Amin canimEvet nedense çok duyuyorum bende ama baktımda ikiz ve çoğul gebeliklerde ilk üç ay görülmesi normal tarzı bişey okudum bilmiyorum zaten saglıksız veya sıkıntılı bişey olursa vücut atmaya calısıyormus hayırlısı bakalım Rabbim neyler güzel eyler. Yok bu doktora sadece perinatolojiye gitmek icin gittim diyebilirim birdaha gidecegimi zannetmiyorum zaten genel olarak şehir hastanesinden cok memnun kalmadım.Rabbim mecbur bırakmasın
Günaydın tatlım benimde biraz önce aynı dediğin gibi oldu bende bütün bebelere hep dua ediyorum kucağımiza sağlıkla alalım die.insallah Ya Rabbim. Bende sakince bekliyorum .Kızlar ben simdi lavaboya girmiştim peçeteye silerken turuncu gibi açık kırmızı gibi geldi. Yarın kontrolüm var bakalım inşaallah önemli bişey yoktur. Birkaç gündür belim çok şiddetli ağrıyor normal rahim büyüyo baskı yapar hormonlar oynuyo oda yapar diye okudum hep ama inşaallah öyle olur bakalım dua edin banada olur muaklıma kötü bişey getirmiyorum bugün daha 4te şehir hastanesine gitmiştim gerektiginde perinatolojiye gidebilmek icin kaydım olsun diye düşündük. Karnımdan muayene oldum bi sorun yok dimi dedim yok dedi zaten hiç ilgilenmedi hastanede herkes zoraki konuşuyordu. Yarın da kendi doktorumda kontrolüm var bakalım herşey yolundadır umarım
Vallahi ya..en azından şu riskli dönem geçse ona da razıyım.süpürgeyi çok kuvvetli yapıyorum ben.bizimki de yapışır sağolsun ağır olmasa da itme kuvveti uygulamak yaramıyor.ne güzel gidiyordum ya 3 gün yat dur şimdi.belim baya kötü.Olabilir uzan dinlen gecer. Şu yavruları bi sağ salim sağlıkla doğursakta bi derin nefes alsak :)
Amin inşaallah canım evet ağrı sızı olacak illa tabi bişey olmasında onlara sıkıntı yok kanama tarzı bişey gelince illa insan bi tedirgin oluyor. Ben birde rahim büyürkende kanama alanı oluşabiliyormus diye duymuştum belkide öyle bişey bilemiyorum hayırlısı Allah tan bakalım progestanda kulanıyorum yapabilecegimi yapıyorum artıkAmin canimsen yinede doktoruna soyle bugun bende cok agrim oluyor dedim doktora lekelenme kanama yoksa korkma ama azicik olsa bile beni arayin dedi rahim buyudukce agriycak dedi saglikla kavusalim evlatlarimiza insallah
Günaydın canım amin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla alırız hepimiz inşaallahGünaydın tatlım benimde biraz önce aynı dediğin gibi oldu bende bütün bebelere hep dua ediyorum kucağımiza sağlıkla alalım die.insallah Ya Rabbim. Bende sakince bekliyorum .
Rüyamda küçük gol gibi bireyden ayağıma bisi batıyordu megersem yuzukmus eşim gümüş taşlı yüzük buluyor benim kizim olcak
Benim de 2 gundur kasik sizim var. bugun de inanilmaz gaz sancim var. valla surekli o neden oldu bu neden oldu. Ilerlesin arrik su haftalar da biraz daha da olsa rahatlayalim. Kucagimiza alana kadar hic gecmez stresi o ayri ama en azindan ilerledikce riskler azaliyor. Icimi rahat tutuyorum ama illa insana tedirginlik geliyorVallahi ya..en azından şu riskli dönem geçse ona da razıyım.süpürgeyi çok kuvvetli yapıyorum ben.bizimki de yapışır sağolsun ağır olmasa da itme kuvveti uygulamak yaramıyor.ne güzel gidiyordum ya 3 gün yat dur şimdi.belim baya kötü.
Gebeliğin en güzel dönemi 5-6-7.aylar....risk azalıyor göbüş büyüyor.harika dönemler.e bir de alışveriş başlıyor 7 deBenim de 2 gundur kasik sizim var. bugun de inanilmaz gaz sancim var. valla surekli o neden oldu bu neden oldu. Ilerlesin arrik su haftalar da biraz daha da olsa rahatlayalim. Kucagimiza alana kadar hic gecmez stresi o ayri ama en azindan ilerledikce riskler azaliyor. Icimi rahat tutuyorum ama illa insana tedirginlik geliyor ☹
Alisveris icin 7.aya kadar bekleyebilen varmi acaba bende kendimi tutmak istiorm ama ilk hamilelikde cimsiyet ogrendigim gun basldmGebeliğin en güzel dönemi 5-6-7.aylar....risk azalıyor göbüş büyüyor.harika dönemler.e bir de alışveriş başlıyor 7 de
Ben 7. Aya kadar bekleyenlerdenim ama bebeği kalp atışını görünce gidip bir eldiven, çorap alırım. Bu bebiste de eldiven aldimAlisveris icin 7.aya kadar bekleyebilen varmi acaba bende kendimi tutmak istiorm ama ilk hamilelikde cimsiyet ogrendigim gun basldm
Bnde kesin dedikleri an başlarım hayatta bekleyememAlisveris icin 7.aya kadar bekleyebilen varmi acaba bende kendimi tutmak istiorm ama ilk hamilelikde cimsiyet ogrendigim gun basldm
Gunaydinlaarrsanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bol su içmek disinda napsam sizce
Yeni başlıyo sanırım yanma yok ta ağrı var hafiften bide bobreklerm ağrıyo sanki arada kumda dokuyo olabilirim çok sık olur bende zatenCanım bol su iç, ayaklarını üşütme ama eğer yanma sikayetin varsa beklemeden doktoruna danış derim. Ilk hamileligimde ilaç kullanmıştım ben bayagi yanma agrım olmuştu.
Ben sağlıkla doğacağınaAlisveris icin 7.aya kadar bekleyebilen varmi acaba bende kendimi tutmak istiorm ama ilk hamilelikde cimsiyet ogrendigim gun basldm
Benim ev ile ilgili kafamda çok düzenleme varGebeliğin en güzel dönemi 5-6-7.aylar....risk azalıyor göbüş büyüyor.harika dönemler.e bir de alışveriş başlıyor 7 de ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?