2021 Nisan Anneleri

Canım bende de boool miktarda çıktı hiç su içemiyorum bulantıdan doktor serumla hem sıvı verdi hemde antibiyotik verdi hiç içmek istemiyorum ama doktor içmezsen bebeğe daha zararlı olur dedi
Banada idrar tahlili kültürü flan yaptılar simdi 3 güne çıkarmış sonuç fitil vericem falan dedi bakalm yaa ne cikcak asistanlar dedi ama başka doktora da danışırım mutlaka kullanmadan cesaret edemem
Oooooo senin baya erkenmiş benim dün 10+2 ydi kız hissediyorum hocam dedim baya bi baktı erkek bu erkek dedi çok şaşırdım bende inanasım da gelmedi valla kuzum ya haftaya gel yine bakalım dedi
Bnm ay sonu kontrolüm doktorla 2li tarama flan için sanırım cagirdi ozman artık bakalm ne dicek değiştircek mi fikrini aynen devam mi

Eklentiler

• 7EE7A246-E75C-46FB-B17F-33C2E2856794.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 61
  • 4BD6DCF3-99C5-4D27-B8DA-4DA44E6FCE75.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 63
Zor ama boool bollll su içmemiz lazım en büyük antibiyotik su inşallah zorlamaya çalışacağım kendimi doktor yemek yemesende birşey olmaz bebeğe ama susuz büyük sıkıntılar olur dedi

Zor ama boool bollll su içmemiz lazım en büyük antibiyotik su inşallah zorlamaya çalışacağım kendimi doktor yemek yemesende birşey olmaz bebeğe ama susuz büyük sıkıntılar olur dedi
Şu içiyorum ama eskiden daha çok içiyorum sanki 2 litre 2.5 litre anca oluyordur sanırım eskiden 3u Geçerdi şimdi bulantı yapio

Bende daha 6 haftalikken ruyamda erkek bebek gordum esime ogun soyledim sakin bekleme kizimiz olacak dieBenim ruyalarimjn hep tersi cikar

Aleyküm selam canım. Çok sevindim çok şükür, masaallah
Kızlar bugün doktora gittim doktor bakar bakmaz bu bebek erkek dedi çok şaşırdım halbuki cinsiyeti de görünmedi daha
Hahaahhahh ne hoş olmuş, acaba gerçekten belli oluyor mu bu hafatalarda,gözün aydın
9+1 den selamlar..Bence bebeğim erkek.Siz ne dersiniz?
Kese şekline göre erkek,bir de nub teorisi vardı kk da bunun üzerine tahmin yürütenler var görmüştüm. Gözün aydın canım inşaallah bu haftalardan itibaren korkusuz bebislerimizi beklemeye başlarız, masaallah

Kızlar bende hastaneden geldim bebek büyümüş baya dedi doktor en son 4 buçuk haftalıkken gitmiştim Ayyy bebegimi gördüm çok mutlu oldum sağlıklı hiç Bir sorun yok dedi
Maşallah sizede canım gözün aydın ultrason resmi var mı, cinsiyet için bir şey söyledi mi?

10+4 ten selamlar
Yarın sabah 10 da doktor kontrolüm var. Çok heyecanlıyım. Acaba cinsiyeti belli olur mu, acaba nasıl oldu. Birde hissediyor gibiyim pıt pıt diye baloncuk patlaması gibi sol kasığımla göbek aramda hareketlilik var gibi. Daha erken belki bilemedim sonra acaba gaz mı diyorum ikinci çocukta daha erken hissedebiliyormusuz.
Yarin bebeğimin iyi olduğunu öğreneyim yavaş yavaş alışverişe başlayacağım. Kızımın tum kiyafetlerini ihtiyaç sahiplerine verdim. Bir iki parça hatıralik kaldi. Sanırım sadece bebek arabası, mama sandalyesi, ana kucağı gibi büyük eşyalardan yırttık. Bebek bezi bence en masraflisi, hele en çok 3 numara su gibi gidiyor. Sanırım indirim kovalayıp 3 numara bez stoğu yapacağım ☺

Kuzum doktor dün baktı kanama alana var ama aktif değil dedi kanala giren kahverengi lekeler var onlar gelebilir dedi bir kaç kere kahve keke geldi çok şükür 1 haftadır yok kırmızı lekeler. Sen nasılsın kuzum
Benimde aktif degildi. Ayni sekilde suzulmus gibi gorunen bir kisim vardi. Benim lekelenmem falan bitmisti. Gecen cuma yine kirmizi kanamam geldi az miktarda. Kan sulandiricilara ara verdik yine cumadan sonra da hicbir sey gelmedi. Gelmedi demeye de korkuorm valla. Hemen hatirlariyor kendisini. Bakalim doktora gidince gorecegim. Kontrolden geldik deyince ne durumda merak ettim, kendime de umut olsun istiyorum

Erkek kiz olunca bacakları paralel oluyor kemikleri
9 -10 haftalık görüntülerde pek şaşmadım.okulda bir öğretmen arkadaşın oğlu vardı.2. Ye kalınca ultrason getirdi yine bu haftalar,dedim aaa yine erkek...yani hani ortada görünür bir şey olmuyor bu hafta ama kendini çok belli ediyor sanki fiziki yapısı itibariyle

İnşallah

Öyle yorgunum ki,çok çabuk yoruluyorum.şükürler olsun iyiyiz diyorum sonra,tek dert bu olsun dün doktor ultrasonla bakarken bizimki hiç durmuyordu baya hareketli olacak kiraz olmasına rağmenDoktor dedi ki,senin belin ağrıyor ,onun keyfi gayet iyi ay dedim tamam aman öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…