- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
Kızlar merhaba, şöyle bir sıkıntım var karnım o kadar şiş ki.. sanki 5 aylık hamileyim. Hiçbir şeyim olmuyor, hadi onu geçtim çok bir şey de yiyemiyorum kilo desen değil yani.. bu durumda olan var mı benim gibi?
Bilmiyorum valla cevremdeki herkes erkek hissediyor ben dahil ama rabbim saglikla kucagima almayi nasip hepimiz icin cok onemli degil sonuçta kizda olsa bizim erkek olsadaBende bunu merak ediyorum iki hamileliği farklı geçenler belirtileri farklı yasayanlar farklı cinsiyette bebeğe mi sahip oluyor acaba
Herkes bir şey söylüyor bu nasıl bir şey anlamadımHarmony 3500 TL Bahçeci hastalarına 3150. Genoks 2750 indirimli fiyat verdi.
İyiyim canım benim.aklıma düştünüz bir gireyim dedim.derslerim başladı,ödevlendirmeler,ev derken yetişemedimM Montessoriannesi canim çok merak ediyorum nerelerdesin en son 5 eylülde girmisin insallah herşey yolundadır.
Kuzum sen nasilsin S Sessizsedali
Aynen ben de öyle su içsem çıkıyordu bir de ekşi yiyordum kızım oldu şuan bulantı bişey yok bunda da canm tatlı çekiyor erkek herhal bir kızım daha olsun isterdim tabi iki kız kardeş daa iyi olurdu sankimBende bu bulantı ve cinsiyet olayını merak ediyorum kızımda benimde aşırı bulantım olmuştu 4 ay çubuk kraker çorba ekşi yeşil elma ve ayvayla geçirdim hicbirsey yiyemedim serum takılınca kendime gelip o ara yiyebiliyordum kokular aşırı rahatsız ederdi boş mideyle bile kusardim. Şimdi tam tersi iştahım çok açık ne bulsam yiyorum herşeyi canım istiyor koku hassasiyetim falanda yok merak ediyorum acaba bu farklı cinsiyet mi yoksa kız mı yine diye
Bende aynısını düşünüyorum bı kızım daha olsa daha iyi anlaşırlar birbirlerine can yoldaşı olurlar benim erkek kardeşim var iyi hoş ama bı kız kardeş bı abla gibi değilAynen ben de öyle su içsem çıkıyordu bir de ekşi yiyordum kızım oldu şuan bulantı bişey yok bunda da canm tatlı çekiyor erkek herhal bir kızım daha olsun isterdim tabi iki kız kardeş daa iyi olurdu sankim
Canım benimde 3 4 gündür bulantım başladı ve ölüyorum resmen sürekli uyku hali 20 aylık kızım olduğu için uyuyamıyorum da anlayacağın 9 haftalık gebeyim yeni yeni bulantı başlıyormerhaba nisan anneleri. ben mayıs annelerinden geldim birşey sormaya. kafama takılan birşey var. bugun 7 artı 0ım. hiçbir belirtim yok nr halsizlik oldy ne uykusuzluk ne mide bulantısı. ilk gebeligimde bunların hepsini bu haftaya kadar yaşamıştım. yarın işk kontrolum var. ama korku bastı biraz. kötü bişey duyacakmısım gibi. bu haftaya kadar böyle hiç belirtisiz oşan var mıydı acaba aranızda
bendeAyy kizlar mart anneleri topigine baktm cinsiyetler belli olmus onumuzdeki ay bizde burda cinsiyetleri paylasiriz
Evet canım hafif ağrılar ve lekeler devam ediyor ama takmıyorumKızlar arada ağrılar olması normal dmi
Çok şükür leke flan yokta sadece sol kasıkta arada bi sancı girip cikiyo oda yeni başladı çok küçük bi bölgede belirli bi yerEvet canım hafif ağrılar ve lekeler devam ediyor ama takmıyorum
Cok sağol canım Allah razı olsun hepimize inşallahHayirlisiyla saglikla kucaginiza almak nasip olsun. Masallah haftanizda bayagi ilerlemis.
Benim de ilki erkek inşallah buda kız olhr bakalımAyyy kızlar farkettim de burda ilk çocuğu olanların çoğunun kızı var
Bizimlede paylasabilir misin beslenme planini canımBen sadece vinalac kullanıyorum onda da d vitamini falan var. B6 var mide bulantısına iyi geliyormuş o da. Doktor başka bi şey söylemedi ama kan testlerim falan iyiydi benim. Sadece bi rehber verdi beslenme planı ama çok sık kaçamak yapıyorum şu sıralar.
Bende aynıyım, bu konuda yalnız degilsinKızlar ben buzdolabını açmıyorum dolabın ke di soğukluk kokusundan midem inanılmaz bulanıyor dolabı açamıyorum resmen nefesimi tutuyorum. Dolap ta akan kokan bisey yok tertemiz ama bana Daha once almadığım bir dolap kokusu geliyo
Hahaha hayırlısı olsun canım ben kızım olsa ne güzel ilkiyle arkadaş olurlar oglum olursa eğer bide o duyguyu tatmış olacağımBenim de ilki erkek inşallah buda kız olhr bakalım
Bizimlede paylasabilir misin beslenme planini canım
Burada yazıyor canım hepsi :)
Kolay gelsin canim valla zor hem eba hem zoom. Bende Napyim mide bulantisina uyandim aşırı arttı kusmadan birakmiyorİyiyim canım benim.aklıma düştünüz bir gireyim dedim.derslerim başladı,ödevlendirmeler,ev derken yetişemedim☺Sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?