2021 Nisan Anneleri

Bulanti ya limon koklamak da cok iyi geliyormus doktor limon kokla ferahlarsin demisti ama cok bulanti krizine girmedigim icin denemedim hic aksamdan bulanti ilaci aliorm ertesi gun aksama kadr rahat oluyrm ben

Toz zencefili mı nasıl tuketiyorsunuz acaba benimde baya ilerledi
Az miktarda toz zencefili maden suyuna katıp tüketiyorum. Özellikle akşamları kötü olunca baya rahatlatıyor. Doktorum özel bir kullanım tavsiyesinde bulunmadı. Taze zencefil daha da iyi olur bence onu da alacağım en kısa zamanda

Çok şükür lekeleñmelerin bitmiş ağrı büyüdükçe normaldir ama Allah sbarunu veriyor ikiz olup son ayda sadece çok ağırdım diyenlerden olursun inşallah bende inan mide bulantısı istifar
Aman normal ağrı olsunda çekcez napalım canım onlar iyi olsunda son ayları suan düşünmek bile istemiyorum hayırlısıyla hersey güzel gecer inşaallah aa seninde mi basladı tüh kıyamam geçmiş olsun valla çok zor bişey kusmak Allah yardımcın olsun

Bende kizim olursa mihran koyucam erkek olursa secenek cok daha karar vermedim
Sabah okudum kendi kendime cahillik yapmis die sakinlestiriyorm kendimi
Erkek olursa çağlar kerem selçuk erkek bulunur
Valla cahil cesareti
Insanlar ilişkiden korkuyor ilişkiye giremiyor bunlar doğurup atıyor evlerden irak kınamıyorum yarabbim akıl fikir ver cümlemizin yavrusuna

Erkek olursa çağlar kerem selçuk erkek bulunur
Valla cahil cesareti
Insanlar ilişkiden korkuyor ilişkiye giremiyor bunlar doğurup atıyor evlerden irak kınamıyorum yarabbim akıl fikir ver cümlemizin yavrusuna
Bosver kotu enerjileri ustumuze cekmeyelim sen kesin kizim olcak diyodun demien cok seni merak ediorm bi de bi arkadasimiz daha vardi gecen hafta doktoru erkek demisti ya herkes bu yil kiz senesi diyor bakalim topikde kac erkek kac kiz olucak

O kadar guzel ozetlemıssıniz ki ':) dedıgınız asama lara basladım test gunune kadar ok sonra kan bekle sonra artıs bekle sonra kese beklıyorum sonra sonra sonra :))) Tesekkurler

Suan Baska sehır de tup bebek yaptırdığım ıcın burada bir dewlet hastanesine gidicem sadece kese de sıkıntı war mı diye sonrasında zaten tup bebek merkezine geçis yapıcam ınsaallah hayırlı bı sekılde gorurum kucağıma alırım hepımız ınsaallah

Bosver kotu enerjileri ustumuze cekmeyelim sen kesin kizim olcak diyodun demien cok seni merak ediorm bi de bi arkadasimiz daha vardi gecen hafta doktoru erkek demisti ya herkes bu yil kiz senesi diyor bakalim topikde kac erkek kac kiz olucak
Sorma ya bende 2011 de hamile kaldim kiz senesiydi hele ben başıma gelecekleri biliyordum bence benim kiz ilk olsa kiz erkek fark etme rabbim hayırlı evlat versin rabbim isteyene istediğini sağ saglim versin

Normalde ben bu hafta gidecektim doktora vazgeçtim daha belli olmaz ay sonuna ancak

Doktorum 30 eylüldeki kontrolde tahmini söylerim dedi beni şimdiden heyecanı sardı

2012 de hamile kaldim 2013 de kizim oldu hersene kiz senesi diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…