2021 Nisan Anneleri

Amin canim sen yinede doktoruna soyle bugun bende cok agrim oluyor dedim doktora lekelenme kanama yoksa korkma ama azicik olsa bile beni arayin dedi rahim buyudukce agriycak dedi saglikla kavusalim evlatlarimiza insallah

Günaydın tatlım benimde biraz önce aynı dediğin gibi oldu bende bütün bebelere hep dua ediyorum kucağımiza sağlıkla alalım die.insallah Ya Rabbim. Bende sakince bekliyorum .

Olabilir uzan dinlen gecer. Şu yavruları bi sağ salim sağlıkla doğursakta bi derin nefes alsak :)
Vallahi ya..en azından şu riskli dönem geçse ona da razıyım.süpürgeyi çok kuvvetli yapıyorum ben.bizimki de yapışır sağolsun ağır olmasa da itme kuvveti uygulamak yaramıyor.ne güzel gidiyordum ya 3 gün yat dur şimdi.belim baya kötü.

Rüyamda küçük gol gibi bireyden ayağıma bisi batıyordu megersem yuzukmus eşim gümüş taşlı yüzük buluyor benim kizim olcak

Amin canim sen yinede doktoruna soyle bugun bende cok agrim oluyor dedim doktora lekelenme kanama yoksa korkma ama azicik olsa bile beni arayin dedi rahim buyudukce agriycak dedi saglikla kavusalim evlatlarimiza insallah
Amin inşaallah canım evet ağrı sızı olacak illa tabi bişey olmasında onlara sıkıntı yok kanama tarzı bişey gelince illa insan bi tedirgin oluyor. Ben birde rahim büyürkende kanama alanı oluşabiliyormus diye duymuştum belkide öyle bişey bilemiyorum hayırlısı Allah tan bakalım progestanda kulanıyorum yapabilecegimi yapıyorum artık

Günaydın tatlım benimde biraz önce aynı dediğin gibi oldu bende bütün bebelere hep dua ediyorum kucağımiza sağlıkla alalım die.insallah Ya Rabbim. Bende sakince bekliyorum .
Günaydın canım amin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla alırız hepimiz inşaallah

Ben şimdi okuduğuma göre bi kaç kişide kanama oldu demekki o haftalarda normal mi

Benim de 2 gundur kasik sizim var. bugun de inanilmaz gaz sancim var. valla surekli o neden oldu bu neden oldu. Ilerlesin arrik su haftalar da biraz daha da olsa rahatlayalim. Kucagimiza alana kadar hic gecmez stresi o ayri ama en azindan ilerledikce riskler azaliyor. Icimi rahat tutuyorum ama illa insana tedirginlik geliyor

Gebeliğin en güzel dönemi 5-6-7.aylar....risk azalıyor göbüş büyüyor.harika dönemler.e bir de alışveriş başlıyor 7 de

Bu arada Çin takvimine göre benim kızlarım tutmuştu bu bebekte erkek çıkıyor. Sizler de denediniz mi?

Gunaydinlaarr sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bol su içmek disinda napsam sizce

Alisveris icin 7.aya kadar bekleyebilen varmi acaba bende kendimi tutmak istiorm ama ilk hamilelikde cimsiyet ogrendigim gun basldm
Ben 7. Aya kadar bekleyenlerdenim ama bebeği kalp atışını görünce gidip bir eldiven, çorap alırım. Bu bebiste de eldiven aldim Alış-veriş zamanlarını düşündükçe heyecanlanıyorum. Zaman geçse biran once

Gunaydinlaarr sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bol su içmek disinda napsam sizce

Canım bol su iç, ayaklarını üşütme ama eğer yanma sikayetin varsa beklemeden doktoruna danış derim. Ilk hamileligimde ilaç kullanmıştım ben bayagi yanma agrım olmuştu.

Canım bol su iç, ayaklarını üşütme ama eğer yanma sikayetin varsa beklemeden doktoruna danış derim. Ilk hamileligimde ilaç kullanmıştım ben bayagi yanma agrım olmuştu.
Yeni başlıyo sanırım yanma yok ta ağrı var hafiften bide bobreklerm ağrıyo sanki arada kumda dokuyo olabilirim çok sık olur bende zaten yarın Perinatologa gtcem söylerim bakalm ne dicekler

Alisveris icin 7.aya kadar bekleyebilen varmi acaba bende kendimi tutmak istiorm ama ilk hamilelikde cimsiyet ogrendigim gun basldm
Ben sağlıkla doğacağına
Gebeliğin en güzel dönemi 5-6-7.aylar....risk azalıyor göbüş büyüyor.harika dönemler.e bir de alışveriş başlıyor 7 de ☺
Benim ev ile ilgili kafamda çok düzenleme varönce onları yapmam gerek.bebekle ilgili olanlara üşenirim erken erken...ilk gebeliğimde ben de dayanamamıştım ama bu kez öyle heveslerim yok.sağlıklı olsun eve can olsun.sanırım ben önce kızımdan kalan ayırdığım unisex renkler de vardı,onlara bir göz gezdiririm.hepsini vakumlu hurca koymuştum yenidoğan ve 3-6 aylık çoğu sağlam şeyi tek yerde toplayıp yatağın altına atmıştım.kalanların çoğunu bağışladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…