2021 Nisan Anneleri

Aksine ilk doğumunda ramazana denk geldi buda inan bende anneme gitmeyi düşünüyorum en azından doğurup gelmeyi ankara kayseri 3 saat zaten. He doğurursamda üüniversitelerin yine doçentleri ayrı ücret ödüyorsun oda en fazla 500 tl nasip kısmet bakalim sağlıklı olayımda çocuklar sağlıklı olsunda ne olcak

Co
Çok saol canım denicem çünkü su içmiyorum 2 gündür o da çok önemli inşallah yarar

Benim de simdi ikinci planli sezeryan olcagi icin ramazana denk gelecek ama memlekette dogum yapamiycam okullar acilmis olur ozmna kizim 2.sinifa gidio mecbur bulundugum sehirde yapicam

Canım vajinal muayenin zararlı olduğu bir şehir efsanesi, Avrupa'da sanırım 7-8 haftaya kadar zaten karından muayene yapılmıyormuş direk vajinal muayeneymiş, nedense bizde böyle bir inanış var halk arasında, bunları doktorumdan öğrendim.

Kızlar ben buzdolabını açmıyorum dolabın ke di soğukluk kokusundan midem inanılmaz bulanıyor dolabı açamıyorum resmen nefesimi tutuyorum. Dolap ta akan kokan bisey yok tertemiz ama bana Daha once almadığım bir dolap kokusu geliyo

Ayni seyleri yasamisiz herkes cok sasirdi ben gebe kalinca ama bende ins sglikla gelirse evladim yalniz kalmasina gonlum razi olmadi benim oglumda 7 olacak bebegim dogdugunda.

Kozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bunlarda bugünün testleri iğnenin etkisi yoktur inşallah

Eklentiler

• D0BF3A4F-BDBA-4A62-9D7C-5E051B21CF04.webp
    139,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 270ED891-D6BB-486F-9957-8953F0F9DD9A.webp
    118,4 KB · Görüntüleme: 23
Benim de simdi ikinci planli sezeryan olcagi icin ramazana denk gelecek ama memlekette dogum yapamiycam okullar acilmis olur ozmna kizim 2.sinifa gidio mecbur bulundugum sehirde yapicam
Benimde 3 e gidiyor ama ozamana bence açılmaz acilirsada Ankara el mahkum

Ayni seyleri yasamisiz herkes cok sasirdi ben gebe kalinca ama bende ins sglikla gelirse evladim yalniz kalmasina gonlum razi olmadi benim oglumda 7 olacak bebegim dogdugunda.
3.gonlum razı olmadı kisisiyim yine sizin 6 7 yaş benim 9 yaşında olcak yavrum

Valla bu boyle gidecek degil ekbet bu virus bitecek bisiler olcak umarim biz dogurana kadr biterde hastanede rafakatci soru ve virus bulasma korkusu yasamayiz
Onu hiç düşünmüyorum teyzem kanseri atlattı özele gidiyordu ben devlete gidiyorum diye kızıyorlardı gittiği Ozelde dolu doktor hemşire corona olmuş. Bu bir grip türü ve yaygın ozamana ya atlatmış oluruz ya virüs bitmiş olur. Allahım izniyle ne yazdıysa onu yaşayacağız ssağlıklı sıhhatli yavrularımızla geliriz evimize

ramazana denk gelecek

ilk cocugum da ramazandan 1 2 gun once doğacakti. anneme dert olmustu ramazanda misafir agirlama. hayir kimse de gelmemisti ramazanda. annem ben hamileyken yaptigi stresle kalmisti. annemi yine ramazan stresi bekliyormus sizin mesajinizla farkettim )

buzdolabinim icine bir cay tabagina 2 3 kasik kahve koyup birakin icerinin kokusunu degistirir ama kahve konusu sevmezseniz yapmayin tabi.

Bizde ramazana geldigi icin ekstra mutluyuz ramazan ayinin neşesi huzuru bi baska oluyor ustune birde evin mis mis bebek kokmasiBabam ramazanda evden cikmaz Annemle buyuzden mutluyuz benim yasadigim sehirde babam cok sıkıliyor ramazanda orucdu sahurdu sesi cikmaz hic rahat gecirirz

biz de misafir cok onemlidir. anneme gelen misafirlere ikram yapamayacagiz herkes oruclu olacak tasasi düşmüştü. oysa ki etrafta tek oruc tutan da annemler oldu o sene kimse oruc tutmadi gibi oldu. bu sefer dr baktim benim dogumdan sonra onlarin yanina gitmeyi düşündüğüm tarih ramazanin ortasina denk geliyor. umarim. bir aksilik olmazsa.

benim tartida agirligim degismedi ama gobegimin sekli degisti dedigin gibi. bir de tuvalete cikamadigim zamanniyice kocaman bir gobegim oluyor. bir tane hamile tayti aldim onu giymeye basladim.

valla bizdede dogum yapanin 40 gunu dolmadan kimse rahatsiz etmez anne ve bebek toparlansin die 40 mevludu okutulur ozmn gelirler zaten ben memlekete 1400 km uzaktayim kimse gelemez isteselerdebirde pandemi devam ederse zaten evime kimseyi sokmam

gazdan sismistir benim de bazen asiri sisiyor esim ne cabuk gobegin cikti dior ama soda bol su ve duzenli yuruyusle hallediorm hemen iniyor ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…