2021 Nisan Anneleri

Kızlar benim bacak aram falan çok ağrıyor ..Sol bacağım kasılıyor.yururken özellikle acayip oluyorum.. Sanki sanırsın son aydayim da aşağıya baskı yapıyor..Çok tuhaf var mı böyle bir durumda olan.. Bugün 11+3 teyim sorun olmasın diye dua ediyorum..

Denerim canım saol

Ben varım canım resmen göbek var ayağa kalkınca da böle bir ağır geliyo gergin şiş

Al benden de o kadar onca diyet yapmıştım göbek kalmamıştı şımdı bi acaip daha önce bi gebeliğin 12.haftaya gelebilmişti onda da boyleydim çok enteresan yani resim ekliycem bak

Eklentiler

• 20200913_192924.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 83
Kızıma hamileyken o dolap kokusundan kusma sayımı bilmem. Eşim dolap açacağı zaman tüm kapıları kapatıp açardı ama ben yine o kokuyu alır kusardım, bir de salça kokusu Allah'a şükür bu bebek sürpriz oldu, ondan farketmedim zaten hamile olduğumu, maşallah bulantim çok hafif geçiyor tiksinme yok gibi, ama canım böyle tatlı şeyler çekiyor yazmayım şimdi sizin de canınız çekmesin
O dolap kokusu kimsenin almadığı kikuyu alıp bulantı yaşamak kusmak gerçekten basima gelmiş en enteresan olaydı.

3.gonlum razı olmadı kisisiyim yine sizin 6 7 yaş benim 9 yaşında olcak yavrum
Iki kızım var 11 ve 8 yaşında bu bebiş sürprizzzzz dediii bana ya ben ne edeyim
Ne güzel büyüttüm kızlarımı onların eşsiz dertleriyle mesguldum bebekle yepyeni bir hayat kapıda şimdi

Iki kızım var 11 ve 8 yaşında bu bebiş sürprizzzzz dediii bana ya ben ne edeyim
Ne güzel büyüttüm kızlarımı onların eşsiz dertleriyle mesguldum bebekle yepyeni bir hayat kapıda şimdi
Kendime agliyrodum hide sizin için aglayim tatlı konusuna gelince tatlı yiyorum tuzlu çekiyor tuzlu yiyorum tatlı ama bense yazmayacagim üstünden siyah akan bisiler olsa fena olmaz neyse eşimin doğum günüyle evlilik yıl dönümüne akan bisiler yaptircam

Kozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bugünde idrar testim ikinci çizgi vardı nasıl sizce

Kozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bugünde idrar testim ikinci çizgi vardı nasıl sizce
canim yanlis anlama seni bir cok topikde gordum heyecanlisin anladigim kadariyla da cok istiyosun ama bu kadr stres yapma bu kadr dusunme degerini 2 gunde bir baktir artmasi onemli benim ilk degerim 14 du sonra 2 gunde bir baktirdik artti saglikla birazcik sakin tutmaya calis kendini saglicakla alirsin insallah kucagina❤

İnşallah canım sağol

Aynen öle ve en tiksindiğim şey oldu şuana kadar

Benimde kizimda hic bisi yoktu bunda masallahim var valla ne vararsan var yani

Bende de çok şişlik oluyor ama yemeği de biraz abartmaya başladım bu gördüğünüz göbek mi bebek mi şiş mi emin değilim

Eklentiler

• F657CAFD-E42B-4601-BCD8-C41ACA9C8644.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 67
cinsiyet farkli olurmu bilmiorum ama bu hamileligim cok farkli o kesin
Şaka bir yana kız yada erkek hiç farketmez rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıcakla alalim kucağımıza hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…