Kaynanam 1989 erkek 90 erkek 2001 erkekYanliz 2021 de doğacak ya hanihesaplamayı doğru yapalım lütfen
Ay bi tane vardı mor lahanayla yapılan ama beni hep korkutmuştur nimete idrar karıştırmakSizin doktorlarda masallah ne goz varmisbukadr erken tahmin yapiyolar helal olsun.Baska cinsiyet belirleme yontemi varsa soyleyin bari belki tutar deneyelim
Aynı ben, 9 ay bulantı ve kusmadan çektim, kızım oldu. Bu hamilelikte baş dönmesi, göğüs acısı acaba erkek mi diyorum. Bulantim oluyor ama önceki hamileliğime göre çok daha iyi. Ve kontrol altına alabiliyor gibiyim şimdilik. Çok heyecanlıyımkız erkek ayırdetmek istemiyorum ama içimden erkek geliyor... hep erkek giysisi bakarken buluyorum kendimi.saglikla gelsinler de cinsiyet hazirlik icin merak konusu yoksa hic bir onemi yok benim ilk hamileligim asiri bulantili cok zor gecti kizim oldu bunda bas donmesi cok kotuydu bulanti hafif cinsiyet mi degisik acaba erkek mi diorm
Yaaa heyecanla denedim ama benim iki kızım var tutmadı bu yöntemKızlar size cinsiyetle ilgili birsey söyleyim deneyin bakalım annemden öğrenmistimbazı insanlar sırayla dogururmuş kız erkek diye yıl olarak. Şöyleki mesela ben 90 doğumluyum Kız, 91 erkek-92 kız- 93 erkek şeklinde ve 93 doğumlu erkek kardeşim var 97dogumlu bir erkek kardeşim daha var. Tesadüfte olabilir ama çevremizdeki bir çok kişinin bu şekilde
Yaaa heyecanla denedim ama benim iki kızım var tutmadı bu yöntem
ayy yok bacim ole bisi denemem carpilmak istemiyomAy bi tane vardı mor lahanayla yapılan ama beni hep korkutmuştur nimete idrar karıştırmak
Allah bağışlasın. Benimde bir oğlum doğum yaptığımda o da tam 6 yaşında olacak. Sağolsun oğlum, uzun süre 2.çocuk fikrine sıcak bakamadım :) ama sonra hayatta yalnız kalmasına gönlüm razım olmadı..Kısmetse doğum yaptığımda tam 6 yaşında olacak :)
Benimde kizimda bulantilar cok fenaydi oyuzden bende acabami diormAynı ben, 9 ay bulantı ve kusmadan çektim, kızım oldu. Bu hamilelikte baş dönmesi, göğüs acısı acaba erkek mi diyorum. Bulantim oluyor ama önceki hamileliğime göre çok daha iyi. Ve kontrol altına alabiliyor gibiyim şimdilik. Çok heyecanlıyımkız erkek ayırdetmek istemiyorum ama içimden erkek geliyor... hep erkek giysisi bakarken buluyorum kendimi.
Bende bu bulantı ve cinsiyet olayını merak ediyorum kızımda benimde aşırı bulantım olmuştu 4 ay çubuk kraker çorba ekşi yeşil elma ve ayvayla geçirdim hicbirsey yiyemedim serum takılınca kendime gelip o ara yiyebiliyordum kokular aşırı rahatsız ederdi boş mideyle bile kusardim. Şimdi tam tersi iştahım çok açık ne bulsam yiyorum herşeyi canım istiyor koku hassasiyetim falanda yok merak ediyorum acaba bu farklı cinsiyet mi yoksa kız mı yine diyeBenimde kizimda bulantilar cok fenaydi oyuzden bende acabami diorm20 haftalik olsak yavastan baslasak alisverise ama daha nerdeeeee
Ayni ben koku hassasiyeti var ama bende sadece kizimda surekli eksi yedim cukulatadan tiksinmistim suan deli gbi cukulata tatli sutlu şerbetli fark etmez daliyorumBende bu bulantı ve cinsiyet olayını merak ediyorum kızımda benimde aşırı bulantım olmuştu 4 ay çubuk kraker çorba ekşi yeşil elma ve ayvayla geçirdim hicbirsey yiyemedim serum takılınca kendime gelip o ara yiyebiliyordum kokular aşırı rahatsız ederdi boş mideyle bile kusardim. Şimdi tam tersi iştahım çok açık ne bulsam yiyorum herşeyi canım istiyor koku hassasiyetim falanda yok merak ediyorum acaba bu farklı cinsiyet mi yoksa kız mı yine diye
Şu an vinelac dışında ne kullanıosunuz ? Ben üniv hastanesinde profa gidiyorum folic1 kullanıom bir de kan sulandırıcı başlatrmıştı onu trombositleriö düşük die bırakıp ecoprin verdi onun dışında vitamin fln vermedi hiç. B12 ve d vitaminlerime baktı o kadar bana göre az düşük 28 çıktı d vitamini de doktorlar çok önemsemio herhalde. Bir de doktordan fiyat almak için direk arayıp alınabiliyor mu fiyatlar değişmiştir belki die? Ayrıca ne kadar sıklıkla muayeneleriniz?
Benimde kızımda sadece göğüslerim büyüdü ama son ay aşırı büyüktü bunda vallahi saga sola dönemiyorum dokunamıyorum çok çok kotu acaba mevsimdne mi kaynaklı bilmiyorum ama bu hamilelikte şimdiden sutyen takamıyorum hicmi rahatlamaz anlmiuorum
Ben ocean mummteen tek rahatsız olan iyi gelmeyen insanmışım ebe öyle diyor yav onu içtiğim gün mide bulantısı akşama kadar uyku kafamı yerinden kaldıramıyorum uyku ilacı icmis gibi değiştircem. Binalardan memnunusun benim midem çok hassastir
Zencefil ilk aylarda ve son atlarda önermiyorlar bende cesaret edemedim düşüğe neden olur die dr bilgi verdi mi
Şu an vinelac dışında ne kullanıosunuz ? Ben üniv hastanesinde profa gidiyorum folic1 kullanıom bir de kan sulandırıcı başlatrmıştı onu trombositleriö düşük die bırakıp ecoprin verdi onun dışında vitamin fln vermedi hiç. B12 ve d vitaminlerime baktı o kadar bana göre az düşük 28 çıktı d vitamini de doktorlar çok önemsemio herhalde. Bir de doktordan fiyat almak için direk arayıp alınabiliyor mu fiyatlar değişmiştir belki die? Ayrıca ne kadar sıklıkla muayeneleriniz?
Ben hala ankarada güzel bir hastane bulamadım.
Şehir hastanesinde doguranalr çok memnun
Kuzenim ortadoğuda da doğurdu özlem hanımda
Burda günel hanımı okudum onun harici bakcam zaten ankara heryerden pahalı resmen ticaret.
evet mesela anlarm bazı insanlar hassastır yada çok zor hamile kalmışıtır en güzel yerleri ister veya mükemmel doğumum olsun ister; ama ben zamanında en yüksek 560 tl vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?