2021 Nisan Anneleri

Yok canim bana hiç mantıklı gelmiyor amuda da kalksam zencefil ağacı dislesem cikacak safra durmuyor çıkartmak en mantikliai

Kızlar bir şey sorcam sucuk tüketen var mi aranızda? Doktoru sucuk konusunda bir şey söyleyen var mi?
Diğer sorum da haftaya kontrolüm var cinsiyet belli olur mu sizce?
Ben canım isteyince tost yapıyorum kızartıp koyuyorum içine pişmiş oluyor ama yenmese daha iyi bence işlenmiş sonuçta

kagitta yazmiyo canim doktor kalp atisi kismini acip 1 dk lik dilimde toplam kac atio ona bakti isaretleyerek oyle soyledi 165 die
Heyecandan doktora sormayı unutuyorum ben, 2 hafta sonra soracağım çok merak ediyorum cinsiyeti ultrason terimleri de zaten anla anlayabilirsen

Kolay gelsin canim valla zor hem eba hem zoom. Bende Napyim mide bulantisina uyandim aşırı arttı kusmadan birakmiyor
Hadi ya benim şükür öyle kusturacak kadar olmadı ama ctesi günü bir migren tuttu.Tüm gün loş odada yattım.kolonya boşalttım artık kafama.dayanamayıp doktora danışrak bir parol aldım.Allah güç versin hepimize

Ondan önce yoktu dimi ? Kızımda unuttum ne zamandı bu işler...ben daha sağlık ocağına gebelik bildirmedim de
Bende bildirmedim sisteme dusmussaglik ocagindan bi hemsire mi desem kim bilmiorm cebinden aradi surekli irtibatta olalim die 2 haftadie ariyodaha gitmedm telefondan bilgilerimi alio kilo tansiyon falan virus varken gelme bosver simdiljk bole konusarak halledelim dedi

Kızlar bir şey sorcam sucuk tüketen var mi aranızda? Doktoru sucuk konusunda bir şey söyleyen var mi?
Diğer sorum da haftaya kontrolüm var cinsiyet belli olur mu sizce?
Ben dışarda tüketmiyorum tam pişmemiş olabiliyor çünkü. Evde iyice pişiriyorum öyle yiyorum da zaten daha 2 kez yedim gebeliği öğrendiğimden beri.

Çok geçmiş olsun canim 9.haftayı atlatirsan olmaz diyorlar 9 sınırmış ben sanssiz8m malesef 9 da başlayıp 17ye kadar süren bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…