masallah canim gözün aydinSelamun aleykınaleykum kızlar geldim doktordan çoook şükür bebişlerim iyi büyümüşlerprogestana bi süre daha devam edicem kanama alanı azalmıs gibi dedi. Dün bi öğünü unuttum koymayı aksam turuncu gbi kırmızımsı geldi dedim tamam dikkatli ol unutma devam edelim dedi iki hafta sonra bir sonraki kontrol biraz kilo vermişsin beslenmene dikkat et dedi ama bebişlerim iyimiş cok şükür üç günde önden gidiyolarmış
Sağol canımmasallah canim gözün aydin
Ben de emziriyorum canm şuanda yok Bi iki defa oldu üşütmesine bağladım da araştırdığım kadarıyla 2 hafta ishal olabilirmiş bebek sonra geçermiş sen yine takibini yap duruma göre doktoruna danışırsın facede falan gruplar var tandem emzirme oraya da bak derimKizlar birsey soracam. Ben hala emziriyorum ve oglum 3 gündür ishaleskiler derler ya hamilelikte emzirme süt bozulur diye falan o yüzden korktum biraz acaba sütmü dokunuyor diye, bu konuda tecrübesi bilgisi olan varmi? Doktorum emzirmeye devam et Sorun olmaz ilerki aylarda sütün azalir ve cocuk kendiliginden sütü birakabilir demisti
ay hic sorma dogumda bakmistim hemen ve ufak oldugunu görünce bi nefes aldim kiz o neydi öyleHatırlamaz miyim çocuğun adı koca pipiliye çıkmıştıcinsiyette çocuğun pozisyonu çok önemli kimisi saklıyor haftalarca kimisi açıp gösteriyor seninki gibi
aa öylemi cok sevindim insallah gecer valla cocugu emzirmedim korkudan arabayla gezdirdik durduk uyutana kadar.Ben de emziriyorum canm şuanda yok Bi iki defa oldu üşütmesine bağladım da araştırdığım kadarıyla 2 hafta ishal olabilirmiş bebek sonra geçermiş sen yine takibini yap duruma göre doktoruna danışırsın facede falan gruplar var tandem emzirme oraya da bak derim
Kahverengi olması iyi, içerde bekleyen kan çıkıyor. Alanı küçültür. En son ne zaman kontrole gitmiştiniz?Benim de kahverengi akıntı geldi baya. Progestan baslatti drum. Kanama alani gorunuyodu ultrasonda. İnşallah gecer bekliyorum.
Dün sabah gittim. Agriyla birlikte aktı ilk gelince, hissettim hemen tuvalete gittim. Panik yaptim biraz. İnşallah azaliyodur.Kahverengi olması iyi, içerde bekleyen kan çıkıyor. Alanı küçültür. En son ne zaman kontrole gitmiştiniz?
Ilac kullaniyor musunuz? Doktorunuz ne zaman ne yapmaniz gerektiginde bilgilendirmistir zaman ama icinize sinmeyen bir sey olursa kendisine ulasin bence.Dün sabah gittim. Agriyla birlikte aktı ilk gelince, hissettim hemen tuvalete gittim. Panik yaptim biraz. İnşallah azaliyodur.
Ah canım bulantılardan fenalardayımBeni de korkuttulardı burada arkadaş söyledi sağolsunatanamayanogretmen kulakkarı çınlasın nasıl oldu acabağ seninki de küçükmüş inşallah sorun olmaz da ikisini bir emzirmeye devam ederiz
Evet progestani hem fitil hem hap olarak kullanıyorum.Ilac kullaniyor musunuz? Doktorunuz ne zaman ne yapmaniz gerektiginde bilgilendirmistir zaman ama icinize sinmeyen bir sey olursa kendisine ulasin bence.
Hamile olduğumu öyle anladım zati bende lazer almıştım bitiyordu son seanslar bir baktım hep geri çıkmış dedim hamileyim herhaldeHerkese iyi akşamlar kızlar☺
Tüylenmesi artan var mı acaba2 yıl lazere gitmiştim bacak ve koltuk altındaki tüylerden komple kurtulmuştum şimdi tekrar çakmaya başlıyorlar o kadar para emek acı boşa gitti galiba. Aksi gibi onlar çıkarken saçlarım öbek öbek dökülüyor
Benim oglum koca adam 2 yasinda. Memeyi cok seviyor süt emmeden uyumuyor. Hazir süt taze süt yeni sagilmis inek sütü hepsini denedim icmiyor. insallah gecer bakalim. Bu eski insanlar herseye bisi bulup korkutuyor insani..Ah canım bulantılardan fenalardayım
7+2 oldum çok fena bulantım var son 10 gündür.
Mutfağa ve lavaboya giremiyorum özellikle.
Maske takıp kızıma zorla bir şeyler hazırlıyorum.
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor, senin emzirdiğin bebeğin ne kadarlıktı
ONTK bebeğiniz ne kadarlık takip edemedim ama emzirebiirsiniz üzülmeyin.
Sizde, emzirdiğiniz bebeğinizde veya karnındaki bebeğinizde bir sıkıntı olmadığı sürece emzirmeye devam edilir, iki bebeğini birlikte emziren çok kişi var.
Benim kızım da iki kez ishal gibi yaptı ama tam ishal de değildi, alerjik bebek kızım, aynı alerjisinin olduğu zamanlardaki gibi kokulu ve mukuslu kaka yaptı iki kez ama emzirdiğim için olduğunu düşünmüyorum. Armut yedirmiştim, bebekken de armut da alerji yapıyordu, belki yine o dokundu bilemiyorum.
Al bendende okadarrrr yalnis yerde dökülme yalnis yerde kil tüy oluyooHerkese iyi akşamlar kızlar☺
Tüylenmesi artan var mı acaba2 yıl lazere gitmiştim bacak ve koltuk altındaki tüylerden komple kurtulmuştum şimdi tekrar çakmaya başlıyorlar o kadar para emek acı boşa gitti galiba. Aksi gibi onlar çıkarken saçlarım öbek öbek dökülüyor
Rüyamda küçük gol gibi bireyden ayağıma bisi batıyordu megersem yuzukmus eşim gümüş taşlı yüzük buluyor benim kizim olcak
Benimde ama lazerdeki kisi soyle demisti gebelikte olanlarin bazilari dokuluyormus.Yada 1 2 seansla hemen gidiyormus.Herkese iyi akşamlar kızlar☺
Benim kızım 6 temmuz 2018 doğumlu haziranda kestim memeden artık bağımlı gibi olmuştu geceleri çok sık uyanıyordu ve sadece memede uyuyordu. Yeme düzeni de iyi değildi çok şükür şimdi hepsi düzene girdi. Biberona hiç alışamadı inek sütünü kahvaltida kutu süt olarak pipetle içiyor o sekilde alıştı. Gece bir kez uyanır onda da su ister içer uyur.Benim oglum koca adam 2 yasinda. Memeyi cok seviyor süt emmeden uyumuyor. Hazir süt taze süt yeni sagilmis inek sütü hepsini denedim icmiyor. insallah gecer bakalim. Bu eski insanlar herseye bisi bulup korkutuyor insani..
Ilk hcg 4 hafta 4 gunlukte dusuktu ilk gebeligimde oglum olduKızlar bir arkadaşım dedi ki ilk hcg yüksek çıkarsa erkek oluyormuş erkek erken dölleniyormuş düşük çıkarsa da kız oluyormuş kız geç dölleniyormuş sizce alakası var mı benm ilk 217 çıktı bunu söyleyen arkadaşımın 1034 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?