2021 Nisan Anneleri

ozmn ilk senden ogrenicez sanirim cinsiyeti benim daha ekimin 2.haftasi falan belli olur kizim da 16 haftalikken anca ogrenebilmistik
Benim de kontrol günü 12+3 oluyor tahmini de olsa öğrenebilir miyim bilmiyorum ama erkek kendini daha erken gösteriyor diyorlar benim de içime erkek doğuyor hayırlısı bakalım benden ileri haftalarda olanlar var güzel haberleri onlardan alırız önce bence

saglikla gelsinler de cinsiyet hazirlik icin merak konusu yoksa hic bir onemi yok benim ilk hamileligim asiri bulantili cok zor gecti kizim oldu bunda bas donmesi cok kotuydu bulanti hafif cinsiyet mi degisik acaba erkek mi diorm

Ben ilk çocuğumda 11. Haftamda doktorum bence bu kız ama daha erken demişti nitekimde öyle devam etti, bunda da 12. Haftamda kontrole gideceğim muhtemelen cinsiyeti belli olur

Kızlar birşey diyeceğim benim burnuma sürekli is kokusu yanık kokusu geliyor anlamadım nedendir, geçen eşime bişey yanıyo sanki dışarda bişey mi yaptılar falan dedim yok o hiçbi koku almadı ama günlerdir aynı koku var burnumda, üstüme başıma bişey mi sindi dedim kıyafet değiştiriyorum yok duş alıyorum yok o koku burnumdan hiç gitmiyo anlamadım ben bu işi :/

Kızlar size cinsiyetle ilgili birsey söyleyim deneyin bakalım annemden öğrenmistim bazı insanlar sırayla dogururmuş kız erkek diye yıl olarak. Şöyleki mesela ben 90 doğumluyum Kız, 91 erkek-92 kız- 93 erkek şeklinde ve 93 doğumlu erkek kardeşim var 97dogumlu bir erkek kardeşim daha var. Tesadüfte olabilir ama çevremizdeki bir çok kişinin bu şekilde

ben de soyle bi dusundum cevremi, mantikli degil ama gercekten dedigin sekilde

Ben anlamadim

saglikla gelsinler de cinsiyet hazirlik icin merak konusu yoksa hic bir onemi yok benim ilk hamileligim asiri bulantili cok zor gecti kizim oldu bunda bas donmesi cok kotuydu bulanti hafif cinsiyet mi degisik acaba erkek mi diorm
Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil ama insan merak ediyor 3 4 haftaya biz de yavaş yavaş öğrenmeye başlarız hayırlısıyla

ben de soyle bi dusundum cevremi, mantikli degil ama gercekten dedigin sekilde
Eşim ve kardeşleri tutuyor. Görümceleriminde tutuyor, nitekim kuzenler onlar çocukları falan birçoğu tutuyor tesadüf olabilir tabiki mesela benim 2018 dogumlu kızım 2021 erkek oluyor ama ben kız hissediyorum

Bosver kotu enerjileri ustumuze cekmeyelim sen kesin kizim olcak diyodun demien cok seni merak ediorm bi de bi arkadasimiz daha vardi gecen hafta doktoru erkek demisti ya herkes bu yil kiz senesi diyor bakalim topikde kac erkek kac kiz olucak
bnce benm erkek yaa inandırdı beni doktor arkadaşımda dio bizim elimize kiz yakışmaz çok heybetliyiz ben ikna oldum sahsen

Eşim ve kardeşleri tutuyor. Görümceleriminde tutuyor, nitekim kuzenler onlar çocukları falan birçoğu tutuyor tesadüf olabilir tabiki mesela benim 2018 dogumlu kızım 2021 erkek oluyor ama ben kız hissediyorum
Annem 1990 kiz 1991 erkek 2000 kız doğurmuş

Benim 2012 kız aha 2020 yinemi kiz ya ben biliyorum kiz
Doktora diyeceğim doktor kiz gibi dedi

Ben 91de erkek kardeşim 94te doğmuş bizdede ters işlemiş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…