- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 648
Malesef çıkıyor ama öyle eskisi gibi değil benimde bikini napcam bilmiyorum keske koltuk altı çıksaydı bikini lazerede gidemem agdayada eee napcaz evde de korkarımHerkese iyi akşamlar kızlar☺
Tüylenmesi artan var mı acaba2 yıl lazere gitmiştim bacak ve koltuk altındaki tüylerden komple kurtulmuştum şimdi tekrar çakmaya başlıyorlar o kadar para emek acı boşa gitti galiba. Aksi gibi onlar çıkarken saçlarım öbek öbek dökülüyor
Kızıma laf etmeyin gizz
Haydaa maasallahhhhhKızlar bugün doktora gittim doktor bakar bakmaz bu bebek erkek dedi çok şaşırdım halbuki cinsiyeti de görünmedi daha
Bende bacak bitmiş.ama kol altıma ada vurdum oraya 1 2 seans doğuma kadar giderim ama bikini bölgem feci uzamıyor ama kapkara tuylerEvet aynı durumdayım ben lazere yeni baslamıstm gecen sene iki seans mı ne gitmiştim genede baya azalma vardı sonra hamile oldugumu öğrendim ara verdik sonra düştü korona falan derken daha gitmemiştim yine hamileyimama hormonlardan artıyomus malesef sonra da dökülür kendiliğinden diyo annemler ama bilemiyorum saçlara gelince benimde dökülüyo ya fena hemde
Ramsey teorisini neydi ama elimizdeki ultrason solda ama aslında sağda değişik bisielr diyorlardı anlamadim onu iyi okumak gerekiyor genelde tutuyormusGünaydın kızlar, 7,8,9. Haftalardaki usg fotosunda, bebek kesenin solunda ise erkek, sağında ise kız bebek oluyormuş, diye bir bilgi öğrendim. Bayagi kişide tutuyormuş. Benim ufaklık kesenin solundaydı. Sizler?
Bence psikolojik bir rüyaKızlar Günaydın, rüyamda elbise dolabında bir sürü kız bebek elbisesi almışım bakıyordum hayır olsun, acaba tersi mi ki oğlum mu olucak merak içerisindeyim
Erkek kiz olunca bacakları paralel oluyor kemikleri9+1 den selamlar..Bence bebeğim erkek.Siz ne dersiniz?
Ayy çok tatlı yaaa cimcimeCanım artık bilinçli olarak keyif yapıyorlar maşallah emdikçede geliyordu sütüm ama yapacak birşey yok büyüdüler artık yeme içme düzeni için kestim en çokben kademeli olarak 1 ay gibi bir sürede bıraktırdım önce gündüzleri istediğinde bir şekilde eline birşeyler vererek oyuna dalarak gecistirdim. Sadece gece uykuya gecmeden verdim memeyi emdi uyudu gece 1 kez falan ya uyanır ya uyanmazdi suyunu verir ayağımda sallamaya başlardım meme diye kalkarsa verirdim. Sabah uyaninca kahvaltısini verdim öğün saatlerinde yemeklerini verdim. Meme istedikçe meyve kek salatalık vs.. oyalanacak şeyler verdim eline böyle böyle akşamları da memeyi unutmaya başladı. Arada aklına gelip istediğinde süt bitmiş artık yok annecim dedim yok mu diye sorardı şimdi çok şükür bazen sarılınca falan hissediyor meme var burda diyor sen büyüdün artık dişlerin çıktı yemek yiyebiliyorsun bebekler meme emer diyorum o da kendi bebeğini emzirmeye çalışıyor
Kızlar iyi geceler, nasılsınız ? 9+1 olduk bugün, dün Dr kontrolü vardı. Hiç sıkıntı yoktu, kollarını oynattığini bile gördük o derece. Ama bugün içime bir sıkıntı düştü.. bir şey olmuş mudur sıkıntısı.. istisnasız 3-4 güne böyleyim. Şu ana kadar hiç istifra etmedim ama hep ogurmem oldu. Öğlen hatta oldu en son ama akşam iştahım açıldı tabi sadece ekmek peynir salata için açıldı yani.. yani diyeceğim o ki bazen denk geliyor okuyorum, belirtilerin bittiyse Allah korusun bişey olmuştur filan yazıyor herkes birisi bir şey olmuş mudur diye sorduğunda.. yani kızlar ruh halim hiç iyi değil.. daha dün gördüm bebisimi ama bugün ya bişey olduysa korkusu var. Dr 3 hafta sonra ikili teste çağırdı.. bu ruhsal bunalimlara nasıl çare bulacağım bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl?
Merhaba canımİyi geceler, benim troid için ilaç kullanan annelere bir sorum var. TSH değerinizi kaçta tutuyor doktorunuz? Benimki geçen ay 0,96 idi bu ay 0,79.
Ben de ilk öğrendiğim zamanlarda rüyamda kızıma mayo giydirmiştim denizde keyif yapıyordukKızlar Günaydın, rüyamda elbise dolabında bir sürü kız bebek elbisesi almışım bakıyordum hayır olsun, acaba tersi mi ki oğlum mu olucak merak içerisindeyim
Hayırlısı olsun artık ne diyelim birkaç haftaya öğrenicez, benim normalde çıkar rüyalarım hatta öyle bir ki birisini göreyim rüyamda derim bugün kesin gelicek veya karşılaşıcam illa ki görürüm yada birşey duyarım onunla ilgili, Rabbim kızında erkeğinde hayırlısını versin bir oğlum var, varsın bir oğlum daha olsun hayırlı evlat olsunBen de ilk öğrendiğim zamanlarda rüyamda kızıma mayo giydirmiştim denizde keyif yapıyorduksonra rüyaların tersi çıkar dediler annem de erkek bebek görmüş bakalım kimin rüyası çıkacak merak içindeyim
Rahim dısında baska nerde oluyorki? Benimdr kanama alanı var dedi ultrasonda da görünüyo hatta iki kesenin arasında küçük bi bosluk gibi duruyorBende kullaniyorum 200 progestan valla arada bnde unutuyorum benim kanama sadece rahimde gozukuyor bakalim yarin kontrolum var belli olucak unutmasak iyi tabi ama oluyor iste saglikla.gelsinler insallah
Ya bariz fark var zaten benim koltuk altım cok az cıkar normalde de hamile kaldıktan sonra tamam cogalmadı ama nasıl kapkara nasıl.birden uzuyor anlatamam bacaklarıma agda yaptım gecen bir hafta durmadı nasıl uzayıverdi şok oldumMalesef çıkıyor ama öyle eskisi gibi değil benimde bikini napcam bilmiyorum keske koltuk altı çıksaydı bikini lazerede gidemem agdayada eee napcaz evde de korkarım
Kızıma laf etmeyin gizz
Haydaa maasallahhhhh
Bende bacak bitmiş.ama kol altıma ada vurdum oraya 1 2 seans doğuma kadar giderim ama bikini bölgem feci uzamıyor ama kapkara tuyler
Ramsey teorisini neydi ama elimizdeki ultrason solda ama aslında sağda değişik bisielr diyorlardı anlamadim onu iyi okumak gerekiyor genelde tutuyormus
Bence canim dokunma uzamıyor ama kara dökülür belkiRahim dısında baska nerde oluyorki? Benimdr kanama alanı var dedi ultrasonda da görünüyo hatta iki kesenin arasında küçük bi bosluk gibi duruyor
Ya bariz fark var zaten benim koltuk altım cok az cıkar normalde de hamile kaldıktan sonra tamam cogalmadı ama nasıl kapkara nasıl.birden uzuyor anlatamam bacaklarıma agda yaptım gecen bir hafta durmadı nasıl uzayıverdi şok oldum
Devlete gideceksen polikinlikleri ayrı ikili test polikinlige var özele gideceksende zaten nromal.muayene gibi ama gitmeyene 1 gün önce sekretere bilgi verebilirsinKizlar randevu alirken ikili tarama testi için geleceğimi söylememe gerek varmı? Yoksa gidince ayri bur tarih mi verilecek tarama testi için
Dokunmamam mümkün değil canım mecbur alıcam cok uzuyor seyrek olsada hareketli o şekilde duramam rahatsız ediyo doktora falan gidince utanırım bazen şak diye alttan muayene gerekiyor falan. Artık doğumdan sonra bakcaz caresine napalımBence canim dokunma uzamıyor ama kara dökülür belki
Senin doğru alttan muayene edebiliyor valla bende düşünüyorum 1 2 seans gitsem mi ama doğumdan önce mutlaka bisi yapmam lazım doğum anın da tertemiz gittim bi doğurdum tüm tüylerim firlamisti bi gecede şok gecirdimDokunmamam mümkün değil canım mecbur alıcam cok uzuyor seyrek olsada hareketli o şekilde duramam rahatsız ediyo doktora falan gidince utanırım bazen şak diye alttan muayene gerekiyor falan. Artık doğumdan sonra bakcaz caresine napalım
Canım kökünden alırsan yeniden canlandırırsın hatta daha da artar bu dönemde jiletle fln almak en mantıklısı sonra yine bir kaç seans gidersinDokunmamam mümkün değil canım mecbur alıcam cok uzuyor seyrek olsada hareketli o şekilde duramam rahatsız ediyo doktora falan gidince utanırım bazen şak diye alttan muayene gerekiyor falan. Artık doğumdan sonra bakcaz caresine napalım
Canım bende de boool miktarda çıktı hiç su içemiyorum bulantıdan doktor serumla hem sıvı verdi hemde antibiyotik verdi hiç içmek istemiyorum ama doktor içmezsen bebeğe daha zararlı olur dediGunaydinlaarrsanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bol su içmek disinda napsam sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?