2021 Nisan Anneleri

7sene once agustos ayinda ayni sebepten kurtaj oldum. doktorum ilk hamileliklerde cok fazla oluyor bu durum dedi. tekrar hamile kalman icin bi engel yok dedi. ekimde hamile oldugumu ogrendim. hep ayni sey olur korkusu oluyor insanda ama saglikla dunyaya geldi oglum.

insallah sen de en yakin ve dogru zamanda bebegine kavusursun tekrar.

Bencede eşiniz haklı, ilk zamanlar ağrılar oluyordu esimde bana diyordu Nazlı Nazlı kizolursa ismi olsun dedi sonrada onu hatrlattınız bana Büyür Allahın izniyle biraz geriden gelir sonra hop ileri gecer insallah

Evet olabilir cnm belkide bağlantısı vardır ama embriyoya zarar vermiyodur bnce rahim ağzından flan belki tahriş falan oluyordur ondan lekelenme olmuştur

Bnde 2018 de evlendim

İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Elevitt3 domuz jelatini var diye bırakmıştım. Resimlerini atar misin
Doktorum elevit pronotal dedil. Ben eczaneye gitmeye çekindiğim için oceans mumy kullanıyordum o da pahalı bir destek. O yüzden sormak istedim. Çok teşekkürler cevaplarınız için. Yarın artık eczaneye gidip sorayım. Kızıma sambacul ve multi vitamin aldım. Eşime pharmaton aldım. Hafifi hasta gibi olunca çok iyi toparlıyor pharmaton diğer aldıklarımı da ekliyorum.

Eklentiler

• 5C5DD7C7-CF0B-4D16-B6DA-1E6D2D34EA1F.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 23
  • C469159F-4237-455B-AA26-488851E4745D.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 20
Pharmaton normal bireyler icin, hamilelerin ihtiyac duyacsgi her seyi karsilamaz bence. Ben ocean mummy kullaniyorum. Bakabilirsiniz icerigine internetten.
Ben de bitirdim bir paket. Diğer vitaminlerdendaha pahalı acaba pazarlama stratejisine mi kurban gidiyorum diye aklıma takıldı. Doktoruma da bu şekilde sordum elevit prontal daha çok tavsiye ediliyor gebelere dedi. Yarın bir soracağım

ELEVİT PRONATAL, A vitamini (sığır), D3 vitamini (koyun), laktoz monohidrat (inek) ve jelatin (sığır) içerir.
Prospektüste böyle yazıyor ama akşam inceleyeceğim evde çünkü.
Çok daha mantıklıymış fiyatı

Bu arada saçım anormal dökülüyordu. Demir ve kullandığım multivitaminle çok azaldı. Varsa aranızda aman atlamayın demir eksikliğini

Bende 3 kez ac kalktım uyuyamiyorum. Occean mummy bende çok kotu yan etkiler yaptı bıraktım .

Bu arada saçım anormal dökülüyordu. Demir ve kullandığım multivitaminle çok azaldı. Varsa aranızda aman atlamayın demir eksikliğini
Saç dökülmesi sorunu bende çok var. Bütün doktoruma mutlaka danışacağım bakalım vitamin desteği olayını da sorayım

Bu bebişler bize naptı böyle ben de uyandım daha da uyku yok midem de sabahları kalktığımda çok bulanıyor

Canım benim de geçen hafta yüksek çıkmıştı dün tekrarlandı testler alt az yüksek diğerleri normale gelmiş doktor normal dedi sürekli kusma da yükseltir değerleri dedi.

Ben de uyandım erkenden bi de burnum tıkalı başından beri gebeliğin bi türlü soramadım doktora rahatsız ediyor ağzımdan nefes alıyorum sürekli
Hamilelik herkesi farklı etkiliyor. Benim de şu an tek burnum tıkalı odanın havasından kaynaklandığını düşünüyorum gece cam açamayınca sıkıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…