2021 Nisan Anneleri

Hamile olduğumu öyle anladım zati bende lazer almıştım bitiyordu son seanslar bir baktım hep geri çıkmış dedim hamileyim herhalde
Doğal gebelik testi olmuş seninki
Benimde ama lazerdeki kisi soyle demisti gebelikte olanlarin bazilari dokuluyormus.Yada 1 2 seansla hemen gidiyormus.
İnşallah öyle olur az buz da değil baya baya çıkmaya başladı hemen doğurur doğurmaz da lazere girmek olmaz herhakdr
Al bendende okadarrrr yalnis yerde dökülme yalnis yerde kil tüy oluyoo
Bu kıl tüy performansını saçlarda bekliyorum bakalım kel kalmadan toparlar inşallah kendini

Evet aynı durumdayım ben lazere yeni baslamıstm gecen sene iki seans mı ne gitmiştim genede baya azalma vardı sonra hamile oldugumu öğrendim ara verdik sonra düştü korona falan derken daha gitmemiştim yine hamileyim ama hormonlardan artıyomus malesef sonra da dökülür kendiliğinden diyo annemler ama bilemiyorum saçlara gelince benimde dökülüyo ya fena hemde

Sanırım herkes aynı durumda inşallah dökülür de lazere çok seans gitmeye gerek kalmaz zaten acıyor diye zar zor gitmiştim

Sanırım herkes aynı durumda inşallah dökülür de lazere çok seans gitmeye gerek kalmaz zaten acıyor diye zar zor gitmiştim
Aynen normal demekki canım. Valla bende cok zor gittimde hayırlısı bakalım boşver düşünme simdi bebişler iyi olsunda

Doğumdaşım aramızda sadece 20 gün var benim oğlum 26 temmuz doğumlu. Ya bu eşşek sıpasıda aynı şekil meme olmadan uyumuyo ve çok oyalandığı yetmiyormuş gibi uyuduktan sonrada emzik niyetine kullanıyo dişlerinin arasından zor çıkarıyorum. Sen nasıl bıraktırdın sütü ya belki bendede işe yarar. Uyku saatlerinde özellikle ve geceleri bikaç kez uyanıyo.

Canım artık bilinçli olarak keyif yapıyorlar maşallah emdikçede geliyordu sütüm ama yapacak birşey yok büyüdüler artık yeme içme düzeni için kestim en çok ben kademeli olarak 1 ay gibi bir sürede bıraktırdım önce gündüzleri istediğinde bir şekilde eline birşeyler vererek oyuna dalarak gecistirdim. Sadece gece uykuya gecmeden verdim memeyi emdi uyudu gece 1 kez falan ya uyanır ya uyanmazdi suyunu verir ayağımda sallamaya başlardım meme diye kalkarsa verirdim. Sabah uyaninca kahvaltısini verdim öğün saatlerinde yemeklerini verdim. Meme istedikçe meyve kek salatalık vs.. oyalanacak şeyler verdim eline böyle böyle akşamları da memeyi unutmaya başladı. Arada aklına gelip istediğinde süt bitmiş artık yok annecim dedim yok mu diye sorardı şimdi çok şükür bazen sarılınca falan hissediyor meme var burda diyor sen büyüdün artık dişlerin çıktı yemek yiyebiliyorsun bebekler meme emer diyorum o da kendi bebeğini emzirmeye çalışıyor

Kızlar iyi geceler, nasılsınız ? 9+1 olduk bugün, dün Dr kontrolü vardı. Hiç sıkıntı yoktu, kollarını oynattığini bile gördük o derece. Ama bugün içime bir sıkıntı düştü.. bir şey olmuş mudur sıkıntısı.. istisnasız 3-4 güne böyleyim. Şu ana kadar hiç istifra etmedim ama hep ogurmem oldu. Öğlen hatta oldu en son ama akşam iştahım açıldı tabi sadece ekmek peynir salata için açıldı yani.. yani diyeceğim o ki bazen denk geliyor okuyorum, belirtilerin bittiyse Allah korusun bişey olmuştur filan yazıyor herkes birisi bir şey olmuş mudur diye sorduğunda.. yani kızlar ruh halim hiç iyi değil.. daha dün gördüm bebisimi ama bugün ya bişey olduysa korkusu var. Dr 3 hafta sonra ikili teste çağırdı.. bu ruhsal bunalimlara nasıl çare bulacağım bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl?

Boşa endişe ediyorsun.ağrın ya da kanaman /leken yoksa tadını çıkart:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…