Aklıma elinde sprialle doğan bebek geldi elinde fitille doğuyorlarmış anne yeter artık yeter şükür geldik diyeValla aklımdaydı namaz kılıp koyayım dedim fitil olarak ya biraz kalkmıcam diye sonrada unutuvermişim bida yapmıcam inşaallahaynen bende öyle dedim içimden amaan onlar kilo alsın
Hahaha cok güldüm kız olurmu olur ama fitilin fazlası geliyo geri bilmiyom artıkAklıma elinde sprialle doğan bebek geldi elinde fitille doğuyorlarmış anne yeter artık yeter şükür geldik diye
Aklıma elinde sprialle doğan bebek geldi elinde fitille doğuyorlarmış anne yeter artık yeter şükür geldik diye
Ne güzel haberler almışsınSelamun aleykınaleykum kızlar geldim doktordan çoook şükür bebişlerim iyi büyümüşlerprogestana bi süre daha devam edicem kanama alanı azalmıs gibi dedi. Dün bi öğünü unuttum koymayı aksam turuncu gbi kırmızımsı geldi dedim tamam dikkatli ol unutma devam edelim dedi iki hafta sonra bir sonraki kontrol biraz kilo vermişsin beslenmene dikkat et dedi ama bebişlerim iyimiş cok şükür üç günde önden gidiyolarmış
Çok şükür sağol darısı herkese inşaallahNe güzel haberler almışsın
Benim doktorum kiloma falan hiç bakmıyor, her hafta 1 kilo veriyorumbenim bebişimde önden gidiyormuş artık buna bağladım kilo verişimi
Merhaba canımMerhana:) ewet bugun gittim benmde karından goremedı wajınal bakınca keseyı gordu cok sukur, ama bı aksılık olmazsa 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsın dedı yarın agız. Bende tedirgin oldum riskli mı acaba dıye. 1-2 li bısey dedı birde hemsıresine anlayamadım dewlete gttım cnku acaba tekrar ozele gitmelı mıyım
ama ne zamn ogrendigine bagli beta bence cok alakasi yok mesela ben regle 5 gun kala ogrendim yani iliskiden 10 gun sonra ilac kullaniorm die suphelenip baktirmistim.Mesela benim arkadasimin oglu var adeti 15 gun gectikden sonra anca yukseldiKızlar bir arkadaşım dedi ki ilk hcg yüksek çıkarsa erkek oluyormuş erkek erken dölleniyormuş düşük çıkarsa da kız oluyormuş kız geç dölleniyormuş sizce alakası var mı benm ilk 217 çıktı bunu söyleyen arkadaşımın 1034 çıktı
bu arada kizimdada cok erken ogrenmistim ilk degerim baktirdigimda 600 idi.simdi 2.hamilelegm ilk degerim 14 duKızlar bir arkadaşım dedi ki ilk hcg yüksek çıkarsa erkek oluyormuş erkek erken dölleniyormuş düşük çıkarsa da kız oluyormuş kız geç dölleniyormuş sizce alakası var mı benm ilk 217 çıktı bunu söyleyen arkadaşımın 1034 çıktı
Hmm ikimizde adetimin gecikince öğrendik bir kaç gün sonra ama onun baya yüksek çıktı baklm alakası var mıbu arada kizimdada cok erken ogrenmistim ilk degerim baktirdigimda 600 idi.simdi 2.hamilelegm ilk degerim 14 du
Bende farkli versiyonunu duydum erkek bebekde deger cok hizli katlanir dediler benim bu gebelikde degerim 2 degil surekli 5 e katladi ilk etapda herkes ikizdir dedi ama tekmis yine kizim olcak gbi hissediorm ama deger cok hizli katladi die erkek diyen cok var cevremdeHmm ikimizde adetimin gecikince öğrendik bir kaç gün sonra ama onun baya yüksek çıktı baklm alakası var mı
İkili taramalarda belli olur belki baklm heycnla bekliyoruzBende farkli versiyonunu duydum erkek bebekde deger cok hizli katlanir dediler benim bu gebelikde degerim 2 degil surekli 5 e katladi ilk etapda herkes ikizdir dedi ama tekmis yine kizim olcak gbi hissediorm ama deger cok hizli katladi die erkek diyen cok var cevremde
Çin takvimine göre benim erkekBu arada Çin takvimine göre benim kızlarım tutmuştu bu bebekte erkek çıkıyor. Sizler de denediniz mi?
Ben öyle düşündüm canım bende duynadımÇok şükür sağol darısı herkese inşaallahTansiyon ve kiloma bakıyorlar artık canım muayene öncesi. Bu dönemler verilebiliyo ya sıkma canını onlar iyi olsun beslensinde. Önden gidince kilomu veriliyomuş hiç duymamıstm
Ikili taramaya kaç hafta kaç günlükken gitmiş olacaksınızİkili taramalarda belli olur belki baklm heycnla bekliyoruz
12+1 de gideceğim haftaya çarşamba günüIkili taramaya kaç hafta kaç günlükken gitmiş olacaksınız
Hatirliyormusun benim oglumun ultrason fotografini ayy dillere dolanmisti koca pipili diyeGünaydınlarbir sürü konular konuşulmuş alışveriş yapmaya hazırlananlar falan. Bende de kızımdan ayırdıklarım var üzerine biraz ekleme yaparım son zamanlara yakın. Erken alma taraftarı değilim. Cinsiyet belli olunca onun niyetine bir tane tulum falan alırım belki. Kız olursa çok bişey almama gerek kalmaz yenidogan kıyafetimiz çok fazla var çünkü. Dün bir video izledim 11. Haftada cinsiyeti belli olmus erkek bebekti Kağan Kocatepe diye bir doktor var onun videosuydu kızıma 11. Hafta gibi erkeğe benziyor ama kesin değil demişti doktor 14. Haftada kordonunda bir gariplik farkettigi için perinatologa gitmiştik orda kesin kız olduğu belli olmuştu.
Hatırlamaz miyim çocuğun adı koca pipiliye çıkmıştıHatirliyormusun benim oglumun ultrason fotografini ayy dillere dolanmisti koca pipili diye11+5 te doktor kesin erkek deyip fotografini cekip vermisti ben dahil topikteki herkes o bacagidir demisti bakalim buda abisi gibi bacaklari havaya dikip poz verecekmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?