Hos buldukHos geldin ❤
Selam bende kısmetse nisan annesi olacagım. Başka bir nisan anneleri gurubundaydım burayı yeni keşfettim daha aktifmiş :) diğer tarafta bikaç kişi harici kimse yok benide alın kızlar aranıza. Sağlıkla bebişleri kucagımıza alma dilegiyle
Hoş geldin aramıza doğumdaşımHos bulduk
Kizlar ben simdi doktora gidiyorm en son gittigimde 6+4 du ama ultrosonda 6+1 cikmisti 10 gun sonra gel demisti doktor bakalim bugun ne diycek 2.hamilelik olmasina rağmen yine heyecan zirvede
Güzel haberlerle gel inşallah. Benim ilk kontrolüm 8+5 ti 9+1 gösterdi ultrason ve dr bilgisayar 3 eksi veya 3 artı yanılma payı olur demişti.Kizlar ben simdi doktora gidiyorm en son gittigimde 6+4 du ama ultrosonda 6+1 cikmisti 10 gun sonra gel demisti doktor bakalim bugun ne diycek 2.hamilelik olmasina rağmen yine heyecan zirvede
Hos bulduk.Hoş geldiniz.
Aa evettt hoş buldum canım valla aynı gidiyoruz tesadüf ikinci çocuklarda aynı ayda doğuyoHoş geldin aramıza doğumdaşımbiz Ağustos 2018 anneleri topiğinde de birlikteydik ❤
Heyecanla bekliyorum çıkınca bize de yazSaolun insallah kizlar sirami bekliyorum heyecanla ❤
Hoşgeldin..ben de bu grubu sonradan farkettim yeni geldim sayılır :)Selam bende kısmetse nisan annesi olacagım. Başka bir nisan anneleri gurubundaydım burayı yeni keşfettim daha aktifmiş :) diğer tarafta bikaç kişi harici kimse yok benide alın kızlar aranıza. Sağlıkla bebişleri kucagımıza alma dilegiyle
Maşallah canım herşeyin yolunda olması ne güzelKizlar simdi ciktim 8+2 gorunuyor minnoş hersey yolunda❤esim kalp atisini sordu 165 dedi bakalim dogrumuymus kalp atisna gore cinsiyet gorucez140 ustu kiz olur demislerdi bakalim sonuc ne olcak
ben bi ozel muaynaneye birde ozel hastane de bi doktora gidiyordum simdi eylul sonu ozel hastanedeki doktoruma gidicem tek doktora dusurucem takibi artik eylul sonuda gittikden sonra birdaha 14 haftalik olana kadr gitmek istemiorm 2 li test falan yaptirmiycam cunkuMaşallah canım herşeyin yolunda olması ne güzelbenimde 28 Eylül de kontrolüm merak ediyorum büyüdü mü acaba
İlk hamileliğim de bende aynı şekilde 2 doktora gidiyordum daha sık görmüş oluyordum bebeğimi deben bi ozel muaynaneye birde ozel hastane de bi doktora gidiyordum simdi eylul sonu ozel hastanedeki doktoruma gidicem tek doktora dusurucem takibi artik eylul sonuda gittikden sonra birdaha 14 haftalik olana kadr gitmek istemiorm 2 li test falan yaptirmiycam cunku
Ya maşallah minigeKizlar simdi ciktim 8+2 gorunuyor minnoş hersey yolunda❤esim kalp atisini sordu 165 dedi bakalim dogrumuymus kalp atisna gore cinsiyet gorucez140 ustu kiz olur demislerdi bakalim sonuc ne olcak
Evet bende arada bakıyorum oraya büyük ihtimalle bende Nisan görünümlü Mart annesi olacağım. Çoğunlukla cinsiyetleri kız onlarınMart anneleri kiz diye sıralı gidiyor eyyy nisan anneleri nolcak bizim kizlar
Ben şekeri de yaptırmadan normalde lonk diye 2 3 yada 4 dilim baklavayı yemiyoruz zaten tatlı yiyen biri değilim hemen tansiyonumu oynatır şeker yüklemesinede karsiyimİlk
İlk hamileliğim de bende aynı şekilde 2 doktora gidiyordum daha sık görmüş oluyordum bebeğimi deşimdi pandemiden dolayı ne kadar az kalabalığa girersem o kadar iyi diye düşünüyorum vakalar artmaya başladı yine bende bu sefer 2li testi yaptırmicam detaylı ultrason yaptırırım mutlaka o daha önemli bence. Şeker yüklemesinide yaptıramamıstim o içecek midemi bulandirmıs yarım kalmıştı test sadece açlık tokluk baktırırım.
Cok tatlılar ya sıcak bir ortam var bende sezeryan olursam orda olabilirimEvet bende arada bakıyorum oraya büyük ihtimalle bende Nisan görünümlü Mart annesi olacağım. Çoğunlukla cinsiyetleri kız onlarınbizim gurubu merak ediyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?