Benim kizim dan kalan bir cift eldiven bile yok hersey yeniden alinacak sadece ilerde kizima vermek icin hatira bazi esyalarinu sakladim ilerde belki kizi olursa giydirmek isterseBen sağlıkla doğacağına
Benim ev ile ilgili kafamda çok düzenleme varönce onları yapmam gerek.bebekle ilgili olanlara üşenirim erken erken...ilk gebeliğimde ben de dayanamamıştım ama bu kez öyle heveslerim yok.sağlıklı olsun eve can olsun.sanırım ben önce kızımdan kalan ayırdığım unisex renkler de vardı,onlara bir göz gezdiririm.hepsini vakumlu hurca koymuştum yenidoğan ve 3-6 aylık çoğu sağlam şeyi tek yerde toplayıp yatağın altına atmıştım.kalanların çoğunu bağışladım.
Canım monurol diye bi ilaç var tek kutu içinde toz şase suya karıştırıp gece yatmadan içiyorsun tuvalete çıkmıyorsun biraz mesanede kalması gerekiyor.Sabaha hiçbirşeyin kalmıyor bildiğim kadarıyla hamilelere de ileriki haftalarda veriyorlar ama ilk 12 hafta kullanılmıyor olabilir antiseptik-antibiyotik grubunda bir ilaç çünkü.Doktoruna sor öneredebilir ama içemezsen de günlük en az 3 litre su içmen gerekli geçmiş olsunGunaydinlaarrsanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bol su içmek disinda napsam sizce
Ben ilk hamileligimde doguma 3 hafta kala alisverise baslamistim bazi nedenlerden dolayi ve cok stres olmustum sinir olmustum. Oglumun camasirlarini yikadim odasini tam kurmaya baslayacakken erken dogum basladi ve herseyi dogumdan sonra yapmak zorunda kalmistim. Bunda kiyafette oda hersey hazir abisinin kiyafetlerini giyecek o yüzden rahatim.Alisveris icin 7.aya kadar bekleyebilen varmi acaba bende kendimi tutmak istiorm ama ilk hamilelikde cimsiyet ogrendigim gun basldm
Bizim mama sandaliyesinden kiyafete aklina gelen herseyi gorumceme verdm hic birsy kalmadi elimde simdi ondan geri almak istemiorm zaten hic birinin kullanacak yeri kalmamistir mecbur sifirdan yapicam her ay bir parca esya alirim sonra toptan almak daha cok zorlar yoksa beni ama kizimda yaptigim kadr alisvirs yapmam bir cok kiyafeti giyemedi hemen buyuyolar bu sefer daha temkinli olucam insalahBen ilk hamileligimde doguma 3 hafta kala alisverise baslamistim bazi nedenlerden dolayi ve cok stres olmustum sinir olmustum. Oglumun camasirlarini yikadim odasini tam kurmaya baslayacakken erken dogum basladi ve herseyi dogumdan sonra yapmak zorunda kalmistim. Bunda kiyafette oda hersey hazir abisinin kiyafetlerini giyecek o yüzden rahatim.
aynen bizdede öyle oldu giyilmeyen bisürü kiyafet var. Birde ben ikinci cocuguda düsündügüm icin hem kiz hemde erkek cocugunun giyebilecegi seyler aldim odasi ve diger esyalarda ayni sekil.Bizim mama sandaliyesinden kiyafete aklina gelen herseyi gorumceme verdm hic birsy kalmadi elimde simdi ondan geri almak istemiorm zaten hic birinin kullanacak yeri kalmamistir mecbur sifirdan yapicam her ay bir parca esya alirim sonra toptan almak daha cok zorlar yoksa beni ama kizimda yaptigim kadr alisvirs yapmam bir cok kiyafeti giyemedi hemen buyuyolar bu sefer daha temkinli olucam insalah
Ver canım iyi olur yapar yeriz sağlıklı sağlıklıKizlar isterseniz ben kayseriliyim isterseniz evde sucuk tarifi verir8m normal bindiğiniz sucuk.
Yukarıda yazdım canimVer canım iyi olur yapar yeriz sağlıklı sağlıklı
200 grm toz biber 25grm kimyon 10 grm karışık baharat
4 kilo kıymaya bu alın zaten 10 15 tl bisey tutuyor evde dursun her 1 kg kıymaya 1 çay bardağı koycaksiniz yoğurup 1 gece buzdolabında bekletin sonra tuz sarımsak ağız tadınıza göre ekleyip yoğurun sonra buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atın. Ne kadar yağ çekerseniz okadar tane tane ayrılır zaten yemeden 1 2 saat önce çıkarıp tavada kavurun bu suçuk ici. Eğer evde suçum makinası yoksa içi hazırlayıp kasapta doldurtun afiyet olsun
Merhana:) ewet bugun gittim benmde karından goremedı wajınal bakınca keseyı gordu cok sukur, ama bı aksılık olmazsa 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsın dedı yarın agız. Bende tedirgin oldum riskli mı acaba dıye. 1-2 li bısey dedı birde hemsıresine anlayamadım dewlete gttım cnku acaba tekrar ozele gitmelı mıyımHayırlı uğurlu olsun canım ☺ Vajinal bakmanın bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum gerçi tüp bebekte değişir mi bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemiyorum ☺ Benim 5+1 de gittiğimde değerim 2900 dü ancak karından görememişti vajinal baktı doktorum. İnşallah sen de sıkıntısız bir şekilde keseni de görürsün hamileliğini de geçirirsin
Kusarken zorlandiysan ondan ağrımıştır karnın. Herkesin aynı olmuyor bulantı süresi benim 4.aya kadar sürmüştü çok yoğun şekilde sonra geçiyor ama.Kızlar benim ilk hamileliğim, göbeğimin çevresi karnım ağrıyor, çok halsizim, yemek yerken bir anda öğürtü geliyordu, bugün kahvaltı sonrası ilk kez çıkarttım, umarım ilk ve sondur. Çok kötü oldum, boğazım ağrıyor.
Daha önceki hamileliklerinizde bulantılarınız ne zaman geçti?
Aleyküm selam canım çok sevindim iyi olmanıza. Progestan için alarm kur telefonuna ben düzenli aynı saatlerde kullanırdım 3 ay devam etmişti lekelenmem hemde kanama alanı falan yoktu ona rağmenSelamun aleykınaleykum kızlar geldim doktordan çoook şükür bebişlerim iyi büyümüşlerprogestana bi süre daha devam edicem kanama alanı azalmıs gibi dedi. Dün bi öğünü unuttum koymayı aksam turuncu gbi kırmızımsı geldi dedim tamam dikkatli ol unutma devam edelim dedi iki hafta sonra bir sonraki kontrol biraz kilo vermişsin beslenmene dikkat et dedi ama bebişlerim iyimiş cok şükür üç günde önden gidiyolarmış
Gozunuz aydin cok guzel. Darisi randevusunu bekleyenlerin basinaSelamun aleykınaleykum kızlar geldim doktordan çoook şükür bebişlerim iyi büyümüşlerprogestana bi süre daha devam edicem kanama alanı azalmıs gibi dedi. Dün bi öğünü unuttum koymayı aksam turuncu gbi kırmızımsı geldi dedim tamam dikkatli ol unutma devam edelim dedi iki hafta sonra bir sonraki kontrol biraz kilo vermişsin beslenmene dikkat et dedi ama bebişlerim iyimiş cok şükür üç günde önden gidiyolarmış
Benim iki hamileligimde de 9 ay sürdü, doğumda bile kusuyordum o dereceKızlar benim ilk hamileliğim, göbeğimin çevresi karnım ağrıyor, çok halsizim, yemek yerken bir anda öğürtü geliyordu, bugün kahvaltı sonrası ilk kez çıkarttım, umarım ilk ve sondur. Çok kötü oldum, boğazım ağrıyor.
Bende onu izliyorum bakıyorum bebek büyümemiş gitmiyorum 12.hafta bence daha faydalı gitmeyeGünaydınlarbir sürü konular konuşulmuş alışveriş yapmaya hazırlananlar falan. Bende de kızımdan ayırdıklarım var üzerine biraz ekleme yaparım son zamanlara yakın. Erken alma taraftarı değilim. Cinsiyet belli olunca onun niyetine bir tane tulum falan alırım belki. Kız olursa çok bişey almama gerek kalmaz yenidogan kıyafetimiz çok fazla var çünkü. Dün bir video izledim 11. Haftada cinsiyeti belli olmus erkek bebekti Kağan Kocatepe diye bir doktor var onun videosuydu kızıma 11. Hafta gibi erkeğe benziyor ama kesin değil demişti doktor 14. Haftada kordonunda bir gariplik farkettigi için perinatologa gitmiştik orda kesin kız olduğu belli olmuştu.
Canım 1 haftadır kusuyordu elhamdülillah bugün iyiyim Allahım ksuup geliyorum yine bulanıyor yemekleri sık ve düzenli yemeliKızlar benim ilk hamileliğim, göbeğimin çevresi karnım ağrıyor, çok halsizim, yemek yerken bir anda öğürtü geliyordu, bugün kahvaltı sonrası ilk kez çıkarttım, umarım ilk ve sondur. Çok kötü oldum, boğazım ağrıyor.
Aleykum selam canim neden içmeyi unutuyorsunSelamun aleykınaleykum kızlar geldim doktordan çoook şükür bebişlerim iyi büyümüşlerprogestana bi süre daha devam edicem kanama alanı azalmıs gibi dedi. Dün bi öğünü unuttum koymayı aksam turuncu gbi kırmızımsı geldi dedim tamam dikkatli ol unutma devam edelim dedi iki hafta sonra bir sonraki kontrol biraz kilo vermişsin beslenmene dikkat et dedi ama bebişlerim iyimiş cok şükür üç günde önden gidiyolarmış
Aynen daha dikkatli olucam artık canım onlar iyi olsunda sıkıntı vermiyosa önemli değil ben fitili koyarım napaymAleyküm selam canım çok sevindim iyi olmanıza. Progestan için alarm kur telefonuna ben düzenli aynı saatlerde kullanırdım 3 ay devam etmişti lekelenmem hemde kanama alanı falan yoktu ona rağmendüzelir inşallah merak etme.
Valla aklımdaydı namaz kılıp koyayım dedim fitil olarak ya biraz kalkmıcam diye sonrada unutuvermişim bida yapmıcam inşaallahBende onu izliyorum bakıyorum bebek büyümemiş gitmiyorum 12.hafta bence daha faydalı gitmeyekızda yanılıyorlarsa erkekde pek yanılmıyorlar kordon pipi sanıyorlar bazen
Canım 1 haftadır kusuyordu elhamdülillah bugün iyiyim Allahım ksuup geliyorum yine bulanıyor yemekleri sık ve düzenli yemeli
Aleykum selam canim neden içmeyi unutuyorsunbebekler kilo alsinda insallah maasallah berakellah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?