2021 Nisan Anneleri

Bizim doktor da 3. Ay dolsun ondan sonra söyleyin dedi. Şimdi yavaş yavaş hazırlıyorum☺

Son düzenleme:
Kırklarelinde canm gel gel bikac kişiye daha sordum 8.haftalarda hep tutturmus
vayyy iyimis acaba nasil goruyo cok merak ettim ya elika yuklu bende cinsiyetle alakali hersey 8.haftada olusur gelisir flan yazio ne ara gelismis de gormus ya kiz sen bizim ultroson fotolarini al da git doktora kk da fenomen yaptim sizi sunlarada bi bakin de

Kızlar benim göbek çıktı biraz kot pantolonum kapanıyor ama oturunca falan sıkıyor. Toka kullanıyorum. Bir tarafı ilikten geçirip tekrar düğmeliyorum, esnek oluyor belki sizin de işinize yarar

Eklentiler

• D8CC0464-983A-42FC-83C4-7AB1E48B6EEB.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 20AECB99-B550-4CD8-8FFF-DEB2AC20AB83.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar benim göbek çıktı biraz kot pantolonum kapanıyor ama oturunca falan sıkıyor. Toka kullanıyorum. Bir tarafı ilikten geçirip tekrar düğmeliyorum, esnek oluyor belki sizin de işinize yarar
Ben de geçen hafta böyle idare ettim. Bu hafta iki bol elbise 2 de pantolon aldım hamile pantolonu çok esnek ve rahat.Havalar soğuyana kadar idare ederim.Sonrası allah kerim :)

O bi uzvunu gormuyodur yaa neyini gircek tamamı 1 cm bebenin başka biseyine bakıyo ama neyine bilmiom baya bi inceledi bizimkinide demeden önce bidaha gittiğimde sorcam ama nerden anlion.diye konuştuğum kıza 8.haftada yüzde 90 kız demiş kızı var smdi bana yüzde vermesi dedm o zman kesindir abla dedi ben alıştırayım kendimi oğlana bari

Vayyy cok iyi aman bosver en azindan tahmin yurutuo heyecanli olur bazi doktorlar var gectim cinsiyeti hic bisi konusamiyosun suratlarina bakilmio severim bole heyecan veren doktorlari

Beni 20. Hafta çağırdılar asiya belli bir zamanı yok mu acaba ? Unutmuşum zamanını
Canim bende 20.haftalar da oluyor die biliyorum belki ön hatirlatma icin 16.haftada ara demistir bende 8 yil once dogum yaptim unuttum bir cok seyi yeniden gorucez yasayip rabbim izin verirse

Allah bağışlasın canım kardeşlik güzel şey kalabalık aile de çok değerli. Ben hep 4 çocuk istemiştim nasip işte 3. 'yu düşük yaptım Rabbim bunu bağışlasın inşallah.
Rabbim bağışlasın canım hepsini De nazarlardan korusun

Vayyy cok iyi aman bosver en azindan tahmin yurutuo heyecanli olur bazi doktorlar var gectim cinsiyeti hic bisi konusamiyosun suratlarina bakilmio severim bole heyecan veren doktorlari
Aynen ya en azndan eğlenceli şimdi oğlan diye sevelim değişirse kız diye severiz ikisinden de hevesimi alırım böylece

Allah yardımcın olsun zor gerçekten insallah geçer

Cnm benimkilerin arası daha kısaydı ama Doğumda skntı olmadı normal olduğu için. Bir de bebeğim emmiyordu zaten alerji sebebiyle, hamileliğim de hiç skntı yasamadım, su anki hamileliğim den cok cok rahattım Rabbim bir yerde kolaylık vermişti . O yüzden sorun yasamadım. Ama sonrasında cok zorlandığım zamanlar oldu biri uyumak ister biri emmek ister banyosu, dısarı cıkması falan hep zor 3 - 4 yasına kadar. İkiz kadr olmasa da yakın yani cnm. Okula başladıklarında rahat ediyorsun bu da güzel yanı. Arkadasa ihtiyaçları olmuyo, hep beraber oynuyorlar

Cooook teşekkür ederim, önceki gebeligimde buna benzer tabi karbonhidratsiz ve daha az meyveli olanini gebelik sekerim için uygulamistim. Her hafta listemi yeniliyordu diyetisyenim. Bu defa inşaallah şeker falan çıkmaz ise bu listeye uygun hareket edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…