla dolandim. Bir de dikkatimi bir sey cekti. Intralipid serum tedavisi aliyorum ben vucut embriyoyu atmasin diye. Gecen o takildiktan 1 gun sonra kanamam olmustu. Dun aksam tekrar takildi bugun hafif renkli akintim oldu. Aralarinda bir bag kuruyorjm artik.
Bnde 2018 de evlendim2018
Sen büyütmüşsün benim ki Bi ay sonra yaşına girecek inşallahelbette zorlukları olacaktır ama ben ce çok daha güzel olacak artısı daha çok bence kardeşlerin yaşlarının yakın olması kız kardeşimle aramda bir yaş var arkadaşa ihtiyacım hiç olmadı arkadaşımla büyüdüm her zorlandığımda yanımdaydı küçükken annemde zorluk yaşamış ama şuan iyi ki diyor
İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızBen son 1 güne kadar istifra ediyordum... Hiç bir belirtim kanamam olmadı, Dr çok yeni durmuş dedi... Açıkçası o üzüntüyle tekrar ne zaman hamile kalırım diye sormadım... Ama bu cuma randevum var mutlaka soracağım... Sizlerden dua istiyorum, sizlerin duası kabul olur
AydınlandımYemek kaşığı tatlıda olsbilur ama şuan çay kaşığı
Kasik gobegin altındaki yumurtaliklarin olduğu yer.
Doktorum elevit pronotal dedil. Ben eczaneye gitmeye çekindiğim için oceans mumy kullanıyordum o da pahalı bir destek. O yüzden sormak istedim. Çok teşekkürler cevaplarınız için. Yarın artık eczaneye gidip sorayım. Kızıma sambacul ve multi vitamin aldım. Eşime pharmaton aldım. Hafifi hasta gibi olunca çok iyi toparlıyor pharmaton diğer aldıklarımı da ekliyorum.Elevitt3 domuz jelatini var diye bırakmıştım. Resimlerini atar misin
Ben de bitirdim bir paket. Diğer vitaminlerdendaha pahalı acaba pazarlama stratejisine mi kurban gidiyorum diye aklıma takıldı. Doktoruma da bu şekilde sordum elevit prontal daha çok tavsiye ediliyor gebelere dedi. Yarın bir soracağımPharmaton normal bireyler icin, hamilelerin ihtiyac duyacsgi her seyi karsilamaz bence. Ben ocean mummy kullaniyorum. Bakabilirsiniz icerigine internetten.
ELEVİT PRONATAL, A vitamini (sığır), D3 vitamini (koyun), laktoz monohidrat (inek) ve jelatin (sığır) içerir.
Prospektüste böyle yazıyor ama akşam inceleyeceğim evde çünkü.
Çok daha mantıklıymış fiyatıÖnceden domuz jelatini içerikliymiş ama sonradan onu değiştirdiler diye biliyorum ben bende elenatal 1 var bide elevitpronatal var ikisinin içeriği de aynı gibi biraz mg ları farklı aynı marka elenatal 1 65 lira elevit pronatal 20 lira neden böyle bir fark var anlamadım
Saç dökülmesi sorunu bende çok var. Bütün doktoruma mutlaka danışacağım bakalım vitamin desteği olayını da sorayımBu arada saçım anormal dökülüyordu. Demir ve kullandığım multivitaminle çok azaldı. Varsa aranızda aman atlamayın demir eksikliğini
Canım benim de geçen hafta yüksek çıkmıştı dün tekrarlandı testler alt az yüksek diğerleri normale gelmiş doktor normal dedi sürekli kusma da yükseltir değerleri dedi.Benim kan tahlilimde karaciger enzimleri olan ALT ve AST degerim bayagi yuksek cikti. Ferritin de yuksek. Bu sekilde cikan var mi? Doktorum ilac kullanimina bagli olacagini aoyluyor. Cuma tekrar yaptiracagim ama ilaclarin hicbirini de kesmedik. Surekli yeni yeni seyler cikiyor, ben artik bugun neyle karsilasicam diye uyaniyorum.
Ben de uyandım erkenden bi de burnum tıkalı başından beri gebeliğin bi türlü soramadım doktora rahatsız ediyor ağzımdan nefes alıyorum sürekliBu bebişler bize naptı böyle ben de uyandım daha da uyku yok midem de sabahları kalktığımda çok bulanıyor
Hamilelik herkesi farklı etkiliyor. Benim de şu an tek burnum tıkalı odanın havasından kaynaklandığını düşünüyorum gece cam açamayınca sıkıntı oluyorBen de uyandım erkenden bi de burnum tıkalı başından beri gebeliğin bi türlü soramadım doktora rahatsız ediyor ağzımdan nefes alıyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?