2021 Nisan Anneleri

Aynen bende de o durum var ama gün içinde değişiyor bazen çok şiş, bazen iniyor. Kabızlık ve gaz problemim var o yüzden sanırım ben ona bağladım.

Bende bunu merak ediyorum iki hamileliği farklı geçenler belirtileri farklı yasayanlar farklı cinsiyette bebeğe mi sahip oluyor acaba
Bilmiyorum valla cevremdeki herkes erkek hissediyor ben dahil ama rabbim saglikla kucagima almayi nasip hepimiz icin cok onemli degil sonuçta kizda olsa bizim erkek olsada

Aynen ben de öyle su içsem çıkıyordu bir de ekşi yiyordum kızım oldu şuan bulantı bişey yok bunda da canm tatlı çekiyor erkek herhal bir kızım daha olsun isterdim tabi iki kız kardeş daa iyi olurdu sankim

Bende aynısını düşünüyorum bı kızım daha olsa daha iyi anlaşırlar birbirlerine can yoldaşı olurlar benim erkek kardeşim var iyi hoş ama bı kız kardeş bı abla gibi değil annemler 4 kız kardeş öyle güzel ki iletişimleri bağları hep onlara imrenmişimdir hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz

Canım benimde 3 4 gündür bulantım başladı ve ölüyorum resmen sürekli uyku hali 20 aylık kızım olduğu için uyuyamıyorum da anlayacağın 9 haftalık gebeyim yeni yeni bulantı başlıyor

Evet canım hafif ağrılar ve lekeler devam ediyor ama takmıyorum
Çok şükür leke flan yokta sadece sol kasıkta arada bi sancı girip cikiyo oda yeni başladı çok küçük bi bölgede belirli bi yer proluton depot vurdum bgun ama ondan olmaz herhalde sürekli vuruyorum zaten

Bizimlede paylasabilir misin beslenme planini canım
Bende aynıyım, bu konuda yalnız degilsin umarım bu koku hassasiyeti doğurana kadar kalmaz bizimle.

Benim de ilki erkek inşallah buda kız olhr bakalım
Hahaha hayırlısı olsun canım ben kızım olsa ne güzel ilkiyle arkadaş olurlar oglum olursa eğer bide o duyguyu tatmış olacağım ikisininde çok istiyorum keşke ikiz olsaydı

Kızlar 6. Haftamdayım pembe kahve akıntım var belim çok ağrıyor ssanırım düşük yapıcam
Progestrrn verdi doktor
Bakalım nasip kısmet

Eklentiler

• 6BA68BC6-83FC-49E6-BB8D-6A45A0E13C7D.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 7BBEFADA-9A53-4C5B-B45C-1894DE7D9C93.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 8B0A9339-B1FD-47F4-9C09-FC7338FD578A.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 58
  • E590EEAF-AEEB-4653-AD9C-86533747FBB1.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 56
Ceviz fındık gece demiş şaşırdım bunları sabah ve gündüz yemek faydalı diye okumustm daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…