Yok canim bana hiç mantıklı gelmiyor amuda da kalksam zencefil ağacı dislesem cikacak safra durmuyor çıkartmak en mantikliaiSağol canım geldi geçti çok şükürsen bulanti için ilac kullanıyor muydun ? Ben kullanırdım ama hiç fayda etmezdi kusardim surekli bişey de yiyemezdim doğru düzgün onun için serum takviyesi verirdi doktorum o iyi gelirdi bir iki gün.
Ben canım isteyince tost yapıyorum kızartıp koyuyorum içine pişmiş oluyor ama yenmese daha iyi bence işlenmiş sonuçtaKızlar bir şey sorcam sucuk tüketen var mi aranızda? Doktoru sucuk konusunda bir şey söyleyen var mi?
Diğer sorum da haftaya kontrolüm var cinsiyet belli olur mu sizce?
Heyecandan doktora sormayı unutuyorum ben, 2 hafta sonra soracağım çok merak ediyorum cinsiyetikagitta yazmiyo canim doktor kalp atisi kismini acip 1 dk lik dilimde toplam kac atio ona bakti isaretleyerek oyle soyledi 165 die
MaşallahAlayim mi cinsiyet tahmini
Benim 1 tane kizim var onunda kese sekli boyleydi bencede kizMaşallah ❤ anladığımdan değil ama hissettiğim kız gibi geldi bana
Bende kız olursa Mihrimah istiyorumMihran geliyor ozmn
Daha doguma 30 hafta var gecer mi bu zmanBende kız olursa Mihrimah istiyorumMihran da çok güzel
Kiz kardeş enn enn güzel ve ozeliiiiBenim 1 tane kizim var onunda kese sekli boyleydi bencede kiz
Kesinlikle Insallah bir kizim daha olursa eger ablamla ben gibi olsun benim kizlarimdaKiz kardeş enn enn güzel ve ozeliiii
Benim en geç 36-37 gibi olur dogumum Allah nasip ederse tabiDaha doguma 30 hafta var gecer mi bu zman
Senin doktor nerdeydi kiz ona mi gelsem bi tahmin de bana yapsinBnce erkek
Saglik ocagindan 16.hafta ara tetonoz aşin var dediler ohoooo 16.hafta ya hada cok var diormBenim en geç 36-37 gibi olur dogumum Allah nasip ederse tabibenim daha az var gibi hareketleri hissetmeye başlasak geçer bence
Anemmm beni ebe cagirdiydi çarşamba giderimSaglik ocagindan 16.hafta ara tetonoz aşin var dediler ohoooo 16.hafta ya hada cok var diorm
Hadi yaKolay gelsin canim valla zor hem eba hem zoom. Bende Napyim mide bulantisina uyandim aşırı arttı kusmadan birakmiyor
Ondan önce yoktu dimi ? Kızımda unuttum ne zamandı bu işler...ben daha sağlık ocağına gebelik bildirmedim deSaglik ocagindan 16.hafta ara tetonoz aşin var dediler ohoooo 16.hafta ya hada cok var diorm
Bende bildirmedim sisteme dusmusOndan önce yoktu dimi ? Kızımda unuttum ne zamandı bu işler...ben daha sağlık ocağına gebelik bildirmedim de
Ben dışarda tüketmiyorum tam pişmemiş olabiliyor çünkü. Evde iyice pişiriyorum öyle yiyorum da zaten daha 2 kez yedim gebeliği öğrendiğimden beri.Kızlar bir şey sorcam sucuk tüketen var mi aranızda? Doktoru sucuk konusunda bir şey söyleyen var mi?
Diğer sorum da haftaya kontrolüm var cinsiyet belli olur mu sizce?
Çok geçmiş olsun canim 9.haftayı atlatirsan olmaz diyorlar 9 sınırmış ben sanssiz8m malesef 9 da başlayıp 17ye kadar süren bile varHadi yabenim şükür öyle kusturacak kadar olmadı ama ctesi günü bir migren tuttu.Tüm gün loş odada yattım.kolonya boşalttım artık kafama.dayanamayıp doktora danışrak bir parol aldım.Allah güç versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?