2021 Nisan Anneleri

Her insanın ağrı eşiği farklı bence kimi kolay atlatıyor kimi zor. Nasıl ki her hamilelik kendine özel ayrı oluyor dogumda öyle bence. Mesela ben açık kalp ameliyatı olmuş birisiyim o mu daha acıydı sezaryen mi dersen sezaryen derim ilk ayıldığımdaki o yanma müthiş aci veren biseydi alev alev yandı resmen ağrı acı eşiği yüksek biriyimdir. Çabuk toparladım ama 10 güne kendime geldim. Normal doğumda anlik acı çekiyorsun sonrası rahat oluyor sezaryende öyle olmuyor çocuk alınırken bişey hissetmiyorsun ama sonrası sancılı geçiyor. Canları sağolsun kucağına alınca herşey unutuluyor

Serum takviyesi önerdi mi doktorun biraz toparlıyor vitamin falan karıştırıyorlar içine

kagitta yazmiyo canim doktor kalp atisi kismini acip 1 dk lik dilimde toplam kac atio ona bakti isaretleyerek oyle soyledi 165 die

insallah cnm bende gogus hassasiyeti hala devam ama enterasan olan karnimin ici cok acio baya baya canim yanio bugun bunu sorucam doktora acaba usuttummu 40 derece sickada
Merhaba canım doktora sorabildin mi neden acırmış

kagitta yazmiyo canim doktor kalp atisi kismini acip 1 dk lik dilimde toplam kac atio ona bakti isaretleyerek oyle soyledi 165 die
Heyecandan doktora sormayı unutuyorum ben, 2 hafta sonra soracağım çok merak ediyorum cinsiyeti ultrason terimleri de zaten anla anlayabilirsen

Heyecandan doktora sormayı unutuyorum ben, 2 hafta sonra soracağım çok merak ediyorum cinsiyeti ultrason terimleri de zaten anla anlayabilirsen
valla benim de esim soruyo 4 hafta sonra kesinlik kazanicak allahin izniyle bakalim brnde cok merak etmeye basladim

Çok geçmiş olsun canim doğru diyorsun herşeyin farkı var 9 ay rabbim vermiş alışalım diye şimdi doğum korkutucu geliyor ama ozaman hadi çıksa sancimiz yok vs deriz
Serum takviyesi önerdi mi doktorun biraz toparlıyor vitamin falan karıştırıyorlar içine
Banada söylermişim canim kusuyorum yatıyorum yine midem dönüyor hiç gecmiyor kussam kuscam gün boyu

Kızlar bir şey sorcam sucuk tüketen var mi aranızda? Doktoru sucuk konusunda bir şey söyleyen var mi?
Diğer sorum da haftaya kontrolüm var cinsiyet belli olur mu sizce?

Sağol canım geldi geçti çok şükür sen bulanti için ilac kullanıyor muydun ? Ben kullanırdım ama hiç fayda etmezdi kusardim surekli bişey de yiyemezdim doğru düzgün onun için serum takviyesi verirdi doktorum o iyi gelirdi bir iki gün.

Kızlar bir şey sorcam sucuk tüketen var mi aranızda? Doktoru sucuk konusunda bir şey söyleyen var mi?
Diğer sorum da haftaya kontrolüm var cinsiyet belli olur mu sizce?
Ben ne yiyim ne iceyim die sormadim nescafe cay kola cips sosis salam bunalri tuketmiyorum normaldede tuketmiyorum zarari migdeye kalbe cok die ama sucuk iki kez yedim cok az oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…