- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Toz zencefili mı nasıl tuketiyorsunuz acaba benimde baya ilerlediDoktorum bu çarşamba günü mide bulantıma özellikle zencefil önerdi. Çok bulantın kusman yoksa ilaç kullanmayalım zencefilden faydalanabilirsin dedi
çok sagolun. içimi rahatlattınızEvet gördüm 6+4te.başından beri yok belirtim.sabah kalkınca açlık oluyor.çok çok nadir kasık ağrısı var o kadar.
Az miktarda toz zencefili maden suyuna katıp tüketiyorum. Özellikle akşamları kötü olunca baya rahatlatıyor. Doktorum özel bir kullanım tavsiyesinde bulunmadı. Taze zencefil daha da iyi olur bence onu da alacağım en kısa zamandaToz zencefili mı nasıl tuketiyorsunuz acaba benimde baya ilerledi
Aman normal ağrı olsunda çekcez napalım canım onlar iyi olsundaÇok şükür lekeleñmelerin bitmiş ağrı büyüdükçe normaldir ama Allah sbarunu veriyor ikiz olup son ayda sadece çok ağırdım diyenlerden olursun inşallahbende inan mide bulantısı istifar
Ben de arada okuyorum. İsim belirliyorlarAyy kizlar mart anneleri topigine baktm cinsiyetler belli olmus onumuzdeki ay bizde burda cinsiyetleri paylasiriz
B3nim çocuğumun adı melisa düşün yaniAyy kizlar mart anneleri topigine baktm cinsiyetler belli olmus onumuzdeki ay bizde burda cinsiyetleri paylasiriz
Ay insallahBen de arada okuyorum. İsim belirliyorlaraynı heyecanları biz de önümüzdeki ay yaşayalım inşallah
Bende kizim olursa mihran koyucam erkek olursa secenek cok daha karar vermedimB3nim çocuğumun adı melisa düşün yani
Sabah okudum kendi kendime cahillik yapmis die sakinlestiriyorm kendimiYine birileri pirt diye doguruyor
Bende kizim olursa mihran koyucam erkek olursa secenek cok daha karar vermedim
Erkek olursa çağlar kerem selçuk erkek bulunurSabah okudum kendi kendime cahillik yapmis die sakinlestiriyorm kendimi
Bosver kotu enerjileri ustumuze cekmeyelim sen kesin kizim olcak diyodun demiErkek olursa çağlar kerem selçuk erkek bulunur
Valla cahil cesareti
Insanlar ilişkiden korkuyor ilişkiye giremiyor bunlar doğurup atıyor evlerden irak kınamıyorum yarabbim akıl fikir ver cümlemizin yavrusuna
dıs gebelik normal yolla gebe kalanlarda daha cok oluyor die duymustum bende bebegi gorup kalp atisini duyana kadr surekli stres icinde olacaksin acaba soylemi boylemi die sonra kalp atisni duyunca en ufak agrida yada baska biside acaba neden oldu die kendini yiceksin9 ay bu boyle gidecek tecrubeyle sabit Olabildigince sakin olmaya ve sabirli davranmaya calis saglicakla al kucagina insallah
Suan Baska sehır de tup bebek yaptırdığım ıcın burada bir dewlet hastanesine gidicem sadece kese de sıkıntı war mı diye sonrasında zaten tup bebek merkezine geçis yapıcam ınsaallah hayırlı bı sekılde gorurum kucağıma alırım hepımız ınsaallah1500 lerde vajinadan 3binde karından görülür.4+2de kese 5+2de bebiş 6+2de kalp atışı duymuştum.gittiğin doktorun cihazının iyi olması da çok önemli.rabbim hepimizin kucağında görmeyi nasip etsin bebişleri.
Sorma ya bende 2011 de hamile kaldim kiz senesiydi hele ben başıma gelecekleri biliyordum bence benim kizBosver kotu enerjileri ustumuze cekmeyelim sen kesin kizim olcak diyodun demien cok seni merak ediorm bi de bi arkadasimiz daha vardi gecen hafta doktoru erkek demisti ya herkes bu yil kiz senesi diyor bakalim topikde kac erkek kac kiz olucak
Doktorum 30 eylüldeki kontrolde tahmini söylerim dedi beni şimdiden heyecanı sardıBosver kotu enerjileri ustumuze cekmeyelim sen kesin kizim olcak diyodun demien cok seni merak ediorm bi de bi arkadasimiz daha vardi gecen hafta doktoru erkek demisti ya herkes bu yil kiz senesi diyor bakalim topikde kac erkek kac kiz olucak
2012 de hamile kaldim 2013 de kizim oldu hersene kiz senesi diolarSorma ya bende 2011 de hamile kaldim kiz senesiydi hele ben başıma gelecekleri biliyordum bence benim kizilk olsa kiz erkek fark etme rabbim hayırlı evlat versin rabbim isteyene istediğini sağ saglim versin
Normalde ben bu hafta gidecektim doktora vazgeçtim daha belli olmaz ay sonuna ancak
ozmn ilk senden ogrenicez sanirim cinsiyeti benim daha ekimin 2.haftasi falan belli olur kizim da 16 haftalikken anca ogrenebilmistikDoktorum 30 eylüldeki kontrolde tahmini söylerim dedi beni şimdiden heyecanı sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?