2021 Nisan Anneleri

Valla ben annemin yalancısıyım ben de içten içe kız istiyorum ama erkek olacağından da emin gibiyim nedense
Ben de ilk çocuğumda aynı senin gibiydim hep erkek ismi düşünüyodum ama kız istiyodum erkek olucağından emindim kız istiyorum ya o yüzden mantıgıyla herhalde :) Kız olunca ben şok hahaha

9+5 ten günaydınn cuma özele gidicem eşimde bebeği görmek istiyo bana yine bastı kötü düşünceler

Ben de ilk çocuğumda aynı senin gibiydim hep erkek ismi düşünüyodum ama kız istiyodum erkek olucağından emindim kız istiyorum ya o yüzden mantıgıyla herhalde :) Kız olunca ben şok hahaha
Böyle içten içe kız istediğim için de üzülüyorum aslında eğer erkekse ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor etrafımdaki herkes erkek diyor bakalım kız olursa herkes baya şaşırır

9+5 ten günaydınn cuma özele gidicem eşimde bebeği görmek istiyo bana yine bastı kötü düşünceler☹
Günaydın canım Ben de 9+3teyim şimdi doktora gidiyorum 9 da randevum var bakalım ben de çok stresliyim kötü düşünmemeye çalışıyorum ama uzun zaman oldu bebeğimi görmeyeli inşallah hepimizin yavruları sağlıklıdır Çok iyi haberlerle döneriz inşallah

Bencede eşiniz haklı, ilk zamanlar ağrılar oluyordu esimde bana diyordu Nazlı Nazlı kizolursa ismi olsun dedi sonrada onu hatrlattınız bana Büyür Allahın izniyle biraz geriden gelir sonra hop ileri gecer insallah
Insallqh ya bide ben bu hizla ilerlerse nisanda degilde mayista doguracagim olursa sanirim hepiniz 8 9 haftaliksiniz cunku benimki daha 6 haftalik gozukuyo

Rabbim sifa versin insallah ya cok uzuldum. . Insallqh en kisa zamanda tekrar hamile kalirsiniz ve saglikla bebeginizi kucaginza alirsiniz

Çok geçmiş olsun.. Şuanki duygularınızı çok iyi anlıyorum.. Bende ilk gebeliğimde kalbi durmuş kürtaj olmuştum.Tek belirtim mide bulantılarım hemen kesilmişti meğer kalbi durmuş ve ben 1 ay sonraki kontrolde öğrenmiştim. İlk çocuk olacağı için beni çok etkilemişti hep aynısı olacak diye korkmuştum..Doktorum 2 ay sonra yine gebe kalabileceğimi söylemişti.Ama benim kendime gelmem birkaç ayı buldu.8 ay sonrasında kızıma hamile kaldım şükür ki sapasağlam doğdu.Şimdi yine hamileyim.Diyeceğim o ki kendinizi çok yıpratmayın.Hayırlısı ile sağlıkla Allah yine nasip etsin inşallah sizede...

Kizlar benim de burnumda tek taraf tikaniyor surekli bu hamileliklemi ilgili ki Hegece 4 veya 5 de uyaniorm bulantiyla bidaha uyuyamiorm sabaha kadr gece bu depresyona giriorm sabah gun ışıyınca gecio sukur

Insallqh ya bide ben bu hizla ilerlerse nisanda degilde mayista doguracagim olursa sanirim hepiniz 8 9 haftaliksiniz cunku benimki daha 6 haftalik gozukuyo

benimde beklenen tarih 31 mart ama ben nisandan ümitliyim 11 hafta oldu bizim bugun, Mayısta iyidir bisey olmaz boğa burcu olur bebisin bende boğa burcuyum rahat edersin sakin keyifci bi cocuk olur.

Biz de 7+5 olduk teyzesi 23 nisan görünüyor doğum,sen de 29-30 nisanda doğurursun belki günaydın herkese

Follik asit içmedim bugün okadar rahatım ki
Bende içmeyi 7nuttugum gün çok iyi olmuştum. Artık uyumadan tam biraz önce içip uyuyorum. Bir tık daha iyi oluyorum ertesi güne göre
Her gece fiks 4 de uyanıyorum. Daha kiraz kadar bu minnak ama zınk diye uyandırıyor beni
Anlaşılan doğduktan sonra da seninuyandiracagi saat belli. Kızım da hamileyken her gece 2 dedin mi uyandiriyordu beni, doğunca da bu düzeni değişmedi gece 2 de başlayıp 2 saatte bir uyanıp emiyordu sabah 8 de 4. Uyanmasiyla emip öğlene kadar uyurdu sonra, tabi ilk 4-5 ay ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…