Yok yok onun oğlu olacak ben öyle hissediyorumAy ins kiz olsun ya valla olsun Biz artik eminiz sizin kiziniz olcak
Doğal gebelik testi olmuş seninkiHamile olduğumu öyle anladım zati bende lazer almıştım bitiyordu son seanslar bir baktım hep geri çıkmış dedim hamileyim herhalde
İnşallah öyle olur az buz da değil baya baya çıkmaya başladıBenimde ama lazerdeki kisi soyle demisti gebelikte olanlarin bazilari dokuluyormus.Yada 1 2 seansla hemen gidiyormus.
Bu kıl tüy performansını saçlarda bekliyorum bakalım kel kalmadan toparlar inşallah kendiniAl bendende okadarrrr yalnis yerde dökülme yalnis yerde kil tüy oluyoo
Aha benden birisiKızlar bugün doktora gittim doktor bakar bakmaz bu bebek erkek dedi çok şaşırdım halbuki cinsiyeti de görünmedi daha
Nasil yani daha beninkinin tipi yokAha benden birisigel kız yamacima bnmde 7+2ydi direk erkek dedi
Sizde de kanama alanı vardı geçti mi artık?Kızlar bugün doktora gittim doktor bakar bakmaz bu bebek erkek dedi çok şaşırdım halbuki cinsiyeti de görünmedi daha
Evet aynı durumdayım ben lazere yeni baslamıstm gecen sene iki seans mı ne gitmiştim genede baya azalma vardı sonra hamile oldugumu öğrendim ara verdik sonra düştü korona falan derken daha gitmemiştim yine hamileyimHerkese iyi akşamlar kızlar☺
Tüylenmesi artan var mı acaba2 yıl lazere gitmiştim bacak ve koltuk altındaki tüylerden komple kurtulmuştum şimdi tekrar çakmaya başlıyorlar o kadar para emek acı boşa gitti galiba. Aksi gibi onlar çıkarken saçlarım öbek öbek dökülüyor
Sanırım herkes aynı durumdaEvet aynı durumdayım ben lazere yeni baslamıstm gecen sene iki seans mı ne gitmiştim genede baya azalma vardı sonra hamile oldugumu öğrendim ara verdik sonra düştü korona falan derken daha gitmemiştim yine hamileyimama hormonlardan artıyomus malesef sonra da dökülür kendiliğinden diyo annemler ama bilemiyorum saçlara gelince benimde dökülüyo ya fena hemde
Maşallah sizin doktorlar baya hızlı çıktıKızlar bugün doktora gittim doktor bakar bakmaz bu bebek erkek dedi çok şaşırdım halbuki cinsiyeti de görünmedi daha
Bnmde olan biten buydu 1 cm BebeNasil yani daha beninkinin tipi yokbildigin tirtilcik gibi 7+4um nasil cinsiyet
Aynen normal demekki canım. Valla bende cok zor gittimde hayırlısı bakalım boşver düşünme simdi bebişler iyi olsundaSanırım herkes aynı durumdainşallah dökülür de lazere çok seans gitmeye gerek kalmaz zaten acıyor diye zar zor gitmiştim
Doğumdaşım aramızda sadece 20 gün var benim oğlum 26 temmuz doğumlu. Ya bu eşşek sıpasıda aynı şekil meme olmadan uyumuyo ve çok oyalandığı yetmiyormuş gibi uyuduktan sonrada emzik niyetine kullanıyo dişlerinin arasından zor çıkarıyorum. Sen nasıl bıraktırdın sütü ya belki bendede işe yarar. Uyku saatlerinde özellikle ve geceleri bikaç kez uyanıyo.Benim kızım 6 temmuz 2018 doğumlu haziranda kestim memeden artık bağımlı gibi olmuştu geceleri çok sık uyanıyordu ve sadece memede uyuyordu. Yeme düzeni de iyi değildi çok şükür şimdi hepsi düzene girdi. Biberona hiç alışamadı inek sütünü kahvaltida kutu süt olarak pipetle içiyor o sekilde alıştı. Gece bir kez uyanır onda da su ister içer uyur.
Canım artık bilinçli olarak keyif yapıyorlar maşallah emdikçede geliyordu sütüm ama yapacak birşey yok büyüdüler artık yeme içme düzeni için kestim en çokDoğumdaşım aramızda sadece 20 gün var benim oğlum 26 temmuz doğumlu. Ya bu eşşek sıpasıda aynı şekil meme olmadan uyumuyo ve çok oyalandığı yetmiyormuş gibi uyuduktan sonrada emzik niyetine kullanıyo dişlerinin arasından zor çıkarıyorum. Sen nasıl bıraktırdın sütü ya belki bendede işe yarar. Uyku saatlerinde özellikle ve geceleri bikaç kez uyanıyo.
Boşa endişe ediyorsun.ağrın ya da kanaman /leken yoksa tadını çıkart:)Kızlar iyi geceler, nasılsınız ? 9+1 olduk bugün, dün Dr kontrolü vardı. Hiç sıkıntı yoktu, kollarını oynattığini bile gördük o derece. Ama bugün içime bir sıkıntı düştü.. bir şey olmuş mudur sıkıntısı.. istisnasız 3-4 güne böyleyim. Şu ana kadar hiç istifra etmedim ama hep ogurmem oldu. Öğlen hatta oldu en son ama akşam iştahım açıldı tabi sadece ekmek peynir salata için açıldı yani.. yani diyeceğim o ki bazen denk geliyor okuyorum, belirtilerin bittiyse Allah korusun bişey olmuştur filan yazıyor herkes birisi bir şey olmuş mudur diye sorduğunda.. yani kızlar ruh halim hiç iyi değil.. daha dün gördüm bebisimi ama bugün ya bişey olduysa korkusu var. Dr 3 hafta sonra ikili teste çağırdı.. bu ruhsal bunalimlara nasıl çare bulacağım bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl?
Banada öyle gbi geldi hadi hayirlisi9+1 den selamlar..Bence bebeğim erkek.Siz ne dersiniz?
9+1 den selamlar..Bence bebeğim erkek.Siz ne dersiniz?
Valla birşeyim yok, arada batmalar oluyor ağrı gibi değil.. amaan ne bileyim benim.hormonlarim fazla çalışıyor sanırımBoşa endişe ediyorsun.ağrın ya da kanaman /leken yoksa tadını çıkart:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?