Denerim canım saolilk cocugum da ramazandan 1 2 gun once doğacakti. anneme dert olmustu ramazanda misafir agirlama. hayir kimse de gelmemisti ramazanda. annem ben hamileyken yaptigi stresle kalmisti. annemi yine ramazan stresi bekliyormus sizin mesajinizla farkettim)
buzdolabinim icine bir cay tabagina 2 3 kasik kahve koyup birakin icerinin kokusunu degistirir ama kahve konusu sevmezseniz yapmayin tabi.
Ben varım canım resmen göbek var ayağa kalkınca da böle bir ağır geliyo gergin şişKızlar merhaba, şöyle bir sıkıntım var karnım o kadar şiş ki.. sanki 5 aylık hamileyim. Hiçbir şeyim olmuyor, hadi onu geçtim çok bir şey de yiyemiyorum kilo desen değil yani.. bu durumda olan var mı benim gibi?
Al benden de o kadar onca diyet yapmıştım göbek kalmamıştı şımdı bi acaipKızlar merhaba, şöyle bir sıkıntım var karnım o kadar şiş ki.. sanki 5 aylık hamileyim. Hiçbir şeyim olmuyor, hadi onu geçtim çok bir şey de yiyemiyorum kilo desen değil yani.. bu durumda olan var mı benim gibi?
Kızıma hamileyken o dolap kokusundan kusma sayımı bilmem. Eşim dolap açacağı zaman tüm kapıları kapatıp açardı ama ben yine o kokuyu alır kusardım, bir de salça kokusuKızlar ben buzdolabını açmıyorum dolabın ke di soğukluk kokusundan midem inanılmaz bulanıyor dolabı açamıyorum resmen nefesimi tutuyorum. Dolap ta akan kokan bisey yok tertemiz ama bana Daha once almadığım bir dolap kokusu geliyo
Iki kızım var 11 ve 8 yaşında3.gonlum razı olmadı kisisiyim yine sizin 6 7 yaş benim 9 yaşında olcak yavrum
Kendime agliyrodum hide sizin için aglayimIki kızım var 11 ve 8 yaşındabu bebiş sürprizzzzz dediii bana ya ben ne edeyim
Ne güzel büyüttüm kızlarımı onların eşsiz dertleriyle mesguldum bebekle yepyeni bir hayat kapıda şimdi
bacim bu tam bir kiz karni senin kizin olacakAl benden de o kadar onca diyet yapmıştım göbek kalmamıştı şımdı bi acaipdaha önce bi gebeliğin 12.haftaya gelebilmişti onda da boyleydim çok enteresan yani resim ekliycem bak
canim yanlis anlama seni bir cok topikde gordum heyecanlisin anladigim kadariyla da cok istiyosun ama bu kadr stres yapma bu kadr dusunme degerini 2 gunde bir baktir artmasi onemli benim ilk degerim 14 du sonra 2 gunde bir baktirdik artti saglikla birazcik sakin tutmaya calis kendini saglicakla alirsin insallah kucagina❤Kozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bugünde idrar testim ikinci çizgi vardı nasıl sizce
İnşallah canım sağolcanim yanlis anlama seni bir cok topikde gordum heyecanlisin anladigim kadariyla da cok istiyosun ama bu kadr stres yapma bu kadr dusunme degerini 2 gunde bir baktir artmasi onemli benim ilk degerim 14 du sonra 2 gunde bir baktirdik artti saglikla birazcik sakin tutmaya calis kendini saglicakla alirsin insallah kucagina❤
Aynen öle ve en tiksindiğim şey oldu şuana kadarKızıma hamileyken o dolap kokusundan kusma sayımı bilmem. Eşim dolap açacağı zaman tüm kapıları kapatıp açardı ama ben yine o kokuyu alır kusardım, bir de salça kokusuAllah'a şükür bu bebek sürpriz oldu, ondan farketmedim zaten hamile olduğumu, maşallah bulantim çok hafif geçiyor tiksinme yok gibi, ama canım böyle tatlı şeyler çekiyor yazmayım şimdi sizin de canınız çekmesin
O dolap kokusu kimsenin almadığı kikuyu alıp bulantı yaşamak kusmak gerçekten basima gelmiş en enteresan olaydı.
Benimde kizimda hic bisi yoktu bunda masallahim var valla ne vararsan var yaniBende bu bulantı ve cinsiyet olayını merak ediyorum kızımda benimde aşırı bulantım olmuştu 4 ay çubuk kraker çorba ekşi yeşil elma ve ayvayla geçirdim hicbirsey yiyemedim serum takılınca kendime gelip o ara yiyebiliyordum kokular aşırı rahatsız ederdi boş mideyle bile kusardim. Şimdi tam tersi iştahım çok açık ne bulsam yiyorum herşeyi canım istiyor koku hassasiyetim falanda yok merak ediyorum acaba bu farklı cinsiyet mi yoksa kız mı yine diye
Benimde kizimda hic bisi yoktu bunda masallahim var valla ne vararsan var yani
Bana uyarbacim bu tam bir kiz karni senin kizin olacakdemedi deme
Bende de çok şişlik oluyor ama yemeği de biraz abartmaya başladım bu gördüğünüz göbek mi bebek mi şiş mi emin değilim
insallahBana uyarbakalm az zaman sonra hepimiz kesin öğrenicez sonra gelsin alışverişler
cinsiyet farkli olurmu bilmiorum ama bu hamileligim cok farkli o kesinBende bunu merak ediyorum iki hamileliği farklı geçenler belirtileri farklı yasayanlar farklı cinsiyette bebeğe mi sahip oluyor acaba
Şaka bir yana kız yada erkek hiç farketmezcinsiyet farkli olurmu bilmiorum ama bu hamileligim cok farkli o kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?