Anladım canım bir iki haftaya bizede biraktirir doktorlar.Ben doktora sordum dediki o zaten takviye gıda yediğine içtiğine dikkat et gerisi önemli değil bende biraktim
2 gun nokta gelmiyo. Sonra bir anda nerden cikiyo onu anlamiyorum. Tam havaya giriorm gecti diye, hop yine telasBenimde az az devam ediyor canım hiç canını sıkma bebeğin iyidir
Herkes hamilelikten önce içmeye başlamış ama ben 10 tane içtim içmedimAnladım canım bir iki haftaya bizede biraktirir doktorlar.
Canım inşallah sağlıklıdır nası gecti randevunGünaydın canım☺ Ben de 9+3teyim şimdi doktora gidiyorum 9 da randevum var bakalım ben de çok stresliyimkötü düşünmemeye çalışıyorum ama uzun zaman oldu bebeğimi görmeyeli inşallah hepimizin yavruları sağlıklıdır Çok iyi haberlerle döneriz inşallah
Demekki seni idar3 edecek kadar etkiliyor ben mide üşütmüş gibi oluyorum felç durumumBenimde migdemi bulandiriyo ve sinirlilik yapiyor folik asit ama 2 ayri doktora gidiorm ikiside ustune basa basa folik asiti ihmal etme ilk 12 hafta cok onemli diyorlar Allahin izniyle 4 hafta kaldi idare et die die iciyorum
Benim normalde de tansiyonum düşüktür.Genelde 9-6 ,9-5 gibi alıştım artık .Selam hepinize, doktordan çıktım, 8. Hafta içindeymişiz. Kalp atışlarını duyduk ohhh derin bir nefes alabildim. Insallah sağlıkla devam ederiz. Tansiyonum düşük baş dönmem fazla oluyor. Sizlerde var mı düşük tansiyon?
Evet bendede var o 9 5 flan cikio ama o zmn pek dönmüyo dönerken kaça düşüyo bilmek istemiyorumSelam hepinize, doktordan çıktım, 8. Hafta içindeymişiz. Kalp atışlarını duyduk ohhh derin bir nefes alabildim. Insallah sağlıkla devam ederiz. Tansiyonum düşük baş dönmem fazla oluyor. Sizlerde var mı düşük tansiyon?
Masallah bebise, gozunuz aydin. Benim tansiyon genelde dusuk oldugu icin hamilelik ile bir ilgisi yok. Yukselten seyler tuketimSelam hepinize, doktordan çıktım, 8. Hafta içindeymişiz. Kalp atışlarını duyduk ohhh derin bir nefes alabildim. Insallah sağlıkla devam ederiz. Tansiyonum düşük baş dönmem fazla oluyor. Sizlerde var mı düşük tansiyon?
Benim normalde de tansiyonum düşüktür.Genelde 9-6 ,9-5 gibi alıştım artık .
Evet bendede var o 9 5 flan cikio ama o zmn pek dönmüyo dönerken kaça düşüyo bilmek istemiyorumgözün aydın bu arada
Teşekkür ederim. Aynen dönünce kaç oluyor acaba ? Ya onlar sağlıklı olsunda dönsün heryerMasallah bebise, gozunuz aydin. Benim tansiyon genelde dusuk oldugu icin hamilelik ile bir ilgisi yok. Yukselten seyler tuketim
Ben sağa ya da sola yatıyorum sırt üstü yüz üstü yatmıyorum.bugün yine lekeli bir gün ama dün bebeği gördüğüm için rahatladım şimdi 4 hafta sonrasına randevu verdi gel de dayan2 gun nokta gelmiyo. Sonra bir anda nerden cikiyo onu anlamiyorum. Tam havaya giriorm gecti diye, hop yine telas. Doktor yatma seklin onemli degil sag,sol, yuzustu, sirt ustu nasil rahat edersen demisti. Siz nasil istirahat ediyosunuz? Ben arada oturur gibi de yatiyorum.
Bende öncesinde içmedim. Kızımda da hamile olduğumu öğrendiğimde içtim. Bulgur gibi bakliyatlarda çokça bulunurmuş, bakliyat genellikle tukettigimden onlardan yeterli miktarda öncesi almisizdir. Bende bu şekilde olduğumu söylesem bana da biraktirir gibime geliyor. Akşam içmek iyi geldiğinden bu şekilde devam edeceğim bir süreHerkes hamilelikten önce içmeye başlamış ama ben 10 tane içtim içmedim
O 4 hafta da gercektrn cok uzakmis. Benim ilk defa 10gunden 14 gune cikti gecmek bilmiyo. Doktor mu dedi saga ya da sola diye? Oyle rahat ettigin icin mi onu tercih ediyosun.Ben sağa ya da sola yatıyorum sırt üstü yüz üstü yatmıyorum.bugün yine lekeli bir gün ama dün bebeği gördüğüm için rahatladım şimdi 4 hafta sonrasına randevu verdi gel de dayan
Kendimi çok bencil hissettigimden hamile kaldim kendi rahatım için çocuğum kardessizmi kalcak dedim şimdide follik ciktiBende öncesinde içmedim. Kızımda da hamile olduğumu öğrendiğimde içtim. Bulgur gibi bakliyatlarda çokça bulunurmuş, bakliyat genellikle tukettigimden onlardan yeterli miktarda öncesi almisizdir. Bende bu şekilde olduğumu söylesem bana da biraktirir gibime geliyor. Akşam içmek iyi geldiğinden bu şekilde devam edeceğim bir süre
Tuzlu ayran icebilirsiniz. Soda da yukseltir ama gazli cok tuketmeyin. Ben sodayi gazini kacirip iciyorum.Teşekkür ederim. Aynen dönünce kaç oluyor acaba ? Ya onlar sağlıklı olsunda dönsün heryer
Tuzlu şeyler mi mesela tüketmeli? Hiç bilmiyorum tansiyon yükselten gıdaları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?