2021 Nisan Anneleri

Kızlar Günaydın, rüyamda elbise dolabında bir sürü kız bebek elbisesi almışım bakıyordum hayır olsun, acaba tersi mi ki oğlum mu olucak merak içerisindeyim

Günaydın kızlar, 7,8,9. Haftalardaki usg fotosunda, bebek kesenin solunda ise erkek, sağında ise kız bebek oluyormuş, diye bir bilgi öğrendim. Bayagi kişide tutuyormuş. Benim ufaklık kesenin solundaydı. Sizler?

Malesef çıkıyor ama öyle eskisi gibi değil benimde bikini napcam bilmiyorum keske koltuk altı çıksaydı bikini lazerede gidemem agdayada eee napcaz evde de korkarım
Yok yok onun oğlu olacak ben öyle hissediyorum Muhittin
Kızıma laf etmeyin gizz
Kızlar bugün doktora gittim doktor bakar bakmaz bu bebek erkek dedi çok şaşırdım halbuki cinsiyeti de görünmedi daha
Haydaa maasallahhhhh
Bende bacak bitmiş.ama kol altıma ada vurdum oraya 1 2 seans doğuma kadar giderim ama bikini bölgem feci uzamıyor ama kapkara tuyler
Ramsey teorisini neydi ama elimizdeki ultrason solda ama aslında sağda değişik bisielr diyorlardı anlamadim onu iyi okumak gerekiyor genelde tutuyormus

Kızlar Günaydın, rüyamda elbise dolabında bir sürü kız bebek elbisesi almışım bakıyordum hayır olsun, acaba tersi mi ki oğlum mu olucak merak içerisindeyim
Bence psikolojik bir rüya rabbim.ne istiyorsan onu versin benim rüyalarım hep çıkar sınava girerkende oyleydi rüyadan biktim yine şimdi gordum

Ayy çok tatlı yaaa cimcime Ben bazen gündüzleri emzirmemeye çalışıyorum ama öyle kendini acındıracak yada sevdirecek şeyler yapıyorki kıyamayıp vazgeciyorum hemen :)

Hemennn acilen çık o bunalımlardan bu şekilde davranarak bebegine kötülük yapıyorsun o minnacık kalp senin üzüntünü stresini herseyini hissediyor yazık bunları düşün. Daha dün görmüşsün bebegini hareketlerini ne güzel ne mutlu sana. Bence bu kötü düşünceleri atıp elini karnına koy bebeğinle konuşmaya başla. Ona kavuşma anını falan düşün bunları düşüneceğine. İyi düşün iyi olsun.

İyi geceler, benim troid için ilaç kullanan annelere bir sorum var. TSH değerinizi kaçta tutuyor doktorunuz? Benimki geçen ay 0,96 idi bu ay 0,79.
Merhaba canım Benim ilk gebelik tahlilimde 4,4 çıkmıştı. Doktorum 25 mg euthyrox verdi. 10 gün sonra tekrar baktığında ilaca rağmen 5 olmuştu. İlacın dozunu yükselttik geçen hafta değerim 3.3 e düşünce doktorum çok iyi düşmüş dedi. Şimdi ilaca devam ediyorum. Sanırım gebeliğin ilk aylarında 0.5-2.5 arası değer normal kabul ediliyor. Yani seninki gayet iyi bence

Ben de ilk öğrendiğim zamanlarda rüyamda kızıma mayo giydirmiştim denizde keyif yapıyorduk sonra rüyaların tersi çıkar dediler annem de erkek bebek görmüş bakalım kimin rüyası çıkacak merak içindeyim

Hayırlısı olsun artık ne diyelim birkaç haftaya öğrenicez, benim normalde çıkar rüyalarım hatta öyle bir ki birisini göreyim rüyamda derim bugün kesin gelicek veya karşılaşıcam illa ki görürüm yada birşey duyarım onunla ilgili, Rabbim kızında erkeğinde hayırlısını versin bir oğlum var, varsın bir oğlum daha olsun hayırlı evlat olsun

Bende kullaniyorum 200 progestan valla arada bnde unutuyorum benim kanama sadece rahimde gozukuyor bakalim yarin kontrolum var belli olucak unutmasak iyi tabi ama oluyor iste saglikla.gelsinler insallah
Rahim dısında baska nerde oluyorki? Benimdr kanama alanı var dedi ultrasonda da görünüyo hatta iki kesenin arasında küçük bi bosluk gibi duruyor
Ya bariz fark var zaten benim koltuk altım cok az cıkar normalde de hamile kaldıktan sonra tamam cogalmadı ama nasıl kapkara nasıl.birden uzuyor anlatamam bacaklarıma agda yaptım gecen bir hafta durmadı nasıl uzayıverdi şok oldum

Kizlar randevu alirken ikili tarama testi için geleceğimi söylememe gerek varmı? Yoksa gidince ayri bur tarih mi verilecek tarama testi için

Bence canim dokunma uzamıyor ama kara dökülür belki

Kizlar randevu alirken ikili tarama testi için geleceğimi söylememe gerek varmı? Yoksa gidince ayri bur tarih mi verilecek tarama testi için
Devlete gideceksen polikinlikleri ayrı ikili test polikinlige var özele gideceksende zaten nromal.muayene gibi ama gitmeyene 1 gün önce sekretere bilgi verebilirsin

Devlet böyle

Eklentiler

• Screenshot_20200916-094432_Chrome.webp
    18 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20200916-094638_Chrome.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 41
Bence canim dokunma uzamıyor ama kara dökülür belki
Dokunmamam mümkün değil canım mecbur alıcam cok uzuyor seyrek olsada hareketli o şekilde duramam rahatsız ediyo doktora falan gidince utanırım bazen şak diye alttan muayene gerekiyor falan. Artık doğumdan sonra bakcaz caresine napalım

Senin doğru alttan muayene edebiliyor valla bende düşünüyorum 1 2 seans gitsem mi ama doğumdan önce mutlaka bisi yapmam lazım doğum anın da tertemiz gittim bi doğurdum tüm tüylerim firlamisti bi gecede şok gecirdim

Canım kökünden alırsan yeniden canlandırırsın hatta daha da artar bu dönemde jiletle fln almak en mantıklısı sonra yine bir kaç seans gidersin

Ben bugün kan testi verdim follik asit ime ne bakcak doktor ona göre kullan yada kullanma dedi.12. Haftada d vitamine başlıcaz dedi .

Gunaydinlaarr sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bol su içmek disinda napsam sizce
Canım bende de boool miktarda çıktı hiç su içemiyorum bulantıdan doktor serumla hem sıvı verdi hemde antibiyotik verdi hiç içmek istemiyorum ama doktor içmezsen bebeğe daha zararlı olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…