2021 Nisan Anneleri

Valla aklımdaydı namaz kılıp koyayım dedim fitil olarak ya biraz kalkmıcam diye sonrada unutuvermişim bida yapmıcam inşaallah aynen bende öyle dedim içimden amaan onlar kilo alsın
Aklıma elinde sprialle doğan bebek geldi elinde fitille doğuyorlarmış anne yeter artık yeter şükür geldik diye

Ne güzel haberler almışsın
Benim doktorum kiloma falan hiç bakmıyor, her hafta 1 kilo veriyorum benim bebişimde önden gidiyormuş artık buna bağladım kilo verişimi

Ne güzel haberler almışsın
Benim doktorum kiloma falan hiç bakmıyor, her hafta 1 kilo veriyorum benim bebişimde önden gidiyormuş artık buna bağladım kilo verişimi
Çok şükür sağol darısı herkese inşaallahTansiyon ve kiloma bakıyorlar artık canım muayene öncesi. Bu dönemler verilebiliyo ya sıkma canını onlar iyi olsun beslensinde. Önden gidince kilomu veriliyomuş hiç duymamıstm

Merhaba canım Keseyi gördükten 10 gün sonra gitmiştim ben kalp atışına. Allah’ın izniyle sen de duyarsın inşallah hiç tedirgin olma İçine hangi doktor daha çok siniyorsa ona git bence tabi imkanlar dahilinde

Kızlar bugün bende gittim kalp atışını duydum çok şükür 7+3 dedi ama sata göre 8+1 olmalıymış biraz geriden geliyor minnosum arayı kapatırız umarım ilerleyen günlerde.sizce benim kızın mı olcak oglum mu bana bi tahmin de bulunun yaa bende çoook merak ediyorum gönlümden geçen var ama tabi ki sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olması tek dileğim.

Kızlar bir arkadaşım dedi ki ilk hcg yüksek çıkarsa erkek oluyormuş erkek erken dölleniyormuş düşük çıkarsa da kız oluyormuş kız geç dölleniyormuş sizce alakası var mı benm ilk 217 çıktı bunu söyleyen arkadaşımın 1034 çıktı

ama ne zamn ogrendigine bagli beta bence cok alakasi yok mesela ben regle 5 gun kala ogrendim yani iliskiden 10 gun sonra ilac kullaniorm die suphelenip baktirmistim.Mesela benim arkadasimin oglu var adeti 15 gun gectikden sonra anca yukseldi

bu arada kizimdada cok erken ogrenmistim ilk degerim baktirdigimda 600 idi.simdi 2.hamilelegm ilk degerim 14 du

Hmm ikimizde adetimin gecikince öğrendik bir kaç gün sonra ama onun baya yüksek çıktı baklm alakası var mı
Bende farkli versiyonunu duydum erkek bebekde deger cok hizli katlanir dediler benim bu gebelikde degerim 2 degil surekli 5 e katladi ilk etapda herkes ikizdir dedi ama tekmis yine kizim olcak gbi hissediorm ama deger cok hizli katladi die erkek diyen cok var cevremde

İkili taramalarda belli olur belki baklm heycnla bekliyoruz

Benim de kahverengi akıntı geldi baya. Progestan baslatti drum. Kanama alani gorunuyodu ultrasonda. İnşallah gecer bekliyorum.

Bu arada Çin takvimine göre benim kızlarım tutmuştu bu bebekte erkek çıkıyor. Sizler de denediniz mi?
Çin takvimine göre benim erkek
Kalp atış hızına göre ise kız bakalım hangisi tutacak
Tabii ki benim için hiç farketmez sağlıklı sıhhatli gelsinde bebişim

Son düzenleme:
Hatirliyormusun benim oglumun ultrason fotografini ayy dillere dolanmisti koca pipili diye 11+5 te doktor kesin erkek deyip fotografini cekip vermisti ben dahil topikteki herkes o bacagidir demisti bakalim buda abisi gibi bacaklari havaya dikip poz verecekmi:)

Hatırlamaz miyim çocuğun adı koca pipiliye çıkmıştı cinsiyette çocuğun pozisyonu çok önemli kimisi saklıyor haftalarca kimisi açıp gösteriyor seninki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…