Aç ne alaka wc kalktım yazacaktımBende 3 kez ac kalktım uyuyamiyorum. Occean mummy bende çok kotu yan etkiler yaptı bıraktım .
Günaydın canımBende hep erken uyanıyorum kızlar Gunaydinlar
Annem erkek bebek tık tık atar derAç ne alaka wc kalktım yazacaktımuyudum aha geri uyandim yok arkadaş uyutmuyor delircem 2 kere hissettim göbek deliğin çevresinde tıktık atti
Duygularımla oynama Kizzz benim kızım olcakAnnem erkek bebek tık tık atar dererkekler kendini daha çabuk hissettiriyormuş galiba. tabi sağlıklı olsunlar da bunlar eğlenceli telaşlar
Valla ben annemin yalancısıyımDuygularımla oynama Kizzz benim kızım olcak
Duygularımızı değişelimValla ben annemin yalancısıyımben de içten içe kız istiyorum ama erkek olacağından da emin gibiyim nedense
Ben de ilk çocuğumda aynı senin gibiydim hep erkek ismi düşünüyodum ama kız istiyodum erkek olucağından emindim kız istiyorum ya o yüzden mantıgıyla herhalde :) Kız olunca ben şok hahahaValla ben annemin yalancısıyımben de içten içe kız istiyorum ama erkek olacağından da emin gibiyim nedense
Böyle içten içe kız istediğim için de üzülüyorum aslında eğer erkekse ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyorBen de ilk çocuğumda aynı senin gibiydim hep erkek ismi düşünüyodum ama kız istiyodum erkek olucağından emindim kız istiyorum ya o yüzden mantıgıyla herhalde :) Kız olunca ben şok hahaha
Günaydın canım9+5 ten günaydınncuma özele gidicem eşimde bebeği görmek istiyo bana yine bastı kötü düşünceler☹
Insallqh ya bide ben bu hizla ilerlerse nisanda degilde mayista doguracagim olursa sanirimBencede eşiniz haklı, ilk zamanlar ağrılar oluyordu esimde bana diyordu Nazlı Nazlı kizolursa ismi olsun dedi sonrada onu hatrlattınız banaBüyür Allahın izniyle biraz geriden gelir sonra hop ileri gecer insallah
Rabbim sifa versin insallah ya cok uzuldum. . Insallqh en kisa zamanda tekrar hamile kalirsiniz ve saglikla bebeginizi kucaginza alirsinizBen son 1 güne kadar istifra ediyordum... Hiç bir belirtim kanamam olmadı, Dr çok yeni durmuş dedi... Açıkçası o üzüntüyle tekrar ne zaman hamile kalırım diye sormadım... Ama bu cuma randevum var mutlaka soracağım... Sizlerden dua istiyorum, sizlerin duası kabul olur
Benimde son adet tarihim 29 hazirandı, 5 Nisan görünüyordu ama geçen hafta 9. Haftamdayken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... Kürtaj oldum.... Sizi takip ediyordum tekrar bakmak istedim... Mide bulantılarınızın kıymetini bilin... Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın hayırlı evlat olsunlar inşallah... Bana da dua eder misiniz...
Benimde az az devam ediyor canım hiç canını sıkma bebeğin iyidirBugun de yine geliyo bu lekelenmeler of Allahim ya tam bitti diye rahatliyorum tekrar basliyo
Insallqh ya bide ben bu hizla ilerlerse nisanda degilde mayista doguracagim olursa sanirimhepiniz 8 9 haftaliksiniz cunku benimki daha 6 haftalik gozukuyo
Biz de 7+5 olduk teyzesi 23 nisan görünüyor doğum,sen de 29-30 nisanda doğurursun belki günaydın herkeseInsallqh ya bide ben bu hizla ilerlerse nisanda degilde mayista doguracagim olursa sanirimhepiniz 8 9 haftaliksiniz cunku benimki daha 6 haftalik gozukuyo
Bende içmeyi 7nuttugum gün çok iyi olmuştum. Artık uyumadan tam biraz önce içip uyuyorum. Bir tık daha iyi oluyorum ertesi güne göreFollik asit içmedim bugün okadar rahatım ki
Her gece fiks 4 de uyanıyorum. Daha kiraz kadar bu minnak ama zınk diye uyandırıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?