2021 Nisan Anneleri

Sizin doktorlarda masallah ne goz varmis bukadr erken tahmin yapiyolar helal olsun.Baska cinsiyet belirleme yontemi varsa soyleyin bari belki tutar deneyelim

Arkadaşım 2014_2016_2018 doğurdu hepsi erkek kız olsun diye yapmıştı garibim biri tutaydı bari

Sizin doktorlarda masallah ne goz varmis bukadr erken tahmin yapiyolar helal olsun.Baska cinsiyet belirleme yontemi varsa soyleyin bari belki tutar deneyelim
Ay bi tane vardı mor lahanayla yapılan ama beni hep korkutmuştur nimete idrar karıştırmak

saglikla gelsinler de cinsiyet hazirlik icin merak konusu yoksa hic bir onemi yok benim ilk hamileligim asiri bulantili cok zor gecti kizim oldu bunda bas donmesi cok kotuydu bulanti hafif cinsiyet mi degisik acaba erkek mi diorm
Aynı ben, 9 ay bulantı ve kusmadan çektim, kızım oldu. Bu hamilelikte baş dönmesi, göğüs acısı acaba erkek mi diyorum. Bulantim oluyor ama önceki hamileliğime göre çok daha iyi. Ve kontrol altına alabiliyor gibiyim şimdilik. Çok heyecanlıyımkız erkek ayırdetmek istemiyorum ama içimden erkek geliyor... hep erkek giysisi bakarken buluyorum kendimi.

Yaaa heyecanla denedim ama benim iki kızım var tutmadı bu yöntem

Yaaa heyecanla denedim ama benim iki kızım var tutmadı bu yöntem
Kısmet canım Allah hepimizin gönlüne göre versin ilk çocukta insan merak etmiyor cinsiyeti yani ben öyleydim ama şimdi merak ediyorum. Görümcem geçen ay doğum yaptı pandemiden dolayı da doktora pek gidemedi cinsiyetine kız dediler hep. Normal doğumu bekliyordu günü doldu tekrar bı muayene olmaya gitti ve erkek olduğunu öğrendi ve kesin demişler kadının yaptığı bütün alışveriş boşa gitti bir de yıkamış hazırlamış herşeyi. Doktorlar bile şaşırıyor bazen. Detaylı ultrasonda kesin belli oluyor ama cinsiyet. 20. Haftaya daha çok var

Benimde kizimda bulantilar cok fenaydi oyuzden bende acabami diorm 20 haftalik olsak yavastan baslasak alisverise ama daha nerdeeeee

Benimde kizimda bulantilar cok fenaydi oyuzden bende acabami diorm 20 haftalik olsak yavastan baslasak alisverise ama daha nerdeeeee
Bende bu bulantı ve cinsiyet olayını merak ediyorum kızımda benimde aşırı bulantım olmuştu 4 ay çubuk kraker çorba ekşi yeşil elma ve ayvayla geçirdim hicbirsey yiyemedim serum takılınca kendime gelip o ara yiyebiliyordum kokular aşırı rahatsız ederdi boş mideyle bile kusardim. Şimdi tam tersi iştahım çok açık ne bulsam yiyorum herşeyi canım istiyor koku hassasiyetim falanda yok merak ediyorum acaba bu farklı cinsiyet mi yoksa kız mı yine diye

Ayni ben koku hassasiyeti var ama bende sadece kizimda surekli eksi yedim cukulatadan tiksinmistim suan deli gbi cukulata tatli sutlu şerbetli fark etmez daliyorum

Ben sadece vinalac kullanıyorum onda da d vitamini falan var. B6 var mide bulantısına iyi geliyormuş o da. Doktor başka bi şey söylemedi ama kan testlerim falan iyiydi benim. Sadece bi rehber verdi beslenme planı ama çok sık kaçamak yapıyorum şu sıralar.

Yok ocean mummy beni de rahatsız etti ki doktor da hakverdi. Vinalactan memnunum mide bulantım azaldı ona geçince. Halsizliğim de azaldı hatta. İlk haftalar iş yapamıyordum ben kafamı kaldıramıyordum şimdi iyiyim çok şükür.

Zencefil ilk aylarda ve son atlarda önermiyorlar bende cesaret edemedim düşüğe neden olur die dr bilgi verdi mi

Yok doktorum önerdi direkt ki ben 5-6 kere içtim ama vinalac zaten zencefilli diye içmeyi bıraktım ama gebelik uygulamalarında falan da zencefil öneriyordu bulantılar için sadece çok abartmamak gerekiyor ki normalde de abartmamak gerekiyor zencefili zaten. Ben doktora çok bulantım var der demez onu önerdi. Annem de aynı şekilde korkmuştu zencefil düşük yapar falan diye ama yok yani doktorum demedi öyle bi şey.

Bu arada hastaneyi de sormuşsunuz ona da cevap veriyim ben direkt aradım hastaneleri doğum paketi için Bilgi almak istiyorum diye. Liv, memorial falan hemen dönüş yaptı ama koru arayacağız deyip aramadılar. Sonra doktorları araştırdım. Sonra paket içeriklerini araştırdım. 10 muayene veriyor liv, taramaların hepsini karşılıyor, ayrıntılı ultrasonu falan da karşılıyor. Sezeryan olursa iki gece, normal doğum da 1 gece refekatçinin bulunmasına kadar her şey var pakette. Onu da korudan biliyorum arkadaşıma son anda ekstra gecelik ücret çıkartmışlardı. Öyle şeylere dikkat ettim. Allah korusun yeni doğan yoğun bakımı var mi ona baktım. Bora hocayı da ilk instagramdan gördüm baya inceledim sonra ilk muayene de çok gergindim, Sağlıklı mi, boş gebelik mi diye iki dakikada sakinleştim sayesinde çok güven verdi bana.

Ben hala ankarada güzel bir hastane bulamadım.

Şehir hastanesinde doguranalr çok memnun
Kuzenim ortadoğuda da doğurdu özlem hanımda
Burda günel hanımı okudum onun harici bakcam zaten ankara heryerden pahalı resmen ticaret.

Ben TOBB ve memorial’ı duyunca şok geçirdim. Memorial kuaför hizmeti falan da dedi yani enteresan güven de çok istiyormuş.

evet mesela anlarm bazı insanlar hassastır yada çok zor hamile kalmışıtır en güzel yerleri ister veya mükemmel doğumum olsun ister; ama ben zamanında en yüksek 560 tl vermiştim.
2012 de ozaman 300 400 felandı neyse hiç mi hiç memnun kalmadım.
normal zaten kendin doğuruyorsun evet sezeryan bir ameliyattır onda 2000 3000 verebilirsin ama 11 14 bini galiba sizden duydum şok geçirdim.
9000 i geç 5600 doğum paketi nedir muayene gitsen zaten 170 tl muayene olmuş x7 kere git hadi 1190 1200 tlde 3000 e doğursan yatak parası yok doktor parası derken 4200 olur ki 7 kere muayeneye gittiğinde 3000 düşüyor neyse paketlerdeki saçmalık 5000 den 6000 den başlaması

Kizlar bencede rakamlar cok ucuk mesela benim hastane doktor secenegim cok yok 2 secenek var ikisinddde fiyatlar 2000 memleketime gitmw sansim olsa ordada en fazla 2500 ciddi anlamda hastanenin gereksiz para almasindan kaynakli sizin fiyatlar.dikis estetik dikis yine hastanede kalma rafakatci hepsi var fiyatlarin icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…