2021 Nisan Anneleri

Kizlar simdi ciktim 8+2 gorunuyor minnoş hersey yolunda❤esim kalp atisini sordu 165 dedi bakalim dogrumuymus kalp atisna gore cinsiyet gorucez140 ustu kiz olur demislerdi bakalim sonuc ne olcak
Gözün aydın canım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşaallah

Bende de dunden beri sag kasik agrisi var.gobek deligimin 4 parmak altinda, 1 parmak saginda gibi kaliyor. igne batmasi gibi surekli degil, girip cikip gidiyor. Ayaga kalkinca azaliyor, bazi oturma ve yatma pozisyonlarinda azaliyor ama boyle tuhaf bisi. Dun daha azdi bugun daha cok sanki. Aranizda boyle bir seyi olan var mi?

Merhaba hanımlar. Cuma günü azda olsa kalp sesini duyduk Oksopar +coraspin kullanıyorum. Dğn geceden geçemeyen sancı içşn gittim dr bugğn bulantı içinde gttm kendi doktorum deil özel de bi dr gittim bana küçük 1 mm bir kesenin dha olduğunu öyledi. Çok endişelendim zararı oşmaz erir dedi. Yaşayan oldu mu uda fikri olan htta atim foto ben size

ikizmi acaba

Yok canım öyle birşey olmadı bende

Benimki sezeryan dı ama doktorum sorun olmayacağını söyledi. İllaki zor yanları olacak ama biraz büyüdülermi çok rahat ve güzel olur diye düşünüyorum bende inşallahh sağ salim kucağımıza almak nasip olur

Canim bende 20.haftalar da oluyor die biliyorum belki ön hatirlatma icin 16.haftada ara demistir bende 8 yil once dogum yaptim unuttum bir cok seyi yeniden gorucez yasayip rabbim izin verirse
Yaaa ben de 2012 Ağustos 'ta kızımı doğurdum. Herşeyi unutmuşum Bu minikler herşeyi hatırlatacak yeniden
Rabbim bağışlasın canım hepsini De nazarlardan korusun
Meleklerimizsaglikla gelsinler bize inşallah... haftalar hızla ilerlese, cinsiyet belirlense, isim, alışveriş frikileri dolsa buralar. Günler geçmiyor

200 grm toz biber 25grm kimyon 10 grm karışık baharat

4 kilo kıymaya bu alın zaten 10 15 tl bisey tutuyor evde dursun her 1 kg kıymaya 1 çay bardağı koycaksiniz yoğurup 1 gece buzdolabında bekletin sonra tuz sarımsak ağız tadınıza göre ekleyip yoğurun sonra buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atın. Ne kadar yağ çekerseniz okadar tane tane ayrılır zaten yemeden 1 2 saat önce çıkarıp tavada kavurun bu suçuk ici. Eğer evde suçum makinası yoksa içi hazırlayıp kasapta doldurtun afiyet olsun
[/QUOTE]
Çok sağol canım en kısa sürede yapacağım

Ara ara bende de oluyor.oglumda sol taraftaydi benimde bu hamileligimde sagimda.Ayni soylediginiz yere yakin ama hep degil arada oluyor.

Benim dunden beri belli pozisyonlarda oldugumda hep var. hatta elimle o bolgeyi elledigimde de agriyor. Hic anlamadim bu isi
Benim mesela yatarken ayagimi uzatirsam gerinme gibi daha cok oluyor yada bazen otururken basliyor ayaga kalkip yeniden oturuyorum.Surekli deil ama tabi hos degil insani tedirgin ediyor.

Benim mesela yatarken ayagimi uzatirsam gerinme gibi daha cok oluyor yada bazen otururken basliyor ayaga kalkip yeniden oturuyorum.Surekli deil ama tabi hos degil insani tedirgin ediyor.
Sizin soylediginize cok benziyor benimki de. Lekelenmeler de oldugu icin ara ara daha tedirgin oluyorum. Ama iki cocuga anca yer aciliyor herhalde diye icimi rahatlatiyorum

Kızlar ben simdi lavaboya girmiştim peçeteye silerken turuncu gibi açık kırmızı gibi geldi. Yarın kontrolüm var bakalım inşaallah önemli bişey yoktur. Birkaç gündür belim çok şiddetli ağrıyor normal rahim büyüyo baskı yapar hormonlar oynuyo oda yapar diye okudum hep ama inşaallah öyle olur bakalım dua edin banada olur mu aklıma kötü bişey getirmiyorum bugün daha 4te şehir hastanesine gitmiştim gerektiginde perinatolojiye gidebilmek icin kaydım olsun diye düşündük. Karnımdan muayene oldum bi sorun yok dimi dedim yok dedi zaten hiç ilgilenmedi hastanede herkes zoraki konuşuyordu. Yarın da kendi doktorumda kontrolüm var bakalım herşey yolundadır umarım

insallah sorun yokdur cnm bu tarz lekelenmeler son donem gebeliklerde cok olmaya basladi ama yinede tedbirli olmakda fayda var.Birde memnun kalmadigin bi hastane yada doktorun takip etmesinin hic bir onemi yok bence illa gitmen gerekiyorsa sehir hastanesine doktoru degistir derim ben

Evet nedense çok duyuyorum bende ama baktımda ikiz ve çoğul gebeliklerde ilk üç ay görülmesi normal tarzı bişey okudum bilmiyorum zaten saglıksız veya sıkıntılı bişey olursa vücut atmaya calısıyormus hayırlısı bakalım Rabbim neyler güzel eyler. Yok bu doktora sadece perinatolojiye gitmek icin gittim diyebilirim birdaha gidecegimi zannetmiyorum zaten genel olarak şehir hastanesinden cok memnun kalmadım.Rabbim mecbur bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…