2021 Nisan Anneleri

Ben dışarda tüketmiyorum tam pişmemiş olabiliyor çünkü. Evde iyice pişiriyorum öyle yiyorum da zaten daha 2 kez yedim gebeliği öğrendiğimden beri.

Biz o gün markete gittiğimizde kokusu çok fazla geldi ama doktor uzak duralım dediği için hiç aklımdan bile geçmedi. Bi arkadaşım kasap sucuğu tükettiğini söylemişti. En son muayene de tekrar doktora sormayı düşündüm.

Bizde kasap sucugu aliyoruz gorumcemin kocasi kasap o saolsun ozel yapiyor baharatini falan hazir sucuk tuketmiyorm hc

Kızlar bir şey sorcam sucuk tüketen var mi aranızda? Doktoru sucuk konusunda bir şey söyleyen var mi?
Diğer sorum da haftaya kontrolüm var cinsiyet belli olur mu sizce?
Ben tüketiyorum ama herseyin iyice pismesine dikkat ediyorum ne oldugu önemli degil, ciger tarzi seyleride ilk hamileligimde oldugu gibi bu hamileligimdede cikardim.

Bizde kasap sucugu aliyoruz gorumcemin kocasi kasap o saolsun ozel yapiyor baharatini falan hazir sucuk tuketmiyorm hc

Kızlar doktoruma ulaşamıyorum yineee çok açık kahve akıntm geldi koyu sarı da diyebilirim.belimin ortasına da bir ağrı saplandı nabzım orada atıyor sanki.ne yapsak şimdi ....gitsem mi dinlensem mi bilemedim...

Daha once lekelenme oldumu herhangi bi ilac kullaniyormuydunuz benim koyu sari akintim var ama bu normal gebelikde kahvemi sari mi ona karar verin kahveyse gidin bence bikez

Sorma dolaptan aldım içi jel dolu bir göz torbam var.onu koyayım dedim.Allah yarabbim,dolabın tüm kokusu sanki ona sinmiş.yok koyamadım.burnumun dibine dolaptan aldıpım herşey koktu.

Daha once lekelenme oldumu herhangi bi ilac kullaniyormuydunuz benim koyu sari akintim var ama bu normal gebelikde kahvemi sari mi ona karar verin kahveyse gidin bence bikez
Evet evet progestan alıyorum.daha önceki lekelenmemde proluton iğne oldum.koyu sarı açık kahve arası tam bir rengi yok.

Hemen uzan dinlen baktin artiyo acile git istersen icin rahat etsin diye. Benimde kahve rengi akintim vardi doktorumu aradim hemen uzan dinlen korkma dedi kana dönüsürse acil gel hemen dedi. Dinlendim 3 güne gecti

Hemen uzan dinlen baktin artiyo acile git istersen icin rahat etsin diye. Benimde kahve rengi akintim vardi doktorumu aradim hemen uzan dinlen korkma dedi kana dönüsürse acil gel hemen dedi. Dinlendim 3 güne gecti
Yattım yattım.bacaklarımı da kaldırdım.kana dönüşecek gibi değil sanki.ondan telaş etmedim öyle.bugün süpürge yaptım o mu tetikledi bilemedim.

Benim de dr u beklerken azıcık karamel mı desem açık kahve geldi dr sorun değil dedi. Ultrasona geçince sordum kanama car mı die. Görünen kanama yok her kanaan gözükmez küçük bir damar çatlağından sizan gorunmez dedi sen Yat dinlen ama miktarı ve rengi ne dikkat et dr una ulaşip onay al tabi canim

Hicbirsey yiyemiyorum,ne et ne yumurta,ne sut surekli peynir zeytin ekmek surekli agrilarim var,bulantim prilam a ragmen gecmiyor.iltihap im onca ilaca ragmen gecmiyor.Bu sefer cidden digerinden o kdr farkliki ilki erkekti ayni cinsiyetse cidden her gebelik cok baska.

ver canim valla benim 2 yasindaki oglum sucuk delisi yaparim bol bol:)
Heyecanla bekliyoruz

200 grm toz biber 25grm kimyon 10 grm karışık baharat

4 kilo kıymaya bu alın zaten 10 15 tl bisey tutuyor evde dursun her 1 kg kıymaya 1 çay bardağı koycaksiniz yoğurup 1 gece buzdolabında bekletin sonra tuz sarımsak ağız tadınıza göre ekleyip yoğurun sonra buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atın. Ne kadar yağ çekerseniz okadar tane tane ayrılır zaten yemeden 1 2 saat önce çıkarıp tavada kavurun bu suçuk ici. Eğer evde suçum makinası yoksa içi hazırlayıp kasapta doldurtun afiyet olsun

Evet canım sanırım bu geceyi atlatınca geçer.yoruldum ondan oldu sanırım.ulaşamıyırum aramızda dağlar var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…