Oooooo senin baya erkenmiş benim dün 10+2 ydi kız hissediyorum hocam dedim baya bi baktı erkek bu erkek dedi çok şaşırdım bende inanasım da gelmedi valla kuzum ya haftaya gel yine bakalım dediAha benden birisigel kız yamacima bnmde 7+2ydi direk erkek dedi
Kuzum doktor dün baktı kanama alana var ama aktif değil dedi kanala giren kahverengi lekeler var onlar gelebilir dedi bir kaç kere kahve keke geldi çok şükür 1 haftadır yok kırmızı lekeler. Sen nasılsın kuzumSizde de kanama alanı vardı geçti mi artık?
Doğru çukurda çok şaşırırım gerçektenMaşallah sizin doktorlar baya hızlı çıktıBakalım doğru mu çıkacak ☺
Banada idrar tahlili kültürü flan yaptılar simdi 3 güne çıkarmış sonuç fitil vericem falan dedi bakalm yaa ne cikcakCanım bende de boool miktarda çıktı hiç su içemiyorum bulantıdan doktor serumla hem sıvı verdi hemde antibiyotik verdi hiç içmek istemiyorum ama doktor içmezsen bebeğe daha zararlı olur dedi
Bnm ay sonu kontrolüm doktorla 2li tarama flan için sanırım cagirdi ozman artık bakalm ne dicek değiştircek mi fikrini aynen devam miOooooo senin baya erkenmiş benim dün 10+2 ydi kız hissediyorum hocam dedim baya bi baktı erkek bu erkek dedi çok şaşırdım bende inanasım da gelmedi valla kuzum ya haftaya gel yine bakalım dedi
Kuzum benim minik baya büyümüştü amaBnmde olan biten buydu 1 cm Bebebakalm dgru mu cikcak anlarız bikac haftaya
Kuzum benim minik baya büyümüştü aslında asla yerinde durmuyordu dans ediyordu resmen deli gibiNasil yani daha beninkinin tipi yokbildigin tirtilcik gibi 7+4um nasil cinsiyet
Zor ama boool bollll su içmemiz lazım en büyük antibiyotik su inşallah zorlamaya çalışacağım kendimi doktor yemek yemesende birşey olmaz bebeğe ama susuz büyük sıkıntılar olur dediBanada idrar tahlili kültürü flan yaptılar simdi 3 güne çıkarmış sonuç fitil vericem falan dedi bakalm yaa ne cikcakasistanlar dedi ama başka doktora da danışırım mutlaka kullanmadan cesaret edemem
Bnm ay sonu kontrolüm doktorla 2li tarama flan için sanırım cagirdi ozman artık bakalm ne dicek değiştircek mi fikrini aynen devam mi
Canım gayet güzel değerlerin ben 150 mg ilaç içiyorum 0,90-2 arası değişiyor iyi gidiyor çok şükürİyi geceler, benim troid için ilaç kullanan annelere bir sorum var. TSH değerinizi kaçta tutuyor doktorunuz? Benimki geçen ay 0,96 idi bu ay 0,79.
Şu içiyorum ama eskiden daha çok içiyorum sanki 2 litre 2.5 litre anca oluyordur sanırım eskiden 3u Geçerdi şimdi bulantı yapioZor ama boool bollll su içmemiz lazım en büyük antibiyotik su inşallah zorlamaya çalışacağım kendimi doktor yemek yemesende birşey olmaz bebeğe ama susuz büyük sıkıntılar olur dedi
Sen yine iyi içiyormuşsun canım ya aslında yeterli diye biliyorum 2-2,5 lt ben 2 bardağı asla geçemiyorumŞu içiyorum ama eskiden daha çok içiyorum sanki 2 litre 2.5 litre anca oluyordur sanırım eskiden 3u Geçerdi şimdi bulantı yapio
Benm vücuda yetmiyo demekki azıcık heybetliyimde benSen yine iyi içiyormuşsun canım ya aslında yeterli diye biliyorum 2-2,5 lt ben 2 bardağı asla geçemiyorum
Aleyküm selam canım. Çok sevindim çok şükür, masaallahSelamun aleykınaleykum kızlar geldim doktordan çoook şükür bebişlerim iyi büyümüşlerprogestana bi süre daha devam edicem kanama alanı azalmıs gibi dedi. Dün bi öğünü unuttum koymayı aksam turuncu gbi kırmızımsı geldi dedim tamam dikkatli ol unutma devam edelim dedi iki hafta sonra bir sonraki kontrol biraz kilo vermişsin beslenmene dikkat et dedi ama bebişlerim iyimiş cok şükür üç günde önden gidiyolarmış
Hahaahhahh ne hoş olmuş, acaba gerçekten belli oluyor mu bu hafatalarda,gözün aydınKızlar bugün doktora gittim doktor bakar bakmaz bu bebek erkek dedi çok şaşırdım halbuki cinsiyeti de görünmedi daha
Kese şekline göre erkek,bir de nub teorisi vardı kk da bunun üzerine tahmin yürütenler var görmüştüm. Gözün aydın canım inşaallah bu haftalardan itibaren korkusuz bebislerimizi beklemeye başlarız, masaallah9+1 den selamlar..Bence bebeğim erkek.Siz ne dersiniz?
Maşallah sizede canım gözün aydınKızlar bende hastaneden geldim bebek büyümüş baya dedi doktor en son 4 buçuk haftalıkken gitmiştim Ayyy bebegimi gördüm çok mutlu oldum sağlıklı hiç Bir sorun yok dedi
Benimde aktif degildi. Ayni sekilde suzulmus gibi gorunen bir kisim vardi. Benim lekelenmem falan bitmisti. Gecen cuma yine kirmizi kanamam geldi az miktarda. Kan sulandiricilara ara verdik yine cumadan sonra da hicbir sey gelmedi. Gelmedi demeye de korkuorm valla. Hemen hatirlariyor kendisini. Bakalim doktora gidince gorecegim. Kontrolden geldik deyince ne durumda merak ettim, kendime de umut olsun istiyorumKuzum doktor dün baktı kanama alana var ama aktif değil dedi kanala giren kahverengi lekeler var onlar gelebilir dedi bir kaç kere kahve keke geldi çok şükür 1 haftadır yok kırmızı lekeler. Sen nasılsın kuzum
9 -10 haftalık görüntülerde pek şaşmadım.okulda bir öğretmen arkadaşın oğlu vardı.2. Ye kalınca ultrason getirdi yine bu haftalar,dedim aaa yine erkek...yani hani ortada görünür bir şey olmuyor bu hafta ama kendini çok belli ediyor sanki fiziki yapısı itibariyleErkek kiz olunca bacakları paralel oluyor kemikleri
İnşallahAleyküm selam canım. Çok sevindim çok şükür, masaallah
Hahaahhahh ne hoş olmuş, acaba gerçekten belli oluyor mu bu hafatalarda,gözün aydın
Kese şekline göre erkek,bir de nub teorisi vardı kk da bunun üzerine tahmin yürütenler var görmüştüm. Gözün aydın canım inşaallah bu haftalardan itibaren korkusuz bebislerimizi beklemeye başlarız, masaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?