Aksine ilk doğumunda ramazana denk geldi buda inan bende anneme gitmeyi düşünüyorum en azından doğurup gelmeyi ankara kayseri 3 saat zaten. He doğurursamda üüniversitelerin yine doçentleri ayrı ücret ödüyorsun oda en fazla 500 tl nasip kısmet bakalim sağlıklı olayımda çocuklar sağlıklı olsunda ne olcakKizlar bencede rakamlar cok ucuk mesela benim hastane doktor secenegim cok yok 2 secenek var ikisinddde fiyatlar 2000 memleketime gitmw sansim olsa ordada en fazla 2500 ciddi anlamda hastanenin gereksiz para almasindan kaynakli sizin fiyatlar.dikis estetik dikis yine hastanede kalma rafakatci hepsi var fiyatlarin icinde
Çok saol canım denicem çünkü su içmiyorum 2 gündür o da çok önemli inşallah yararAz miktarda toz zencefili maden suyuna katıp tüketiyorum. Özellikle akşamları kötü olunca baya rahatlatıyor. Doktorum özel bir kullanım tavsiyesinde bulunmadı. Taze zencefil daha da iyi olur bence onu da alacağım en kısa zamanda ☺
Benim de simdi ikinci planli sezeryan olcagi icin ramazana denk gelecek ama memlekette dogum yapamiycam okullar acilmis olur ozmna kizim 2.sinifa gidio mecbur bulundugum sehirde yapicamAksine ilk doğumunda ramazana denk geldi buda inan bende anneme gitmeyi düşünüyorum en azından doğurup gelmeyi ankara kayseri 3 saat zaten. He doğurursamda üüniversitelerin yine doçentleri ayrı ücret ödüyorsun oda en fazla 500 tl nasip kısmet bakalim sağlıklı olayımda çocuklar sağlıklı olsunda ne olcak
Canım vajinal muayenin zararlı olduğu bir şehir efsanesi, Avrupa'da sanırım 7-8 haftaya kadar zaten karından muayene yapılmıyormuş direk vajinal muayeneymiş, nedense bizde böyle bir inanış var halk arasında, bunları doktorumdan öğrendim.Kızlar merhaba ben topik ı biraz okudum ama gozum den kacmıs olabılır bısey ogrenmek ıstıyroum sizdentüp bebekle hesaplarıma gore bugun 5.haftaya gırdım. Persembe gunu transfer gununu saymazsam 16.gunumde beta degerım 1670 idi. Smdı merak etrıgım şu, kese ıcın ne zaman gitsem gore bilirim. Birde wajınal bakılırsa dusuk ihtimali oluyor ws dıe bısey okudum siz ne dusunuyosunuz yanı kese bu hafta gtsem gorunur mu we wajınal mı bakılır?
Ayni seyleri yasamisiz herkes cok sasirdi ben gebe kalinca ama bende ins sglikla gelirse evladim yalniz kalmasina gonlum razi olmadi benim oglumda 7 olacak bebegim dogdugunda.Allah bağışlasın. Benimde bir oğlum doğum yaptığımda o da tam 6 yaşında olacak. Sağolsun oğlum, uzun süre 2.çocuk fikrine sıcak bakamadım :) ama sonra hayatta yalnız kalmasına gönlüm razım olmadı..
Benimde 3 e gidiyor ama ozamana bence açılmaz acilirsada Ankara el mahkumBenim de simdi ikinci planli sezeryan olcagi icin ramazana denk gelecek ama memlekette dogum yapamiycam okullar acilmis olur ozmna kizim 2.sinifa gidio mecbur bulundugum sehirde yapicam
Allah bağışlasın. Benimde bir oğlum doğum yaptığımda o da tam 6 yaşında olacak. Sağolsun oğlum, uzun süre 2.çocuk fikrine sıcak bakamadım :) ama sonra hayatta yalnız kalmasına gönlüm razım olmadı..
3.gonlum razı olmadı kisisiyim yine sizin 6 7 yaş benim 9 yaşında olcak yavrumAyni seyleri yasamisiz herkes cok sasirdi ben gebe kalinca ama bende ins sglikla gelirse evladim yalniz kalmasina gonlum razi olmadi benim oglumda 7 olacak bebegim dogdugunda.
Valla bu boyle gidecek degil ekbet bu virus bitecek bisiler olcak umarim biz dogurana kadr biterde hastanede rafakatci soru ve virus bulasma korkusu yasamayizBenimde 3 e gidiyor ama ozamana bence açılmaz acilirsada Ankara el mahkum
Onu hiç düşünmüyorum teyzem kanseri atlattı özele gidiyordu ben devlete gidiyorum diye kızıyorlardı gittiği Ozelde dolu doktor hemşire corona olmuş. Bu bir grip türü ve yaygın ozamana ya atlatmış oluruz ya virüs bitmiş olur. Allahım izniyle ne yazdıysa onu yaşayacağız ssağlıklı sıhhatli yavrularımızla geliriz evimizeValla bu boyle gidecek degil ekbet bu virus bitecek bisiler olcak umarim biz dogurana kadr biterde hastanede rafakatci soru ve virus bulasma korkusu yasamayiz
ramazana denk gelecek
Kızlar ben buzdolabını açmıyorum dolabın ke di soğukluk kokusundan midem inanılmaz bulanıyor dolabı açamıyorum resmen nefesimi tutuyorum. Dolap ta akan kokan bisey yok tertemiz ama bana Daha once almadığım bir dolap kokusu geliyo
Bizde ramazana geldigi icin ekstra mutluyuz ramazan ayinin neşesi huzuru bi baska oluyor ustune birde evin mis mis bebek kokmasiilk cocugum da ramazandan 1 2 gun once doğacakti. anneme dert olmustu ramazanda misafir agirlama. hayir kimse de gelmemisti ramazanda. annem ben hamileyken yaptigi stresle kalmisti. annemi yine ramazan stresi bekliyormus sizin mesajinizla farkettim)
buzdolabinim icine bir cay tabagina 2 3 kasik kahve koyup birakin icerinin kokusunu degistirir ama kahve konusu sevmezseniz yapmayin tabi.
biz de misafir cok onemlidir. anneme gelen misafirlere ikram yapamayacagiz herkes oruclu olacak tasasi düşmüştü. oysa ki etrafta tek oruc tutan da annemler oldu o sene kimse oruc tutmadi gibi oldu. bu sefer dr baktim benim dogumdan sonra onlarin yanina gitmeyi düşündüğüm tarih ramazanin ortasina denk geliyor. umarim. bir aksilik olmazsa.Bizde ramazana geldigi icin ekstra mutluyuz ramazan ayinin neşesi huzuru bi baska oluyor ustune birde evin mis mis bebek kokmasiBabam ramazanda evden cikmaz Annemle buyuzden mutluyuz benim yasadigim sehirde babam cok sıkıliyor ramazanda orucdu sahurdu sesi cikmaz hic rahat gecirirz
benim tartida agirligim degismedi ama gobegimin sekli degisti dedigin gibi. bir de tuvalete cikamadigim zamanniyice kocaman bir gobegim oluyor. bir tane hamile tayti aldim onu giymeye basladim.Kızlar merhaba, şöyle bir sıkıntım var karnım o kadar şiş ki.. sanki 5 aylık hamileyim. Hiçbir şeyim olmuyor, hadi onu geçtim çok bir şey de yiyemiyorum kilo desen değil yani.. bu durumda olan var mı benim gibi?
valla bizdede dogum yapanin 40 gunu dolmadan kimse rahatsiz etmez anne ve bebek toparlansin die 40 mevludu okutulur ozmn gelirler zaten ben memlekete 1400 km uzaktayim kimse gelemez isteselerdebiz de misafir cok onemlidir. anneme gelen misafirlere ikram yapamayacagiz herkes oruclu olacak tasasi düşmüştü. oysa ki etrafta tek oruc tutan da annemler oldu o sene kimse oruc tutmadi gibi oldu. bu sefer dr baktim benim dogumdan sonra onlarin yanina gitmeyi düşündüğüm tarih ramazanin ortasina denk geliyor. umarim. bir aksilik olmazsa.
gazdan sismistir benim de bazen asiri sisiyor esim ne cabuk gobegin cikti dior ama soda bol su ve duzenli yuruyusle hallediorm hemen iniyor ozmnKızlar merhaba, şöyle bir sıkıntım var karnım o kadar şiş ki.. sanki 5 aylık hamileyim. Hiçbir şeyim olmuyor, hadi onu geçtim çok bir şey de yiyemiyorum kilo desen değil yani.. bu durumda olan var mı benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?