2021 Nisan Anneleri

Kizlar ben simdi doktora gidiyorm en son gittigimde 6+4 du ama ultrosonda 6+1 cikmisti 10 gun sonra gel demisti doktor bakalim bugun ne diycek 2.hamilelik olmasina rağmen yine heyecan zirvede

Güzel haberlerle dönersin inşallah..Benim de ikinci ama 10. gebeliğimde olsa herhalde aynı heyecanı hissederdim.

Kizlar ben simdi doktora gidiyorm en son gittigimde 6+4 du ama ultrosonda 6+1 cikmisti 10 gun sonra gel demisti doktor bakalim bugun ne diycek 2.hamilelik olmasina rağmen yine heyecan zirvede
Güzel haberlerle gel inşallah. Benim ilk kontrolüm 8+5 ti 9+1 gösterdi ultrason ve dr bilgisayar 3 eksi veya 3 artı yanılma payı olur demişti.

Hoşgeldin..ben de bu grubu sonradan farkettim yeni geldim sayılır :)

Kizlar simdi ciktim 8+2 gorunuyor minnoş hersey yolunda❤esim kalp atisini sordu 165 dedi bakalim dogrumuymus kalp atisna gore cinsiyet gorucez140 ustu kiz olur demislerdi bakalim sonuc ne olcak
Maşallah canım herşeyin yolunda olması ne güzel benimde 28 Eylül de kontrolüm merak ediyorum büyüdü mü acaba

Maşallah canım herşeyin yolunda olması ne güzel benimde 28 Eylül de kontrolüm merak ediyorum büyüdü mü acaba
ben bi ozel muaynaneye birde ozel hastane de bi doktora gidiyordum simdi eylul sonu ozel hastanedeki doktoruma gidicem tek doktora dusurucem takibi artik eylul sonuda gittikden sonra birdaha 14 haftalik olana kadr gitmek istemiorm 2 li test falan yaptirmiycam cunku

İlk
İlk hamileliğim de bende aynı şekilde 2 doktora gidiyordum daha sık görmüş oluyordum bebeğimi de şimdi pandemiden dolayı ne kadar az kalabalığa girersem o kadar iyi diye düşünüyorum vakalar artmaya başladı yine bende bu sefer 2li testi yaptırmicam detaylı ultrason yaptırırım mutlaka o daha önemli bence. Şeker yüklemesinide yaptıramamıstim o içecek midemi bulandirmıs yarım kalmıştı test sadece açlık tokluk baktırırım.

Kizlar simdi ciktim 8+2 gorunuyor minnoş hersey yolunda❤esim kalp atisini sordu 165 dedi bakalim dogrumuymus kalp atisna gore cinsiyet gorucez140 ustu kiz olur demislerdi bakalim sonuc ne olcak
Ya maşallah minige benim 2 hafta var daha birsey sorabilir miyim? Usg resmi verdi mi? 165 orada yazıyor olmalı acaba kısaltması ne diye geçiyor? Benim resimde DR var karşısında 130 var acaba kalp atış sayısı mi o?

Mart anneleri kiz diye sıralı gidiyor eyyy nisan anneleri nolcak bizim kizlar
Evet bende arada bakıyorum oraya büyük ihtimalle bende Nisan görünümlü Mart annesi olacağım. Çoğunlukla cinsiyetleri kız onlarınbizim gurubu merak ediyorum açıkçası

Ben şekeri de yaptırmadan normalde lonk diye 2 3 yada 4 dilim baklavayı yemiyoruz zaten tatlı yiyen biri değilim hemen tansiyonumu oynatır şeker yüklemesinede karsiyim
Evet bende arada bakıyorum oraya büyük ihtimalle bende Nisan görünümlü Mart annesi olacağım. Çoğunlukla cinsiyetleri kız onlarınbizim gurubu merak ediyorum açıkçası
Cok tatlılar ya sıcak bir ortam var bende sezeryan olursam orda olabilirim sezeryanlari okudukça normal doğum çok kolay geliyor

Kızlar benim midem çok kötü durumda ya sürekli bulanıyo gün içinde hiçbirşey yapamıyorum, gece de bulantıdan uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum.Bulanmadığı zamanlarda da ağrıyor.Prilam kullandım, zencefil tableti kullandım hiçbir işe yaramadı ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…