2021 Nisan Anneleri

masallah canim gözün aydin

Ben de emziriyorum canm şuanda yok Bi iki defa oldu üşütmesine bağladım da araştırdığım kadarıyla 2 hafta ishal olabilirmiş bebek sonra geçermiş sen yine takibini yap duruma göre doktoruna danışırsın facede falan gruplar var tandem emzirme oraya da bak derim

Hatırlamaz miyim çocuğun adı koca pipiliye çıkmıştı cinsiyette çocuğun pozisyonu çok önemli kimisi saklıyor haftalarca kimisi açıp gösteriyor seninki gibi
ay hic sorma dogumda bakmistim hemen ve ufak oldugunu görünce bi nefes aldim kiz o neydi öyle benim oglan ayak parmaklarini agzina koydu hep 4 aydan sonra ve her gittigimde ayni pozisyondaydi bi süre sonrada düzeltemedigi icin yeri daralinca öylede dogdu ikiye katlanmis gibi ayy ne günlerdi hastaneye gelen cocugu sakat sanip üzülüyordu gecmis olsunmu diyelim gözünüzmü aydin olsun bilemedik diyordu. cok sükür masajla 2 güne ayaklari düzelttiler.

aa öylemi cok sevindim insallah gecer valla cocugu emzirmedim korkudan arabayla gezdirdik durduk uyutana kadar.

Benim kızımda son adet tarihim 10 ekimdi temmuz sonu doğurdum buda öyle olursa 13 temmuz benimki mayısı bulur

Beni de korkuttulardı burada arkadaş söyledi sağolsun atanamayanogretmen kulakkarı çınlasın nasıl oldu acabağ seninki de küçükmüş inşallah sorun olmaz da ikisini bir emzirmeye devam ederiz
Ah canım bulantılardan fenalardayım
7+2 oldum çok fena bulantım var son 10 gündür.
Mutfağa ve lavaboya giremiyorum özellikle.
Maske takıp kızıma zorla bir şeyler hazırlıyorum.
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor, senin emzirdiğin bebeğin ne kadarlıktı
ONTK bebeğiniz ne kadarlık takip edemedim ama emzirebiirsiniz üzülmeyin.
Sizde, emzirdiğiniz bebeğinizde veya karnındaki bebeğinizde bir sıkıntı olmadığı sürece emzirmeye devam edilir, iki bebeğini birlikte emziren çok kişi var.

Benim kızım da iki kez ishal gibi yaptı ama tam ishal de değildi, alerjik bebek kızım, aynı alerjisinin olduğu zamanlardaki gibi kokulu ve mukuslu kaka yaptı iki kez ama emzirdiğim için olduğunu düşünmüyorum. Armut yedirmiştim, bebekken de armut da alerji yapıyordu, belki yine o dokundu bilemiyorum.

Hamile olduğumu öyle anladım zati bende lazer almıştım bitiyordu son seanslar bir baktım hep geri çıkmış dedim hamileyim herhalde
atanamayanogretmen çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer bulantılar benim kız yaşına girecek nasipse 2 Ekim de emzirmeye devam bulantı yok cinsiyete bağlıyorum ama bakalım

Benim oglum koca adam 2 yasinda. Memeyi cok seviyor süt emmeden uyumuyor. Hazir süt taze süt yeni sagilmis inek sütü hepsini denedim icmiyor. insallah gecer bakalim. Bu eski insanlar herseye bisi bulup korkutuyor insani..

Al bendende okadarrrr yalnis yerde dökülme yalnis yerde kil tüy oluyoo

Benimde ama lazerdeki kisi soyle demisti gebelikte olanlarin bazilari dokuluyormus.Yada 1 2 seansla hemen gidiyormus.

Benim oglum koca adam 2 yasinda. Memeyi cok seviyor süt emmeden uyumuyor. Hazir süt taze süt yeni sagilmis inek sütü hepsini denedim icmiyor. insallah gecer bakalim. Bu eski insanlar herseye bisi bulup korkutuyor insani..
Benim kızım 6 temmuz 2018 doğumlu haziranda kestim memeden artık bağımlı gibi olmuştu geceleri çok sık uyanıyordu ve sadece memede uyuyordu. Yeme düzeni de iyi değildi çok şükür şimdi hepsi düzene girdi. Biberona hiç alışamadı inek sütünü kahvaltida kutu süt olarak pipetle içiyor o sekilde alıştı. Gece bir kez uyanır onda da su ister içer uyur.

Ilk hcg 4 hafta 4 gunlukte dusuktu ilk gebeligimde oglum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…