2021 Nisan Anneleri

Ben doktora sordum dediki o zaten takviye gıda yediğine içtiğine dikkat et gerisi önemli değil bende biraktim

Benimde az az devam ediyor canım hiç canını sıkma bebeğin iyidir
2 gun nokta gelmiyo. Sonra bir anda nerden cikiyo onu anlamiyorum. Tam havaya giriorm gecti diye, hop yine telas . Doktor yatma seklin onemli degil sag,sol, yuzustu, sirt ustu nasil rahat edersen demisti. Siz nasil istirahat ediyosunuz? Ben arada oturur gibi de yatiyorum.

Canım inşallah sağlıklıdır nası gecti randevun

Benimde migdemi bulandiriyo ve sinirlilik yapiyor folik asit ama 2 ayri doktora gidiorm ikiside ustune basa basa folik asiti ihmal etme ilk 12 hafta cok onemli diyorlar Allahin izniyle 4 hafta kaldi idare et die die iciyorum

Selam hepinize, doktordan çıktım, 8. Hafta içindeymişiz. Kalp atışlarını duyduk ohhh derin bir nefes alabildim. Insallah sağlıkla devam ederiz. Tansiyonum düşük baş dönmem fazla oluyor. Sizlerde var mı düşük tansiyon?

Benimde migdemi bulandiriyo ve sinirlilik yapiyor folik asit ama 2 ayri doktora gidiorm ikiside ustune basa basa folik asiti ihmal etme ilk 12 hafta cok onemli diyorlar Allahin izniyle 4 hafta kaldi idare et die die iciyorum
Demekki seni idar3 edecek kadar etkiliyor ben mide üşütmüş gibi oluyorum felç durumum

Benim normalde de tansiyonum düşüktür.Genelde 9-6 ,9-5 gibi alıştım artık .

Evet bendede var o 9 5 flan cikio ama o zmn pek dönmüyo dönerken kaça düşüyo bilmek istemiyorum gözün aydın bu arada

Masallah bebise, gozunuz aydin. Benim tansiyon genelde dusuk oldugu icin hamilelik ile bir ilgisi yok. Yukselten seyler tuketim

Evet bendede var o 9 5 flan cikio ama o zmn pek dönmüyo dönerken kaça düşüyo bilmek istemiyorum gözün aydın bu arada
Masallah bebise, gozunuz aydin. Benim tansiyon genelde dusuk oldugu icin hamilelik ile bir ilgisi yok. Yukselten seyler tuketim
Teşekkür ederim. Aynen dönünce kaç oluyor acaba ? Ya onlar sağlıklı olsunda dönsün heryer
Tuzlu şeyler mi mesela tüketmeli? Hiç bilmiyorum tansiyon yükselten gıdaları?

Ben sağa ya da sola yatıyorum sırt üstü yüz üstü yatmıyorum.bugün yine lekeli bir gün ama dün bebeği gördüğüm için rahatladım şimdi 4 hafta sonrasına randevu verdi gel de dayan

Herkes hamilelikten önce içmeye başlamış ama ben 10 tane içtim içmedim
Bende öncesinde içmedim. Kızımda da hamile olduğumu öğrendiğimde içtim. Bulgur gibi bakliyatlarda çokça bulunurmuş, bakliyat genellikle tukettigimden onlardan yeterli miktarda öncesi almisizdir. Bende bu şekilde olduğumu söylesem bana da biraktirir gibime geliyor. Akşam içmek iyi geldiğinden bu şekilde devam edeceğim bir süre

Ben sağa ya da sola yatıyorum sırt üstü yüz üstü yatmıyorum.bugün yine lekeli bir gün ama dün bebeği gördüğüm için rahatladım şimdi 4 hafta sonrasına randevu verdi gel de dayan
O 4 hafta da gercektrn cok uzakmis. Benim ilk defa 10gunden 14 gune cikti gecmek bilmiyo. Doktor mu dedi saga ya da sola diye? Oyle rahat ettigin icin mi onu tercih ediyosun.

Kendimi çok bencil hissettigimden hamile kaldim kendi rahatım için çocuğum kardessizmi kalcak dedim şimdide follik cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…